Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιστεύω οτι μπορώ να βρω τον αριθμητή του κλάσματος (και αυτό όχι αυστηρά). Για μένα είναι ο αριθμός 3. Τώρα ο παρανομαστής μεγαλώνει συνέχεια οπότε το ratio μικραίνει καθότι ο αριθμητής έχει κολλήσει στο 3 (πάντα για μένα) προ πολλού. Θα με ενδιέφερε και μένα όμως η α΄ποψη του γιατρού.
Αν επιτρέπεται να πω ονόματα (ο admin μπορεί να προσθέσει αστερίσκους αλλιώς) καθαρά το ΔΙΚΟ ΜΟΥ top 3 και χωρίς απαραίτητα να είναι από το καλύτερο στο χειρότερο:Καλησπέρα, μπορείς να μας πεις το top3 ; Ευχαριστώ.
Αλλά και στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ top 3 μία επιλογή υπερέχει ξεκάθαρα αλλά επίτρεψέ μου να μην την αναφέρω.Αν επιτρέπεται να πω ονόματα (ο admin μπορεί να προσθέσει αστερίσκους αλλιώς) καθαρά το ΔΙΚΟ ΜΟΥ top 3 και χωρίς απαραίτητα να είναι από το καλύτερο στο χειρότερο:
- Αναστασάκης
- Advanced Hair Clinics
- DHI
@Κωνσταντίνος Αναστασάκης στην Ελλαδα ποιο ειναι το αντιστοιχο ratio κατα τη γνωμη σας; Αξιολογη κλινικη/ σφαγειο
Δεν ισχύει αυτό!Αν κρίνω από αυτα που έχω διαβάσει εδω μέσα, ΟΛΟΙ χωρις καμία εξαιρεση ειναι χασαπηδες
Οι "κορυφαίοι" ειναι εκτός Ελλάδος....
Καλημέρα γιατρέ,σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με βάση τις φωτογραφίες γίνεται να μου πεις τι χρειάζεται (πόσες συνεδρίες,πόσα τριχοθυλάκια κτλ και κόστος) ;; Εάν ναι στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.
Νομιζω οτι καλο θα ειναι να κανετε ενα διαχωρισμο μεταξυ ιατρειων/κλινικών που σε χειρουργει εξειδικευμενος ιατρός ΝΟΜΙΜΑ, και κλινικων που χειρουργει νοσοκομα, και κλινικης που χειρουργει ανειδικευτος ιατρός για αρπαχτη πριν τη θητεια ή την ειδικότητα, και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς κτλ.Αν επιτρέπεται να πω ονόματα (ο admin μπορεί να προσθέσει αστερίσκους αλλιώς) καθαρά το ΔΙΚΟ ΜΟΥ top 3 και χωρίς απαραίτητα να είναι από το καλύτερο στο χειρότερο:
- Αναστασάκης
- Advanced Hair Clinics
- DHI
Κανείς δε βάζει στον ίδιο κουβά τους γιατρούς με τις άλλες προαναφερθείσες κατηγορίες γιατρέ.Νομιζω οτι καλο θα ειναι να κανετε ενα διαχωρισμο μεταξυ ιατρειων/κλινικών που σε χειρουργει εξειδικευμενος ιατρός ΝΟΜΙΜΑ, και κλινικων που χειρουργει νοσοκομα, και κλινικης που χειρουργει ανειδικευτος ιατρός για αρπαχτη πριν τη θητεια ή την ειδικότητα, και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς κτλ.
Αν πιστευα στην εννοια της προσβολής, θα ειχα προσβληθει με την συμμετοχη μου στην παραπάνω λιστα, και ο νοών νοείτο....
Υπάρχουν ΙΑΤΡΟΙ με ονοματεπώνυμο στην Ελλάδα που κανουν πολύ καλή δουλεια
ΚΑΙ
Υπάρχουν ΙΑΤΡΟΙ με ονοματεπώνυμο στην Ελλάδα που ειναι να απορει κανεις που ακόμα πάει κόσμος.
Μια τέτοια λιστα θα ήταν νομίζω πιο χρήσιμη.
Το να βαζουμε στον ιδιο ...κουβα νομιμους επαγγελματιες ΙΑΤΡΟΥΣ (ικανούς ή ανικανους, σχετικούς ή ασχετους) με εκ πεποιθησεως ανηθικες και αντιδεοντολογικές πρακτικες επιχειρηματιών που για μειωση κόστους βαζουν οποιον να 'ναι να κανει μεταμοσχευσεις εκμεταλλευ΄΄ομενοι το κενό νομου, ειναι σιγουρα αδικο.
Το δικό μου TOP 3 δεν είχε να κάνει με το διαχωρισμό αυτό που αναφέρετε και ήταν απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση συμφορουμίτη που μου τέθηκε. Είχε να κάνει λοιπόν καθαρά για επιλογή βάσει αποτελεσμάτων και όχι με αυτά τα κριτήρια που εσείς θέτετε (που είναι σίγoυρα πιο σημαντικά). Αν λοιπόν μου ζητάτε να η επιλογή μου να εμπεριέχει KAI αυτά τα κριτήρια τότε το TOP 3 θα γίνει TOP 1.Νομιζω οτι καλο θα ειναι να κανετε ενα διαχωρισμο μεταξυ ιατρειων/κλινικών που σε χειρουργει εξειδικευμενος ιατρός ΝΟΜΙΜΑ, και κλινικων που χειρουργει νοσοκομα, και κλινικης που χειρουργει ανειδικευτος ιατρός για αρπαχτη πριν τη θητεια ή την ειδικότητα, και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς κτλ.
Αν πιστευα στην εννοια της προσβολής, θα ειχα προσβληθει με την συμμετοχη μου στην παραπάνω λιστα, και ο νοών νοείτο....
ΚΑΙ
Υπάρχουν ΙΑΤΡΟΙ με ονοματεπώνυμο στην Ελλάδα που ειναι να απορει κανεις που ακόμα πάει κόσμος.
Το να βαζουμε στον ιδιο ...κουβα νομιμους επαγγελματιες ΙΑΤΡΟΥΣ (ικανούς ή ανικανους, σχετικούς ή ασχετους) με εκ πεποιθησεως ανηθικες και αντιδεοντολογικές πρακτικες επιχειρηματιών που για μειωση κόστους βαζουν οποιον να 'ναι να κανει μεταμοσχευσεις εκμεταλλευ΄΄ομενοι το κενό νομου, ειναι σιγουρα αδικο.
Κανείς δε βάζει στον ίδιο κουβά τους γιατρούς με τις άλλες προαναφερθείσες κατηγορίες γιατρέ.
Αυτά είναι αυτονόητα και δεν επιδέχονται συζήτηση η περαιτέρω ανάλυση.
Απλά οι περισσότεροι και κυρίως οι νεαρές ηλικίες έλλειψη χρημάτων κοιτάνε αυτό μόνο και είναι λογικό.
Άλλο αν έχει ολέθρια αποτελέσματα τις περισσότερες φορές.
Απλά πρέπει να γίνει κατανοητό και το θέμα του κόστους που καίει τους περισσότερους.
Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι η πικρή αλήθεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λέγοντας " και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς" ομολογώ ότι δεν κατάλαβα σε πια από τις 3 κλινικές αναφέρεστε εκτός αν μιλάτε για κλινικές εκτός "λίστας"Νομιζω οτι καλο θα ειναι να κανετε ενα διαχωρισμο μεταξυ ιατρειων/κλινικών που σε χειρουργει εξειδικευμενος ιατρός ΝΟΜΙΜΑ, και κλινικων που χειρουργει νοσοκομα, και κλινικης που χειρουργει ανειδικευτος ιατρός για αρπαχτη πριν τη θητεια ή την ειδικότητα, και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς κτλ.
ΚΑΙ
Το δικό μου TOP 3 δεν είχε να κάνει με το διαχωρισμό αυτό που αναφέρετε και ήταν απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση συμφορουμίτη που μου τέθηκε. Είχε να κάνει λοιπόν καθαρά για επιλογή βάσει αποτελεσμάτων και όχι με αυτά τα κριτήρια που εσείς θέτετε (που είναι σίγoυρα πιο σημαντικά). Αν λοιπόν μου ζητάτε να η επιλογή μου να εμπεριέχει KAI αυτά τα κριτήρια τότε το TOP 3 θα γίνει TOP 1.
Λέγοντας " και περουκάδικων που προσφερουν και μεταμόσχευση για την φιγολυρα ή με πολυκαταστημα που κομμωτης κάνει τον ιατρο και μάλιστα εκπαιδευει ιατρούς" ομολογώ ότι δεν κατάλαβα σε πια από τις 3 κλινικές αναφέρεστε εκτός αν μιλάτε για κλινικές εκτός "λίστας"
Είναι μια καλή ιδέα πράγματι που μπορεί να ξεκινήσει και με τη βοήθεια του CVIAL!Αν εννοείς εμενα σε ευχαριστώ!
Ξερει τι ωραιο που θα ήταν ένα disclaimer???
Μια ιδεα!
Top 3 list βασει αποτελεσματων:
Μιας και τα ξερετε εδω μεσα, καλο ειναι να τα λετε.
- ιατρος ταδε (χειορυργει ο ιδιος)
- κλινική τάδε (χειρουργούν νοσηλευτριες ή κομμωτες)
- κλινική δείνα (χειρουργει ΚΑΘΕ εξαμηνο ΑΛΛΟΣ ιατρος εν αναμονη ειδικοτητας, αν το πετυχεις σττους 6 μηνες κατι έχει μαθει!)
Γιατι το μη-έμπειρο μέλος, ΔΕΝ ξερει τις διαφορες!
Και δεν μπορει να ψαχνει 30 threads για να τις βρει!
ΑΥΤΟ θεωρω πως ειναι το καλύτερο που μπορειτε να κανετε ως ΔΩΡΟ ΓΝΩΣΗΣ τους λιγοτερο έμπειρους.
Να τους ΔΕΙΞΕΤΕ τις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
Είναι μια καλή ιδέα πράγματι που μπορεί να ξεκινήσει και με τη βοήθεια του CVIAL!
Αν εννοείς εμενα σε ευχαριστώ!
Ξερει τι ωραιο που θα ήταν ένα disclaimer???
Μια ιδεα!
Top 3 list βασει αποτελεσματων:
Μιας και τα ξερετε εδω μεσα, καλο ειναι να τα λετε.
- ιατρος ταδε (χειορυργει ο ιδιος)
- κλινική τάδε (χειρουργούν νοσηλευτριες ή κομμωτες)
- κλινική δείνα (χειρουργει ΚΑΘΕ εξαμηνο ΑΛΛΟΣ ιατρος εν αναμονη ειδικοτητας, αν το πετυχεις σττους 6 μηνες κατι έχει μαθει!)
Γιατι το μη-έμπειρο μέλος, ΔΕΝ ξερει τις διαφορες!
Και δεν μπορει να ψαχνει 30 threads για να τις βρει!
ΑΥΤΟ θεωρω πως ειναι το καλύτερο που μπορειτε να κανετε ως ΔΩΡΟ ΓΝΩΣΗΣ τους λιγοτερο έμπειρους.
Να τους ΔΕΙΞΕΤΕ τις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μιλώντας συνεχώς για συναδέλφους σας και τον τρόπο για τον οποίο δουλεύουν.
Το σωστό θα ήταν να δείξετε τη δουλειά σας μέχρι εκεί. Αυτοί για τους οποίους μιλάτε δεν είναι στο φόρουμ για να υπερασπιστούν το όνομα τους.
Οταν ειναι νοσηλευτες δεν ειναι συναδελφοι.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μιλώντας συνεχώς για συναδέλφους σας και τον τρόπο για τον οποίο δουλεύουν.