Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μιλώντας συνεχώς για συναδέλφους σας και τον τρόπο για τον οποίο δουλεύουν.
Το σωστό θα ήταν να δείξετε τη δουλειά σας μέχρι εκεί. Αυτοί για τους οποίους μιλάτε δεν είναι στο φόρουμ για να υπερασπιστούν το όνομα τους.
Δεν νομίζω να είναι κάτι από τις δύο πρακτικές μη νόμιμες. Αν είχατε και εσείς 6-7 μεταμοσχευσεις τη μέρα όπως η advanced hair clinic η λιγότερες όπως η dhi θα περνάτε συνεργάτες. Είτε γιατρούς είτε νοσηλευτές για να μην σας κλέψουν την τεχνογνωσία.
Εδώ για τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε που ρωτήσαμε και είπατε κανονικά δεν αποκαλυπτετε τέτοιες πληροφορίες λόγω ανταγωνισμού και τεχνογνωσίας.
Τι θα κάνατε λοιπόν αν είχατε ζήτηση 4-5 μεταμοσχεύσεων τη μέρα;;
Επίσης έχουμε δει πολλά αποτελέσματα από advanced hair clinic και από dhi και ξέρουμε τι δουλειά προσφέρουν σταθερά και οι δύο κλινικές.
Κάποιοι μάλιστα ενεργά μέλη έχουμε κάνει σε αυτές τις κλινικές τη μμ μας και πήραμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τέλος το κόστος μιας μεταμόσχευσης είναι τεράστιας σημασιας. Όχι τόσο για τα χρήματα που θα επενδύσει κάποιος αλλά γιατί αν μια μμ σε εσάς κοστίζει πχ 2 ευρώ το μοσχευμα (δεν γνωρίζω καθόλου τις τιμές σας αλλά θα ήθελα να τις μάθω) τότε πηγαίνετε αυτομάτως για σύγκριση με κλινικές αντίστοιχου κόστους όπως η hdc και η mhrc Κύπρου. Οπότε και τα αποτελέσματα σας θα πρέπει να είναι το ίδιο η καλύτερα από αυτές τις κλινικές.
Ποιες είναι οι τιμές σας ανά μοσχευμα με στριπ και ποιες με fue; Για advanced και dhi γνωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες.
Δεν μπορειτε να καταλαβετε??????
Είμαι βέβαιος πως ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταλαβετε πως πετατε την μπάλα στην κερκίδα.
Αφενος για ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ δεν μιλάω πουθενα, εδω μέσα ή εκτος.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρειτε να μιλάω για τον ταδε ή τον δείνα.
OMΩΣ,
Για ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πρακτικές, ΟΠΟΙΟΣ και να τις εφαρμόζει, ΜΙΛΑΩ.
Το έχω αυτο το κακό από παιδί.
Καταλαβαινω πως εσεις ΔΕΝ νομίζετε οτι οι πρακτικες αυτές ΕΙΝΑΙ παρανομες, αλλά ΟΛΟΙ οι ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ διαφωνούν μαζι σας.
Επίσης, διαφωνούν μαζι σας οι συλλογοι Δερματολογων, Πλαστικών και ΩΡΛ, οι 3 κύριες ειδικότητες στις οποίες ανηκει το πεδιο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
(Πριν καποιος φιλος σας, σας πει να απαντησετε πως οι ΩΡΛ δεν δικαιούνται να κανουν ΜΕΤ, να του πειτε να δει το ολοφρεσκο logbook της ειδικοτητας για να μην εκτεθει....)
Οι πρακτικες αυτες συνεχιζονται εις βαρος ΣΑΣ (ΟΛΩΝ!) επειδη κανεις ακόμα και απο αυτούς που έχουν βλαπτεί δεν έχει τα κότσια να κανει το χρέος του ως πολίτης.
Έστω και ανώνυμα....
ΤΩΡΑ
Καταλαβαινω πως ΠΟΛΛΟΙ θα βαπτισουν τα σταφυλια ξινα ("έλα μωρε πως την έχει δει ο ταδε ετσι και χρεωνει τοσα, σιγα, δεν ειναι και ο Lorenzo") και τα λεμόνια γλυκά ("τα αποτελεσματα απο τις νοσηλευτριες ειναι μια χαρα, εχουμε δει κάποια στο φορουμ") ειναι σιγουρο.
Ο λόγος?
Το κόστος.
Προφανως, κύριε, δεν επένδυσα 27 χρόνια σπουδών (and counting), μελέτης και αφοσίωσης για να ...κοντραρωμαι σε κοστος με το super market.
Όποιος θέλει φθηνα, μπορει να βρει, κανουν ΜΕΤ έχρι και σε δωματια ξενοδοχειων στο ρεθυμνο καποιες νοσηλευτριες.
Εγω παρουσιάζω αποτελεσματα.
Θα δειτε και εδω μέσα πολλά.
Έχω και στο youtube πολλά, και πολλά ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΠΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕ 5-10 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????
Αν ο Αναστασακης που ειναι νεος στον κλαδο και ΜΟΝΟΣ εχει 20, δεν θα έπρεπε να εχουν περισσοτερα?????
ΠΟΣΑ εχουν?????
Τροφη για σκεψη που λενε....
Παμε στο επόμενο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που λετε!
Το κοστος μια μεταμόσχευση μαλλιών ΔΕΝ ειναι τεραστιας σημασιας.
ΑΠΟΡΩ, εσεις τοσο έμπειρο και αδιαφθορο μελος να λετε κάτι τοσο ΑΚΥΡΟ!
Με τετοιες νοοτροπίες έχουν δουλεια όλοι αυτοι οι οποίοι παρέχουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ υπηρεσίες.
Η ΜΕΤ δεν ειναι ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, που μετραει ποσο παει το πρωτο τραπέζι και πόσο το τριτο-τεταρο.
(Αν και εκει, οι περισσοτεροι ΔΕΝ τα τσιγκουνευονται....)
Στο τριτο-τερατο τραπεζι θα δεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ πρόγραμμα, που δεν θα σου αρεσει!
Τεραστια σημασία ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ!
Η φυσικοτητα, η πυκνότητα, και ο μακροχρόνιος στρατηγικός σχεδιασμος.
Εσεις προωθειτε νοοτροπία τυπου "μεταμοσχευση value for money" (και καλα...) από όποιον να 'ναι, νοσηλευτη, κομμωτη, μοδιστρα, αρκει να μην ειναι ακριβη και να εχουμε δει και τι κανει σε κανα φορουμ!
ΕΣΕΙΣ, εχετε αυτη την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
Εσας δεν ΚΛΑΙΝΕ καθε βδομαδα στο ιατρειο σας παλληκαρια 2 μετρα που τους καταστρεψαν τη ζωη ΤΕΤΟΙΕΣ απόψεις (και τετοια άτομα που τους "χειρούργησαν") που τις ακούσαν και πηγαν στα super market και τωρα πλεον ΟΥΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ αυτο που έχει γινει στο κεφαλι τους, μπρος και πίσω και κυκλοφορουν νυχτα-μερα με καπελο και παιρνουν αντι-ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ χάπια!
Εγω, λοιπόν, το ΜΟΝΟ που θα κερδισω ειναι να ΜΕΙΩΘΟΥΝ αυτα τα παλληκαρια που ερχονται στο γραφειο μου για επιδιόρθωση.
Χειρουργεια έχω αρκετα, λιστα αναμονης μηνων έχω, δοξα το θεο, απλα ΠΡΟΤΙΜΩ να αναλαμβανω παρθενα κεφάλια ΠΡΙΝ τα καταστρεψει ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ!
Το ΜΟΝΟ που θα κερδίσω ειναι να σταματησει να αντιμετωπίζεται από επιτηδειους και ανιδεους η ΜΕΤ ως ένα απλό καταναλωτικό αγαθο και να φανει αυτο που πραγματικά ειναι: η πιο πολύπλοκη και εντυπωσιακή αισθητική επέμβαση που μονο εμπειροσ, ηθικος και εξδιδικευμενος ΙΑΤΡΟΣ + πολυμελες προσωπικό μπορει να την εκτελεσει σωστα
Το ΜΟΝΟ που θα κερδίσω ειναι να ξεβρωμίσει το τοπίο και να μην ειναι (που δικαιλογημένα ειναι!) καθύποπτος ο κόσμος ακόμα και με ηθικούς και εξειδικευμενους ιατρούς επειδή έχει ακούσει και δει εκατονταδες ιστορίες φρικτών αποτελεσματων και απογοητευσης!
Και μια παρακληση.
Συμβουλες για την παρουσια μου εδώ μεσα δεν χρειάζομαι.
Ατακες του στυλ «Το σωστό θα ήταν να δείξετε τη δουλειά σας μέχρι εκεί» είναι περιττες.
Ειδικά από κάποιον που τόσο ισχυρά υποστηριζει ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του πρακτικες που με βρισκουν ΗΘΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.