πλανο θεραπιας για νεους

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ομως κανεις δεν με καταλαβαινει απο το σοι μου.. ο αδελφος μου με βριζει γιατι ασχολουμε με αυτο τοθεμα μαλλια... η μαν αμου λεει αντρας εισαι τι σε πειραζει ο πατερας μου γελαει λεει θα μου μιασεις... μονο που δεν θελω με τιποτα να τα χασω εχω ωραιο μαλλι και μου παει ωραιο χρομα ετσι ψιλοσπαστο μου ταιριαζει καραφλος... ειμαι ασχημος οσο δεν παει πραγματικα ασχημος δεν μου παει καθολου δεν εχω και οβαλ κεφαλι ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ομως κανεις δεν με καταλαβαινει απο το σοι μου.. ο αδελφος μου με βριζει γιατι ασχολουμε με αυτο τοθεμα μαλλια... η μαν αμου λεει αντρας εισαι τι σε πειραζει ο πατερας μου γελαει λεει θα μου μιασεις... μονο που δεν θελω με τιποτα να τα χασω εχω ωραιο μαλλι και μου παει ωραιο χρομα ετσι ψιλοσπαστο μου ταιριαζει καραφλος... ειμαι ασχημος οσο δεν παει πραγματικα ασχημος δεν μου παει καθολου δεν εχω και οβαλ κεφαλι ...

Σε καταλαβαινω Γιαννη, το ξερω νιωθεις ασχημα. Βρες εναν καλο δερματολογο και σοβαρο να πας να σε κοιταξει. Μην το αφνεις ετσι μπορει να ειναι κατι αλλο περα απο α/α . Σιγουρεψου πρωτα, μην αρχισεις καποια θεραπεια πριν να εχεις σιγουρευτει τι παιζει..

gianniskritikos2

Active Member
εχω παει σε 3 πηγα προτη φορα προ 3 χρονια οταν ειμουν 17 εκει ανισηχισα πρωτη φορα εβλεπα να αραιωνο παω γελαει με την ψιχη της μου λεει αντε απο δω τοσο μαλλι και εχεις προβλημα χαχα μου δωσε ενα σαμποοαν για τριχοπτωση το βαλα 1 μηνα περιπου το στηλα μετα... 0 αποτελεσμα ουτε πρως πανω ουτε πρως κατο ειχα ΣΔ απο τοτε κανεις δεν μου δωσε κατι παω μετα απο 1 χρονο στους συγγρου σε εναν ιδιοτικο 70 ευρο το ατομο πανακριβος μου τραβαει τα μαλλια βλεπει 5 τριχες ποσες ειδε δεν εχεις τιποτα μου λεει βλεπω λιγο ανοιχτους κροταφους μπορει να εχεις αα παρε αυτα μου γραψε μινοχιδιλες και και και βιταμινες ουτε καν κοιταξε πυκνωτιτα τιποτα φετως πηγα σε εναν αλλο με κοιταει με φως μου λεει εχεις αραιωση σε ολοτ ο κεφαλι πανω αυτο σεπτεμβρι φετος του λεω για την σδ μου ειχα παει με λαδομενο μαλλι για να δει οτι λαδωνει σε μια μερα για να τον ρωτισω τι να κανω με αυτην την περιπτωση μου δωσε ενα σαμποο για σδ το βαλα αποτελεσμα στηνα ρχη καλο μετα γεμισα παλι σδ και ξεκινισα καθημερινο λουσιμο με head&shoylders τρομερο αποτελεσμα... με καθημερινη χριση μου δωσε μινοχ με pg που δεν κανει λογο σδ αρα αχριστος παντελως θα με ειχε καταστρεψει hairgen foam το βαλα και θεωρισα οτι μου κανε σεντινκ στο κεντρο γιαυτο ειμαι γεματος μικρες τριχες.... αλαλ μην φανταστης 7 φορες το βαλα για 3 βδομαδες περιπου ανα 3 μερες και ηταν για καθημερινη χριση... δεν τον εμπιστευομουνα.. μου ειπε οτι με μινοχ θα ειμαι για παντα καλα δεν θα μου πεσουν ποτε και οταν βαρεθω την κοβο και τα χανω δεν μου πε παρενεργειες που ρωτησα επιμονα για την δυναμη της τιποτα οτι χανει με τον χρονο απελπιστικα ρε σι με τους δερματολογους δεν θελω να πατησω παλι διοτι θα τσακοθω με κανεναν πλεων εχω καποιες βασικες γνωσεις πανω στο θεμα και αμα ειναι κανας ασχετος θα τον βρησω...

προ 3 χρονια εχω φοτο την εχω ανεβασει σε αλλο θεμα το κεφαλι μου φενεται και εκει μεσα αλλα δεν ξερω αν ειμουν τοσο αραιως οσο τωρα μαλλον σε αυτα τα 3 χρονια να χω χασει λιγο εδαφος γιαυτο δεν εχω ξεκινισει οπως ειπα και πριν .. αλλα επιδει εχω μαλλι μεγαλιτερο απο 3 εκατοστα οταν φυσαει ο αεερας και το παει απο δω και απο κι γερνο το κεφαλι να μην φανει αραιωση... ασχημα πραγματα επισεις θελω να τα παω ολα πισω δεν μπορω εχω αραιωση στο κεντρω..΄θελω να κανω αλλου την χωριστρα παλι δεν μπορω... γαμω την αραιωση γαμω!

νιωθω ασχημα αν καποιος με δει και πει οπ καραφλιαζεις .. θα ψαχνω τριπα να κριφτω

γενικα με περνει πολυ απο κατω και ας ειμαι λογικο ατομο το μαλλι δεν ειναι το παν αλλα για μενα που δεν μου παει καθολου το καραφλο θα ξερψ οτι απο ενα ωραιο παλικαρι με ωραιο σωμα θα καταντισω ενα εσχος και δεν υπερβαλω δεν μου παει καθολου για μενα το μαλλι σημαινει πολα :(... ειναι το στυλ μου δεν ειμαι για καραφλας ο καραφλας δεν ειμαιε γω ειναι αλλος ανθρωπος αλλη προσωπικοτιτα χανω τον εαυτο μου... γιαυτο τρελενομαι ο πατερας μου ειναι ιδιος με η χωρις μαλλι ολοιδιος δεν κανω πλακα φρικαρα οταν τον ειδα πιτσιρικα με μαλλι λεω να γιατι χεστικε και γελαει μαζι μου που του λεω οτι εχω θεμα

Chs

Μέλος του προσωπικού
Του εζησες λοιπον.. καταλαβα.. Τι να πω βρε γιαννη.. Την βλεπω πολυ παραξενη την αραιωση οχι σαν το γνωστο pattern ανδρογενους αλωπεκιας.. βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις που εχασαν με περιεργο τροπο και οχι σαν το γνωστο σχημα.. Αν βλεπεις μικρες τριχουλες παντως που δεν μεγαλωνουν και ισα ισα φαινονται με το ματι ειναι στανταρ δειγμα α/α

Ειπες ασχολεισαι με γυμναστηριο κλπ.. εχεις κανει τιποτα χρηση ουσιων?

gianniskritikos2

Active Member
εχω πλεων στο κεντρο κατι λεπτες μιρκουλες φενονται με το ματι ειναι μισες απο της κανωνικες σε παχος ειναι περιπου καμια 10 ρια οχι παραπανω

αργω να αρχισω θεραπιες γιατι ειναι αμφιβολο το μελλον η μινοχ φανταζομε θα με κρατισει 2 χρονακια και ββ μετα... ο ζινκ δεν ξερω τι αποτελεσμα μπορει να φερει και κατα ποσο μακροχρονια το ρολλερ ειναι καινουριο τωρα βλεπουμε τι κανει... φινα δεν περνω με τιποτα διοτι οπως ανεφερα κανω και γυμναστικη και το να χασω μυικα κιλα να εχω προβληματα στυσης νερωμενο σπερμα και οτι αλλο εχει ειναι καπως βαρια .. καλυτερα να κανω μια προσθετικη μαλλιων παρα να μην μου κανει κουκου τα βλεπω καπως απεσιοδοξα απο τωρα σκεφτομε το μελλον μου με προσθετικη μαλλιων xD διοτι δεν ξερω για μεταμοσχευση τι καινα θα μου βγουν μετα ειμαι μιρκος πριν τα 30 καλο ειναι να μην κανουμε...

οχι ειπα προσεχω το σωμα μου ειναι πολυ σημαντικο για μενα παρπαολυ ειναι η ζωη μου ο λογος που δεν περνω κατι ειναι τ αμαλλια αν μου λεγε καποιος δεν σου πεφτουν παρε θα περνα και βαρια ειμαι χαιβανι στο θεμα αυτο εχω κολιμα αλλα πανω απο ολα τ αμαλλια δεν ακουμπαω πλεων τιποτα ακομα και κρεατινη δεν την αγγιζω που θεωριτε απαρετιτη για προπονισεις σαν τις δικες μου αλλα τι να κανουμε το μαλλι μαλλι και η καραφλα γυαλιζει...:(

εχω ομως την αποψη οτι θεραπιες σαν την μινοχ θα μου δωσουν καλο μποοστ διοτι εχω διαχητη αλλιως γεμιζει αδιους κροταφους που ειναι πολυ δισκολο κοματι και αλλιως να γεμισει το δικο μου το κεφαλι πιστευω οτι αν ξεκινισω μινοχ θα γινει το μαλλι μου γι ακανα χρονο οπως τα πλαγια αλλα μετα......τυφλα το μελλον...

panoslydios

New Member
το ολο θεμα γιαννη,ειναι να βαζεις πραγματα που χρειαζεσαι.

Αν δεν τα χρειαζεται ο οργανισμος,θα πρεπει να τα αποτοξινωσει μετα.

Και τρεχα γυρευε απο τα πραγματα που κανουμε και δεν τα χρειαζεται ο οργανισμος μας.

Το δερμα ειναι το τριτο αποτοξινωτικο μονοπατι που χρησιμοποιει ο οργανισμος
μετα απο το συκωτι και το αναπνευστικο.
Ετσι πρεπει να το βλεπεις.
Μην βαζεις πραγματα που δεν τα χρειαζεσαι θα σε παει πισω ο οργανισμος ωστε να τα βγαλει.
Ρολλερ κανε μια στο τοσο οποτε καταλαβεις πως λειτουργει για σενα.

gianniskritikos2

Active Member
επιδει η περιπτωση μου ειναι αργη και επιδει ειναι στο πανω μερως σκεφτομουν οτι με το ρολλερ μονο του με καλη αιματωση ισως να τα κρατησω ετσι οπως ειναιη να δω και κανα ρεγκρουθ για εκει λεω να δοκιμασω... σκεφτομε να το ξεκινισω να του δοσω χρονο 3 μηνες αν δεν κανει τιποτα ξεκιναω ζινκο η μινοχ η και τα 2 οπως ανεφερα μερα παρα μερα αλλα λετε οτι η μινοχ δεν κανει τιποτα σε τετοια διαστηματα... οποτε...

πανω λες με ρολλερ θα δω κατι ?

pano**

μπορει να ειμαι απραλογος ο λογος που σκεφτομε οτι το ρολλερ θα με βοηθισει μονο του ειναι επιδει εχω ενα γενικο προβλημα που ειναι αργο χανω αργα σε ολοτ ο κεφαλι δεν ειναι αποτομο επιθετικο σε κροταφους που το ρολλερ ασπουμε δεν τα βγαζει περα με την δυτ μιαζει ακριβως σαν γυναικια αραιωση που εχουν παραπολες κοπελες αραιο μαλλι καπως ετσι μιαζει απλα χανω μονο πανω και ετσι εχω την εσθηση οτι με μασαζ λογο ρολλερ και μιρκοπληγες για επουλωση και την αιματωση που προκαλη το ρολλερ μπορει να ειμαι σε θεση να την παλεψω με μονο το ρολλερ βεβαια αυτα ειναι θεωριες και επιδει τα σκεφτομε ειναι ο λογος που θελω να το δοκιμασω μονο του για κανα 3 μηνο ...

