Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
zotrix είπε:Στη θέση σου θα έκανα φελερ αβλεπεί, εκτός αν ήταν αρκετά φθηνότερος ο χάσον, συμπεριλαμβανομένων των εισητηρίων και του ξενοδοχείου. Αλλά σκέψου την ταλαιπωρία 4-5 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο, να πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα για να ρίχνεις φυσ. ορό στο μαλλί κάθε μία ώρα, όπου και αν βρίσκεσαι, να σε κοιτάνε παράξενα οι γύρω σου με την μπαντάνα στο κεφάλι και πρησμένο και όλα αυτά όταν είσαι και εξαντλημένος από την μεταμόσχευση. Πόσο μάλιστα όταν υπάρχει ήδη διαθέσιμη ημερομηνία τον Δεκέμβριο, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είσαι gg. Αν είναι πάνω-κάτω ίδιες οι τιμές, εγώ θα είχα κλείσει ήδη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
zotrix είπε:Μπορούσες να έκανες μία μαγκιά και να σου ερχόταν πιο φθηνά: Να έλεγες ότι ήρθες από Ελλάδα και ότι δεν μένεις εκεί και να σου έκοβαν από τα εισιτήρια κανά 1000αρικο. Αλλά θα έπρεπε να προσκομίσεις απόδειξη ή κάτι τέτοιο, που λογικά κάτι θα σκαρφιζόσουν.
zotrix είπε:Παρεπιπτόντως τώρα είδα που ένας στην πρώτη σελίδα σου λέει να έρθεις να κάνεις στην Ελλάδα, ενώ μένεις ήδη εκεί! Εκλαψα στο γέλιο :21m:
Stripar είπε:zotrix είπε:Μπορούσες να έκανες μία μαγκιά και να σου ερχόταν πιο φθηνά: Να έλεγες ότι ήρθες από Ελλάδα και ότι δεν μένεις εκεί και να σου έκοβαν από τα εισιτήρια κανά 1000αρικο. Αλλά θα έπρεπε να προσκομίσεις απόδειξη ή κάτι τέτοιο, που λογικά κάτι θα σκαρφιζόσουν.
Λαγωνικό!....
Έξυπνη η ιδέα σου...νομίζω το διαβατήριό σου ζητάνε μόνο και τον τόπο διαμονής!.
Δέν νομίζω ο φίλος πέρα απο μιά προσωρινή visa , να έχει κατεφέρει πολλά παραπάνω.
Στην Αμερική έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα!.
Και άν τα έχει καταφέρει ο φίλος , θα μπορούσε να ΕΠΙΛΕΞΕΙ τί θα πεί και τί όχι , τί θα δείξει και τί όχι...
zotrix είπε:Παρεπιπτόντως τώρα είδα που ένας στην πρώτη σελίδα σου λέει να έρθεις να κάνεις στην Ελλάδα, ενώ μένεις ήδη εκεί! Εκλαψα στο γέλιο :21m:
Για να δούνε μερικοί τί "Στρουμφάκια" έχει το forum!!!...
O άνθρωπος είναι στην πίο κοσμοπολίτικη χώρα-πόλη , στην μέκα των μτχ...και του λένε να έρθει πίσω και να πάει να κάνει μτχ στο "χωριό" του...
:2m: