Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο που λες πανο μου ακουγεται πολυ ευχαριστο !!!panos1982 είπε:2) αν για να καλυψεις εναν nw5 με μια ικανοποιητικη καλυψη με τριχες κεφαλιου χρειαζεσαι 6000 θυλακες περιπου.......
αυτο που λες πανο μου ακουγεται πολυ ευχαριστο !!!Georgex6 είπε:[quote author=panos1982 link=topic=733.msg23665#msg23665 date=1263650648]
2) αν για να καλυψεις εναν nw5 με μια ικανοποιητικη καλυψη με τριχες κεφαλιου χρειαζεσαι 6000 θυλακες περιπου.......
NoMoreLoss είπε:να σας πώ την αλήθεια σκέφτομαι να κάνω BHT στον Dr Umar σε 3 χρόνια απο τώρα γιατί δεν έχω δότρια (τουλάχιστον έτσι πιστεύω) αλλά βλέποντας τα αποτελέσματα αυτά στο link χεχε μάλλον θα στρίψω για αλλού. Βασικά θα κοιτάξω και για στριπ αλλά φοβάμαι την ουλή γιατί αν θελήσω να τα κρατήσω πολύ κοντά και φαίνεται την πάτησα για μια ζωή. Πραγματικά τώρα μπερδεύτηκα. Να περιμένω κανα 5 χρόνια για κάτι καλύτερο να κάνω μεταμόσχευση να μην κάνω τίποτα τι σκατά θα κάνω με αυτό το θέμα? Τα μαλλιά είναι η ποιο δύσκολη περίπτωση που έχω να αντιμετωπίσω αυτό τον καιρό τα λεφτά που θέλουν πολλά η υπομονή και αναμονή ακόμα χειρότερη.....χέσε μέσα