μεταμοσχευση μαλλιων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
εγώ θεωρώ 3000 θες σίγουρα άρα με αυτά τα λεφτά πας για στριπ αλλιώς 2500 με φυε.βέβαια αυτά είναι λόγια του αέρα.επικοινώνησε με τις κλινικές της Κύπρου και πες μας τι σου είπαν και μετά το ξανα συζητάμε και από εδώ εκτενέστερα.

kastelano

New Member
θα ηθελα ομως αν κανω κατι τετοιο να ειναι οριστικο και να μην χριαστει κιαλη φωρα μμ..με στριπ με χαλαει λιγο γτ εχω δει το σημαδι που μενει και δεν μου αρεσει καθολου..εχει κανενας εμπιρεια απο την μεθοδο fue?

krhtikos21

Member
εγώ έκανα πρόσφατα φυε στην κυπρο

κοίτα θα έχεις δει κακό στριπ.δλδ υπάρχουνε κ καλά που δεν φαίνονται τόσο.απλά εγώ στο μέλλον θέλω να κάνω μόνο φυε γτ μπορώ να κοβώ μαλλιά μου όσο θέλω.αν δεν έχω λεφτά θα αναγκαστώ για στριπ.αλλά φυε μετράει άπειρα.

Flosk

Well-Known Member
Εγω έχω κανει και τα 2..το στριπ ειναι πιο φθηνό και δεν ταιριάζει στα πολυ κοντά κουρεματα σαν επιλογή λόγω της ουλης! Το fue έχει καλύτερη επούλωση και το προτιμούν όλοι , το θέμα ειναι αν έχεις τα χρήματα για fue! Τώρα για αυτο που λες ότι δεν θες να ξανακανεις μμ δεν μπορείς δυστυχώς να ορισεις την εξέλιξη της τριχοπτωσης σου και μπορεί στο μέλλον να χρειαστείς και άλλη..

kastelano

New Member
εγω επερνα proscar και το εχω σταματισει γτ φοβομουνα ακουγα διαφορα..αν και ειχτε ψιλο σταθεροποιιθει ....πρεπει να περνω καποιο τετοιου ιδους ?

krhtikos21 στην hdc εκανες μμ?ποσα μοσχευματα εβαλες?και ποσο κοστησε?

http://s1277.photobucket.com/user/kastritis_87/media/CAM00030_zps66b8815e.jpg.html http://s1277.photobucket.com/user/kastritis_87/media/CAM00032_zpsd3cc1744.jpg.html http://s1277.photobucket.com/user/kastritis_87/media/CAM00035_zps8b4acfe9.jpg.html η πρωτη φωτο ειναι απο πισω εχει και μια μικρη αρεωση και εκει..μεχρι και 8000πολυ βαρια 9000 αν διορθοθουνε θα την κανω αν ειναι για παραπανω λεφτα δεν θα μπορεσω λογο οικονομικου

kastelano

New Member
δεν ξερω αν ειναι οπως το λες αλλα ξερω οτι ετσι εγω δεν μπορω αλλο...δεν θελω να κληνομε σπιτι θελω να γινω οπως ημουνα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paylakis

New Member
kastelano είπε:
δεν ξερω αν ειναι οπως το λες αλλα ξερω οτι ετσι εγω δεν μπορω αλλο...δεν θελω να κληνομε σπιτι θελω να γινω οπως ημουνα..

άμα η μεταμόσχευση ήτανε η λύση όλοι οι πλούσιοι θα ήτανε μαλλιάδες... αλλα τα νούμερα δεν βγαίνουν... οποιος έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη μπορεί να καταλάβει...μην έχεις μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς άσχημα...

kastelano

New Member
σε ποια Κλίμακα Norwood ειμαι εγω ποιος μπορει να με βοιθησει?φιλαρακι απο οτι ειναι θα γινυνε καλητερα αυτο για εμενα λεει πολλα

γιατί να απογοητευτω άσχημα?τωρα που νιοθω ασχημα δλδ ειναι καλητερα?γτ θα φενετε κατι ασχημο μετα την μμ?

krhtikos21

Member
κάποιος καυλάντης θα ταν και ο από πάνω.κοίτα ναι άμα δεν έχεις καλή δότρια θα ναι πιο αραιό το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου αν τ βάλεις όλα.σίγουρα αν έχεις καλή δότρια είσαι ακόμα πιο αισιοδοξος.πάντως στείλε τις φωτος σου μη τ καθυστερείς άλλο απλό είναι.γτ νομίζω μαζί μιλάγαμε και το μάρτη για το ίδιο θέμα

2 αρι είσαι αλλά έχεις και διΆχυτη λίγο

kastelano

New Member
πως να στηλω να μαθω πληροφορειες?θελω στην hdc κυρπο...πιστευω καλα ειναι γτ και απο την δουλειαμου 7 μερες θα μπορεσω να λυψω ελπιζω να φτανουνε

Flosk

Well-Known Member
Αν σταματήσει να εξελίσσεται η αλοπεκιαση ναι! Αν κλείσουν τα σημεία που θα βάλεις και μετα χάσεις αλλα μαλλια απτά δικά σου όχι αλλα αυτο δεν προβλέπεται εύκολα!

Μπλουζα