πλανο θεραπιας για νεους

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
η μινοχ γνωστο σε ολους οσους την δοκιμασαν χανει σε δυναμη δυστιχως... εχει καποιες μικροπαρενεργειες οχι σοβαρες... λοιπον σκεφτηκα λοιπον μια θεραπια για νεους στο θεμα τριχοπτωσης οπως εγω.. ακουω κριτικες αν ειμαι λαθος αν εχω καταλαβει κατι λαθος καθως και αν συμφωνιτε με το σκεπτικο μου...
μινοχ μερα παρα μερα
ζινκ μερα παρα μερα τις μερες που δεν θα γινεται χριση μινοχ
αρκετα αργοτερα μολις οι θεραπιες χασουν σε δυναμη δερμα ρολλερ

το σκεπτικο μου ειναι το εξης η μινοχ μερα παρα μερα θα χανει πολυ αργα σε δυναμη και δεν θα σηνηθιζει εφκολα ο οργανισμος και θα δινει καποιο αποτελεσμα οι παρενεργειες τις ταχυκαρδιες πριξηματα προσωπου θα ειναι πολυ μικροτερα σε σχεση με το αν γινοταν καθημερινη χριση
ζινκ μερα παρα μερα γιατι ετσι μαλλον δεν θα ειπαρξει ευκολα προβλημα με τον χαλκο διοτι διαφορα μελλοι μπορει οχι σιγουρα να εχουν θεμα ζαλαδες λογο εληψη χαλκου και ετσι με μερα παρα μερα με χαπια χαλκου μπορω να κραταω μια ισοροπια ποιο ευκολα σε χαλκο και ζινκ στον οργανισμο..
ρολλερ αρκετα αργοτερα διοτι οι θεραπιες θα χανουν αρκετα αργα με αυτον τον τροπο και οταν χασουν το ρολλερ θα βοηθισει σαν οχημα αλλα και σαν τροπος καλυτερης αιματοσης του τριχωτου.....

τωρα αν οι παρενεργειες δεν οφιλοντε σε καμια περιπτωση στον χαλκο η στον ζινκ μπορει να γινει η χριση καθημερινη και μερα παρα μερα μινοχ

τι λετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Εγώ λέω......

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iSpm6HQjy9Y[/video]

Γεια σου ρε Γιαννη! :D :D :D

Κατσε διαβασε με ηρεμια απο την αρχη Γιανναρα μου τα παντα εχεις μπλεξει τα σασμαν με τα ρουλεμαν :violin:

baldy

Member
δεν φαινεται κακο αλλα μην εχεις τις παρενεργειες δεδομενες,μπορει να ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και να μην εχεις πρηξιματα κτλπ αυτο με το χανει σε δυναμη το εχουμε πει εκατο φορες να μην ξαναλεω τα ιδια

gianniskritikos2

Active Member
δεν καταληξαμε baldy πουθενα ο καθενας πιστευει κατι αλλο κανεις δεν ξερει τι ακριβως παιζει με αυτο το θεμα...

baldy

Member
ακριβως.Το θεμα με σενα και την μινοξ ειναι οτι δεν εχεις καπου συγκεκριμενα που θες να βαλεις δεν εχεις βρει ακομα τον τυπο της αραιωσης σου

το οτι χανει σε δυναμη δεν το ξερουμε,η τριχα ειναι αυτη που ισως χανει

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
χαχα μαλλον τοτε ειμαι χαζος γιατι τα εχω διαβασει αποιρες φορες ολα ...

Όχι δεν είσαι χαζος παλικάρι μου, απλα βιαζεσαι πολυ. Πάμε να τα παρουμε με σειρα..

Η μινοξιδιλη.. Χάνει σε δυναμη σωστα.. αλλα οχι σε ολους, υπαρχουν εξαιρεσεις που λειτουργει για χρονια.. Απο παρενεργειες δεν ειναι καθολου "μικροπαρενεργειες" ειναι σοβαροτατες και μαυρο χαλι.. οταν με ειχε κανει σαν πεος με ρουχα η μινοξ δεν ηταν καθολου ωραια.. Και καποιοι εχουν αναφερει πολυ χειροτερα πραγματα απο αυτην. Σαν ουσια λειτουργει ομως και μαλιστα με θεαματικα αποτελεσματα, εστω και προσωρινα.

Η χρηση της: Μερα παρα μερα δεν θα δωσει σχεδον τιποτα.. καλυτερα μην την βαλεις καθολου τοτε με αυτο το σκεπτικο..

Για τον ψευδαργυρο, o zinc δεν ριχνει τα επιπεδα χαλκου, απλα ανεβαινει σε ποσοτητα του στον οργανισμο και εκει μπορει να δημιουργηθει το θεμα.. Περισσοτερος ψευδαργυρος = προβλημα. για να μην εχουμε αυτο το θεμα λοιπον εγινε και η συζητηση να πινουμε χαλκο σε συμπληρωμα που ειναι ανταγωνιστης του για να μην υπαρξει αυτη η ανωμαλια.

Το ρολλερ, απο οτι λενε ολοι βαζοντας το σε μια θεραπεια την κανει πιο δυνατη, και ειναι λογικο, οπως ειδες και μονος σου στις πληροφοριες για το ρολλερ ανοιγοντας το δερμα η ουσια παει με την μια μεσα ανετη και πιο βαθεια, αρα το καθε τοπικο θα δουλεψει V-power racing. + bonus οταν γινει αναγεννηση στο δερμα μπορει να δωσει και καποια επανεκφυση * (εδω δεν ειμαι σιγουρος ομως στην περιπτωση ανδρογενετικης αλωπεκιας αν μπορει να κανει κατι μονο του χωρις θεραπεια)

Μια θεραπεια την πας σταθερα οτι και να ειναι για να σου δωσει οτι μεγιστο μπορει, στεκεσαι ενα διαστημα με αυτη να δεις πως και τι και μετα αποφασιζεις αν θα την αλλαξεις η θα προσθεσεις κατι.. αναλογα με τον τι και αν σου εδωσε.

gianniskritikos2

Active Member
δεν ανεφερα στο συγκεκριμενο θεμα οτι ο ζινκ ριχνει τα πιπεδα χαλκου το καταλαβα το λαθος που εκανα σε αλλο θεμα με τον χαλκο

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
δεν ανεφερα στο συγκεκριμενο θεμα οτι ο ζινκ ριχνει τα πιπεδα χαλκου το καταλαβα το λαθος που εκανα σε αλλο θεμα με τον χαλκο

Δεν το ειπα γιατι εκανες λαθος βρε συ, δλδ να μην σου πω τιποτα? Κακο εκανα που ειπα τι παιζει με τη μινοξ και με μια θεραπεια γενικα?

akol

Member
αυτο με τη μινοξ(μερα παρα μερα)το ειχα δοκιμασει παλιοτερα.όντως αργει να χασει τη δύναμή της...την χάνει όμως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Γιαννη, μια ερωτηση πριν ξεκινησεις κατι, εχεις σιγουρευτει για τον τυπο της τριχοπτωσης η αραιωσης που εχεις? Δλδ ειναι α/α?

gianniskritikos2

Active Member
λοιπον θα σου εξηγισω με φοτογραφιες σχεδιασμενες εχω αραιωση μονο πανω οχι στα πλαγια αρα μιαζει αα δες μια φοτο[attachment=4787]λοιπον τα μαυρα κομματια ειναι κανωνικη πυκνωτιτα οση εχω στα πλαγια και πισω το ασπρο ειναι λιγο πιο αραιη η πυκνωτιτα αλλα απο 3το δεν μιαζει να εχω προβλημα αλλα γενικα η περιοχη ειναι αραιωμενη τα κοκκινα ειναι κατι σαν γυροιδι αλοπεκια δεν εχω καν τριχες εκει πανω καν ουτε χνουδι και ειναι μεγεθος περιπου σαν μικρου ζαριου σε ταβλι καπως ετσι.. το πορτοκαλι ειναι ακομα πιο αραιο απο το ασπρο καθως αμα κανω χωριστρα στο κεντρο φενετε η περιοχη η πορτοκαλια ασχιμα φενετε ολο το δερμα εκει... ο πατερας μου αραιωνε αρχικα στο κεντρο μπροστα και πλεων ειναι ετσι [attachment=4788] αν και πανω ειναι λιγο πιο αραιο απο τα πλαινα του και τα πισω του αν δεις οι κροταφοι του απο πλαγια δεν εχουν μπει μεσα αλλα μονο απο πανω και εχει τριπιτσα στο κεντρο μπροστα η κοκκινη γραμμη ειναι η χαιρλινε του το περιεργο ειναι οτι απο τα 33 του μεχρι τωρα 55 δεν εχει χασει αλλη τριχα ειναι ετσι σταθερος... εχει ουσιαστικα μια υποχωριση χαιρλινε και δεξια αριστερα απο το πορτοκαλι που ζωγραφισα σε εμενα εχει κανει κροταφους οι οποιοι δεν πιανουν απο πλαγια οπως συνηθως αρα εχει υγιες κροταφους κεντρο εχει την τριπα που βλεπεις μπροστα και το μπιφτεκι το οποιο δεν ειναι πολι μεγαλο απο πισο αμα τον δεις δεν εχει φτασει πολυ χαμιλα... θα ανεβασω και μια φοτο μου να δεις πως ειμαι αμα κανω χωριστρα στην μεση παντως το μαλλι μου εκει που ειναι μαυρο ειναι πυκνο και δεν το καταλαβαινω πως αραιωνει το κεφαλι μου στην μεση? χανει μονο η μια μερια? ... μαλλον αα μου μιαζει με διαχυτη αραιωση

Συνημμένα

• 11356_10200125540934311_1795752521_n.jpg
    11356_10200125540934311_1795752521_n.jpg
    19.9 KB · Προβολές: 100
  • fsdfgsdgs.jpg
    fsdfgsdgs.jpg
    83.8 KB · Προβολές: 99

Chs

Μέλος του προσωπικού
Κατάλαβα ναι.. πράγματι δειχνει α/α. Οσο για αυτο που ειπες το οτι αραιωνει περιεργα κλπ, παντα η μια μερια ειναι διαφορετικη απο την αλλη, π.χ. εχω δει ατομα με τον εναν κροταφο nw1 και τον 2ο κροταφο nw2.. Και εμενα ο ενας κροταφος παντα ηταν πιο ψηλα καπως απο τον αλλον απο παιδι ακομη.

Ειχες καποιο ιστορικο με σ/δ νομιζω? η ιδεα μου?

gianniskritikos2

Active Member
[attachment=4789][attachment=4790][attachment=4791][attachment=4792]ολες κεντρο και λιγο απο την αραιωμενη πλευρα τωρα ανεβαζω και μια απο την πυκνη πλευρα

[attachment=4793]δες ειναι ο φοτισμος παρομιος ας φενεται οτι ειναι λιγοτερος βεβαια ο φοτισμος ειναι μεγαλος δεν φενομε τοσο χαλια σε αλλες λαμπες απλα μιας και ειδα στο χωριο ειναι αυτες προ μια βδομαδα μιας και ειδα οτι φεντεαι τοσο εντονα οπως σε καποιες λαμπες σε τουαλετες καφετεριων τραβηξα φοτο να εχω υλικο βλεπεις αυτη η μερια ειναι φουλ πυκνη κανενα προβλημα

πως αραιωνουν οι κοπελες σε ολο το μαλλι ε εγω αραιωνο στο μισω μαλλι στο πανω μερος και λιγο παραπανοσ το κεντρο περιεργη φαση ναι ειχα ΣΔ καποτε

το μαλλι μου πρεπει να ειναι ετσι 1μισι χρονο σιγουρα σε αυτα τα χαλια.... γιαυτο δεν βιαζομε αλλα προβλημα εχω και φενεται εδω σε αυτον τον φοτισμο μαλλον οσοι ειχαν την ιδεα οτι δεν εχω κατι και μπορει να ειναι η ιδεα μου τωρα με καταλαβαινουν φανταζομαι...

Συνημμένα

• IMG_2436.JPG
    IMG_2436.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 97
  • IMG_2433.JPG
    IMG_2433.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 34
  • IMG_2432.JPG
    IMG_2432.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 29
  • IMG_2431.JPG
    IMG_2431.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 22
  • IMG_2437.JPG
    IMG_2437.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 24

Chs

Μέλος του προσωπικού
Στην περιοχη με την αραιωση βλεπεις χνουδακι? δλδ μικρες κοντες σαν τριχουλες? Η ειναι ολες μεγαλες κανονικα απλα λιγες στον αριθμο? Δεν φαινεται καλα γιαυτο σε ρωταω.

gianniskritikos2

Active Member
αν δεις το παχως τις τριχας μου δεν ειναι αδινατη σε σχεση με τα πλαγια απλα ειναι σαν να μου χει φιγει το μισο μαλλι απο το κεντρο και το ενα πλαινο απο το πανω μερος του κρανιου... ειναι κανωνικη σε παχος για να φενεται ετσι μεσα το κεφαλι μου και αραιο σημαεινει εχω χασει καποιες τριχες... χνουδια δεν βλεπω ομως!...;S

αμα κατσω σε αλλο φοτισμο ειμαι καλα δεν φενεται προβλημα μονο μπροστα στο κεντρο και πουθενα αλλου ... αλλα σε δυνατο φως στα σημεια εκεινα που στην φοτογραφια ειναι ασπρα και πορτοκαλι φενετε ολο το δερμα μεσα ολο δεν καταλαβενω πως σε χαμιλω φοτισμο η πυκνωτιτα φενεται κανωνικη

εκτως απο το κεντρο παντα ετσι

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ετσι οπως το κοβω μοιαζει σαν α/α απλα οχι με το κλασικο pattern... απο την αλλη κραταω και μια πισινη ομως για κατι αλλο.. Εξετασεις ορμονικες - μεταλλα - θυρεοειδη κλπ εχεις κανει?

gianniskritikos2

Active Member
στην τριτη φοτο φενεται ξεκαθαρα σαν να εχω 5 τριχες στο σημειο της αραιωσης..απλα κρατιεμε καιρο τωρα και γιαυτο δεν ξεκινησα ακομα θεραπιες ελεγα ειναι απο ΣΔ δεν μου μιαζει ΑΑ ουτε κτροταφοι τιποτα... ζινκ σε λουσιμο μου δωσε ενα μικρο μπονους μεχρι εκει τωρα τελευτεα αφου ειχα ψιλογεμισει στο κεντρο νομιζω αρχιζω και ξαναγιρναω στο προ ζινκ επιπεδο οποτε μαλλον πρεπει να ξεκινησω θεραπιες

εχω κανει μονο γενικες οι οποιες ειχαν μεσα σιδιρο και τετια ειμαι πανω απο τα ορια σιδιρουα σπουμε θυροιδι δεν εχω κανει αλλα για να χανω μονο πανω και οχι πλαγια παιζει να ειναι θυροιδης? εχω το μαλλι ακριβως του θιου μου αδελφος του πατερα ιδια τριχα και εχει τουμπανο μαλλι στα 50ποσο ειναι και ο πατερας μου ειχε πιο χαμιλη χαιρλινε απο μενα και εχει μαυρο μαλλι

Chs

Μέλος του προσωπικού
Γιαννη υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι α/α στην τελικη, γιαυτο σου ειπα αν εχεις σιγουρευτει πριν ξεκινησεις κατι.. Γνωμη μου να βρεις εναν καλο δερματολογο, καλο ομως, και να πας να σε δει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα