Αναζήτηση κλινικής για μμ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε σένα μπορεί να μη γινόταν σε άλλους όμως γίνεται αναλόγως τη δότρια τους. Αν έχουν καλή δότρια σε έκταση και λήπτρια. Δεν λέω ότι θα έβγαζε σε όλους Τόσα, σε άλλους μπορεί να έβγαζε 4000-5000. Παραδείγματα υπάρχουν που το έχουν αποδείξει ότι γιενται αναλόγως τον ασθενή και φυσικά τον γιατρό που το κάνει.
Μα τι πρακτικό νόημα έχει αυτό που λες όταν τέτοιοι είναι το 5% των ασθενών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Για να δεις πόσο αστεία είναι αυτά που γράφεις και απίστευτα :Δεν είναι μόνο η δότρια που πρέπει να αντέξει το τραύμα είναι και η λήπτρια .Σου δείχνω λοιπόν το δικό μου κεφάλι μετά από εμφύτευση 4500
Δικαίωμα σου να πιστεύεις σε θεωριες συνωμοσίας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο Ίντερνετ από διάφορους γιατρούς που έβαλαν πολύ περισσότερα από τα δικά σου χωρίς θέματα. Για να καταλάβεις ότι δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να γίνει αναλόγως τον ασθενή και τον γιατρό. Σε σένα μπορεί να μη γινόταν ούτε σε άλλους γιατρούς. Σε άλλον ασθενή με πολύ καλή δότρια προφανώς και γίνεται. Παραδείγματα πολλά που προφανώς δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχεις ψάξει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πρέπει να εισαι χαζός δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν λέω ότι θα γινόταν σε σένα αλλά σε άλλους ασθενείς με άλλη δότρια και από άλλο γιατρό.
Αγαπητέ, αυτό το χαζός πάρτο πίσω. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για σένα που πιστεύει ότι του σερβίρει το internet αλλά βλέπεις ότι απλά παραθέτουμε επιχειρήματα χωρίς προσβλητικά σχόλια.

alex7

Well-Known Member
Δικαίωμα σου να πιστεύεις σε θεωριες συνωμοσίας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο Ίντερνετ από διάφορους γιατρούς που έβαλαν πολύ περισσότερα από τα δικά σου χωρίς θέματα. Για να καταλάβεις ότι δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να γίνει αναλόγως τον ασθενή και τον γιατρό. Σε σένα μπορεί να μη γινόταν ούτε σε άλλους γιατρούς. Σε άλλον ασθενή με πολύ καλή δότρια προφανώς και γίνεται. Παραδείγματα πολλά που προφανώς δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχεις ψάξει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε ένα μέσο κεφάλι με μια μέση χωρητικότητα τριχών .Αν ο Zarev βρήκε κάποιες περιπτώσεις με τεράστια κεφάλια και αντίστοιχες δότριες αυτό αφορά ακραίες περιπτώσεις και δεν αφορά τους μέσους ασθενείς που ενδιαφέρονται για μμ.Δεν έχουν πρακτική σημασία αυτές οι περιπτώσεις.Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων με NW6-7 δεν μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες εξαγωγές και ότι θες πίστευε.

g_pal

Active Member
Αγαπητέ, αυτό το χαζός πάρτο πίσω. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για σένα που πιστεύει ότι του σερβίρει το internet αλλά βλέπεις ότι απλά παραθέτουμε επιχειρήματα χωρίς προσβλητικά σχόλια.
Μάλλον δεν είδες τις απαντήσεις του alex7 που ειρωνεύεται στα προηγούμενα μηνύματα.
Και εγώ παραθέτω επιχειρήματα και αποδείξεις για αυτά που λέω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάλλον δεν είδες τις απαντήσεις του alex7 που ειρωνεύεται στα προηγούμενα μηνύματα.
Και εγώ παραθέτω επιχειρήματα και αποδείξεις για αυτά που λέω.
Άλλο η ειρωνία άλλο ο χαρακτηρισμός. Σε παρακαλώ σβήστο.

vlafo

Well-Known Member
Ο Zarew το κάνει και έχει πολλά τέτοια αποτελέσματα όπου και να ψάξεις.
Βέβαια επιλέγει τα περιστατικά και δικαίωμα του όπως πολλοί άλλοι το κάνουν,βλέπε μαμούθ δότριες,καλά χαρακτηριστικά τρίχας κοκ.
Το γεγονός ότι υπάρχει μια μυστικοπάθεια γύρω από τον τρόπο που δουλεύει δεν σημαίνει κάτι άλλωστε το γεγονός πως διευρύνει τις δότριες όπου κρίνει μεγαλώνοντας το εύρος της safe περιοχής είναι μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει αναλυθεί εκτενώς εδώ και ερμηνεύει κατ εμέ το εύρος εξαγωγής και τις μεγάλες συνεδρίες.
Με 6 ευρώ το graft που χρεώνει πλέον και χρόνους αναμονής μεγάλους γιατί τα κάνει όλα μόνος του δε υποκρύφτει από πίσω καμία κομπίνα όπως ειπώθηκε.
Έχουμε και εδώ ένα περιστατικό μέλους που έκανε και πάει πολύ καλά αλλά με 4500g αν θυμάμαι καλά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
PBandA.jpg
Επειδή αυτά δεν θα σας τα δείξει καμμία κλινική αλλά αφορά μέλος που δεν έκανε ποτέ παρουσίαση (και έχω κάμποσα τέτοια), δείτε NW5 και κατάσταση δότριας 1 χρόνο μετά την μμ και έπειτα από 4100g εξαγωγη με punch 0.75-0.80 σε διάσημη κλινική του εξωτερικού. Κατά τα άλλα συνεχίστε με το σανό, ότι βλέπουμε στο ιντερνετ (και σε μερικά φόρουμ χωρίς διαφάνεια) είναι χρυσός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Ο Zarew το κάνει και έχει πολλά τέτοια αποτελέσματα όπου και να ψάξεις.
Βέβαια επιλέγει τα περιστατικά και δικαίωμα του όπως πολλοί άλλοι το κάνουν,βλέπε μαμούθ δότριες,καλά χαρακτηριστικά τρίχας κοκ.
Το γεγονός ότι υπάρχει μια μυστικοπάθεια γύρω από τον τρόπο που δουλεύει δεν σημαίνει κάτι άλλωστε το γεγονός πως διευρύνει τις δότριες όπου κρίνει μεγαλώνοντας το εύρος της safe περιοχής είναι μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει αναλυθεί εκτενώς εδώ και ερμηνεύει κατ εμέ το εύρος εξαγωγής και τις μεγάλες συνεδρίες.
Με 6 ευρώ το graft που χρεώνει πλέον και χρόνους αναμονής μεγάλους γιατί τα κάνει όλα μόνος του δε υποκρύφτει από πίσω καμία κομπίνα όπως ειπώθηκε.
Έχουμε και εδώ ένα περιστατικό μέλους που έκανε και πάει πολύ καλά αλλά με 4500g αν θυμάμαι καλά.
Ακριβώς έτσι είναι φίλε.

bobby

Well-Known Member
Προφανως δεν ειστε ασχετοι. Μακαρι το κοινο να ειχε το 10% των γνωσεων και της εμπειριασ πο ακοκοτοπιες καποιων!
Απλα μερικες φορες καποιοι μπορει να τυφλωνονται απο καποιο "παθος" και δεν
Εγώ γιατρέ έχω αποδείξει ότι δεν έχω κανένα πάθος (εκτός από την Θρυλάρα….. :D :D :D :D ). Όποτε έχεις καλά αποτελέσματα το λέω (το ίδιο και για τα μέτρια, κακά δεν έχεις…), όποτε σου έχουν κάνει άδικη επίθεση το έχω πει (όποτε είσαι λάθος και εσύ επίσης το έχω πει…).

Το έχω ξαναπεί εδώ μέσα ότι ο εγωισμός, ενώ σε μερικά πράγματα κάνει καλό, δυστυχώς στα πιο πολλά κάνει κακό….Όλοι έχουμε εγωισμό μέσα μας, το πως το διαχειριζόμαστε διαφέρει…και εγώ αρκετές φορές δεν τα καταφέρνω, ευτυχώς έχω την γυναίκα μου και με επαναφέρει…

Εσένα δυστυχώς μερικές φορές σε παρασύρει τόσο πολύ που σου βγάζει τον κακό εαυτό σου ενώ πραγματικά πιστεύω ότι είσαι καλό παιδί. Αυτό παθαίνεις και εδώ μέσα….όπως (μερικές φορές δικαίως) λες για αυτούς που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο έτσι και εσύ (δε κρύβεσαι, αλλά παρασύρεσαι από το πληκτρολόγιο) και λες πράγματα που από κοντά δεν θα έλεγες, όχι γιατί φοβάσαι αλλά όταν έχεις τον άλλο μπροστά και βλέπεις όλη του στάση εκφράσεις κλπ καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εχθρός….

Τέλος πάντων, μπορεί σε πολλά να διαφωνούμε σε άλλα να συμφωνούμε αλλά εχθρός σου δεν είμαι, ακόμα και όταν ξεφεύγεις……

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Ακομα και αν στην Ελλαδα εχουν πραγματοποιηθει καποιες ικανοποιητικες ΜΜ με σχετικως μεγαλα νουμερα τριχοθυλακιων, Ελληνας γιατρος που να κανει ΜΜ σε παρομοια νουμερα με σεβαστη συνεπεια και επιτυχια, απο όσο ξερω δεν υπαρχει.

Προσωπικα δε θα επιχειρουσα ενα τετοιο εγχειρημα στην Ελλαδα. Χιλιες φορες μια συντηρητικη συνεδρια με μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας και καποια προσθετη μελλοντικα (για Ελλαδα παντα).
Εγώ ούτε στον Ζαρεβ θα το επιχειρούσα παρότι μπορεί και να είναι ο «μάγος» των tera-sessions…..

bobby

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 65412
Επειδή αυτά δεν θα σας τα δείξει καμμία κλινική αλλά αφορά μέλος που δεν έκανε ποτέ παρουσίαση (και έχω κάμποσα τέτοια), δείτε NW5 και κατάσταση δότριας 1 χρόνο μετά την μμ και έπειτα από 4100g εξαγωγη με punch 0.75-0.80 σε διάσημη κλινική του εξωτερικού. Κατά τα άλλα συνεχίστε με το σανό, ότι βλέπουμε στο ιντερνετ (και σε μερικά φόρουμ χωρίς διαφάνεια) είναι χρυσός.
Αυτός έχει και ρέτρο….άρα του τα πήρε και από περιορισμένη σε έκταση δότρια (αν το πήρε χαμπάρι βέβαια….)

theoblue

Active Member
Εγώ ούτε στον Ζαρεβ θα το επιχειρούσα παρότι μπορεί και να είναι ο «μάγος» των tera-sessions…..
Ακομα και αν βρισκει τους τελειους υποψηφιους (αληθεια ποσοι υπαρχουν με μεγαλο norwood και μεγαλη ασφαλη δοτρια) θα πρεπει συστηματικα να νικαει και τους κανονες της ανθρωπινης φυσης (επουλωση δερματος κλπ).

Εκτος αν στην πραγματικοτητα τα mega-sessions ειναι ενα ελαχιστο ποσοστο των ΜΜ που πραγματοποιει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτός έχει και ρέτρο….άρα του τα πήρε και από περιορισμένη σε έκταση δότρια (αν το πήρε χαμπάρι βέβαια….)
Η κλινική είναι διάσημη και την ρετρό πήρε πρέφα και τα πάντα. Απλά η περιορισμένη δότρια ήθελε 2000-2200 και πήραν 4100 και έγινε η ζημιά. Προφανώς στους 10 σε 1-2 θα γίνει η ζημιά. Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Active Member
Η κλινική είναι διάσημη και την ρετρό πήρε πρέφα καο τα πάντα. Απλά η περιορισμένη δότρια ήθελε 2000-22000 και πήραν 4100 και έγινε η ζημιά. Προφανώς στους 10 σε 1-2 θα γίνει η ζημιά. Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνεις.
Ε οχι και 22000 ρε @CVIAL :p
Ουτε ο Ζαρεφ αυτα

alex7

Well-Known Member
Ειχε retro αλλά έγινε ζημιά και πιο ψηλά !Αυτα βλέπουμε και λέμε πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που κάναμε μεγάλες εξαγωγές και αντέξαμε .Δειτε τι καταστροφή μπορεί να συμβεί αν τύχεις την κακιά ώρα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειχε retro αλλά έγινε ζημιά και πιο ψηλά !Αυτα βλέπουμε και λέμε πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που κάναμε μεγάλες εξαγωγές και αντέξαμε .Δειτε τι καταστροφή μπορεί να συμβεί αν τύχεις την κακιά ώρα!
Ακριβώς Alex, η ζημιά έγινε παντού, που να σου βάλω τα πλαινά. Επειδή αυτό θα συμβεί σε ένα 10-15% των περιπτώσεων, το οποίο σπανίως παρουσιάζεται (εδώ το συγκεκριμένο μέλος δεν ήθελε να παρουσιάσει τίποτα γιατί το θεωρούσε πολύ ψυχοφθόρο), μένει η εντύπωση από το υπόλοιπο 85-90% ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και όμως υπάρχει και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (όπως είναι αυτή η κλινική).

Μπλουζα