κατηφορα χωρις προηγουμενο

mikipitri

Member
Για κάποιον που το έχει, βεβαίως μπορεί να καταλάβει!!! φαίνονται και τα ασπράκια αλλά και το άσπρο χρώμα στο δέρμα μέσα στα μαλλιά όπου είναι η λιπαρότητα που λές!!!
ΜΑΝΚΑΡ θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο

[attachment=3483][attachment=3482]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
ετσι ειναι και μενα , αυτο το ασπρο χρωμα δεν ειναι φυσιολογικο???δλδ τι χρωμα πρεπει να ειναι??εχω δει πολλα ατομα που οταν βαλουν πολυ ζελε και φιανεται το δερμα ασπρο χρωμα ειναι νομιζω!!το καφετι χρωμα ειναι το νορμαλ??

mikipitri

Member
το χρώμα του δέρματος είναι το νορμαλ!!!
σε μένα ίσως ξεκίνησε ότεν έβαζα πολύ τζελ... αν πούμε πότε ξεκίνησε στον καθένα μας ή τι έχουμε παρατηρήσει ίσως καταλήξουμε κάπου!!!
επίσης και τυχόν εξετάσεις που έχουμε κάνει, κάποια περίοδος άγχους ή οτιδήποτε έιχαμε παρατηρήσει θα βοηθούσε να βγάλουμε συμπέρασμα... γιατί αν περιμένουμε από τους γιατρούς σωθήκαμε!!!

MANKAR

Active Member
ποσα χρονια το εχεις??το εχω απο το 2006 αλλα με εξαρσεις .την αρχη και για 2-3 χρονια η τριχα δεν επιρεαζοτανε ηταν δυνατες ακομα , οσο πηγαινε ατροφουσαν και περισσοτερο!!

mikipitri

Member
μια από τα ίδια... περίπου το '06 ίσως και λίγο πιο μετά.
στην αρχή δεν είχα καν τριχόπτωση, μετά άρχισε η έντονη αραίωση... με αυτή τη μ@λ@κί@ που εχουμε στα κεφάλια μας δεν αναπνέει η τρίχα ούτε μπορούν να αναπτυχθούν καινούριες!!! ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωσή μας :(

MANKAR

Active Member
ο δερματολογος σου ειπε οτι οφειλεται σε ΑΑ η' ειναι ανεξαρτητο απο αυτην??Σμηγμα και λυπαροτητα εχεις σε εντονο βαθμο??δλδ ακομα και το φαρμακο την ΑΑ να βγει εμεις δεν θα μπορουμαι να βγαλουμαι μαλλια???παντως εμενα ο δερματολογος μου ειχε πει οτι επειδη εχω ΑΑ προκαλει αυτο το εκζεμα στο κεφαλι και ολα τα επακολουθα!!

