κατηφορα χωρις προηγουμενο

alekate

Member
Παιδια καλησπερα,χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο τη συμβουλη σας ειδικα απο τους παλιους του φορουμ γιατι ειμαι ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα,για να μην πω τιποτα χειροτερο.
Για να μην τα πολυλογω,ειχα ανοιξει και ενα παλιοτερο θεμα με περισσοτερες λεπτομερειες,χρησιμοποιω regaine 2% εδω και καποια χρονια μονο στην μπροστινη περιοχη καθε βραδυ,fungoral και για ενα διαστημα περιπου 6 μηνων betnovate το οποιο και εχω σταματησει εδω και 1 χρονο περιπου.
Πριν 3,4 μηνες και ενω εβλεπα μια μικρη βελτιωση αρχισα να παιρνω την κατω βολτα μπροστα και ανοιξα ξαφνικα και πισω.Πισω δεν ειχα βαλει ποτε κανενα φαρμακο.Αυτο μπορει να οφειλεται ξκαι στη δραση της κορτιζονης που λεπταινει το δερμα αλλα στο πισω μερος που ανοιξα δεν ειχα βαλει ποτε κορτιζονη.
Μολις το ειδα αυτο,αρχισα regaine 5% και μπροστα και πισω με φοβερη φαγουρα ομως και ερεθισμους.Το fungoral εκανε τον ερεθισμο χειροτερο και γεμιζε το κεφαλι μου ασπρακια και το σταματησα.Δοκιμασα το πρασινο σαπουνι και αυτο με γεμιζε ασπρακια.Δοκιμασα αλοη,οταν την εβαζα ανακουφιζοταν λιγο το δερμα,μετα ομως επρεπε να λουστω γιατι κοκκαλονε τα μαλλια και το καθημερινο λουσιμο ειχε σαν συνεπεια και αλλα ασπρακια και ερεθισμους.Δοκιμασα το σαμπουαν αλοης,το ιδιο.Δοκιμαδα το hair force της frezyderm,το ιδιο.Μολις αφηνα τα μαλλια μου αλουστα για κανα δυο μερες λιπαροτητα,μολις λουζομουν συχνα ασπρακια,ξηροδερμια,ερεθισμοι...Αρχισα 1/4 προσκαρ πριν κανα μηνα (ισως λιγο λιγοτερο) και σταματησα την μινοξιδιλη μεχρι να μου ερθει το reagaine foam που εχω παραγγειλει.Η κατασταση γινοταν χειροτερη μερα με τη μερα.Εν τω μεταξυ δεν ξερω αμα παιζει ρολο αλλα τους τελευταιους τρεις μηνες εκανα μια διαιτα,εχασα 17 κιλα,αλλα απο διαιτολογο που υποτιθεται δεν λειπει κανενα θρεπτικο συστατικο.Παρ ολα αυτα αρχισα πριν κανα μηνα πολυβιταμινες και ιπποφαες.Επισης εχω κανει ολικη αφαιρεση θυροειδους πριν 9 περιπου χρονια,ειμαι 32.
Πριν μια βδομαδα στο κομμωτηριο και αφου η κομμωτρια φρικαρε με την τοση κατηφορα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,μου ειπαν για εναν δερματολογο που πηγε ενας ξαδερφος της και ηταν ευχαριστημενος.Πηγα,εσκασα 100 για επισκεψη και 150 για τα φαρμακα.Ο δερματολογος μετα απο αναζητηση που εκανα ειναι αυτος http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1784.html και μου εδωσε τη θεραπεια που γραφει η 5η δημοσιευση στο λινκ που εβαλα,η πρωτη στηλη το πρωι και η δευτερη το βραδυ.Μου ειπε να λουζομαι 1 φορα τη βδομαδα μονο με πρωτο χερι azynox και δευτερο anaphase το οποιο πρεπει να το αφηνω γιαν 10 λεπτα στο κεφαλι και οταν του ειπα οτι λουζομαι με πρασινο σαπουνι μου ειπε βαλε και πετρελαιο ειρωνικα.Επισης μου ειπε οτι δεν μπορει να μου κανει τριχοριζογραμμα γιατι εχω κουρευτει πολυ κοντα αλλα μαλλον προκειται για ΑΑ και οτι εχω παρει την κατηφορα και τρεχω με σπασμενα φρενα.Επισης μου ειπε να εφαρμοζω την θεραπεια σε ολο το κεφαλι (η περιοχη που καλυπτεται απο ενα καπελο) και οχι μονο μπροστα και πισω.
Ακολουθησα ολα αυτα για μια βδομαδα και σημερα το βραδυ λουστηκα και αυτο που ειδα ευχομαι να μην το ζησει ανθρωπος.Ασπρακια παλι κολλημενα στο δερμα και μολις ετριψα λιγο τα μαλλια μου για να φυγουν,οι τριχες φευγανε βροχη.Χωρις υπερβολη μαυρισε ο νιπτηρας,μπορει να φυγανε και 300 τριχες.Η μανα μου ειδε τον νιπτηρα και εβαλε τα κλαματα.Επισης μολις περναω τα χερια μου αναμεσα απο τα μαλλια μου σε περιοχες πανω απο τον αυχενα η στα πλαγια οπου ακομα και να καραφλιασεις τελειως αυτα δεν φευγουνε,μενουν στο χερι μου καμια δεκαρια τριχες καθε φορα.
Χωρις υπερβολη,οτι μαλλι εχασα τα τελευταια 5 χρονια,το εχασα τους τελευταιους 2 μηνες.Εχω αρχισει να ανοιγω σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου και αυτο γινεται μερα με τη μερα!!!!
Τωρα αυτο ειναι shedding,να συνεχισω τη θεραπεια αυτη,η να την διακοψω τελειως?Μηπως φταιει η φιναστεριδη?Μηπως παιζει τιποτα τετοιο που διαβασα εδω http://www.hairlosshelp.com/hair_loss_research/hyperandrogenicity.cfm?
Τι να κανω ρε παιδια,δε με νοιαζουν ουτε λεφτα ουτε παρενεργειες ουτε τιποτα,ειστε η τελευταια μου ελπιδα,θα τρελλαθω στο τελος.
Μηπως να παραταγα ολες τις θεραπειες?Μηπως μου κανουν περισσοτερο κακο τελικα?Μηπως να πηγαινα και σε αυτον τον δερματολογο να ριξει μια ματια http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1728-post-32269.html#msg32269?

