Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν τα σκεφτεσαι ολα τα οικονομικα δεδομενα σε αναλογιες ειναι εξωφρενικο ειναι σα να λεμε 50ευρω/graft στο Βελγιο, αλλα οπως λες οσο γουσταρει βαραει. Κουβεντα να γινεται.Άρα το πρόβλημα είναι η χώρα?
Επειδή η Βουλγαρία δεν είναι οικονομικά ισχυρή χώρα, ποσο θα έπρεπε να χρεώνει ο Zarev δλδ, μέχρι ένα ευρώ?
Αν αυτές οι τιμές προέρχονταν από Ισπανία, Αμερική ή Βέλγιο, τότε θα ήταν αποδεκτές
Πολύ σωστά... ό καθένας ότι γουστάρει. Ζαρεβ, Λορέντζο, Αναστασακη η το κεφαλή του σαγανακι..Αν τα σκεφτεσαι ολα τα οικονομικα δεδομενα σε αναλογιες ειναι εξωφρενικο ειναι σα να λεμε 50ευρω/graft στο Βελγιο, αλλα οπως λες οσο γουσταρει βαραει. Κουβεντα να γινεται.
Ακριβώς.. Τραγικο πάντως να ακούγονται τέτοιες τιμές για μια χώρα σαν την Βουλγαρία…
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την χώρα. Είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες του κατά 99% είναι ξένοι. Απλά έτυχε να είναι Βούλγαρος.Άρα το πρόβλημα είναι η χώρα?
Επειδή η Βουλγαρία δεν είναι οικονομικά ισχυρή χώρα, ποσο θα έπρεπε να χρεώνει ο Zarev δλδ, μέχρι ένα ευρώ?
Αν αυτές οι τιμές προέρχονταν από Ισπανία, Αμερική ή Βέλγιο, τότε θα ήταν αποδεκτές?
Και κατι ντοπιοι με μαυρα SUV/φιμε τζαμι λογικαΔεν νομίζω ότι έχει σχέση με την χώρα. Είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες του κατά 99% είναι ξένοι. Απλά έτυχε να είναι Βούλγαρος.
Με ένα ευρώ στην Ελλάδα, παίρνεις κάτι καλύτερο.
Παίρνεισ το κεφάλι σου σαγανακι, όλοι χασάπηδες , διαφημιζουν τον εαυτό τους στα φόρουμ...είπαμε ρε εσείς..Με ένα ευρώ στην Ελλάδα, παίρνεις κάτι καλύτερο.
Έχει βελτιωθεί η κατάσταση Ελλάδα. Και πάλι δε θα προτιμούσα εγχώρια, αλλά αυτο που βλέπω στον μπερμπατοφ, μπορουν να το κανουν και εδω.Παίρνεισ το κεφάλι σου σαγανακι, όλοι χασάπηδες , διαφημιζουν τον εαυτό τους στα φόρουμ...είπαμε ρε εσείς..
Σιγά μην πληρώσουμε 40 ευρώ το graft για να φτιάξουμε τα μαλλιά μαςΠαίρνεισ το κεφάλι σου σαγανακι, όλοι χασάπηδες , διαφημιζουν τον εαυτό τους στα φόρουμ...είπαμε ρε εσείς..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να ξέρεις ότι για τα 10 χρόνια δεν εχει πέσει σταγόνα μινοξ στο κεφάλι του, αφού ήξερε ότι μπορεί να κάνει ακόμα δύο μεταμόσχευση. Εδώ έχουμε γιατρούς όποιοι με στόχο να φανι αποτελεσμα μασ πλακώνουν στην χημεία ένα χρόνο νωρίτερα και μετα 60% από το αποτέλεσμα είναι χάρη στα χάπια και οχι τις δουλειές τους!Έχει βελτιωθεί η κατάσταση Ελλάδα. Και πάλι δε θα προτιμούσα εγχώρια, αλλά αυτο που βλέπω στον μπερμπατοφ, μπορουν να το κανουν και εδω.
Δεν υπάρχει χημεία Βασίλη αλλά φαρμακευτική αγωγή η οποία σε πολλούς είναι απαραίτητη. Μετρημένα κουκιά είναι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών και φαρμάκων. Συμπληρωματικά είναι και ο σωστός γιατρός οφείλει να τα έχει στο οπλοστάσιο του για να προστατεύσει απαραίτητο εκεί κατάλαβα ότι είναι
Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Ζαρεβ ποτέ δεν με πίεσε να χρησιμοποιώ φάρμακα για αποτέλεσμα, και οχι μόνο μου είπε ότι μπορώ να καθυστερήσω και οχι να σταματήσω την τριχόπτωση με φάρμακα. Εγώ νομίζω ότι αυτό δεν το κάνει κάθε γιατρός όταν πασ να κάνεις μεταμόσχευση. Κι αν έχει μιλήσει για γιατρούς για μεταμόσχευση μόνο ο Ερδογαν είναι απο την ανατολή όλοι οι άλλοι είναι Ισπανοί...Δεν υπάρχει χημεία Βασίλη αλλά φαρμακευτική αγωγή η οποία σε πολλούς είναι απαραίτητη. Μετρημένα κουκιά είναι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών και φαρμάκων. Συμπληρωματικά είναι και ο σωστός γιατρός οφείλει να τα έχει στο οπλοστάσιο του για να προστατεύσει τον ασθενή.