mikipitri

Member
είπε ότι έχω ΑΑ αλλά δεν ανέφερε ότι σχετίζεται με αυτό.
το κύριο θέμα μας είναι να εξαφανίσουμε αυτο το στρώμα λιπαρότητας. όσες φορές το έχω μειώσει τα μαλλιά μου είναι περισσότερα σε όγκο. εσύ εχεις και διάχυτη αραίωση? βάλε κάποια φωτο αν μπορείς...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα και από εμένα.. κάτι παρόμοιο παίζει και σε εμένα παιδιά.. Λιπαρά μαλλιά δεν έχω, έχω έντονα ξηρά κάποιες φορές αλλά στο δέρμα έχω διάφορα σημεία που είναι διαφορετικό σε χρώμα από άλλα και σαν να έχω δευτερη στρώση φλούδας απο πάνω.. ξηροδερμία και ασπράκια πολλά (ειδικά τώρα με την Μινοξ λόγο της pg) .. όπως και στον MANKAR το έχω χρόνια.. αλλά στην αρχή όλα ήταν κανονικά.. στην πορεία η τρίχα ατροφούσε και γινόταν αδύναμη.. δλδ παρατηρούσα ότι είχα αρκετές τρίχες ανα τετραγονικό εκατοστό αλλά ήταν αδύναμες και λεπτότερες.. και αυτό δημιουργεί την πρώτη αίσθηση αραίωσης, το ότι ναι μεν έχεις πολλές τρίχες αλλά είναι λεπτές και αδύναμες.. Παλιά έκανα έντονη χρήση λοσιόν gel, Λακ, και λοιπά "καλλωπιστικά" είδη μαλλιών, όχι πολύ συχνό λούσιμο, το τα είχα και πολύ μακριά τότε.. στην πλάτη.. ε τότε ξεκίνησαν όλα.. έντονες ξηροδερμίες κλπ.. αργότερα είχα φαγούρες και η τρίχα όλο και ατροφούσε.. όλα αυτά συνήθως το καλοκαίρι είχαν έξαρση.. μετά άρχισε και η τριχόπτωση.. πιο έντονη από την κανονική.. σε κάποια φάση λοιπόν τα έκοψα τα μαλλιά μου κοντά ( 5 - 6 πόντους) και σταμάτησα όλα όσα έβαζα και άρχισα να τα λούζω με φυτικά shampoo της apivita και baby shampoo.. στην αρχή είχα έντονες φαγούρες και σε κάποια σημεία ξερά σπυράκια με πιον και έντονη τριχόπτωση.. μέσα στον χειμώνα όμως βελτιώθηκε η κατάσταση και σαν να πήρε τα πάνω του το κεφάλι.. μετά προς το καλοκαίρι πάλι ξανα άρχισε το δέρμα να κάνει κόλπα αλλά χωρίς φαγούρες.. αλλά με όλα τα υπόλοιπα + έντονη τριχόπτωση και αδύναμη τρίχα.. Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ήθελα να είμαι αναλυτικός στα συμπτώματα που είχα

MANKAR

Active Member
και μενα το ιδιο οποτε φευγει λιγο τοτε τα μαλλια μου φαινονται πιο πυκνα!!!οχι δεν εχω διαχυτη , οι κροταφοι μου εχουν παει πιο πανω και απο πανω εχω χασει καποια οχι αραιωση!!!αλλα γενικα δεν εχουν υγεια οπως παλια!!θα προσπαθησω να βαλω φωτο!!

mikipitri

Member
παιδιά είναι σαν να ακούω εμένα!!!
ειδικά Χρήστο όταν είπες για χρήση τζελ και όχι συχνό λούσιμο :)... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως καταφέραμε να κάνουμε τόσο μεγάλη ζημιά στα μαλλιά μας και να μην επανέρχεται με τίποτα η υγεία του τριχωτού!!!
πράγματι υπάρχουν περίοδοι που κάπως ηρεμούν τα σημάδια... φθινόπωρο και άνοιξη, ενώ είναι η έξαρση της τριχόπτωσης, εγώ είμαι στα καλύτερά μου γιατί ηρεμεί το δέρμα και το νιώθω πιο καθαρό! το καλοκαίρι με τη ζέστη και τον ιδρώτα, αλλά και το χειμώνα με το πολύ κρύο η κατάσταση είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!!!

MANKAR

Active Member
με τον ενα η' με τον αλλο τροπο ενεργοποιησαμε την προδιαθεση που ειχαμε για τριχοπτωση την οποια μπορει και να μην ειχαμε αν ακολουθουσαμε αλλο τροπο ζωης οπως καλη διατροφη οχι τσιγαρο και οχι πολλα τζελ στα μαλλια και λιγοτερο αγχος!!απο την στιγμη που το καταφεραμε νομιζω ειναι δυσκολο να επανελθει η υγεια του τριχωτου εκτος και αν βρεθει κανενα φαρμακο για την καραφλα οριστικο!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Που'σαι Μανκάρ αδερφέ μου? Άρε γκομενιάρη σε έχουν φάει τα κορίτσια.. 8)

Το φαινόμενο "λεπτή αδύναμη και άρρωστη τρίχα" με τα όσα έχω διαβάσει σχετίζεται κατά πολύ με την υγεία του δέρματος.. Πέρα από την α/α δλδ πιστεύω η αραίωση και η λεπτή αδύναμη τρίχα έχει να κάνει σε μύκητες του τριχωτού.. Το δέρμα είναι που είναι χτυπημένο από την dht λόγο ευαισθησίας, και είναι 10 φορές πιο ευάλωτο στους μύκητες.. Επίσης ένα άλλο που έχω παρατηρήσει από πολλούς.. κάποιοι που έπαιρναν φιναστερίδη με τον καιρό σταμάτησαν και οι φαγούρες και τα λοιπά προβλήματα του δέρματος.. αρα βγαίνει ένα συμπέρασμα: ότι η dht σχετίζεται "άμεσα" με την υγεία του δέρματος στο κεφάλι, κατά πολλούς ήδη γνωστό.. Παρατηρήστε κάτι απλό.. υπάρχουν πολλοί άνθρωποι nw3 - 4 αλλά solid.. ναι μεν έχουν το pattern αλλά έχουν και υγείες τριχωτό με δυνατές τρίχες.. και συνήθως παρουσιάζουν το πρόβλημα σε μεγαλύτερες ηλικίες.. άνω των 30 π.χ.

mikipitri είπε:
παιδιά είναι σαν να ακούω εμένα!!!
ειδικά Χρήστο όταν είπες για χρήση τζελ και όχι συχνό λούσιμο :)... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως καταφέραμε να κάνουμε τόσο μεγάλη ζημιά στα μαλλιά μας και να μην επανέρχεται με τίποτα η υγεία του τριχωτού!!!
πράγματι υπάρχουν περίοδοι που κάπως ηρεμούν τα σημάδια... φθινόπωρο και άνοιξη, ενώ είναι η έξαρση της τριχόπτωσης, εγώ είμαι στα καλύτερά μου γιατί ηρεμεί το δέρμα και το νιώθω πιο καθαρό! το καλοκαίρι με τη ζέστη και τον ιδρώτα, αλλά και το χειμώνα με το πολύ κρύο η κατάσταση είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ!!!

Γεια σου συνάδελφε Mpikipitri :8m:, όλα αυτά που κάναμε στα μαλλιά μας είχαν κάνει από τότε την ζημιά.. όμως καθώς το δέρμα μας είναι πιο ευάλωτο από τους μη έχοντες α/α ένα παραπάνω την ακούσουμε πιο γρήγορα :p

MANKAR είπε:
με τον ενα η' με τον αλλο τροπο ενεργοποιησαμε την προδιαθεση που ειχαμε για τριχοπτωση την οποια μπορει και να μην ειχαμε αν ακολουθουσαμε αλλο τροπο ζωης οπως καλη διατροφη οχι τσιγαρο και οχι πολλα τζελ στα μαλλια και λιγοτερο αγχος!!απο την στιγμη που το καταφεραμε νομιζω ειναι δυσκολο να επανελθει η υγεια του τριχωτου εκτος και αν βρεθει κανενα φαρμακο για την καραφλα οριστικο!!!!

Αυτή είναι η οριστική λύση.. Γλύψιμο στο κρανίο 2 φορές την μέρα από Πίθονα.. Δες και τα επίσημα trials.. :22m:

mikipitri

Member
το παν είναι η υγεία του τριχωτού!!!
όπως και τα φυτά θέλουν πότισμα, ανανέωση του χώματος και όσο πιο υγιες είναι το υπέδαφος τόσο καλύτερα αναπτύσσονται, έτσι είναι και τα μαλλιά μας πιστεύω!!!

MANKAR

Active Member
αρα στη dht οφειλετε αυτο που εχουμαι στο τριχωτο??αρα ετσι εξηγητε οτι το fungoral κανει δουλεια σε μενα και το τριχωτο γινεται πιο φυσιολογικο οταν το βαζω!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
το παν είναι η υγεία του τριχωτού!!!
όπως και τα φυτά θέλουν πότισμα, ανανέωση του χώματος και όσο πιο υγιες είναι το υπέδαφος τόσο καλύτερα αναπτύσσονται, έτσι είναι και τα μαλλιά μας πιστεύω!!!

Έτσι ακριβώς είναι.. θέλω να δοκιμάσω shampoo με καθαρή aloe μέσα.. είναι λένε ευεργετικό για το δέρμα του κεφαλιού.. το έχω παραγγείλει ήδη.. σε αναζητήσεις και έρευνες που έκανα στο ιντερνετ βρήκα κάποιες πληροφορίες για κατασκευές μάσκας μαλλιών με πρώτη ύλη το δαφνέλαιο, i'll give this a shot.. Πάντως να το γνωρίζουμε καλά.. η υγεία του δέρματος καταπολεμάτε με τα όπλα της φύσης και όχι με χημικά. Ακόμα θυμάμαι στα 16 μου είχα πάρει ένα σαμπουαν και γω δεν ξέρω τι μαρκα ήταν.. με 10 μέρες χρήσης έιχα φαγούρες, το δέρμα ήταν κόκκινο και τα μαλλιά μου έπεφταν βροχή.. μόλις το σταμάτησα όλα επανήλθαν στο κανονικό χωρίς πρόβλημα.. Και από ότι βλέπω για το τώρα.. η μινοξ μόνο άγια δεν είναι για το δέρμα :angel:

MANKAR

Active Member
μπορεις να μου πεις τι βαζεις στη μασκα αυτη με το δαφνελαιο μπας και τη δοκιμασω και δω καμια διαφορα??aloe vera πως να την χρισημοπιησω εχω καποια φυτα αλοης!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
MANKAR είπε:
αρα στη dht οφειλετε αυτο που εχουμαι στο τριχωτο??αρα ετσι εξηγητε οτι το fungoral κανει δουλεια σε μενα και το τριχωτο γινεται πιο φυσιολογικο οταν το βαζω!!!

Έτσι ;)

Εγώ πάλι τη φοβάμαι την Κετοκοζανόλη.. έχω δει πολλές ματρυρίες ότι λεπτένει πολύ την τρίχα :chinscratch

Και όσο για το growth stimulant που λένε για την κετο.. έχω διαφορετική άποψη.. αναπτύσσονται τα μαλλιά περισσότερο γιατί απλα καθαρίζει καλά το κεφάλι..

MANKAR

Active Member
Chs είπε:
MANKAR είπε:

Έτσι ;)

Εγώ πάλι τη φοβάμαι την Κετοκοζανόλη.. έχω δει πολλές ματρυρίες ότι λεπτένει πολύ την τρίχα :chinscratch

Και όσο για το growth stimulant που λένε για την κετο.. έχω διαφορετική άποψη.. αναπτύσσονται τα μαλλιά περισσότερο γιατί απλα καθαρίζει καλά το κεφάλι..

και τι να βαλω που να κανει την δουλεια της κετο??μονο αυτη κανει δουλεια!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
MANKAR είπε:
μπορεις να μου πεις τι βαζεις στη μασκα αυτη με το δαφνελαιο μπας και τη δοκιμασω και δω καμια διαφορα??aloe vera πως να την χρισημοπιησω εχω καποια φυτα αλοης!!

Δεν την έχω φτιάξει, ακόμη μαζεύω πληροφορίες για το θέμα. Μόλις κατασταλάξω κάπου θα το ποστάρω κατευθείαν :D

mikipitri

Member
Χρήστο έχεις απόλυτα δίκιο!!! όταν είναι κκαθαρό το κεφάλι τότε μπορούν να αναπτυχθούν και νέες τρίχες!!!
Αλήθεια, ποιο σαμπουάν αλόης αγόρασες?

Μπλουζα