Για να παρετε μια εικονα της κατάστασης
εδώ τον Φλεβάρη
http://imageshack.us/photo/my-images/545/005zs.jpg/

Εδω τον Μάιο
http://imageshack.us/photo/my-images/171/hair004.jpg/

εδώ τον Ιουνιο
hair021.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/27/hair012.jpg/

και εδώ τώρα
http://imageshack.us/photo/my-images/600/hair37009.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/198/hair37014.jpg/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Δωσε χρονο στο proscar.....ειναι το μοναδικο που μπορει να σου βελτιωσει την κατασταση του κεφαλιου σου και κατα συνεπεια την ψυχολογια σου....θελει ομως χρονο.
Λουσιμο καθε μερα,διαβαζε το φορουμ και υπομονη με το proscar.
ξεχασε το προς το παρον

vag25

Well-Known Member
εφαγε ban????

Καταλαβαινω απολυτα την ψυχολογια σου αλλα στις εικονες δεν βλεπω ποια και τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα ελεγες παραπανω.

Αφου ξεκινησες proskar κανε υπομονη 6 μηνες με ενα χρονο και ειναι πολυ πιθανο να επιστεψεις στην χειροτερη εκει που ησουν.

3746741

Member
Σου γραφω οχι γιατι ειμαι ειδικος στις συμβουλες περι θεραπειας αλλα επειδη σε καταλαβαινω 100% στο ψυχολογικο κομματι!!!

Ειναι πολυ δυσκολο κ μονο καποιος που υποφερει απο το ιδιο μπορει να σε καταλαβει!!!

Το θεμα ειναι μονο αισθητικο κ εγω εχω μεγαλο θεμα με την εμφανιση μου,
τα μαλλια παιζουν ενα ρολο σε αυτο!!!

Προσεξε ομως ειπα ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ οχι παραπανω!!!!

Εχω φτασει τα 30 κ εχω καταλαβει οτι η τριχοπτωσει εχει καθορισει ολη μου τη ζωη!!!

Ειδικα την ψυχολογια μου!!

Ξερω οτι αν δεν ειχα αυτο το προβλημα θα ειχα περασει πολυ καλυτερα σε ολους τους τομεις αυτα τα 10 χρονια!!

Προσεξε φιλε ομως γιατι τα πραγματικα προβληματα δεν ειναι αυτα!!Προσεξε λοιπον μην αποκτησεις λογω της τριχοπτωσης πραγματικα προβληματα!!!

Οτι σου ειπα να ξερεις το ειπα για να το ακουσω κ εγω!!!
Η μανα σου δακρυσε επειδη εσυ ξερει πως θα στενοχωριεσαι οπως εχει δακρυσει κ η δικια μου στο παρελθον....

Αυτα.....

Άκης

Administrator
Sorry alekate, το σύστημα που ελέγχει τα posts για spamming εντόπισε τα πολλαπλά links που είχες στο αρχικό ποστ και σε έβαλε στην λίστα με τα banned members.
Επίσης διόρθωσα το ποστ σου, ώστε να μην σε τσεκάρει πάλι.

MANKAR

Active Member
3746741 είπε:
Σου γραφω οχι γιατι ειμαι ειδικος στις συμβουλες περι θεραπειας αλλα επειδη σε καταλαβαινω 100% στο ψυχολογικο κομματι!!!

Ειναι πολυ δυσκολο κ μονο καποιος που υποφερει απο το ιδιο μπορει να σε καταλαβει!!!

Το θεμα ειναι μονο αισθητικο κ εγω εχω μεγαλο θεμα με την εμφανιση μου,
τα μαλλια παιζουν ενα ρολο σε αυτο!!!

Προσεξε ομως ειπα ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ οχι παραπανω!!!!

Εχω φτασει τα 30 κ εχω καταλαβει οτι η τριχοπτωσει εχει καθορισει ολη μου τη ζωη!!!

Ειδικα την ψυχολογια μου!!

Ξερω οτι αν δεν ειχα αυτο το προβλημα θα ειχα περασει πολυ καλυτερα σε ολους τους τομεις αυτα τα 10 χρονια!!

Προσεξε φιλε ομως γιατι τα πραγματικα προβληματα δεν ειναι αυτα!!Προσεξε λοιπον μην αποκτησεις λογω της τριχοπτωσης πραγματικα προβληματα!!!

Οτι σου ειπα να ξερεις το ειπα για να το ακουσω κ εγω!!!
Η μανα σου δακρυσε επειδη εσυ ξερει πως θα στενοχωριεσαι οπως εχει δακρυσει κ η δικια μου στο παρελθον....

Αυτα.....

συμφωνω απολυτα μαζι σου , αυτο πηστευω και εγω οτι σε ολλους οσους εχει επιρεασει τοσα χρονια το θεμα αυτο θα ηταν ολα διαφορετικα και θα ειχαμε κανει διαφορετικα και καλυτερα πραγματα και θα ειχαμε περασει πολλες φορες καλυτερα!!!

somari

Active Member
Ρε παιδιά, ηρεμίστε, τα μαλλιά είναι ΑΠΛΑ καλωπισμός. Εξάλλου είναι αντρικό χαρακτηριστικό, και επειδή ξέρω ότι μας καίει κατά 99% στον γκομενικό τομέα, σε όποιαν ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ στην τελική, στα σμικρυμένα από το proscar @@ μας. Εγώ προσπαθώ να το δώ, το να πάθει άντρας καράφλα, ότι είναι σαν να πάθει κάποια "ασθένεια" που τον αναγκάζει να έχει συνέχεια μούσια.

alekate

Member
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,μονο ενας ανθρωπος με το ιδιο προβλημα μπορει να σε καταλαβει.Η αληθεια ειναι οτι με εχει παρει πολυ απο κατω.Θα μου πειτε σε εχει παρει απο κατω για τα μαλλια,τι να πουν και αλλοι που εχουν πολυ χειροτερα προβληματα.Παρ ολα αυτα εχω περασει κι εγω αρκετες δυσκολες καταστασεις αλλα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου σε χειροτερη ψυχολογικη κατασταση απο τωρα.Καπου ειχα διαβασει στο φορουμ που ελεγε ενα παιδι πως αυτο ειναι ενα ειδος ακρωτηριασμου,χανεις ενα κομματι απο το σωμα σου.Το πιστευω απολυτα.
crossfire99,vag25 μακαρι να μου δουλεψει το προσκαρ,εχω παρατηρησει καποιες παρενεργειες σχετικα με την ποιοτητα του σπερματος αλλα οσων αφορα τη λιμπιντο καμια διαφορα,ισως και μικρη βελτιωση θα ελεγα.Αναρωτιεμαι μηπως ανηκω στην κατηγορια οπου το προσκαρ αναγκαζει τον οργανισμο να παραγει περισσοτερη τεστοστερονη και αντι να μειωνεται το προβλημα να το οξυνει.Δεν μπορω να εξηγησω αυτη την τοσο μεγαλη απωλεια μαλλιων τελευταια,εστω και να χαιδεψω το κεφαλι μου θα μου μεινουν στα χερια 20-30 τριχες.Αμα το τιναξω θα μαυρισει ο νιπτηρας.Οσων αφορα το καθημερινο λουσιμο,οταν το εκανα ειχα ερεθισμους και ξηροδερμια ανεξαρτητα απο το τι χρησιμοποιουσα,οταν δεν το κανω λιπαροτητα και μεγαλη τριχοπτωση.Ακομα και στο thread που διαβασα σχετικα με το αν κανει καλο η κακο το συχνο λουσιμο οι αποψεις ηταν αλληλοσυγκρουομενες,δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα.
3746741 πραγματικα με συγκινησε το ποστ σου,ειμαι που ειμαι και χαλια αυτη την περιοδο,καταλαβαινεις...:p,να σαι καλα φιλε.
Fenimore και MANKAR εσεις που ειστε ψαγμενοι με το θεμα τι λετε για τη θεραπεια που μου εδωσε ο δερματολογος και ακολουθω αυτες τις μερες?Να τη συνεχισω?Πως κρινετε απο την εμπειρια σας την ολη κατασταση με βαση και το ιστορικο που παρεθεσα?Αυτη η κατηφορα λετε να ειναι shedding,η απλα η συναντηση με τη μοιρα?
somari δικιο εχεις,τελικα η αποδοχη και ο συμβιβασμος ειναι η καλυτερη προσεγγιση,το θεμα ειναι να θα τα καταφερει καποιος να το δει ετσι το θεμα γιατι δεν το βλεπω πολυ ευκολο.

seeker

Verified MM member
Πόσων χρονων εισαι φιλε; Κατι παρομοι συμβαινει και σε μενα αυτη τη στιγμη, ανοιξα απο πισω και κροταφους αποτομα, πραγματικα απο τη μια μερα στην αλλη. Ολα πηγαιναν αργα αργα αλλα ξαφνικα ανοιξαν τραγικα οι κροταφοι και μετα ανοιξα και πισω που ποτε δεν ειχα προβλημα. Τι να πω ρε πουστη μου..

somari

Active Member
quote{somari δικιο εχεις,τελικα η αποδοχη και ο συμβιβασμος ειναι η καλυτερη προσεγγιση,το θεμα ειναι να θα τα καταφερει καποιος να το δει ετσι το θεμα γιατι δεν το βλεπω πολυ ευκολο. }

Φίλε στις παρέες μου το 40% έχουν μια αρχική αραίωση, και το 10% προχωρημένη,και είμαι 26 χρονών. Είναι σαν να λες ότι μια γκόμενα είναι χάλια επειδή έχει μικρά στήθη, που μικρά στηθη έχουν ξέρω γω το 30% από αυτές. Όταν καταφέρουμε (γιατί και εγώ μπορεί να τα λέω αλλά το έχω το θέμα μου) να το δούμε σαν μια μικρή ατέλεια πάνω μας (γιατί δεν είναι κάτι παραπάνω) θα είμαστε καλά.

Και μη σκέφτετε κανείς "εγώ δε θα καθόμουν σε γκόμενα με καράφλα, άρα είμαι κακάσχημος". Ούτε σε γκόμενα με μούσια θα καθόσασταν, σωστά; Αλλά είναι αντρικά χαρακτηριστικά και τα 2.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

seeker

Verified MM member
Γενικα μαγκες το ολο θεμα εχω καταλαβει ειναι το framing του προσωπου. Δηλαδη αν τα ξυριζεις η τα κοβεις με μηχανη τελευταια σκαλα, αν φαινονται οι φυτρες πανω στο δερμα εισαι οκ. Δειτε φωτογραφιες καραφλων που τα ξυρισαν αναγκαστικα και ατομων που τα ξυρισαν γιατι γουσταραν και θα καταλαβετε τι σας λεω.

Γι'αυτο κι εγω οταν ερθει η ωρα, φευγω για εδω: http://www.hishairclinic.com/gallery/

3746741

Member
seeker είπε:
Γενικα μαγκες το ολο θεμα εχω καταλαβει ειναι το framing του προσωπου. Δηλαδη αν τα ξυριζεις η τα κοβεις με μηχανη τελευταια σκαλα, αν φαινονται οι φυτρες πανω στο δερμα εισαι οκ. Δειτε φωτογραφιες καραφλων που τα ξυρισαν αναγκαστικα και ατομων που τα ξυρισαν γιατι γουσταραν και θα καταλαβετε τι σας λεω.

Γι'αυτο κι εγω οταν ερθει η ωρα, φευγω για εδω: http://www.hishairclinic.com/gallery/

τι κανουν σε αυτο το site??
δεν καταλαβα.......(δεν ξερω καλα αγγλικα)!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
seeker είπε:

τι κανουν σε αυτο το site??
δεν καταλαβα.......(δεν ξερω καλα αγγλικα)!!

Τατουάζ στο κεφάλι, που δίνει την ψευδέσθηση ότι έχεις μαλλιά αλλά είναι πάρα πάρα πολύ κοντά, military - ξυρισμένο look.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα αγαπητέ μου φίλε. Να ξέρεις πως σε συμμερίζομαι απόλυτα και στεναχωρήθηκα πολύ με την περίπτωση σου. Είσαι πολύ ταραγμένος και η πρώτη μου συμβουλή ειναι να ηρεμήσεις γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Καταρχάς πήρες σωστή απόφαση να αρχίσεις το προσκάρ και μην διανοηθείς να το σταματήσεις εκτός εαν έχεις σοβαρές παρενέργειες. Εγώ μάχομαι απο το 2002 με την τριχόπτωση, σε θεραπεία προσκαρ - μινοξ απο το 2005 και ειμαι 33 στα 34 και έχω κρατήσει αρκετό μαλλί. Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε τα μαλλία μας γίνονται πιο ευαίσθητα στα ανδρογόνα και κατα συνέπεια η αραίωση πιο επιθετική. Με λίγα λόγια οι θεραπείες έχουν ολοένα και πιο λίγα αποτελέσματα και το πρόβλημα συνεχίζεται απλά με επιβραδυνόμενο ρυθμό που ολοένα όμως και χάνει έδαφος.

