Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε μου, αν η πρωτη σου ερωτηση ειναι.... "ποιες οι παρενεργειες;".... καλυτερα μην ξεκινησεις ποτέ τη θεραπεια. Ειναι βεβαιο οτι θα βγαλεις παρενεργειες...στο μυαλο σου, λογω αυθυποβολης.Το τσουλούφι έχει πολλα κενά ενδιάμεσα όπως και στο crown έχω σκοπό να τα γεμίσω πάντα ,τώρα όσο γαι την φίνα το τζελ κάνει την ίδια δουλειά? Ποιες είναι οι παρενέργειε
Συμφωνώ κ έπ αυξανω,,,είσαι μικρός νομίζω για μμ, εγώ μόλις έκανα αλλά είμαι 44 κ θεωρώ ότι η τριχόπτωση μου έχει σταθεροποιηθεί..Νομίζω ότι χρειάζεσαι θεραπεία κ όχι μμ που είναι η έσχατη λύση.Επειδή φίλε δε ξέρεις ποσο θα εξελιχθεί η τριχοπτωση,και στην ηλικια που εισαι ειναι επιθετική .
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι θεραπεια .
Οχι laser , μινοξιδιλη και φιναστεριδη χρειάζεσαι .
Ενημερώσου υπεύθυνα και ξεκινα .
Αν ξεκινήσεις τωρα τις μεταμοσχεύσεις καθε 1-2 χρονια θα χρειάζεσαι αλλη μια , οχι για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα αλλα να μπαλώνεις τα κενά .
Οταν περάσεις τα 30-32 τοτε θα εχεις καλυτερες πιθανότητες για μια πετυχημένη μεταμοσχευση επειδή θα εχει φανεί το Norwood που θα καταλήξεις ( οχι 100%) και θα εχεις και καλύτερη εικόνα του τι θα μπορει να προσφέρει η δοτρια περιοχή .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.