Αναζήτηση κλινικής για μμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Το σύστημα του Ζαρεφ είναι το σύστημα ΑΠΕ…..Αν Πιάσει Έπιασε……εφόσον βρίσκει θύματα να πληρώσουν αυτά που ζητάει ας ζητάει ότι θέλει…εμένα δεν με πείθει πάντως…..

Harris_G

Well-Known Member
Άρα το πρόβλημα είναι η χώρα?
Επειδή η Βουλγαρία δεν είναι οικονομικά ισχυρή χώρα, ποσο θα έπρεπε να χρεώνει ο Zarev δλδ, μέχρι ένα ευρώ?
Αν αυτές οι τιμές προέρχονταν από Ισπανία, Αμερική ή Βέλγιο, τότε θα ήταν αποδεκτές
Αν τα σκεφτεσαι ολα τα οικονομικα δεδομενα σε αναλογιες ειναι εξωφρενικο ειναι σα να λεμε 50ευρω/graft στο Βελγιο, αλλα οπως λες οσο γουσταρει βαραει. Κουβεντα να γινεται.

Vasil1981

Member
Αν τα σκεφτεσαι ολα τα οικονομικα δεδομενα σε αναλογιες ειναι εξωφρενικο ειναι σα να λεμε 50ευρω/graft στο Βελγιο, αλλα οπως λες οσο γουσταρει βαραει. Κουβεντα να γινεται.
Πολύ σωστά... ό καθένας ότι γουστάρει. Ζαρεβ, Λορέντζο, Αναστασακη η το κεφαλή του σαγανακι..

Harris_G

Well-Known Member
Ενα αλλο παραδειγμα ειναι οι τιμες μια καλης κλινικης της Ινδιας νομιζω λιγο πανω απο 4. Αν παρουμε υποψιν πως ζουνε στην Ινδια ειναι κ αυτο εξωφρενικο. Χανεται το κινητρο του ιατρικου τουρισμου αλλα αυτοι ξερουν καλυτερα τα περιθωρια τους, προφανως και δεν ειναι βλακες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακριβώς.. Τραγικο πάντως να ακούγονται τέτοιες τιμές για μια χώρα σαν την Βουλγαρία…
Άρα το πρόβλημα είναι η χώρα?
Επειδή η Βουλγαρία δεν είναι οικονομικά ισχυρή χώρα, ποσο θα έπρεπε να χρεώνει ο Zarev δλδ, μέχρι ένα ευρώ?
Αν αυτές οι τιμές προέρχονταν από Ισπανία, Αμερική ή Βέλγιο, τότε θα ήταν αποδεκτές?
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την χώρα. Είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες του κατά 99% είναι ξένοι. Απλά έτυχε να είναι Βούλγαρος.

Vdupa

Well-Known Member
Παίρνεισ το κεφάλι σου σαγανακι, όλοι χασάπηδες , διαφημιζουν τον εαυτό τους στα φόρουμ...είπαμε ρε εσείς..
Έχει βελτιωθεί η κατάσταση Ελλάδα. Και πάλι δε θα προτιμούσα εγχώρια, αλλά αυτο που βλέπω στον μπερμπατοφ, μπορουν να το κανουν και εδω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Selfridge’s σήμερα….μάλλον Τουρκία….
Πλήρως κατεστραμμένη δότρια και πάνω δεν έχει φυτρώσει ούτε το 30%….(για ευνόητους λόγους δεν έχω φωτο - Πάντως εγώ μπροστά του πριν κάνω ΜΜ ήμουν σαν τον Καρεμπέ….). Για αυτό μόνο μετά από πολλή προσεκτική έρευνα να παρεις απόφαση για ΜΜ….
Καλά Χριστούγεννα!

Συνημμένα

• IMG_7852.jpeg
    IMG_7852.jpeg
    221.5 KB · Προβολές: 36
  • IMG_7850.jpeg
    IMG_7850.jpeg
    131.2 KB · Προβολές: 36
  • IMG_7852.jpeg
    IMG_7852.jpeg
    230.4 KB · Προβολές: 36
  • IMG_7853.jpeg
    IMG_7853.jpeg
    282.9 KB · Προβολές: 35

Vasil1981

Member
Έχει βελτιωθεί η κατάσταση Ελλάδα. Και πάλι δε θα προτιμούσα εγχώρια, αλλά αυτο που βλέπω στον μπερμπατοφ, μπορουν να το κανουν και εδω.
Να ξέρεις ότι για τα 10 χρόνια δεν εχει πέσει σταγόνα μινοξ στο κεφάλι του, αφού ήξερε ότι μπορεί να κάνει ακόμα δύο μεταμόσχευση. Εδώ έχουμε γιατρούς όποιοι με στόχο να φανι αποτελεσμα μασ πλακώνουν στην χημεία ένα χρόνο νωρίτερα και μετα 60% από το αποτέλεσμα είναι χάρη στα χάπια και οχι τις δουλειές τους!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει χημεία Βασίλη αλλά φαρμακευτική αγωγή η οποία σε πολλούς είναι απαραίτητη. Μετρημένα κουκιά είναι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών και φαρμάκων. Συμπληρωματικά είναι και ο σωστός γιατρός οφείλει να τα έχει στο οπλοστάσιο του για να προστατεύσει τον ασθενή.

Vasil1981

Member
Δεν υπάρχει χημεία Βασίλη αλλά φαρμακευτική αγωγή η οποία σε πολλούς είναι απαραίτητη. Μετρημένα κουκιά είναι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών και φαρμάκων. Συμπληρωματικά είναι και ο σωστός γιατρός οφείλει να τα έχει στο οπλοστάσιο του για να προστατεύσει απαραίτητο εκεί κατάλαβα ότι είναι

Δεν υπάρχει χημεία Βασίλη αλλά φαρμακευτική αγωγή η οποία σε πολλούς είναι απαραίτητη. Μετρημένα κουκιά είναι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γιατρών και φαρμάκων. Συμπληρωματικά είναι και ο σωστός γιατρός οφείλει να τα έχει στο οπλοστάσιο του για να προστατεύσει τον ασθενή.
Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Ζαρεβ ποτέ δεν με πίεσε να χρησιμοποιώ φάρμακα για αποτέλεσμα, και οχι μόνο μου είπε ότι μπορώ να καθυστερήσω και οχι να σταματήσω την τριχόπτωση με φάρμακα. Εγώ νομίζω ότι αυτό δεν το κάνει κάθε γιατρός όταν πασ να κάνεις μεταμόσχευση. Κι αν έχει μιλήσει για γιατρούς για μεταμόσχευση μόνο ο Ερδογαν είναι απο την ανατολή όλοι οι άλλοι είναι Ισπανοί...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εσύ μπορεί να μπορούσες να βρεις λύση και χωρίς, πολλοί όμως δεν έχουν τέτοια επιλογή και αυτό δεν είναι θέμα του τι σου λέει ο Ζαρεβ ή ο κάθε Ζαρεβ. Είναι η πραγματικότητα.

Μπλουζα