μια αλλη εκδοχη για την καραφλα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

LOK

Member
Απ: μια αλλη εκδοχη για την καραφλα!

kos1987 είπε:
Εξαλλου εαν ισχυε τοτε γιατι επιβιωνουν τα μεταμοσχευμενα τριχ/κια σ'αυτες τις περιοχες? :chinscratch

kapamarou είπε:
αυτην η ερωτηση με βασανιζει χρονια,εμενα δεν μου λεει κατι η λεξη διατηρουν τις ιδιοτητες απο τα πισω

Λοιπόν μάγκες..., εδώ νομίζω οτι ίσως υπάρχει κάτι ενδιαφέρον...

Εάν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς τόσο καιρό..., οι κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, τοποθετούν τα μοσχεύματα με ελάχιστο βάθος μέσα στο δέρμα..(!) και η μισή ρίζα του κάθε graft μένει απ'έξω...! :chinscratch
Έχω ξαναρωτήσει των Tropheus γι'αυτό το θέμα στο post με την μεταμόσχευση που είχε κάνει, επειδή μου φαινόταν κάτι 'άσπρο' στις ρίζες των νέων μεταμοσχευμένων μαλλιών του...,και ούτε ο ίδιος ήξερε τί είναι..,νόμιζε οτι είναι κάτι άλλο...
Ούτε εμένα είχε πάει το μυαλό μου οτι μπορεί να γίνεται γι'αυτόν το λόγο... Ρε λέτε...??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

LOK είπε:

Εάν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς τόσο καιρό..., οι κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, τοποθετούν τα μοσχεύματα με ελάχιστο βάθος μέσα στο δέρμα..(!) και η μισή ρίζα του κάθε graft μένει απ'έξω...! :chinscratch
Έχω ξαναρωτήσει των Tropheus γι'αυτό το θέμα στο post με την μεταμόσχευση που είχε κάνει, επειδή μου φαινόταν κάτι 'άσπρο' στις ρίζες των νέων μεταμοσχευμένων μαλλιών του...,και ούτε ο ίδιος ήξερε τί είναι..,νόμιζε οτι είναι κάτι άλλο...
Ούτε εμένα είχε πάει το μυαλό μου οτι μπορεί να γίνεται γι'αυτόν το λόγο... Ρε λέτε...??
κατι κανουν απο τις κλινικες και δεν πεφτουν τα μεταμοσχευμενα,ειναι κατι που στριφογυριζει χρονια στο κεφαλι μου.
δεν μπορει να διατηρησουν της ιδιοτητητες απο τα πισω,βεβαια ισως ειμαι πολυ καχυποπτος

bullshit

Member

tropheus είπε:
Όπως προείπα "εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ούτε fin ούτε dut παρά μόνο η minox απότε μην έχοντας στα χέρια μου κανένα άλλο όπλο για την τριχόπτωση πέρα από ένα κάρο μαντζούνια που είχα δοκιμάσει
έκανα και μασάζ..."

Ναι αλλά όταν κάτι δεν δουλεύει δεν το κάνεις για 10 χρόνια αυτό με προβληματίζει. Το οτι επέλεξες τα όπλα με γεια σου. Και εγώ τα δοκίμασα. Απλά τα όπλα καμιά φορά εκπυρσοκροτούν εκεί που δεν το περιμένεις :-\

LOK

Member

Εγώ έχω την εντύπωση οτι τα πίσω (δότρια) δεν πέφτουν γιατί βρίσκονται ήδη σε ελαστική περιοχή..., και όταν τα βάζεις μπροστά με μεταμόσχευση, πρέπει απλά να ΜΗΝ τα βάλεις πολύ βαθιά, για να μην πιέζονται απο το κρανίο, και να περνάει και πιο ελεύθερα το αίμα...
Νομίζω οτι έχει κάποια βάση αυτό που λέω... Εσείς τι λέτε...?

bullshit

Member

Έχει και δεν έχει. Αν το βάλεις πολύ έξω είναι πιο ευάλωτο εξωτερικά. Αλλά νομίζω οτι δεν μπορείς να το βάλεις εκ των πραγμάτων πιο βαθιά γιατί το δέρμα έχει λεπτύνει. Είναι απόρροια αυτού και όχι επιλογή πιστεύω

kos1987

New Member

LOK είπε:

Αυτο λογικα εχει να κανει με το παχος του δερματος στο επανω μερος του κεφαλιου.Εχει αποδειχθει οτι ειναι πιο λεπτο απο αυτο της δοτριας περιοχης.Ισως γι'αυτο προεξεχει η ριζα...
@kapamarou: Γιατι να μην κρατανε τις ιδιοτητες τα πισω τριχ/κια οταν τα βαζουν μπροστα?Τι παθαινουν καποια μεταλλαξη και γινονται ευαισθητα?Σε ερευνες τα ευαισθητα τριχ/κια εχουν 30% περισσοτερους ανδρ. υποδοχεις που μαλιστα ειναι πολυ πιο ενεργοι απο τα πισω .

kapa

Μέλος του προσωπικού

@kapamarou: Γιατι να μην κρατανε τις ιδιοτητες τα πισω τριχ/κια οταν τα βαζουν μπροστα?Τι παθαινουν καποια μεταλλαξη και γινονται ευαισθητα?Σε ερευνες τα ευαισθητα τριχ/κια εχουν 30% περισσοτερους ανδρ. υποδοχεις που μαλιστα ειναι πολυ πιο ενεργοι απο τα πισω .
σε εμενα βλεπω οτι εχω τριχοπτωση σε ολο το κεφαλι,πλαγια, δοτρια.
της δοτριας τα μαλλια πλεον που ηρθαν κροταφους δεν κρατησαν τον γενετικο κοδικα (και καλα).
δεν κανουν κυκλο ποτε,καθολου,οσα βγηκαν δεν μετακινηθηκε ουτε τριχα 5 χρονια τωρα.
οποιος μου λυσει το μυστηριο θα βγαλω το ραπ καπελο και θα προσκυνησω :-\

bullshit

Member

Tα τριχάκια τα παράγουν οι θύλακες δεν είναι εξωγήινα. Αν οι θύλακες είναι προβληματικοί τότε και η τρίχα θα βγεί ανάλογα...

Εξάλλου στην εμφύτευση τρίχες εμφυτεύουν? Οχι

LOK

Member

kos1987 είπε:
Αυτο λογικα εχει να κανει με το παχος του δερματος στο επανω μερος του κεφαλιου.Εχει αποδειχθει οτι ειναι πιο λεπτο απο αυτο της δοτριας περιοχης.Ισως γι'αυτο προεξεχει η ριζα...

Ίσως και γι'αυτό η airol να έχει καλά αποτελέσματα..., επειδή παχαίνει το δέρμα...
Όσον αφορά το μασάζ..., κι εγώ είμαι λίγο απαισιόδοξος... Πάντος το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν κάνει κακό. ;)
Σας καληνυχτίζω, τα λέμε...

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
σε εμενα βλεπω οτι εχω τριχοπτωση σε ολο το κεφαλι,πλαγια, δοτρια.
της δοτριας τα μαλλια πλεον που ηρθαν κροταφους δεν κρατησαν τον γενετικο κοδικα (και καλα).
δεν κανουν κυκλο ποτε,καθολου,οσα βγηκαν δεν μετακινηθηκε ουτε τριχα 5 χρονια τωρα.
οποιος μου λυσει το μυστηριο θα βγαλω το ραπ καπελο και θα προσκυνησω :-\
Τι εννοεις 5 χρονια και δεν μεγαλωνουν ή δεν βλεπεις τις φασεις: αναγενης-καταγενης-τελογενης?

kapa

Μέλος του προσωπικού

bullshit είπε:
Tα τριχάκια τα παράγουν οι θύλακες δεν είναι εξωγήινα. Αν οι θύλακες είναι προβληματικοί τότε και η τρίχα θα βγεί ανάλογα...

Εξάλλου στην εμφύτευση τρίχες εμφυτεύουν? Οχι
εκτος απο τις 200 τριχες την μερα που χανω απο τα πανω,χανω και αλλες 100 απο την δοτρια την μερα.
απο τα πλαγια ειναι εποχες στον χρονο που φευγουν τουφες.
θυλακια εμφυτευουν,αλλα ειναι αυτα που κανανε κυκλο πριν την μεταφορα,πλεον δεν κανουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Τι εννοεις 5 χρονια και δεν μεγαλωνουν ή δεν βλεπεις τις φασεις: αναγενης-καταγενης-τελογενης?
5 χρονια και μελωνουν ποιο γρηγορα απο τα υπολοιπα,χωρις να εχει πεσει ποτε κανενα

kos1987

New Member

Η αναγενης φαση δηλαδη η αναπτυξη της τριχας, διαρκει φυσιολογικα κατα μεσο ορο 2-5 χρονια(Σε καποιες περιπτωσεις εως και 7 χρονια).Οποτε ειναι φυσιολογικοτατο αυτο που συμβαινει.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Η αναγενης φαση δηλαδη η αναπτυξη της τριχας, διαρκει φυσιολογικα κατα μεσο ορο 2-5 χρονια(Σε καποιες περιπτωσεις εως και 7 χρονια).Οποτε ειναι φυσιολογικοτατο αυτο που συμβαινει.
σε εμενα η αναγενης φαση απο την δοτρια ειναι 4 το πολυ 8 μηνες.
την τελευταια φορα που προσπαθησα να αφησω μακρια μαλλια(μαλλια τελος παντον :D)
στα 2,5 χρονια τα πανω μεγαλωσαν 5cm(πεφτανε μετα)και τα πλαγια και πισω στα 8cm.
εκει ψιλιαστηκα οτι κατι δεν παει καλα

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
σε εμενα η αναγενης φαση απο την δοτρια ειναι 4 το πολυ 8 μηνες.

Αποκλειεται .
Κοιτα εγω αυτη τη στιγμη εχω μακρυ μαλλι 6 χρονια.Να φανταστεις πεφτουν τριχες με μηκος 30+ cm απο τη δοτρια.Ομως μαζι μ'αυτες πεφτουν απο την ιδια περιοχη πιο μικρες που βρισκονται κυριως κοντα στο σβερκο με μηκος 5-7 cm. Επισης, εδω και πολλα χρονια εχω παρατηρησει οτι πεφτουν τριχες απο τις φαβοριτες πολυ μικρες.3-4 cm αλλα απο εκει ειναι χοντρες.καμια σχεση με τη hairline που εχει την κλασικη μορφη της λεπτυνσης....Να σρωτησω τα νυχια σου μεγαλωνουν φυσιολογικα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Αποκλειεται .
Κοιτα εγω αυτη τη στιγμη εχω μακρυ μαλλι 6 χρονια.Να φανταστεις πεφτουν τριχες με μηκος 30+ cm απο τη δοτρια.Ομως μαζι μ'αυτες πεφτουν απο την ιδια περιοχη πιο μικρες που βρισκονται κυριως κοντα στο σβερκο με μηκος 5-7 cm. Επισης, εδω και πολλα χρονια εχω παρατηρησει οτι πεφτουν τριχες απο τις φαβοριτες πολυ μικρες.3-4 cm αλλα απο εκει ειναι χοντρες.καμια σχεση με τη hairline που εχει την κλασικη μορφη της λεπτυνσης....Να σρωτησω τα νυχια σου μεγαλωνουν φυσιολογικα?
και ομως εχω τριχοπτωση σε ολο το κεφαλι,ειναι εποχες,πριν κανεναν μηνα περιπου που απο τα πλαγια χανω περισσοτερα απο τα πανω.απλα τα πισω και τα πλαγια ξαναβγαινουν,τα πανω πανε να μου την κανουν.
απο οτι βλεπω τον πατερα μου ομως θα αραιωσω και στα πλαγια.
τα νυχια μεγαλωνουν φυσιολογικα

kos1987

New Member

Να εισαι τοσο γκαντεμης και να εχεις Diffuse Unpatterned Alopecia (dupa) που ειναι σπανιο?τι να πω ?Παντως απο κατι φωτο που ειχες πριν βαλει πριν λιγο καιρο δεν φαινονταν κατι τετοιο.

kakashi

Member

κ γω παντως χανω μαλλια απο ολο το κεφαλι....κ απο τα πλαγια κ απο πισω.....κ σχεδον τον ιδιο αριθμο που χανω απο πανω....αλλα πλαγια κ πισω δεν αραιωνουν...

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Να εισαι τοσο γκαντεμης και να εχεις Diffuse Unpatterned Alopecia (dupa) που ειναι σπανιο?τι να πω ?Παντως απο κατι φωτο που ειχες πριν βαλει πριν λιγο καιρο δεν φαινονταν κατι τετοιο.
δεν εχω ευτυχως,εχω ΑΑ,χανω απο παντου αλλα ξαναβγαινουν,τα πανω μονο αραιωνουν σιγα σιγα
σαν τον kakashi και εγω
αυτο που δεν φαινετε στις φωτος μου ειναι οτι εχω λεπτη τριχα,στην δοτρια και στα πλαγια,αλλα τα πανω ειναι ακομα ποιο λεπτα

xDante

Member

ενδιαφέρον το θέμα και το είχα αναφέρει σε παλαιότερο ποστ μου και μου το είχε αναφέρει μια κομμώτρια.... μου είπε οτι το δέρμα ''κολάει'' στο κρανίο μη δίνοντας αιμάτωση στις νέες τρίχες να αναπτυχθούν... και μάλιστα μου έκανε και ένα τεστ βάλε το δάχτυλο και προσπάθησε να ''κουνήσεις '' το δέρμα στην κορυφή στη φαλάκρα και κάντο και δίπλα ... πραγματικά στο πάνω μέρος το δέρμα πήγαινε την μισή απόσταση έως τα πλάγια..

μήπως να αρχίσουμε να τραβάμε απαλά απαλά τα μαλλιά μας σταδιακά έτσι ώστε να ''ανέβουν'' οι τρίχες ποιό ψηλά ? ... :chinscratch επίσης προσωπική μου άποψη είναι οτι αυτό είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία... κάτι άλλο μεταλλάσσει τις ιδιότητες στην σχέση δέρματος-κρανίου-τριχοθυλακίων στην κορυφή και μπροστά ....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα