Αναζήτηση κλινικής για μμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οποιος παρακολουθεί το φορουμ γνωρίζει τι ειχε συμβεί οταν κάποια μέλη μιας κλινικής πήγαν να δείξουν ή να πουν κάτι που δεν έπρεπε...νομίζω ο @aeratos28 ξέρει καλυτερα
Να το διαχωρίσεις τότε. Μιλάς για ελεγχόμενες παρουσιάσεις στο φορουμ βασιζόμενος σε 2 περιστατικά που έχουν χιλιοαναλυθεί και δεν έχει φιμωθεί κανείς. Ο Melvin θα είχε μπανάρει το μισό φόρουμ που θα έγραφε εναντίον της κλινικής. Τα δεκάδες άλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξάρτητα που τους ξέρουμε με το μικρό τους όνομα και έχουμε παρακολουθήσει την πορεία τους από την αρχή μέχρι το τέλος και έχουμε γράψει τα πάντα δεν σου λένε κάτι?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έβγαλε και αλλα 3620 μοσχεύματα μετά την 1η επέμβαση των 8321 μοσχευμάτων...και συνεχίζει και φαινεται σε καλή κατάσταση η δότρια. Δεν ειχε καμια καταστροφη δηλαδη ακόμα και με την αφαιρεση 8321 μοσχευμάτων σε μια επέμβαση 2 ημερών και έδωσε και αλλα 3620 μοσχεύματα η δότρια του... Ο καθένας ας κρινει βάσει των αποτελεσμάτων
Μου φαίνεται δεν κατάλαβες. Το ότι μπορεί να πετύχε σε κάποιον δεν σημαίνει τίποτα. Ξέρεις πόσες άλλες αποτυχίες μπορεί να έχει? Μόνο όταν πάρεις 10-20 τυχαία μέλη που ξέρεις ότι δεν είναι ελεγχόμενα και εφαρμόσεις την ίδια τεχνική πάνω τους και δεις τα αποτελέσματα θα καταλάβεις τι πραγματικά παίζει και όχι τι παρουσιάζεται. Αυτό λέω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συγνωμη για την παρεμβολη σε μια ακομα διαμαχη με τον Αναστασακη :) αλλα σχετικα με τον Zarev:

Και σε μενα τα αποτελεσματα του μου φαινονται too good too be true, ειδικα αν συνυπολογισουμε οτι ειναι ο μοναδικος γιατρος παγκοσμιως (αν δεν κανω λαθος) που παιζει σε τετοια νουμερα και επισης οτι δεν εχει ενεργη συμμετοχη στην ιατρικη κοινοτητα (αν παλι δεν κανω λαθος).
Σωστά τα λες. Τώρα τελευταία έχει παρουσιασθεί σε 1-2 συνέδρια αλλά μέχρι εκεί.

Απο την αλλη αναρωτιεμαι, στην εποχη του διαδικτυου, με τοσα χιλιαδες περιστατικα που εχει χειρουργησει και με τις τιμες που χρεωνει, δε θα ειχαν βρεθει τουλαχιστον 10-20 ασθενεις να τον "ξεμπροστιασουν";
Εξαρτάται ποιοι είναι αυτοί οι ασθενείς. Αν κάνεις διαλογή δοτριών μαμουθ (άρα εκ προοιμίου παίζεις safe) και δεν έχεις πολλά περιστατικά από φόρουμ οι πιθανότητες είναι μικρές. Από την άλλη η θεοποίηση που γίνεται από κάποιους χωρίς να υπάρχει αρκετή τεκμηρίωση και peer-review είναι επικίνδυνη. Αυτά που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητα σε φόρουμ δεν μου λένε τίποτα. Μπορεί να είναι κατευθυνόμενα, τέτοιες περιπτώσεις είχαμε και εδώ στο παρελθόν. Για να πεισθώ για κάποιον πρέπει να έχω επαρκή δεδομένα και όχι απλές δηλώσεις. Τα χρήματα είναι πολλά και όλα γίνονται (ειδικά όταν στο κόλπο είναι και οι admin).

g_pal

Active Member
Μου φαίνεται δεν κατάλαβες. Το ότι μπορεί να πετύχε σε κάποιον δεν σημαίνει τίποτα. Ξέρεις πόσες άλλες αποτυχίες μπορεί να έχει? Μόνο όταν πάρεις 10-20 τυχαία μέλη που ξέρεις ότι δεν είναι ελεγχόμενα και εφαρμόσεις την ίδια τεχνική πάνω τους και δεις τα αποτελέσματα θα καταλάβεις τι πραγματικά παίζει και όχι τι παρουσιάζεται. Αυτό λέω.
Πως δεν κατάλαβα; μου λες πως ξέρεις οτι ειναι σε άψογη κατάσταση και σου λεω αφού έδωσε και αλλα 3600 μοσχεύματα ακομά μετά την πρώτη μεταμόσχευση των 8321 grafts. Που και με τη δευτερη μεταμόσχευση πάλι φαινοταν σε καλή κατάσταση η δοτρια χωρις να φαινεται κάτι ...Αν ειχε προβλημα δεν θα μπορουσε να δώσει αλλα μοσχεύματα και ηδη θα φαινοταν από τη 1η μετά από τόσα μοσχεύματα.
Δεν πέτυχε απλά σε κάποιον ήδη σε 3 ανεξάρτητα περιστατικά ασθενών με 3 μεγάλες εξαγωγές από 7000-8000 grafts η δότρια τους έδειχνε μια χαρά και ειχε να δώσει ποσα μοσχεύματα ακόμα. Και έχει και διάφορα δικά του περιστατικά με μεγάλες εξαγωγές χωρις κανένα θέμα.
Αποτυχίες αν ειχε θα ειχαν εμφανιστεί σίγουρα κάποια περιστατικά τοσα χρονια που χειρουργεί αλλά δεν έχω δει κάπου. Και ο Zarev κάνει γνωστός για αυτά τα περιστατικά κυρίως πάνε άτομα με μεγάλα norwood οποτε κανει μεγάλες συνεδρίες...
Όπως ειπα και πριν ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει οτι γινονται με επιτυχία μεγάλες συνεδρίες και έχει μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες συνεδρίες στο να τις φέρνει εις πέρας με επιτυχία και να βγάζει 7000-8000 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση με δότρια σε πολυ καλή κατάσταση και υψηλές φυτρώσεις. Επομένως το "οτι δεν γινεται" να γινουν ειναι απλά ανακρίβειες.

Ακόμα ένα ανεξάρτητο περιστατικό του Zarev με 7700 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση που και εδώ πηγε μια χαρά. Δεν θα ασχοληθώ αλλο με το παρον νήμα, ο καθένας ας κρινει βάσει περιστατικών.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν είπα ότι έχεις δίκιο για τα 4500; Δεν είπα ότι η σωστή προσέγγιση είναι 3000 μπρος η 1η ΜΜ και 3000 πίσω η 2η ΜΜ; Τι ότι σε αρκετά πράγματα (ως προς την συμπεριφορά κυρίως) διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι σε αρκετά δεν συμφωνούμε ή ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε ως πολιτισμένοι ενήλικες….και βέβαια στα αμιγώς ιατρικά η άποψη σου ως γιατρός έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα όχι η δικιά μου ή άλλων μελών, αλλά 5-10 πράγματα ξέρουμε και εμείς οι «άσχετοι του φορουμ»….
Προφανως δεν ειστε ασχετοι. Μακαρι το κοινο να ειχε το 10% των γνωσεων και της εμπειριασ πο ακοκοτοπιες καποιων!
Απλα μερικες φορες καποιοι μπορει να τυφλωνονται απο καποιο "παθος" και δεν κοιτουν ΤΙ λεει καποιος αλλα ΠΟΙΟΣ το λεει.

vlafo

Well-Known Member
Επειδή πρέπει να γράφονται αλήθειες και τεκμηριωμένα πράγματα εδώ μέσα,η διατύπωση και δήλωση πως αν φυτευθούν 4000-4500g και δεν φυτρώσουν είναι τραγική και ψευδής.
Προφανώς και μπορεί να φυτρώσουν όλα όταν έχεις το χώρο και το σωστό spacing και άνετα το κάνουν πολλοί γιατροί.
Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε το όλο πρόβλημα έχει να κάνει με το θέμα δότριας που καταπονείται και δεν ξέρεις μετά πως θα αντιδράσει και τι θα έχει να δώσει στην επόμενη μμ.
Απο Θεσσαλονίκη μεριά έχουμε και τον Άγγελο τον Κεραμιδά που βγάζει πάνω απο 4000g-5000g και ένα πολύ επιτυχημένο περιστατικό μέλους που έκανε παρουσίαση.
Από Αθήνα η Advance κατά κόρον κάνει διήμερες συνεδρίες πολύ επιτυχημένες με 4500-5000g.
Αυτά επειδή μου αρέσει να παραθέτουμε στοιχεία-αν δεν τα γνωρίζουμε καλύτερα να ρωτάμε πρώτα.

alex7

Well-Known Member
Πως δεν κατάλαβα; μου λες πως ξέρεις οτι ειναι σε άψογη κατάσταση και σου λεω αφού έδωσε και αλλα 3600 μοσχεύματα ακομά μετά την πρώτη μεταμόσχευση των 8321 grafts. Που και με τη δευτερη μεταμόσχευση πάλι φαινοταν σε καλή κατάσταση η δοτρια χωρις να φαινεται κάτι ...Αν ειχε προβλημα δεν θα μπορουσε να δώσει αλλα μοσχεύματα και ηδη θα φαινοταν από τη 1η μετά από τόσα μοσχεύματα.
Δεν πέτυχε απλά σε κάποιον ήδη σε 3 ανεξάρτητα περιστατικά ασθενών με 3 μεγάλες εξαγωγές από 7000-8000 grafts η δότρια τους έδειχνε μια χαρά και ειχε να δώσει ποσα μοσχεύματα ακόμα. Και έχει και διάφορα δικά του περιστατικά με μεγάλες εξαγωγές χωρις κανένα θέμα.
Αποτυχίες αν ειχε θα ειχαν εμφανιστεί σίγουρα κάποια περιστατικά τοσα χρονια που χειρουργεί αλλά δεν έχω δει κάπου. Και ο Zarev κάνει γνωστός για αυτά τα περιστατικά κυρίως πάνε άτομα με μεγάλα norwood οποτε κανει μεγάλες συνεδρίες...
Όπως ειπα και πριν ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει οτι γινονται με επιτυχία μεγάλες συνεδρίες και έχει μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες συνεδρίες στο να τις φέρνει εις πέρας με επιτυχία και να βγάζει 7000-8000 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση με δότρια σε πολυ καλή κατάσταση και υψηλές φυτρώσεις. Επομένως το "οτι δεν γινεται" να γινουν ειναι απλά ανακρίβειες.

Ακόμα ένα ανεξάρτητο περιστατικό του Zarev με 7700 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση που και εδώ πηγε μια χαρά. Δεν θα ασχοληθώ αλλο με το παρον νήμα, ο καθένας ας κρινει βάσει περιστατικών.

Εδώ με εσένα ισχύει το ρητό : «τον αραπη και αν τον πλένεις ,το σαπούνι σου χαλάς» και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σπαταλά κανείς ενέργεια για να σου απαντά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μου φαίνεται ότι κάνουμε παράλληλους μονολόγους. Υποθέτεις πράγματα. Λες ότι αν είχε αποτυχίες θα είχαν εμφανιστεί σίγουρα κάποια περιστατικά. Μα πως θα είχαν εμφανιστεί αν δεν χειρουργεί παρά μόνο συγκεκριμένους ασθενείς με μαμουθ δότριες και αυτούς παρουσιάζει στα φόρουμ. Επίσης το "ότι δεν γίνεται" είναι λάθος διατύπωση. Εγώ δεν είπα ότι δεν γίνεται, είπα ότι ενέχει μεγάλο ρίσκο. Σε κάποιους μπορεί να βγει σε πολλούς άλλους όχι. Εσύ απλά παίρνεις τα 3 διαλεγμένα ανεξάρτητα (;)) περιστατικά του Zarev και κάνεις γενικεύσεις ότι είναι πρακτικά μόνο θέμα γιατρού και ότι γενικώς γίνεται ανεξάρτητα από τον ασθενή. Αυτό είναι λάθος.

LoverBoy

Well-Known Member
Το θέμα είναι ότι ακούστηκε ότι θα σου πουν για 4500 και θα σου βάλουν 3000 και μάλιστα με μεγάλη σιγουριά!
Για εμένα αυτό ακούγεται πολύ πιο σοβαρό καθώς αν όντως συμβαίνει είναι ΚΛΕΨΙΑ κανονικότατα και ΚΟΡΟΙΔΙΑ......
Υπάρχει λοιπόν τέτοια περίπτωση?Πρέπει να αμφιβάλλουν όσοι μπαίνουν για μεταμόσχευση μαλλιών για τον αριθμό που δηλώνουν οι γιατροί-κλινικές?
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν το λέω γιατί το δηλώνει ο γιατρός αλλά γιατί αν συμβαίνει αυτό είναι ειλικρινά κοροιδία απέναντι στον ασθενή και πάνω απο όλα στον άνθρωπο που σε εμπιστεύεται!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Εδώ με εσένα ισχύει το ρητό : «τον αραπη και αν τον πλένεις ,το σαπούνι σου χαλάς» και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σπαταλά κανείς ενέργεια για να σου απαντά.
καλά εσυ άστο οτι να ναι εισαι. Δεν ξέρεις τι να πεις οταν σου βάζω παραδείγματα τι μπορει να γινει και αν γινεται...Σου έβαλα 3 ανεξάρτητα περιστατικά Zarev με 7000-8000 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση και ολα πήγαν μια χαρά τόσο σε δότρια οσο και στη λήπτρια. Και στην Ελλάδα ο Τυρκαλάς δεν βγάζει συνέχεια 4000+ grafts ή οι αλλοι 2 γιατροί στη θεσσαλονική Κεραμιδάς και Τσάκαλος 4000-5000 grafts;

theoblue

Active Member
Ακομα και αν στην Ελλαδα εχουν πραγματοποιηθει καποιες ικανοποιητικες ΜΜ με σχετικως μεγαλα νουμερα τριχοθυλακιων, Ελληνας γιατρος που να κανει ΜΜ σε παρομοια νουμερα με σεβαστη συνεπεια και επιτυχια, απο όσο ξερω δεν υπαρχει.

Προσωπικα δε θα επιχειρουσα ενα τετοιο εγχειρημα στην Ελλαδα. Χιλιες φορες μια συντηρητικη συνεδρια με μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας και καποια προσθετη μελλοντικα (για Ελλαδα παντα).

g_pal

Active Member
Μου φαίνεται ότι κάνουμε παράλληλους μονολόγους. Υποθέτεις πράγματα. Λες ότι αν είχε αποτυχίες θα είχαν εμφανιστεί σίγουρα κάποια περιστατικά. Μα πως θα είχαν εμφανιστεί αν δεν χειρουργεί παρά μόνο συγκεκριμένους ασθενείς με μαμουθ δότριες και αυτούς παρουσιάζει στα φόρουμ. Επίσης το "ότι δεν γίνεται" είναι λάθος διατύπωση. Εγώ δεν είπα ότι δεν γίνεται, είπα ότι ενέχει μεγάλο ρίσκο. Σε κάποιους μπορεί να βγει σε πολλούς άλλους όχι. Εσύ απλά παίρνεις τα 3 διαλεγμένα ανεξάρτητα (;)) περιστατικά του Zarev και κάνεις γενικεύσεις ότι είναι πρακτικά μόνο θέμα γιατρού και ότι γενικώς γίνεται ανεξάρτητα από τον ασθενή. Αυτό είναι λάθος.
Το ποιους ασθενείς χειρουργεί ειναι δικιά σου υπόθεση που δεν μπορεις να γνωρίζεις.
Δεν ειναι καν διαλεγμένα περιστατικά αυτά τα 3 που ανέφερα, ανεξάρτητα περιστατικά ηταν από την αρχή εως το τέλος. Και γενικά ειναι γνωστός για τις μεγάλες συνεδρίες και οσοι τον επιλέγουν ειναι στην πλειοψηφία μεγάλα norwood. Προφανώς μετράει και η εμπειρία ενός γιατρού σε τέτοιες συνεδρίες αλλα οχι μονο.
Δεν ειπα οτι ειναι μονο θεμα γιατρού. Ειπα οτι μετράει και η εμπειρία του γιατρού και τα χαρακτηριστικά της δότριας του ασθενή (καλή πυκνοτητα, έκταση)
. Ένας που δεν το έχει κανει ποτέ δεν μπορει να το κανει, οταν ο αλλος το κανει συνέχεια. Δεν λεω οτι το κανει σε ολους αλλα σε αυτούς που ειναι δυνατό να γινει βάσει δοτριας. Σε αλλους δεν θα βγάζει 7000-8000...μπορει να βγάζει 4000-5000 σε μια μεταμόσχευση κτλπ

Τελευταία επεξεργασία:

g_pal

Active Member
Επειδή πρέπει να γράφονται αλήθειες και τεκμηριωμένα πράγματα εδώ μέσα,η διατύπωση και δήλωση πως αν φυτευθούν 4000-4500g και δεν φυτρώσουν είναι τραγική και ψευδής.
Προφανώς και μπορεί να φυτρώσουν όλα όταν έχεις το χώρο και το σωστό spacing και άνετα το κάνουν πολλοί γιατροί.
Απο Θεσσαλονίκη μεριά έχουμε και τον Άγγελο τον Κεραμιδά που βγάζει πάνω απο 4000g-5000g και ένα πολύ επιτυχημένο περιστατικό μέλους που έκανε παρουσίαση.
Από Αθήνα η Advance κατά κόρον κάνει διήμερες συνεδρίες πολύ επιτυχημένες με 4500-5000g.
Αυτά επειδή μου αρέσει να παραθέτουμε στοιχεία-αν δεν τα γνωρίζουμε καλύτερα να ρωτάμε πρώτα.
Ακριβώς. Ακούστηκε πιο πριν πως αν φυτευτουν 4000-4500 δεν θα φυτρώσουν ουτε τα μισά...που ειναι ψευδής δήλωση όπως λες και εσυ. Ενώ έχουμε πολλά παραδείγματα που αναφέρεις και δειχνουν πλήρη φύτρωση σε κλινικές που το κανουν συνέχεια...

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
καλά εσυ άστο οτι να ναι εισαι. Δεν ξέρεις τι να πεις οταν σου βάζω παραδείγματα τι μπορει να γινει και αν γινεται...Σου έβαλα 3 ανεξάρτητα περιστατικά Zarev με 7000-8000 μοσχεύματα σε μια μεταμόσχευση και ολα πήγαν μια χαρά τόσο σε δότρια οσο και στη λήπτρια. Και στην Ελλάδα ο Τυρκαλάς δεν βγάζει συνέχεια 4000+ grafts ή οι αλλοι 2 γιατροί στη θεσσαλονική Κεραμιδάς και Τσάκαλος 4000-5000 grafts;
Εγώ έχω κάνει 2μερο στον Τυρκάλα 4500 μοσχεύματα !Σε εμένα το λες ;Εγώ ξέρω τί σημαίνει βαριά εξαγωγή. Γιαυτό και σου εξηγούμαι οτι παίζεται καποια κομπίνα με τα 8000 σε μία επέμβαση.Το τραύμα είναι τεράστιο!Εγώ είχα τραβηγματα στο δέρμα τόσο της δότριας όσο και της λήπτριας 4 μήνες από την εξαγωγή 4500.Φαντάσου λοιπόν πως είναι η δήθεν εξαγωγή 8000 μοσχευμάτων. Εμεις που έχουμε κάνει δεν τρώμε σανό. Ξεκόλλα την βελόνα επιτέλους!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ποιους ασθενείς χειρουργεί ειναι δικιά σου υπόθεση που δεν μπορεις να γνωρίζεις.
Δεν ειναι καν διαλεγμένα περιστατικά αυτά τα 3 που ανέφερα, ανεξάρτητα περιστατικά ηταν από την αρχή εως το τέλος. Και γενικά ειναι γνωστός για τις μεγάλες συνεδρίες και οσοι τον επιλέγουν ειναι στην πλειοψηφία μεγάλα norwood. Προφανώς μετράει και η εμπειρία ενός γιατρού σε τέτοιες συνεδρίες. Ένας που δεν το έχει κανει ποτέ δεν μπορει να το κανει, οταν ο αλλος το κανει συνέχεια με συνέπεια. Δεν λεω οτι το κανει σε ολους αλλα σε αυτούς που ειναι δυνατό να γινει βάσει δοτριας. Σε αλλους δεν θα βγάζει 7000-8000...μπορει να βγάζει 4000-5000 σε μια μεταμόσχευση κτλπ
Εγώ γνωρίζω γιατί έχω μιλήσει με γιατρούς που αντάλλαξαν απόψεις με τον Zarev και τον ρώτησαν πως δουλεύει. Εσύ απλά το υποθέτεις. Τα 3 προφανώς και είναι διαλεγμένα γιατί αφορούν περιπτώσεις με πολύ καλές δότριες για το NW. Σε αυτό το ποστ βέβαια το θέτεις καλύτερα. Το 4000 έχει τεράστια διαφορά από το 7000 όπως έχουν και οι δότριες. Όπως προείπα (και αυτό ισχύει για όλους τους γιατρούς) δεν πείθομαι από καμμία παρουσίαση, ειδικά όταν υπάρχει ανωνυμία και δεν έχεις όλα τα στοιχεία από την επέμβαση, του Dimitris50423 πχ παρουσιάστηκε σε πραγματικό (υποτίθεται) χρόνο με στοιχεία κατά δήλωση, ενώ (με βάση την διαπλοκή) μπορεί κάποια ή όλα από αυτά που δήλωνε να ήταν fake. Δεν λέω ότι είναι τέτοια του Zarev, αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος έτσι ώστε να κάνω γενικέυσεις.

g_pal

Active Member
Εγώ έχω κάνει 2μερο στον Τυρκάλα 4500 μοσχεύματα !Σε εμένα το λες ;Εγώ ξέρω τί σημαίνει βαριά εξαγωγή. Γιαυτό και σου εξηγούμαι οτι παίζεται καποια κομπίνα με τα 8000 σε μία επέμβαση.Το τραύμα είναι τεράστιο!Εγώ είχα τραβηγματα στο δέρμα τόσο της δότριας όσο και της λήπτριας 4 μήνες από την εξαγωγή 4500.Φαντάσου λοιπόν πως είναι η δήθεν εξαγωγή 8000 μοσχευμάτων. Εμεις που έχουμε κάνει δεν τρώμε σανό. Ξεκόλλα την βελόνα επιτέλους!
Σε σένα μπορεί να μη γινόταν σε άλλους όμως γίνεται αναλόγως τη δότρια τους. Αν έχουν καλή δότρια σε έκταση και λήπτρια. Δεν λέω ότι θα έβγαζε σε όλους Τόσα, σε άλλους μπορεί να έβγαζε 4000-5000. Παραδείγματα υπάρχουν που το έχουν αποδείξει ότι γιενται αναλόγως τον ασθενή και φυσικά τον γιατρό που το κάνει.

alex7

Well-Known Member
Σε σένα μπορεί να μη γινόταν σε άλλους όμως γίνεται αναλόγως τη δότρια τους. Αν έχουν καλή δότρια σε έκταση και λήπτρια. Δεν λέω ότι θα έβγαζε σε όλους Τόσα, σε άλλους μπορεί να έβγαζε 4000-5000. Παραδείγματα υπάρχουν που το έχουν αποδείξει ότι γιενται αναλόγως τον ασθενή και φυσικά τον γιατρό που το κάνει.

Για να δεις πόσο αστεία είναι αυτά που γράφεις και απίστευτα :Δεν είναι μόνο η δότρια που πρέπει να αντέξει το τραύμα είναι και η λήπτρια .Σου δείχνω λοιπόν το δικό μου κεφάλι μετά από εμφύτευση 4500

Συνημμένα

• IMG_0830.jpeg
    IMG_0830.jpeg
    2.6 MB · Προβολές: 41

alex7

Well-Known Member
Για να δεις πόσο αστεία είναι αυτά που γράφεις και απίστευτα :Δεν είναι μόνο η δότρια που πρέπει να αντέξει το τραύμα είναι και η λήπτρια .Σου δείχνω λοιπόν το δικό μου κεφάλι μετά από εμφύτευση 4500
αν έβαζε ο Τιρκάλας άλλα 4000 που θα τα έβαζε;

Μπλουζα