βετεράνος των μεταμοσχέυσεων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

comb

Member
Απ: βετεράνος των μεταμοσχέυσεων

Κοιτάξτε και οι δυο τεχνικές έχουν τη χρησιμότητά τους. Θεωρώ γενικά οτι η στριπ ταιριάζει περισσότερο στο μέσο ασθενή, αλλά και η fue μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Προσωπικά πιστεύω οτι η fue είναι καλή για τις εξής περιπτώσεις:

1)οταν έχει εξαντληθεί η δότρια με στριπ
2)στην περίπτωση που ο ασθενής έχει ευνοικό ιστορικό(όχι πάνω από nw3-4) και δεν θέλει με τίποτα ουλή,
3)Για κάποιον ο οποίος προοριζεται για nw5-6-7 και θέλει απλά να κάνει μια μικρή μεταμόσχευση μπροστά ωστε να δείχνει καλά από μπροστα και να ξυρίζει το κεφάλι του.

όλα αυτά θεωρόντας πως το fue θα έχει ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές yield.

Παράδειγμα:
Νεαρός με nw2 που προκειται να γίνει nw 5-6. Αν θέλει να κάνει κάτι τώρα και κάνει fue, αργότερα όπως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση, πιθανότατα θα αναγκαστεί να κάνει στριπ. Με αυτη τη λογική, και εφόσον είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την τριχόπτωσή του, γιατί να μην κάνει στριπ από τώρα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

εγω ειπα το πιο απλο.......ειμαστε αρκετα παιδια που καναμε στριπ και βαλαμε φωτογραφιες και θα βαζουμε και στη συνεχεια.....
θελω να βαλουν και καποιοι που εκαναν φυε.....ειτε ελλαδα ειτε εξω......και να δουμε τα αποτελεσματα.......
γιατι στα λογια δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλο.......θελω επι το εργο να φανει η διαφορα........και αφου μπουν οι φωτογραφιες θα συνεχισω την συζητηση....προς το παρων την σταματαω.....γιατι ακουστηκαν οι αποψεις κ τα επιχειρηματα και απο τις 2 πλευρες κ οτι ειχα να πω το ειπα.......

NGL ton xasson φυσικα τον ρωτησα κι εγω για φυε......και μου ειπε τα ιδια....για την ακριβεια μου ειπε "δε θελω να καταστραφω"

comb σε αυτο που συμφωνω σιγουρα ειναι στην φυε αφου εχεις κανει πρωτα στριπ και δεν εχεις αλλη ελαστικοτητα τοε οκ.....πας αναγκαστηκα φυε αφου δεν εμεινε κατι αλλο......

Hopefull

New Member

αν δειτε σε ξενα forums υπαρχουν παρα πολλες μεταμοσχευσεις με FUE εδω ειμαστε ακομη χωριο...τα μεγαλα forums του εξωτερικου ειναι πολεις, βλεπεις παρα πολλους ασθενεις και παρα πολλες διαφορετικες αποψεις. Οποτε το δεν εχω δει τιποτα και ας μην ειμαστε μονο λογια δεν υπαρχει, αρκει να κανουμε ενα research και βλεπουμε πολλα αποτεσματα σε διαφορα forums...

Οταν λεμε εδω οι περισσοτεροι strip εχουν κανει και μας δειχουν φωτογραφιες δεν ειναι επιχειρημα Πανο γιατι και οι πιο πολλοι εχουν κανει strip στον Hasson...δε σημαινει ομως οτι υπαρχει μονο ο hasson ή οτι υπαρχει μονο το strip και το FUE το καταδικαζουμε επειδη ειπαν καποιοι γιατροι οτι ειναι ρωσικη ρουλετα. αλλοι γιατροι εχουν τελειως αντιθετη αποψη...

υπαρχουν παντα δυο πλευρες στην ιστορια και αν αυτοι μαλωνουν και καταδικαζουν ο ενας τον αλλον δεν σημαινει οτι πρεπει απλα να πιστεουμε οτι μας λενε σαν ευαγγελιο.