gianniskritikos2

Active Member
ειμαι κοντα στα 21 και ναι απο 17 αραιωνω το μαλλι μου φετος πρεπει να ειναι οπως περσι το καλοκαιρι νομιζω δεν εχει αραιωσει φανταζομαι αν ναι ελαχιστα

παιδια μηπως εχω θεμα με τον θειροιδι? μολις διαβασα περι αυτου... οι γονεις μου απορουν δεν ξερουν τι να πουνε μου το ειχαν αναφερει οτι μηπως εχω θυροιδι λοιπον πιτσιρικας τωρα ειμουν 1.75 υψος 50 κιλα αρωστος ετρογα οτι μπορεις να φανταστεις 10 πιατα μακαρονια με κιμα την μερα δεν το πιστευε ανθροπως δεν ειχα καθολου λιπος... μετα φτανω 1.80 με κιλα 55 στα 16 μου κοντα ξεκιναω γυμναστιριο και φτανω τα 65 σε ενα χρονο με ομα αβγα και αποιρο φαγιτο κιλα δεν περνω μονο με γυμνστικη μετα ανεβικα τον αλο χρονο στα 75 ειχα λιπος οχι πολυ αλλα ετρογα του πουστι ειχα παρει και ενα συμπληρωμα καθαρης προτεινης μετα επεσα σε ενα χρονο απο πανελινιες στα 66 κοντα και ετρογα πολυ αλλα παλι εχανα ενδιξη θειροιδι και αυτο .... ξαναξεκιναω γυμναστικη και πλεων ειμαι στασιμος οσο και να τροω στα 80 κιλα κοντα οσο και να τροω τα αποτελεσματα δεν ειναι καλα για οση κουραση εχω ριξει θα πρεπε να μουν ποιο βαρης.. καλοκαιρι σε ενα μηνα χωρις γυμναστιριο εχασα 6 κιλα... ελεος τωρα σε 2 βδομαδες χωρις γυμναστικη και πολυ φαγητο πολυ ομως που θα πρεπε να αναρωνουν οι μυες και να βαλω κιλα εχασα 2-3 κιλα πως? ειναι λογικο αν εχω θιροιδι να χανω πανω μονο μαλλια και οχι γενικα? διοτι πανω ειναι ενδηξη αα

η αραιωση δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη ο φοτισμος ειναι πολυ μεγαλος και κανει μπαμ .. σε αλλους φοτισμους δεν φενεται ετσι το προβλημα αλλα οτι εχω αραιωση εχω σιγουρα... γενικα δεν εχω πολυ πυκνο μαλλι ουτε πισω ουτε πλαγια οποτε λιγο να αραιωσο φενεται σαν να εχω θεμα αλλα οντως εχω....

gianniskritikos2

Active Member
μακαρι να ναι θυροιδης να τελειωνο με αυτην την κατασταση.... !

θα αναιβασω και φοτο με βρεγμενω μαλλι το μαλλι βρεγμενω φενεται μια χαρα κανενα προβλημα δεν το καταλαβαινω αυτο.... μαλλον τα χνουδια που δεν βλεπω μαυριζουν με το νερο και μιαζει να εχω νορμαλ πυκνωτιτα? δεν καταλαβεινω... ενω εχω αραιωση στο κεντρο με βρεγμενο μαλλι χωριστρα στην μεση φενεται κανωνικο το μαλλι... τι να πω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Καλη επιλογη για νεους που ακομα εχουν μαλλι και θελουν απλως να το κρατησουν, χωρις τις παρενεργιες της φιναστεριδης ειναι ο συνδυασμος
ινδομεθακινη-Χρωμογλυκικό νάτριο.Το παρακολουθω καιρο σε ξενα σαιτ ατομα που το χρησιμοποιουν δηλωσαν οτι σταματησε η τριχοπτωση τους αλλα δεν ειδαν νεα τριχοφυια σε μερη που δεν ειχαν πριν

dimos18

Member
Georgex6 είπε:
Καλη επιλογη για νεους που ακομα εχουν μαλλι και θελουν απλως να το κρατησουν, χωρις τις παρενεργιες της φιναστεριδης ειναι ο συνδυασμος
ινδομεθακινη-Χρωμογλυκικό νάτριο.Το παρακολουθω καιρο σε ξενα σαιτ ατομα που το χρησιμοποιουν δηλωσαν οτι σταματησε η τριχοπτωση τους αλλα δεν ειδαν νεα τριχοφυια σε μερη που δεν ειχαν πριν

ισχύει.και εκτός από το συνδιασμό του iron dragon ,φαίνεται να δουλεύει και η απλή ινδομεθακίνη σε σπρέυ. Πολύ φθηνή και όλοι αναφέρουν ότι τους σταμάτησε τριχόπτωση και φαγούρα σύριζα.Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος από την άλλη για την ασφάλεια της.

dk1984

Member
dimos18 είπε:
Georgex6 είπε:

ισχύει.και εκτός από το συνδιασμό του iron dragon ,φαίνεται να δουλεύει και η απλή ινδομεθακίνη σε σπρέυ. Πολύ φθηνή και όλοι αναφέρουν ότι τους σταμάτησε τριχόπτωση και φαγούρα σύριζα.Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος από την άλλη για την ασφάλεια της.
μπλοκαρει pgd2 pge2 για αυτο δεν δινει growth ισως σε συνδιασμο με μινοχ αν δεν υπαρχει αλληλεπιδραση

orestis

Member
gianniskritikos2 είπε:
μακαρι να ναι θυροιδης να τελειωνο με αυτην την κατασταση.... !

Καταρχας ο θυρεοειδης δεν ειναι καθολου απλη υποθεση, οποτε μην λες μακαρι. Δεν ειναι κατι που ξεμπερδευεις ετσι ευκολα.
Κι εγω ειχα θεμα με το θυρεοειδη και δεν φαινοταν, κατα τυχη το ανακαλυψα.
Κι εγω δεν επερνα κιλα με τιποτα και εχανα με το παραμικρο. Παρ οτι εχω κανει αφαιρεση του αδενα παλι δεν περνω κιλα και παλι χανω παρα πολυ ευκολα. Αρα ειναι θεμα μεταβολισμου, μιας και καιω τα παντα, και δεν κραταω γραμμαριο.
Επισης δεν ειχα ποτε θεμα τριχοπτωσης. Αντιθετος τωρα που δεν εχω τον θυρεοειδη αδενα ξεκινησε η τριχοπτωση εστω κι αν ειναι πολυ αργη. Αρα για την τριχοπτωση δεν σημαινει οτι φταιει ο θυρεοειδης.
Να ξερεις παντως οτι ο θυρεοειδης που δυσλειτουργει δεν ειναι καθολου απλη υποθεση, οποτε μη λες μακαρι.
Εγω θα πω μακαρι να μην εχεις θεμα με το θυρεοειδη.
Ασε που παρ οτι σε ολες της προηγμενες χωρες πλεον απαγορευετε η αφαιρεση του θυρεοειδη και κανουν αλλες θεραπειες, στην ελλαδα το πρωτο που σου λενε ειναι χειρουργειο.
Σου ευχομαι να μην μπλεξεις.

3746741

Member
δεν ηξερα που να το βαλω κ το εβαλα εδω.....

αυτο που λεει στο 20:15 τι ειναι??

http://www.megatv.com/ygeia/default.asp?catid=21848&subid=2&pubid=31373832

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα