Αγαπητοι μου φιλοι, ειχα υποσχεθει (κυριως στον εαυτο μου) οτι θα απεχω απο την κριτικη συγκεκριμενης κλινικης.
Ωστοσο, οσοι με γνωριζουν εδω και 7 χρονια, θα κατανοησουν ολα αυτα που θα γραψω.
Παντοτε βασικο μου μελημα ειναι η προστασια των υποψηφιων για μεταμοσχευση μελων του forum. Ποτέ δε φοβηθηκα να εκφρασω την αποψη μου, οταν εκρινα οτι ελλοχευει ο κινδυνος παραπλανησης. Καθετι που θεωρουσα παραξενο, το επεσημανα και ασκουσα δριμεια κριτικη.
Ετσι και σημερα "βγηκα απο τα ρουχα μου" διαβαζοντας συγκεκριμενο νημα μμ. Θεωρησα μεγαλο βαρος στη συνειδηση μου να εξακολουθησω να κανω τα στραβα ματια και να απεχω απο κριτικη, ενω ολοφανερα εκτυλισσοταν μπροστα μου μια διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
Με αγνοια κινδυνου, λοιπον (οπως γραφω στον τιτλο του νηματος)...με την απειλη δικαστηριων...θα εκφρασω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
Οποιος θελει τη λαμβανει υποψη του, οποιος δε θελει ας με θεωρησει παραφρονα, τρελο (ισως εχει και δικιο, ισως ειμαι ο τρελος του χωριου).
Η αποψη που θα εκφρασω ειναι κατοπιν πειρας 4 ετων χρησης μικροϊνων. Οσοι ειναι μακροχρονιοι χρηστες, ας διατυπωσουν και αυτοι τη γνωμη τους...μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου. Αν εχουν αλλη αποψη, ας πιστεψετε αυτους και οχι εμενα.
Σημερα, λοιπον, ανεβηκαν οι εξης φωτογραφιες μεταμοσχευσης...
Προβολή συνημμένου 51665
Δειτε τις τριχες στη hairline ψηλα...δειτε ποσο αραιες ειναι.
Αντιθετως στις ριζες υπαρχει το απολυτο σκοταδι...λες και η πυκνοτητα ειναι 100 grafts ανα cm2. Πως μπορει να εξηγηθει αυτο;
Προβολή συνημμένου 51666
Δειτε ακριβως στο κεντρο της hairline και λιγο αριστερα, οπως κοιταζουμε.
Ειναι ξεκαθαρο οτι σε καποια σημεια υπαρχει τοπικ και σε καποια σημεια εχει ξεβαψει.
Προβολή συνημμένου 51667
Προβολή συνημμένου 51669
Φιλοι μου, για μενα ειναι 100% βεβαιο...βαζω το χερι μου στη φωτια οτι εχει γινει χρηση μικροϊνων.
Δεν μπορει κανενας να με πεισει οτι προκειται για "παιχνιδια" του φακου ή οτι "κανουν πουλακια" τα ματια μου.
(Σε τελικη αναλυση, ακομη και αν καποιος πιστεψει αφελως οτι ειναι "παιχνιδια" και σκιες του φακου, και αυτο ειναι επιληψιμο, ειναι παραπλανητικο, αποτελει διαστρεβλωση της πραγματικοτητας)
Και επιπλεον κατι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Το περιστατικο συνοδευεται και απο video!!!
Επομενως, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, χανεται και η αξιοπιστια ενος τοσο σοβαρου τεκμηριου. Ακομη και με video, με τις καταλληλες ληψεις και φωτισμους, επιτυγχανεται η διαστρεβλωση της αληθειας.
Ας γινουν εις βαρος μου μηνυσεις...
Προτιμω να εχω ησυχη τη συνειδηση μου...
Προτιμω να εχω διατυπωσει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...
Προτιμω να καταθεσω την εμπειρια μου και ας μη με πιστεψει κανείς.
Ας με θεωρησουν ολοι προκατειλημενο.
Ας θεωρησουν οτι δε γνωριζω τι γραφω.
Τουλαχιστον, σημερα το βραδυ θα κοιμηθω ησυχος, γιατι δε θα εχω σιωπησει, δε θα εχω κρυφτει, θα εχω εκφρασει ελευθερα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...μονο και μονο για το καλο του forum και των νεαρων, απειρων υποψηφιων προς μεταμοσχευση, ωστε να μην παρασυρονται απο υλικο που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.