για τον gpeiraia και όποιον άλλον ενδιαφέρεται…

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Gio

New Member
Φίλε Nίκο, και εγώ επαναλαμβάνω οτι θεωρώ την παρουσία σου εδώ -ειδικά για τα νεότερα μέλη- επιβεβλημένη. Επειδή έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο (αν και θα ήθελα να πίναμε και ένα καφέ κάποια στιγμή..) έχω να πω και εγω οτι είσαι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι σπάνιο να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος αφιερώνει ώρες απο τον πολύτιμο χρόνο του για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί συνανθρώπους του. Και μάλιστα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό όφελος!

Όσον αφορά τις επιθέσεις... εντάξει τι να πώ, μετά απο εσένα, παίζει να είμαι δεύτερος την τάξη στο κράξιμο και στο βρισίδι αλλά δεν πειράζει, θα βρίσκομαι εδώ όσο υπάρχουν άνθρωποι που διψούν για ενημέρωση. Συνιστώ να κάνεις και εσυ το ίδιο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

elmajiko

Member
Πολυ δακρυβρεχτο το σεναριο ρε παιδια....

Ειπαμε αλλα πολυ υποστηριξη σε μερικους και πολεμος σε αλλους που δεν εχουν συμφεροντα.

Πανω απο ολα "ισονομια" στο φορουμ, ευγε!!!

malloumpas

New Member
Καταρχήν δηλώνω ξανά ότι είμαι ο Dimit. n094 η σημερινή σου αποκάλυψη είναι κεραυνός εν αιθρία, δεν το πιστεύουμε! Ετσι ξαφνικά σε διάλεξε η εταιρια (αυτή που πιστεύεις ότι είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, ισάξια του Σαπίρο, του Κοουλ, του Ραχαλ κτλ για να θυμηθούμε:
n094 είπε:
Στο δια ταύτα, εγώ πιστεύω ότι είναι ισάξια κλινική με αυτές που ανέφερες.
) και σε προσέλαβε, δεν έπαιξε ρόλο η συμμετοχή σου σε 7 φόρουμς τριχόπτωσης (μέχρι και γαλλόφωνων) δύο χρόνια τώρα και η υπερασπιστική σου μανία υπερ της, ακόμη και σε άσχετες συζητήσεις. Και φυσικά όχι πως φεύγεις επειδή δεν θα μπορείς να κρύψεις τη σχέση σου μαζί τους (πλέον) στις αθώες συναντήσεις σου για καφε με μέλη του φόρουμ (ή με φίλους που έκανες από εδώ). Επιασε τόπο το διδακτορικό n094.

n094

Active Member
βεβαίως κ έπαιξαν ρόλο όλα αυτά που λες Dimit. Προφανώς κ έχω αναπτύξει μια διαφορετίκή σχέση μαζί τους και προφανώς δεν με διάλεξαν έτσι, 8 χρόνια τους ξέρω και επίσης έχουν χρησιμοποιήσει την περίπτωσή μου για διαφημιστικούς σκοπούς και στη Γαλλία κ στην αγγλία κ όπου αλλού θέλανε, από εμένα είχαν το ελεύθερο να το κάνουν. Όσο για το διδακτορικό μου, έχει πιάσει τόπο εδώ κ πολλά χρόνια. Το θέμα υπεράσπισης κλπ το έχουμε θιξει αρκετές φορές. Μπορείς να πεις ότι θέλεις αλλά τα καφεδάκια κ τις φιλίες μου από το φόρουμ δεν μπορείς να τις σπιλωνεις.

elmajiko

Member
Καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα και μη ξεχνάς και άλλα μέλη από δω που δείχνουν κάθε μέρα την "ανιδιοτελή" αγάπη τους προς την εν λόγω εταιρία....!

n094

Active Member
Επίσης να πω ότι ποτέ δεν έκρυψα τίποτα. Είναι γνωστό ότι συμμετέχω σε 3 αγγλόφωνα φόρουμ, τα οποία επίσης με έχουν βοηθήσει να μάθω πολλά και από τα οποία κατά καιρούς "κλέβω" ειδήσεις και αναρτώ και εδώ, όπως επίσης συμμετέχω σε δύο φόρουμ για ποδήλατα και ένα για μηχανές. Το να ελέγχομαι και να φακελώνομαι δεν με πειράζει καθόλου γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Αυτό που με πειράζει είναι η "μανία" μερικών εδώ μέσα για συγκεκριμένα άτομα...

malloumpas

New Member
Είσαι θρασύτατος. Δεν φτάνει που πήρες την ανταμοιβή σου για την υπερασπιστική σου μανία υπερ της κλινικής σου, μας το γυρνάς και σε δακρύβρεχτα ''μη μου σπιλώνεις τα καφεδάκια'' τώρα. Κουράγιο n094

n094

Active Member
Θρασύτατος είσαι εσύ αγαπητέ φίλε, που πίσω από την ανωνυμία σου έχεις ρίξει κιλά λάσπης... που έχεις φάει ένα κάρο μπαναρίσματα και δεν λες να βάλεις μυαλό. Εσύ και η παρέα σου, θα έπρεπε να έχετε πάρει δρόμο καιρό τώρα από αυτό το φόρουμ. Το μόνο που προσφέρετε είναι μπαχαλίκι και τίποτα άλλο, ούτε δακρύβρεχτος είμαι ούτε πονηρός, ούτε "κερδοσκόπος". Θα μπορούσα κάλλιστα να κρύβομαι και εγώ πίσω από την ανωνυμία μου και να σφυρίζω αδιάφορα όπως κάνετε εσύ και η παρέα σου, αλλά δεν το έχω κάνει. Μιλάω ξεκάθαρα και τίμια πάντα. Άντε κάνε μας τη χάρη πια γιατί πολλά ανέχτηκα από εσάς και να ξέρεις ότι από κάτι μπαχαλάκιδες τύπους σαν εσάς θα εγκαταλείψω κυρίως το φόρουμ και όχι λόγω της μελλοντικής μου επαγγελματική σχέσης με την εν λόγω κλινική, την οποία αγαπητέ κάλλιστα θα μπορούσα να κρύψω αν ήθελα...

malloumpas

New Member
Θρασύτατος και γλοιώδης. Ενα μπανάρισμα έχω φάει και όχι ενα κάρο όπως λες, για το οποίο είσαι υπεύθυνος αφού με κατηγόρησες ότι είμαι ο pazuzu και άνοιξα νέο λογαριασμό για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και εξαρχής δήλωσα ότι έφτιαξα νέο λογαριασμό (και το δήλωσα ευθέως τότε) για να πω ότι δεν ήμουν άλλο μέλος.

Και συνεχίζεις το ίδιο παραμύθι μιλώντας για παρέες όταν δεν ξέρω κανέναν άλλο από το φόρουμ. Εντωμεταξύ 2-3 μέρες πιο πριν μας έλεγες ότι δεν θα εγακαταλείψεις το φόρουμ για κανέναν από εδώ μέσα, βλέπω το αλλάζεις τώρα, λόγω της δύσκολης θέσης στην οποία έχεις περιέλθει:

n094 είπε:
Όχι παιδιά, δεν θα φύγω για καμία επίθεση και για κανένα μέλος.

Θέλω να ξέρω τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα για το ότι το εκμεταλεύτηκες το φόρουμ προς επαγγελματική ανταμοιβή. Σα δε ντρέπεσαι

Άκης

Administrator
malloumpas λες:

malloumpas είπε:
Θρασύτατος και γλοιώδης. Ενα μπανάρισμα έχω φάει και όχι ενα κάρο όπως λες, για το οποίο είσαι υπεύθυνος αφού με κατηγόρησες ότι είμαι ο pazuzu και άνοιξα νέο λογαριασμό για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Και συνεχίζεις το ίδιο παραμύθι μιλώντας για παρέες όταν δεν ξέρω κανέναν άλλο από το φόρουμ. Εντωμεταξύ 2-3 μέρες πιο πριν μας έλεγες ότι δεν θα εγακαταλείψεις το φόρουμ για κανέναν από εδώ μέσα, βλέπω το αλλάζεις τώρα, λόγω της δύσκολης θέσης στην οποία έχεις περιέλθει:

Θέλω να ξέρω τι έχουν να πουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα για το ότι το εκμεταλεύτηκες το φόρουμ προς επαγγελματική ανταμοιβή. Σα δε ντρέπεσαι

ενώ έλεγες:
malloumpas είπε:
Μπαίνω μόνο για να γράψω ότι θεωρώ λάθος να φύγει ο n094 από το φόρουμ διότι γνωρίζει περί μεταμοσχεύσεων ίσως περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα. Είναι μορφωμένος και ξέρει να μιλάει ελληνικά, σε αντίθεση με πολλούς αγράμματους εδώ μέσα (όπως λάθος ήταν που έφυγε και ο rocknrolla παλαιότερα). Κινδυνεύει το φόρουμ να καταντήσει στέκι δυσλεκτικών καθυστερημένων μπαρμπέρηδων. Τώρα για την περίεργη υπερασπιστική του μανία, τα έχουμε πει, είναι ένα θέμα αλλά δεν πήρε κανέναν από το αυτί για μτμ.

Τέλος, Chs αν θες να μπλοκάρεις αυτο το account δεν έχω πρόβλημα. Απλά να πω ήθελα ότι θεωρώ λάθος να απουσιάζουν άτομα με κάποιο επίπεδο από το φόρουμ.

Επίσης λες:
malloumpas είπε:
Θρασύτατος και γλοιώδης. Ενα μπανάρισμα έχω φάει και όχι ενα κάρο όπως λες, για το οποίο είσαι υπεύθυνος αφού με κατηγόρησες ότι είμαι ο pazuzu και άνοιξα νέο λογαριασμό για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
μπορεί να μην ησουν ο pazuzu, αλλά ας δούμε λίγο το ιστορικό σου:
[η εικόνα έχει αφαιρεθεί ~ Άκης]

Πρόσεξε λιγάκι την συμπεριφορά σου. Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις αν όντως ο n094 έχει συνάψει συμφωνία με την εν λόγω εταιρία, δεν μπορείς να τον κατηγορείς και να δίνεις αφορμές για διαμάχες.

elmajiko είπε:
Ειπαμε αλλα πολυ υποστηριξη σε μερικους και πολεμος σε αλλους που δεν εχουν συμφεροντα.
Πανω απο ολα "ισονομια" στο φορουμ, ευγε!!!
Δικαίωμα σου να κρίνεις και να λες αυτό που πιστεύεις, δεν σημαίνει ωστόσο ότι είσαι και σωστός...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Ευχαριστώ Άκη.
Και για να προσπαθήσω να κλείσω, εγώ είπα, αν συνεργαστώ με την DHI θα σταματήσω να γράφω στο φόρουμ εφόσον το επιθυμούν οι Διαχειριστές ή εφόσον θεωρηθεί ως σύγκρουση συμφερόντων. Εφόσον με αφήσουν να γράφω, δεν ξέρω τι θα κάνω, το πιο πιθανό είναι πως θα σταματήσω ούτως ή άλλως.

malloumpas

New Member
Άκη εξαρχής δήλωσα ότι είμαι ο dimit και τότε και τώρα. Και πραγματικά μπήκα για να πω να μείνει ο n094 γιατί έχει πολλές (ίσως περισσότερες από κάθε άλλον εδώ μεσα) γνώσεις στο θέμα μτμ. Αλλά εσύ πως νιώθεις που (και) το φόρουμ γίνεται όχημα επαγγελματικής αποκατάστασης από κάποιον; Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι γράφει εδώ ο n094 (αλλά και σε άλλα 5-6 φόρουμς τριχόπτωσης). Πως το βρίσκεις αυτό ειλικρινά;

Επίσης ξέρεις ότι δημιούργησα τους λογαριασμούς για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ότι δεν είμαι άλλο μέλος όπως κατηγορήθηκα και από τον n094. Μόνο που μόλις έφτιαχνα έναν λογαριασμό αυτόματα έτρωγα ban! Και προς τιμή του Chs που σε ενημέρωσε για το έγινε τότε.

Επίσης μήπως θέλετε να δούμε τα όσα λέει ο n094 σε ξένα φόρουμ και μετά τα όσα δηλώνει εδώ;;; Εδώ πριν 5 μέρες δήλωνε ότι δεν θα φύγει για κάποιον άλλο και ξαφνικά σήμερα το αλλάζει. Τότε:

n094 είπε:
Όχι παιδιά, δεν θα φύγω για καμία επίθεση και για κανένα μέλος.

Σήμερα:

n094 είπε:
και να ξέρεις ότι από κάτι μπαχαλάκιδες τύπους σαν εσάς θα εγκαταλείψω κυρίως το φόρουμ και όχι λόγω της μελλοντικής μου επαγγελματική σχέσης με την εν λόγω κλινική

n094

Active Member
πω πω πραγματικά dimit, maloumpa, jimmy jim84 και όποιον άλλον εκπροσωπείς δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί σου... Σου απαντάω διαρκώς στα ίδια επίμονα ερωτήματα και στις ίδιες κατηγορίες και εσύ τις αναφέρεις ξανά και ξανά μπας και μείνουν έτσι μετέωρες. Είπα εγώ ότι δεν γράφω σε άλλα φόρουμ ποτέ;;; το κομμάτι μαλλιά και μεταμοσχεύσεις το γουστάρω τρελά και πραγματικά γουστάρω επίσης πολύ που θα είμαι κοντά σε μια "πηγή μεταμοσχεύσεων" και ελπίζω να μπορώ και να βλέπω και να ασχολούμαι περισσότερο με το αντικείμενο. Τώρα το αν μου προτείνανε δουλειά για το ότι γράφω στα φόρουμ ή γιατί το αξίζω για άλλα πράγματα επίτρεψέ μου να το ξέρω καλύτερα εγώ και βεβαίως τα προσόντα μου δεν έχουν να κάνουν με το ότι γράφω στα φόρουμ.

Gio

New Member
Φίλε elmajiko, πότε θα σταματήσεις σε παρακαλώ να είσαι εριστικός; Το ίδιο κάνεις πολλές φορές και σε απαντήσεις που δίνω εγώ και σε πληροφορώ οτι το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκθέτεις τον εαυτό σου.

Φίλε Dimit, εγω ξέρω οτι όταν μίλησα τηλεφωνικά με τον Νίκο την περιοδό που σκεφτόμουν να κάνω την Δεύτερη μου ΜΜ ουδέποτε δεν μου είπε Πήγαινε στην εν λόγω κλινική! Απεναντίας και προς τιμήν του, μου είπε να κάνω την έρευνα μου σε όλους όπως και έκανα. Δεν μπορείς να καταφέρεσαι έτσι για έναν άνθρωπο που έχει συναντηθεί με πολλά μέλη κατ'ιδίαν και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Είναι άδικο..

raphael2012

Member
Dimit, elmajiko, γιατί επιμένετε τόσο πολύ; Περίεργο...

(Είδατε πόσο εύκολο είναι να πετάει κανείς λάσπη; Και χωρίς χαρακτηρισμούς.)

Όλα τα άτομα που έχουν γνωρίσει τον n094 από κοντά σας λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Όσο για την συνεργασία, ειλικρινά πιστεύετε πως είναι μια μορφή "ανταμοιβής" για τις "πιστές υπηρεσίες" του στην D*H; Πάτε καλά; Οι άνθρωποι γνωρίζονται τόσα χρόνια, υπήρξε αυτή η ευκαιρία για μια συνεργασία. Που είναι το μεμπτό; Το έκρυψε κανείς;

Εγώ είμαι προγραμματιστής, αν συνεχίσω να κάνω μμ (μακριά από μας) και κάποια στιγμή μετά από πολλά χρόνια χρειαστούν καινούριο πρόγραμμα για πυκνομέτρηση και συνεργαστούμε πάει να πει πως εγώ όλο αυτό τον καιρό ήμουν "βαλτός";

Ένα άλλο παιδί που διαβάζει το forum (δεν ξέρω αν γράφει) πήγε για μεταμόσχευση πρόσφατα και μιας και έψαχνε για δουλειά τον προσέλαβαν κιόλας. Τι πάει να πει αυτό, πως είναι κι αυτός "βαλτός"; Γιατί ψάχνετε για συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν;

Με αυτή την λογική ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί οποιοσδήποτε από εσάς χωρίς αποδείξεις πως τα παίρνει από ανταγωνιστή γιατρό που έχει λυσσάξει;

Χαλασμός και δράμα χωρίς κανένα λόγο. Με τελικό αποτέλεσμα αξιόλογα άτομα να απομακρύνονται από το forum. Γιατί;

malloumpas

New Member
Αλλα αντι άλλων απαντάς n094. Εδώ βρήκες δουλειά γιατί (ένας από τους λόγους) γράφεις σε 1 ελληνικό, 3-4 αγγλόφωνα, 2 γαλλόφωνα (και ποιος ξέρει που αλλού) φόρουμ και ύστερα μας μιλάς για τιμιότητα. Εδώ υπάρχει μέγα θέμα ηθικής τάξης για το φόρουμ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως όχημα επαγγελματικής αποκατάστασης από μέλος του. Αν αυτό το βρίσκετε σωστό, πάω πάσο.

@raphael Δεν χρειάζεται να πει ''πήγαινε εκεί'', το κάνει εμμέσως μέσω της υπογραφής του. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό; Αλλά και πάλι εμένα αυτό δε με πειράζει. Δεν με ενοχλεί η διαφήμιση (αρκεί να αναφέρεται ρητά). Με ενοχλεί η εύρεση εργασίας εξαιτίας (και) της διαφήμισης.

Παρεπιπτόντως, n094, στο hairlosshelp υπαρχει κανονισμός να αναφέρεται ρητά η οποιαδήποτε σχέση με κλινική. Θα το αναφέρεις εκεί στην υπογραφή σου έτσι;

elmajiko

Member
Είμαι εκθετημενος πλέον....

Ταδε έφη ακόμη ένας ανιδιοτελής θερμοαιμος υποστηρικτής της αμεμπτης και πλήρους ειλικρινούς D*I ...!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα