κλωνοποιηση μαλλιων πιο κοντα απο ποτε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pingman

New Member
Απ: κλωνοποιηση μαλλιων πιο κοντα απο ποτε

jimakos88 είπε:
οι κλινικες δοκιμες σε ανθρωπους θα ξεκινησουν απο οκτωβριο 2010 σαν φαση πρωτη (ακολουθουν τουλαχιστον αλλες δυο)σε οτι αφορα την trichoscience.οταν ολοκληρωθουν επιτυχως θα περασει στο εμπορικο κομματι σε γιατρους ή κλινικες ;)
:worshipper :worshipper :worshipper

K meta kairos na valoume kamia 30,000 trixes na exoume!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bark1979

New Member

αν ειναι ετσι 8α πιασω δουλεια σε νταμαρια, σε ορυχεια στις φαμπρικεεεεες τηηης γερμανιιιιιιαααςς μεχρι και το λιονταρι της νεμεας θα σκοτωσω .δε μου λες ειναι διασταυρωμενο αυτο η θα με φαει η δουλεια τσαμπα??

Georgex6

Well-Known Member

bark1979 είπε:
αν ειναι ετσι 8α πιασω δουλεια σε νταμαρια, σε ορυχεια στις φαμπρικεεεεες τηηης γερμανιιιιιιαααςς μεχρι και το λιονταρι της νεμεας θα σκοτωσω .δε μου λες ειναι διασταυρωμενο αυτο η θα με φαει η δουλεια τσαμπα??
xaxxaaxx ναι η πρωτη φαση ξεκιναει το 2010 μεχρι να τελειωσουν και οι αλλες 2 θα χεις σκοτωσει ολα τα λιονταρια της αφρικης

jimakos88

New Member

bark1979 είπε:
ναι φιλε ειναι διασταυρωμενο. ειναι απαντηση απο την εταιρεια.αλλο τα human trials αλλο η εφαρμογη σε εμπορικο κομματι σε οτι αφορα την ευρωπη ομως.αν και πιστευω οτι δεν ειναι πολυ μακρια η λυση ας περιμενουμε να δουμε

badday

New Member

Σημερα το διαβασα πρωτη φορα ... Εχουμε κανενα νεο;

...αν δεν δω τον Bruce Willis με μαλλι δεν πιστευω τιποτα.

jimakos88

New Member

δεν γνωρίζω εαν υπήρξε αναφορά στο συγκεκριμένο ποστ στο παρελθον αλλά υπήρξε εξαγορά της trichoscience από την replicel.ιδού κάποιες εξελίξεις και κάποιες εξηγήσεις για το πως προσεγγίζεται το θέμα της τριχόπτωσης
http://www.replicel.com/our-science/how-our-science-works/

pavlos

Member

Development Timeline
RepliCel’s hair-cell replacement procedure is now undergoing further rigorous study to determine effectiveness. The first human clinical trials (Phase I/IIa) began in Europe in December 2010. Canadian clinical trials are planned for 2012, with European trials to follow.

Δηλαδη μεχρι το 2020 στην καλυτερη θα εχει τελειωση και η τριτη φαση των δοκιμων βαλε μεχρι να το εγκρινει και FDA αρα 2025 με 2030 θα δουμε ασπρη μερα :(

jimakos88

New Member

δεν ξέρω αν είμαστε η τελευταία ή προτελευταία γενιά που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα πάντως η μαγική λέξη για την επίσπευση της διαδικασίας εύρεσης λύσης γενικά είναι ο ανταγωνισμός και το θετικό γεγονός είναι ότι δεν είναι η μοναδική εταιρία.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα