Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έγινε όμως 200€ έκπτωση . 5€/g φαίνεται τρελό για να είναι σωστό το νούμερο τι να πω2.500 ευρώ για να βάλεις 500g στα γένια !!!!!!!!!! ΑΧΑΑΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Το step είναι αγωγή με φίνα, στην περιπτωσή του αποκλείεται το low dose. Αναμονή 1 χρόνου και μετά συντηρητική μεταμόσχευση στο μπροστινό κομμάτι. Αυτή είναι η σωστή μεθοδολογία.
Χωρίς πλάκα το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό. Αν πάρεις όλη τη δότρια περιοχή με τα πλαινά κλπ φτάνει να χτυπήσεις σε κάθε εκατοστό της λήπτριας καλούς λόγους ακόμα και σε NW6 νομίζω. Απλά μετά δε θα είναι περίεργο στο μάτι ; Να είσαι πύκνα πάνω και μόνιμα δέρμα στο πλάι ; Σαν Μοικανος.Φίλε μιας και τα υπόλοιπα παιδιά σου είπαν για τις θεραπείες στο τριχωτό πριν την μετ και έχουν δίκιο, να σε προτρέψω για τα γένια να προτιμήσεις την περιοχή κάτω απο το σαγόνι για 2 λόγους. α. Να μην χαραμίσεις πολύτιμα head-hair-grafts που θα σου χρειαστούν
β. Μια και η fue αφήνει dots , ψάχνεις το σημείο που φαίνεται λιγότερο - εκτός και αν έχεις προγούλι
Επίσης το survival rate στην μεταμόσχευση στα γένια είναι αρκετά μικρότερο και αν δεν γίνει καλή δουλειά, πολλές φορές έχει έκτροπα που όπως καταλαβαίνεις στο πρόσωπο δεν καλύπτονται.
Θα ήθελα να απαντήσουν και τα μέλη στην τελευταία ερώτηση ,γιατί να μην πάρουμε όλα τα grafts απο πίσω και να κάνουμε smp
Υ.Γ πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις
Θα ήθελα να απαντήσουν και τα μέλη στην τελευταία ερώτηση ,γιατί να μην πάρουμε όλα τα grafts απο πίσω και να κάνουμε smp
Υ.Γ πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις
Αυτό ρωτάει ο νηματοθέτης !!!Εννοείς smp στο κεφαλοτύρι της δότριας?
Για το γάμο του καραγκιόζη καλός θα είσαι.Χωρίς πλάκα το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό. Αν πάρεις όλη τη δότρια περιοχή με τα πλαινά κλπ φτάνει να χτυπήσεις σε κάθε εκατοστό της λήπτριας καλούς λόγους ακόμα και σε NW6 νομίζω. Απλά μετά δε θα είναι περίεργο στο μάτι ; Να είσαι πύκνα πάνω και μόνιμα δέρμα στο πλάι ; Σαν Μοικανος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό ρωτάει ο νηματοθέτης !!!
Το τρελό της υπόθεσης δεν είναι μόνο το κόστος για τα γένια που του είπαν, αλλά και οτι θα του χαράμιζαν 500 υπερ-πολύτιμα grafts της δότριας για τα γένια του που δεν έχουν καν αναπτυχθεί πλήρως στα 23 του...Τι να πεις πραγματικά2.500 ευρώ για να βάλεις 500g στα γένια !!!!!!!!!! ΑΧΑΑΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
Με smp θα σαι σαν να είσαι μόνιμα κουρεμένος πάντωςΓια το γάμο του καραγκιόζη καλός θα είσαι.
Πιο εύκολο θα ήταν να γυρίσεις το κεφάλι ανάποδα !!!!Χωρίς πλάκα το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό. Αν πάρεις όλη τη δότρια περιοχή με τα πλαινά κλπ φτάνει να χτυπήσεις σε κάθε εκατοστό της λήπτριας καλούς λόγους ακόμα και σε NW6 νομίζω. Απλά μετά δε θα είναι περίεργο στο μάτι ; Να είσαι πύκνα πάνω και μόνιμα δέρμα στο πλάι ; Σαν Μοικανος.
Σαν μόνιμες πιτσιλιές μαύρες θα έχεις..δεν θα μένει τελεία αλλά απλωμενη μπογιά... Αν βάψεις ταβάνι ποτέ μαύρο θα καταλάβεις τι εννοώ.Με smp θα σαι σαν να είσαι μόνιμα κουρεμένος πάντως
Μια καλή ερώτηση θα ήταν πόσο μπορείς να αφαιμάξεις την δότριαα πάνω απο το 50% , με την προϋπόθεση να την έχεις ξυρισμένη, αλλά να μην δείχνει σαν γαλοπούλα ξεπουπουλιασμένη ?
Δεν έχει τύχει πάντως να δω ανάλογη περίπτωση με την περιγραφείσα, πουθενά ως τώρα. Έχεις τέτοια εικόνα εσύ?Είναι πολύπαραγοντικό θέμα και δεν έχει καθαρή απάντηση. Εξαρτάται πολύ και από το healing του δέρματος, το contrast τρίχας, δέρματος, το pattern εξαγωγής, κλπ. Δεν είναι safe bet.