kapa
Μέλος του προσωπικού
Morbid_Girl είπε:Παρήγγειλα πριν εβδομάδες (και πριν δω το τοπικ αυτό δυστυχώς) από εξωτερικό το συγκεκριμένο σκεύασμα μελατονίνης: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Melatonin-Timed-Release-3-mg-240-Tablets/1307
Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, αν όχι κι όλα, δεν κοιμάμαι ικανοποιητικά πολλές ώρες ανά 24ωρο. Κι όταν είδα πως έχει παράπλευρο ώφελος και στα μαλλιά, ενθουσιάστηκα διπλά. Παρόλα αυτά σκέφτομαι να μην το ξεκινήσω καθόλου τελικά (δεν το έχω παραλάβει ακόμη). Από όσο διαβάζω είναι δυνατό να αποσυντονίσει κι άλλες ορμόνες, και δε θα ήθελα επιπρόσθετα σκαμπανευάσματα. Ξεκίνησα στο μεταξύ ένα μάλλον ήπιο αντικαταθλιπτικό (χωρίς να αναφέρεται η τριχόπτωση ως side effect) και κοιμάμαι 8-9 ώρες τη νύχτα. Δεν έχω ιδέα κατά πόσο θα ήταν συνετό το να τα συνδιάζα άλλωστε.
Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα αν σκοπεύεις όντως να κόψεις τη μελατονίνη, να δοκιμάσεις ένα αντιισταμινικό, το atarax. Είναι πάρα πολύ φθηνό κι έχει και ηρεμιστικές ιδιότητες. Δεν είναι εθιστικό, αλλά ενδέχεται αν το παίρνεις non stop να αναπτύξεις ανοχή και σε αυτό.
Αν προκύψουν νέες παρατηρήσεις στη σχέση μελατονίνης-μαλλιών, ενημέρωσε!
χρησιμοποιουσα το ζιρτεκ,αντιισταμινικο και αυτο για 10 μερες.
μου εφερνε νυστα αλλα κρατησε μονο λιγες μερες,μετα ηταν σαν να επινα νερο