Οσον αφορα τα σχολια για FUE στην Ελλαδα αυτο ενοειται οτι δε το βαζω στην εξισωση οι τυποι εδω ειναι πολυ πισω και στην FUE... αλλα και στο STRIP. Για αυτους μπορει η FUE να ειναι ρωσικη ρουλετα αλλα για αλλους δεν ειναι που ειναι top και τη κανουν σωστα. Δεχομαι οτι τα Yields μπορει να μην ειναι τα ιδια και να ναι πιο δυσκολη η εγχειρηση(για το γιατρο) αλλα υπαρχουν πλεονεκτηματα στην FUE και ο καθενας θα τα ζυγισει για να αποφασισει.

Στην τελικη παιδια οι γιατροι θα λενε αυτο που θελουν ο ενας θα λεει ελατε σε μενα να κανετε FUE δεν ειναι τοσο επεμβατικη η διαδικασια δε θα χετε ουλη 30 εκατοστα ο αλλος θα λεει ειναι blind harvesting εχει ρισκα και μπλα μπλα μπλα. η αληθεια ειναι καπου στη μεση παντα. Μη ξεχνατε οτι και με το strip δε σου εγγυαται κανεις οτι ολα θα βγουν και θα ναι ολα καλα για αυτο και οταν πας στους γιατρους σε βαζουν να υπογραψεις οτι για διαφορους λογους μπορει να μη μεγαλωσουν τα grafts και δεν ευθυνομαστε εμεις για αυτο ωστε να πεταξουν την ευθυνη απο πανω τους.

Hopefull

New Member

comb είπε:
Παράδειγμα:
Νεαρός με nw2 που προκειται να γίνει nw 5-6. Αν θέλει να κάνει κάτι τώρα και κάνει fue, αργότερα όπως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση, πιθανότατα θα αναγκαστεί να κάνει στριπ. Με αυτη τη λογική, και εφόσον είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την τριχόπτωσή του, γιατί να μην κάνει στριπ από τώρα?

Ξερεις γιατι το λεω comp...αν πας σαν nw2 και η καραφλα θα παει nw6 τοτε σημαινει οτι θα χρειαστεις πολλα grafts στη πορεια...αν πας σαν virgin scalp οταν θα γινεις nw5-nw6 θα εχεις καλυτερη ελαστικοτητα απο οτι αν ειχες παρει ενα strip οταν ησουν nw2.

Παντως γενικα στο παραδειγμα που εδωσες αν εισαι nw2 που παει nw6 η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εισαι συντηρητικος και να ξεχασεις το nw1 απο την αρχη και να μη κανεις τιποτα ακομη...αν θες κατι να βαλεις εκει να φτιαξει λιγο το σχημα ενος conservative hairline καλυτερα δεν ειναι να παρεις 1000-1500 grafts με FUE και να μη τα παρεις απο την περιοχη που θα κοπει το strip στο μελλον ωστε να εχεις την σωστη καβαντζα για megasession.

Να πας να παρεις strip σαν nw2 που παει nw5-nw6 δεν αξιζει... γιατι να κοψεις το κεφαλι σου για τοσα λιγα grafts (που δε θα σου κανουν λιγα grafts ετσι κι αλλιως, θα παρουν οσα μπορουν και θα στηριχτουν στο propecia αλλιως αν δε παρεις propecia δε θα σε βαλουν μεσα καν)και να ρισκαρεις και το laxity στο μελλον σου???

comb

Member

Κοιτα γενικά εαν κάποιος νομίζει οτι σίγουρα θα κάνει στριπ κάποια στιγμη στη ζωή του, καλύτερα να κάνει στριπ από την αρχη.

Ο συνολικός αριθμός μοσχευμάτων είναι κάπως μεγαλύτερος αν κάνεις όσα στριπ μπορείς και μέτα fue. Βέβαια όλα αυτά σχετικά είναι, ο καθένας κάνει την έρευνά του, διαμορφώνει τις απόψεις του και παίρνει τις αποφάσεις του.

PapaNick

New Member

Να ρωτησω και γιατι οι περισσοτεροι κανουν f.u.e , η f.ue δεν ειναι πιο εξελισιμη? Τοτε τι μας πρηζουν τα π@@#*α οι επστημονες?

Οσο για αυτα που υποστηριζετε πανο και Comb ολοι οι επιστημονες αποδεχονται οτι τριχοθυλακια καταστρεφονται κατα την τοποθετηση τους.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ f.u.e .

comb

Member

100% επιβίωση των τριχοθυλακίων δεν υπάρχει ούτε στην fue, ούτε στη στριπ, ωστόσο στη στριπ μπορείς να περιμένεις μια επιβίωση της τάξης του 95-97%, ενώ στην fue, το ποσοστό αυτό είναι πιο απρόβλεπτο ακόμα και στον καλύτερο γιατρό.

NGL

Member

το yield στην fue στις καλυτερες περιπτωσεις μπορει να φτασει στο 80%.ξεκιναει ομως απο πολυ χαμηλα (10-15%) και αναλογως με τον γιατρο και ολες τις υπολοιπες παραμετρους που ειπαμε θετικες ,μπορει ν ανεβει.

comb

Member

το yield στην fue στις καλυτερες περιπτωσεις μπορει να φτασει στο 80%

Δε θα έλεγα πως είναι ο κανόνας, έχω δει πολλές περίπτώσεις με yield που φαίνεται ανάλογο του στριπ(για παρόμοια περιστατικά). Αυτό όμως δεν αναιρεί την αβεβαιότητα του αποτελέσματος.

NGL

Member

comb είπε:
Δε θα έλεγα πως είναι ο κανόνας, έχω δει πολλές περίπτώσεις με yield που φαίνεται ανάλογο του στριπ(για παρόμοια περιστατικά). Αυτό όμως δεν αναιρεί την αβεβαιότητα του αποτελέσματος.

σιγουρα δεν ειναι κανονας,αλλα απο κει και πανω μιλαμε για εξαιρεσεις!
απ την αλλη εγω δεν εχω δει τοσο ασχημα αποτελεσματα με στριπ οσον αφορα την επιβιωση των μοσχευματων,απ οτι εχω δει με fue.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aprilianos

New Member

Οι 2 τεχνικες σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιπαλες αφου καθε μια εχει την χρηση της. Σε δυσκολες περιπτωσεις μαλιστα συνεργάζονται με μεγαλη επιτυχια.
Το ολο θεμα βρισκεται στο σωστο πλανο για την κατασταση του ενδιαφερομενου προς μεταμοσχευση το οποιο περιλαμβανει την σωστη επιλογη μεθοδου αλλα και ιατρου.
Φιλε comb αναφερεις πολυ σωστα πραγμστσ και μιας και εισαι rep του Hasson πρεπει να πω 2 φορες μπραβο.
Γενικα το strip ειναι για τους ποιο πολλους λογω ομως οτι οι ενδιαφερομενοι για ΗΤ ειναι αυτοι με τις μεγαλες καραφλες αφου οι πλειοψηφια με φαλακρα NW2 η και 3 "δεν ασχολειτε".
Αυτον τον τριτο λογο δεν καταλαβα ομως να βαλει μπροστά για να τα ξυρίζει μετα??

Φιλε Panos1982 γραφεις ανακριβειες και υπερβολες ειναι φανερο οτι δεν εχεις κανει ερευνα "3κ μια εβδομαδα" προεξοφλεις οτι θα εχει "ενα φτωχο αποτέλεσμα" "στα λογια ειναι καλη η FUE" και αλλα, υπαρχουν ισως και χιλιάδες φωτο στο νετ να δεις και φυσικα με επιχείρημα βαλτε φωτο να δουμε "δεν πας πουθενα"....
Σε εγνωσμένης αξιας ιατρο το αποτελεσμα της μεθοδου FUE θα κυμανθει σε επιπεδο απο πολυ καλο και επανω σε καμια περίπτωση η μεθοδος δεν ειναι σκάρτη εχει δωσει δε κορυφαία αποτελέσματα και οχι που και που. Οι διάφοροι ειδικοι με φυτευτήρια ;) είναι που κανουν τα διάφορα αίσχη που βλέπουμε στον δρομο αλλα ομως αυτοι αποτυγχανουν και στο strip.
Πίστεψε με 2500 FUE μπαίνουν σε 1,5 μέρα και το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό. ;) ;)

PapaNick

New Member

Αρα το συμπερασμα ειναι ο συνδυασμος f.u.e + strip?
Ειναι τυχαιο που πολλες μεταμοσχευσεις κανουν τον παραπανω συνδυασμο?

aleksandros

New Member

Moνο η HDC κανει αυτο τον συνδιασμο.
Εγω θα ρωτησω κατι αλλο ποιο ουσιαστικο, εχεις δει καποιο βιντεο απο αλλη κλινικη εκτος hasson&wong που να εχει τοσα πολλα αποτελεσματα σε HD και να τους χτενιζει κιολας ενω η καμερα κανει ζουμ στο κεφαλι?
Πολλες φωτο ειναι παραπλανητικες.

Panos1982

Well-Known Member

aprilianos είπε:
Οι 2 τεχνικες σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιπαλες αφου καθε μια εχει την χρηση της. Σε δυσκολες περιπτωσεις μαλιστα συνεργάζονται με μεγαλη επιτυχια.
Το ολο θεμα βρισκεται στο σωστο πλανο για την κατασταση του ενδιαφερομενου προς μεταμοσχευση το οποιο περιλαμβανει την σωστη επιλογη μεθοδου αλλα και ιατρου.
Φιλε comb αναφερεις πολυ σωστα πραγμστσ και μιας και εισαι rep του Hasson πρεπει να πω 2 φορες μπραβο.
Γενικα το strip ειναι για τους ποιο πολλους λογω ομως οτι οι ενδιαφερομενοι για ΗΤ ειναι αυτοι με τις μεγαλες καραφλες αφου οι πλειοψηφια με φαλακρα NW2 η και 3 "δεν ασχολειτε".
Αυτον τον τριτο λογο δεν καταλαβα ομως να βαλει μπροστά για να τα ξυρίζει μετα??

Φιλε Panos1982 γραφεις ανακριβειες και υπερβολες ειναι φανερο οτι δεν εχεις κανει ερευνα "3κ μια εβδομαδα" προεξοφλεις οτι θα εχει "ενα φτωχο αποτέλεσμα" "στα λογια ειναι καλη η FUE" και αλλα, υπαρχουν ισως και χιλιάδες φωτο στο νετ να δεις και φυσικα με επιχείρημα βαλτε φωτο να δουμε "δεν πας πουθενα"....
Σε εγνωσμένης αξιας ιατρο το αποτελεσμα της μεθοδου FUE θα κυμανθει σε επιπεδο απο πολυ καλο και επανω σε καμια περίπτωση η μεθοδος δεν ειναι σκάρτη εχει δωσει δε κορυφαία αποτελέσματα και οχι που και που. Οι διάφοροι ειδικοι με φυτευτήρια ;) είναι που κανουν τα διάφορα αίσχη που βλέπουμε στον δρομο αλλα ομως αυτοι αποτυγχανουν και στο strip.
Πίστεψε με 2500 FUE μπαίνουν σε 1,5 μέρα και το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό. ;) ;)

apriliane ελεγα να μην ασχοληθω με το θεμα ρε συ.....μιας και δε με πολυαπασχολει για το τι κανει η φυε και τι κανει η στριπ......
εγω απλα ειπα την γνωμη μου......και ποτε οταν μιλαω δε λεω ανακριβειες.........ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!! αν εσενα σε ικανοποιει η φυε δε μου πεφτει εμενα λογος.....και ουτε μου εχει κανει κατι η ειμαι θυμα της φυε για να την κατηγορισω.......
Τωρα στο τι ερευνα εχω κανει εγω......ασε να το ξερω καλυτερα εγω.....παρα εσυ......
Οι σωστοι γιατροι που λες...βαζουν περιπου 600 θυλακια την μερα με την φυε....γι αυτο και τα 3κ θελουν μια βδομαδα φιλε μου....
παρακατω τωρα.......αφου εσυ εισαι τοσο ευκολοπιστος και πιστευεις στην πρωτη φωτο που θα δεις μπροστα σου......κανενα προβλημα.....εγω ομως ειμαι πολυ δυσκολοπιστος για να πιστω απο μερικες φωτο....που κατα πασα πιθανοτητα ειναι μουφα.......
εχουν τοπικ.....η εχουν επεξεργαστει με υπολογιστη.....με το ιδιο σκεπτικο αντε και στη D** εχει κατι φωτογραφιες μουρλια!!!!! οπως ειπε ο αλεξ πιστευω μονο σε βιντεο.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ........
Τελος ειπε δειχτε μου φωτο οποιος εχει κανει γιατι θελω να δω αληθινες φωτο.....και οχι να μου διεξεις τις φωτο απο ατομα του εξωτερικου που ειναι μουφες........ειπα και ξαναλεω......οποιος εχει κανει φυε ειτε ελλαδα ειτε οπου αλου ας ποσταρει φωτο να τις δουμε.....δικες του....να φανει η αλιθινη δουλεια και οχι αυτο που θελουμε κ μας αρεσει......
Οσο για το 2500φυε που μπαινουν σε μια μερα με εξαιρετικο αποτελεσμα δε θα το σχολιασω καλυτερα.......
Δεν ερχομαι σε καμμια αντιπαραθεση με κανεναν.......ο καθενας κανει τις ερευνες του.....και εχω ξαναπει...οτι οποια γνωμη εχει ο καθενας ειναι δεκτη.......
επειδη δε με απασχολει το συγκεκριμενο θεμα.....δε θα συνεχισω να ποσταρω εδω......μονο αν μπουν φωτος. παιδιων του φορουμ θα ξαναμιλησω........και αν μιλησα ειναι μονο κ μονο για να προειδοποιησω-προφυλαξω καποιους και να τους κανω να σκεφτουν καλυτερα πριν κανουν το οτιδηποτε.......εγω δεν ειχα ωφελος........καλη συνεχεια......

και μιας και μιλησα για μουφα φωτος κτλ......οι οπιοες ειναι εκατομμυρια......
υπαρχουν και πολλα μουφα βιντεακια.......
ενα απ τα οποια ειναι το παρακατω.........
τωρα το γιατι ειναι ψευτικο δε θα το πω......ειναι καλυτερα να το βρειτε μονοι σας.......

http://www.youtube.com/watch?v=eTHTfWVfGY4

aleksandros

New Member

Αν ειναι για να κανεις κατι πας στα σιγουρα δεν ρισκαρεις με το κεφαλι, πας στον καλυτερο.
Ειδα της φωτο του comb και εχω χασει τα λογια μου, Pano εισαι πολυ ψυρας με την καλη εννοια και καλα κανεις.
Εσυ και ολα τα αλλα παιδια που πηγαν στον hasson δεν πηγαν τυχαια αλλα την εψαξαν παρα πολυ την δουλεια.
Η καθαρη δουλεια φαινεται απο το πληθος των βιντεο hasson σε αλλους ειναι καλη σε αλλους πολυ καλη και σε αλλους αριστη.
Απο φωτο εχουμε μπουχτισει να βλεπουμε.

aprilianos

New Member

Συνδυασμος και των 2 ειναι καλος σε ορισμενες περιπτωσεις ας πουμε πχ σε μια τεράστια φαλάκρα.
Στην μικρή μου διαδρομη έτυχε να γνωρίσω απο μεσα ορισμένα πράγματα και παιζει πολυ..... οσο για τις φωτο ακόμη θυμάμαι αποτέλεσμα γιατρού που το ειχε αλλος άσχετος με την συγκεκριμένη ΗΤ και το μοστραριζε.... :D :D :D
Γιαυτό είπα φιλε Panos1982 οτι με το "δειξε μου φωτο" δεν πας πουθενα....Εγω δεν ειμαι υπερμαχος καμιας μεθοδου ειμαι υπερμαχος της σωστης επιλογης για τον καθε ενα αφου αυτο πρεπει να ακολουθησει ο καθε υποψηφιος για ΗΤ, το σωστο πλανο, εχεις φαλακρα αλα comb ε δεν πας να την γιατρεψεις με FUE ουτε και στον κορυφαιο, και οι 2 μεθοδοι εχουν την θεση τους, παρεθεσες το ποστ μου αλλα δεν το διαβασες, υποστηριζω την σωστη μεθδοδο για την εκαστοτε περιπτωση και οχι την FUE η το strip.
Λες οτι οι φωτο ειναι μουφες και μια μεγαλη μεριδα ειναι, και μετα ζητας φωτο, πιστεψε με χαμπαρι δεν θα παρεις εαν σου βαλουν φωτο μουφα. Αφορισμοι τυπου "η FUE ειναι μαπα" δεν βοηθουν. Προς Θεου δεν θελω να αντιπαρετεθω με κανενα ισα ισα το αντιθετο ολοι ειμαστε ""αδερφια"" εδω :D
Δεν θελω να οδηγηθει σε λαθος δρομο η συζητηση ποια ειναι ποιο καλη μεθοδος αλλα να αναδειξω οτι ρολο παιζει το σωστο πλανο για την καθε περιπτωση.
Εχω καμποσες HT παρακολουθησει την μια απο πρωτο χερι ;) επετρεψε μου να ξέρω τι γινεται, καλα λες μην το σχολιασεις το 2500 σε 1,5 μερα με εξαιρετικο αποτέλεσμα ποτε δεν ξερεις.......

comb

Member

Εννοώ κάποιον ο οποίος θέλει απλά μια hairline(και λίγο πίσω) , χωρίς ουλή στριπ, ώστε να κόβει πολύ κοντα η ξυρισμένα τα μαλλία και να δειχνει μια χαρά από μπροστα.

Hopefull

New Member

aprilianos είπε:

Συμφωνω απολυτως η καθε τεχνικη εχει την αξια της απλα την FUE τη θαβουν μερικα συγκεκριμενα sites οπως το HTN και ορισμενοι γιατροι που δε τη κανουν γιατι προφανως θα πρεπει να ξαναεκπαιδευσουν ολο το προσωπικο τους και τους εαυτους και φοβουνται οτι θα χαλασουν τη φημη τους μεχρι να τη κανουν σωστα.

Απλα απο οτι φαινεται ειναι πιο δυσκολη απο το strip και θελει πολυ προσοχη και γιατρος που ειναι εμπειρος αλλα και προσωπικο με εμπειρια. Εγω εναν γιατρο μονο θα εμπιστευομουν το κεφαλι μου για FUE τον Woods που τη κανει ολη μονος του χωρις techs χωρις τιποτα αργα και σταθερα. Οπως αντιστοιχα και μονο μια κλινικη θα εμπιστευομουν για strip... την H&W

για καποιους που αναρωτιουνται γιατι οι κλινικες δε το γυρνανε σε FUE εγω για παραδειγμα αν μου ελεγαν οτι η H&W αρχισε να κανει FUE ενοειται οτι θα τους αντιμετωπιζα σα μια καινουρια κλινικη τελειως και θα περιμενα πολυ καιρο μεχρι να δω αν τη κανουν σωστα, δεν ειναι ευκολο για μια κλινικη να κανει το switch ειδικα προς μια διαδικασια που ειναι σαφως πιο δυσκολη απο αυτη που εκαναν πριν.(και φυσικα αν τη κανουν σωστα αργα και σταθερα θα τους φερει και λιγοτερους πελατες οχι εναν την ημερα αλλα εναν το τριημερο ;) )

aprilianos είπε:

Εδω ομως φιλε μου δεν ξερω...2500 σε μια μιση μερα ειναι πολλα, μπαινουν techs μεσα και μετα μπαινουν και αλλοι παραγοντες σε μια διαδικασια που ειναι ηδη δυσκολη. Εγω για FUE θα ημουνα 10 φορες πιο προσεχτικος ποιους θα διαλεγα απο οτι με strip.

aprilianos

New Member

Αμα τα ξυριζει βρε comb τι να την κανει την ΗΤ? Εχει τατουάζ βούλες μαύρες που φαίνονται λες και εχεις μαλλιά..... :D :D
Δεν πα να την θάβουν την FUE υπάρχουν γιατροί (δυστυχώς 3,4) που κάνουν καλή δουλειά, πως να το κάνουμε? έχει την χρήση της και αυτή, τι να λέμε τώρα....

Για τα 2500 σε 1,5 μέρα που λεω δεν θέλω να αναφερθώ, εξάλλου δεν θα προσφέρει κάτι, ίσως μάλιστα φανεί οτι υποστηρίζω την FUE εναντι του strip πράγμα που πολλάκις ανέφερα ότι δεν ισχύει αφού ρόλο παίζει το σωστό πλάνο.
Η ορθή εκτίμηση της κατάστασης της πρέπουσας θεραπείας και του θεράποντος ιατρού είναι το κλειδί για την επιτυχία, μπορεί μέσα σε αυτό το πλάνο να υπάρχει μόνο η FUE μόνο το strip η και τα 2 μαζί, πάντως για την ιστορία το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα