Προφανως δεν ειστε ασχετοι. Μακαρι το κοινο να ειχε το 10% των γνωσεων και της εμπειριασ πο ακοκοτοπιες καποιων!
Απλα μερικες φορες καποιοι μπορει να τυφλωνονται απο καποιο "παθος" και δεν
Εγώ γιατρέ έχω αποδείξει ότι δεν έχω κανένα πάθος (εκτός από την Θρυλάρα…..
). Όποτε έχεις καλά αποτελέσματα το λέω (το ίδιο και για τα μέτρια, κακά δεν έχεις…), όποτε σου έχουν κάνει άδικη επίθεση το έχω πει (όποτε είσαι λάθος και εσύ επίσης το έχω πει…).
Το έχω ξαναπεί εδώ μέσα ότι ο εγωισμός, ενώ σε μερικά πράγματα κάνει καλό, δυστυχώς στα πιο πολλά κάνει κακό….Όλοι έχουμε εγωισμό μέσα μας, το πως το διαχειριζόμαστε διαφέρει…και εγώ αρκετές φορές δεν τα καταφέρνω, ευτυχώς έχω την γυναίκα μου και με επαναφέρει…
Εσένα δυστυχώς μερικές φορές σε παρασύρει τόσο πολύ που σου βγάζει τον κακό εαυτό σου ενώ πραγματικά πιστεύω ότι είσαι καλό παιδί. Αυτό παθαίνεις και εδώ μέσα….όπως (μερικές φορές δικαίως) λες για αυτούς που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο έτσι και εσύ (δε κρύβεσαι, αλλά παρασύρεσαι από το πληκτρολόγιο) και λες πράγματα που από κοντά δεν θα έλεγες, όχι γιατί φοβάσαι αλλά όταν έχεις τον άλλο μπροστά και βλέπεις όλη του στάση εκφράσεις κλπ καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εχθρός….
Τέλος πάντων, μπορεί σε πολλά να διαφωνούμε σε άλλα να συμφωνούμε αλλά εχθρός σου δεν είμαι, ακόμα και όταν ξεφεύγεις……