Η περίπτωση σου δείχνει επιθετικότατη ΑΑ και λογικά έχεις και shedding. Μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο παρα μόνο προσκαρ 1/4 κάθε μερα και μινοξ 5% πρωί - βράδυ. Fungoral δεν πειράζει αν σε ερεθίζει, αλόη κάργα και ενα καλό σαμπου να σε ανακουφίζει. Δώσε χρόνο στην θεραπεία, αρκετό, τουλάχιστον 1 χρόνο και μην κάνεις καμμιά άλλη αλλαγή. Για σένα σουπερ διξ και λοιπά απλά δεν θα σε πιάσουν. Κάνεις την μοναδική σοβαρή θεραπεία, ειδικά για άτομα με επιθετική ΑΑ. Στην θέση σου θα συνέχιζα την θεραπεία που προτείνω για 1μιση με 2 χρόνια και αν δεν δεις σταθερότητα ή έστω επιβραδυμένο ρυθμό τριχόπτωσης σε σχέση με τώρα, θα προχωρούσα σε μια πιο δυνατή θεραπεία όπως avodart, με το ανάλογο ρίσκο βέβαια. Κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να προχωρήσεις και σε μεταμόσχευση γιατί οι θεραπείες απλά δεν θα έχουν κανένα νοήμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε alekate ο γιατρος που λες ειναι αυτος που προτεινει ζελεδακια σε καθημερινη βαση παιρνει τριχες για τριχοριζογραμμα κ ποτε δεν δειχνει αποτελεσμα και τελος θελει 140 ευρο επισκεψη?Ευτυχως που υπαρχει το site και εχει γλυτωσει πολυ κοσμο απο ψευτες κ απατεωνες.Δυστυχως εγω εμαθα το site αφου χαλασα περιπου 4000 ευρο μεσα σε 2 χρονια σε δερματολογους.Η αληθεια ειναι οτι η φιναστεριδη κανει δουλεια.Μεσα σε 6-9 μηνες θα δεις διαφορα.Το κακο ειναι οτι βαζεις ενα ισχυρο χαπι στον οργανισμο σου σε καθημερινη βαση.Πιστευω οτι ειμαστε κοντα σε καινουργιες θεραπειες με καλυτερα αποτελεσματα η θελω να ελπιζω τουλαχιστον,το πολυ σε 2 χρονια.υπομονη και να μην σε παιρνει απο κατω.Τριχες ειναι!!!!!!!!!!!!!Ποσο ευκολο ειναι να το λες?????????

alekate

Member
danceworld_2001 δεν σκεφτομαι να σταματησω το προσκαρ ακομα και παρενεργειες να εχω,το θεμα ειναι να δω πως κανει δουλεια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως για αρκετα χρονια η οποια διαφορα εβλεπα στα μαλλια μου εντοπιζοταν απο χρονο σε χρονο ενω τον τελευταιο καιρο εντοπιζεται απο βδομαδα σε βδομαδα.Δεν μπορω να καταλαβω αν ολες αυτες οι τριχες που χανω καθημερινα ειναι shedding η ειναι κατηφορα.Αυτο υπαρχει τροπος να το διαπιστωσει καποιος η το καταλαβαινεις οταν πια καραφλιασεις οτι δεν ηταν shedding?
Οσων αφορα το avodart αφου διαβασα τα αντιστοιχα θεματα στο φορουμ κατεληξα οτι η φινα κανει καλυτερη δουλεια στους περισσοτερους.Αμα ηξερα οτι εγγυημενα το avodart θα μου εδινε καλυτερα αποτελεσματα θα το αρχιζα αμεσως.
ΜΙΚΕΣ αυτος ειναι ναι,τον γνωριζεις?Ειδες καποιο αποτεελσμα με τη θεραπεια του εσυ η καποιος γνωστος σου?Μου εδωσε και καποιες καψουλες ζελατινης.Τριχοριζογραμμα δεν εκανα γιατι τα εχω κουρεψει πολυ κοντα και δεν γινοταν.Τωρα απο ολα αυτα που μου εδωσε βαζω μονο το βραδυ το διαλυμα μινοξιδιλης.Το πρωινο ειχε μεσα halcinonide tinktur και το εκοψα απο μονος μου γιατι δεν με ενδιαφερει να δω ενα προσκαιρο αποτελεσμα απο κορτιζονες και μετα να χασω οτι κερδισα και αλλα τοσα.
Οσων αφορα τη συνθεση της μινοξιδιλης γνωριζει παιδια κανεις αν θα ηταν καλο να τη συνεχισω στο συγκεκριμενο διαλυμα που περιεχει επισης trenitoine,isopropyl al,propyl gly,kai mia lotion που δεν ξερω τι ειναι αλλα γραφει απλα lotion?

kos1987

New Member
alekate είπε:
danceworld_2001 δεν σκεφτομαι να σταματησω το προσκαρ ακομα και παρενεργειες να εχω,το θεμα ειναι να δω πως κανει δουλεια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως για αρκετα χρονια η οποια διαφορα εβλεπα στα μαλλια μου εντοπιζοταν απο χρονο σε χρονο ενω τον τελευταιο καιρο εντοπιζεται απο βδομαδα σε βδομαδα.Δεν μπορω να καταλαβω αν ολες αυτες οι τριχες που χανω καθημερινα ειναι shedding η ειναι κατηφορα.Αυτο υπαρχει τροπος να το διαπιστωσει καποιος η το καταλαβαινεις οταν πια καραφλιασεις οτι δεν ηταν shedding?
Οσων αφορα το avodart αφου διαβασα τα αντιστοιχα θεματα στο φορουμ κατεληξα οτι η φινα κανει καλυτερη δουλεια στους περισσοτερους.Αμα ηξερα οτι εγγυημενα το avodart θα μου εδινε καλυτερα αποτελεσματα θα το αρχιζα αμεσως.

αφου τα μαλλια ειναι πανω απ'ολα για σενα, τοτε το avodart εχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καλυτερα αποτελεσματα στο μαλλι, υπαρχουν πολλες ερευνες που το επιβεβαιωνουν.
Αυτη η εντoνη τριχοπτωση ειναι ο ορισμος του shed...

alekate

Member
Εντάξει,πάνω απ όλα δεν είναι αλλα πάνω απο τα περισσότερα σίγουρα :p
Το θέμα μου με το avodart είναι πως δεν έχω πειστεί ακόμα αν η τριχοπτωση μου
Οφείλεται αποκλειστικά στη δράση των ανδρογωνων γιατι κανεις απο την οικογένεια μου
δεν έχει παρομοιο πρόβλημα.Ακομα και οι παππουδες τα μαλλιά τους τα χασανε μετα τα 60
τους και ο πατέρας μου στα 58 του έχει μια χαρα μαλλί.Αναρωτιεμαι μήπως το πρόβλημα έχει
να κάνει με την αφαίρεση θυροειδη που έκανα πριν 9 χρονια.Το άσχημο είναι πως δεν μπορώ
να εμπιστευτω κάποιον δερματολογο για να μου πει με σιγουριά που οφείλεται η τριχοπτωση.Αν οφείλεται σε κλασική ΑΑ τότε δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω τα μεγάλα όπλα όσες παρενέργειες και να μου προκαλέσουν.

kos1987

New Member
Τα γονιδια ειναι υπουλα...τεσπα μην αρχιζεις ντουτα καθως απ'οτι ξερω ανεβαζει τα επιπεδα TSH.Εφοσον παρακολουθεις τα επιπεδα των θυρ.ορμονων η τριχοπτωση μαλλον δεν οφειλεται σε αυτο.
Ενα κολπακι να δεις αν ειναι shed απο τη φινα ειναι να παρατηρησεις τις τριχες που πεφτουν.Εαν ειναι μικρες λεπτες κλπ τοτε ανταποκρινεσαι καλα στη φινα.

Μπλουζα