Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι

panosdouk

New Member
aporias είπε:
Γειά σας και από μένα..Είμαι νέος στην παρέα αλλά έχω και εγώ τις ίδιες ανησυχίες..Είμαι 40 χρονών με αρκετά γκρίζα σε όλο το κεφάλι. Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το Gradual Tone της Wella. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος, τον τελευταίο καιρό όμως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά από 2-3 μέρες από την εφαρμογή, το χρώμα αρχίζει να ξεθωριάζει και κάνει σταδιακά μια πρασινωπή απόχρωση. Το ποσοστό των γκρίζων τριχών δεν έχει αυξηθεί θα έλεγα και σίγουρα δεν είναι πάνω από 70%. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κι άλλος αυτό το πρόβλημα. Ίσως είναι το υλικό προβληματικό.

Το Schwarzkopf Men perfect τότε είναι η λύση για σένα. Η βασική διαφορά από το Gradual Tone της Wella είναι ότι λειτουργεί σαν φυτική βαφή η οποία εφαρμόζεται 1 φορά το μήνα και διαρκεί για 28 λουσίματα. Το χρώμα είναι απολύτως φυσικό και δεν πρασινίζει με το πέρασμα των ημερών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Unduffefeak

New Member
Всем привет, вот я и вернулся! =)

Что-то давно я не заходил на этот форум, а зря, столько нового тут появилось... =)

jimbimNet

New Member

Что-то давно я не заходил на этот форум, а зря, столько нового тут появилось... =)

jimbimNet

New Member

aporias

New Member
Μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένα σημεία? Εγώ από επιλογή δεν πέρναγα με το Gradual Tone τους κροτάφους. Επίσης πρέπει να διαλέξεις απόχρωση?

panosdouk

New Member
aporias είπε:
Μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένα σημεία? Εγώ από επιλογή δεν πέρναγα με το Gradual Tone τους κροτάφους. Επίσης πρέπει να διαλέξεις απόχρωση?

Όχι,πρέπει να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού και ναι, πρέπει να διαλέξεις τον τόνο που έχουν τα μαλλιά σου. Βέβαια μπορείς να διαλέξεις και τον τόνο που θες εσύ να πάρουν τα μαλλιά σου. Η επιλογή είναι δική σου.

orestis

Member
Χτες ειχα παει στο hondos και ρωτησα μια πωλητρια για το "Schwarzkopf Men perfect". Μου ειπε οτι αυτο ειναι κανονικη βαφη.
Σε αντιθεση, για κάλυψη των γκριζων μου προτεινε δυο αλλα.
Το ενα δεν το θυμαμαι, ηταν σε μια στενομακρη συσκευασια, και μου ειπε οτι απλα αλλαζει καπως το χρωμα στις γκριζες τριχες, αλλα δεν κραταει πολυ μετα απο 4-5 λουσιματα φευγει.
Το αλλο ηταν το colorman http://www.gavrilisgroup.eu/gr/colorman-set/colorman-set-id53
και μου ειπε οτι κραταει περισσοτερο.
Το εχει δοκιμασει κανενας?

weznem

Well-Known Member
εισαι σιγουρος οτη ηταν πωλητρια των χοντος και οχι απο εταιρια προωθησης προιοντων? εννοειτε οτι ειναι βαφη αλλα διαφερει κατα πολυ απο την εννοια της κλασικης βαφης που εχουμε στο μυαλο μας..

orestis

Member
Βασικα δεν ξερω τι ηταν, αν και δεν ειδα να εχει καποιο καρτελακι. Αν ηταν απο καποια εταιρια, καποιο καρτελακι δεν επρεπε να εχει?
Λες να με δουλεψε και να μου εδωσε αυτο που ηθελε αυτη, και ηταν και πιο ακριβο απο τα αλλα.

weznem

Well-Known Member
συνηθως φορανε διαφορετικο μπλουζακι απο τις πωλητριες των χοντος..
ωστοσο να ξερεις οτι υπαρχουν πολλες κοπελες απο διαφορες εταιριες που προωθουν τα προιοντα τους...
αυτο που πρεπει να γνωριζεις ειναι....
οτι οι πωλητριες γνωριζονται μεταξυ τους και μια ατυπη συμφωνια ειναι η καθε μια κοπελα να προωθει τα προιοντα της αλλης στον εκαστοτε πελατη ετσι ωστε να μην σκεφθεις οτι προωθει τα δικα της προιοντα...
δηλαδη εγω ειμαι πωλητρια wella εσυ εισαι πωλητρια dior μπαινει ενας πελατης εγω θα προωθησω τυχαια τα δικα σου προιοντα και εσυ τα δικα μου :)

τουλαχιστον ετσι παιζοταν το εργο οσο γνωριζα πριν λιγο καιρο...
προσπαθουν να επιβιωσουν και αυτες για 400 κατοσταρικα και αν πλεον...

aporias

New Member
panosdouk είπε:
aporias είπε:

Όχι,πρέπει να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού και ναι, πρέπει να διαλέξεις τον τόνο που έχουν τα μαλλιά σου. Βέβαια μπορείς να διαλέξεις και τον τόνο που θες εσύ να πάρουν τα μαλλιά σου. Η επιλογή είναι δική σου.

Βασικά θα ήθελα κάτι που να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό που προσωπικά θέλω και πιστεύω και πολλοί άλλοι, είναι με ένα διακριτικό (είμαστε και σε επαρχία...) τρόπο να "σπάσω" λίγο το γκρίζο χρώμα με ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο προιόν. Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος ένα νέο προιόν της Loreal, το Professionnel Homme Cover 5' να μας πει τις εντυπώσεις του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
Τον τελευταιο καιρο πηρα και χρησιμοποιησα το Colorman. Δεν ειναι μονιμη βαφη. Το πηρα απο τα hondos. Το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο. Μπορει να χρησιμοποιηθει και τοπικα και οχι απαραιτητα σε ολα τα μαλλια. Το χρωμα φευγει σιγα σιγα με τα λουσιματα. Το μυστικο για να εχεις καλυψη στα γκριζα και να μην φαινεται οτι ειναι βαμμενα ειναι σε αντιθεση με τισ οδηγιες που λεει να το αφησεις 20 λεπτα και μετα να λουστεις, να το αφησεις μονο για 4-5 λεπτα και αμεσως λουσιμο. Μπορει να φαινεται λιγος ο χρονος, αλλα πραγματικα ετσι εχεις ενα καλο και φυσικο αποτελεσμα.
Καθε φορα φτιαχνεις μια μικρη ποσοτητα, αναλογα με τον ογκο των μαλλιων που θες να περασεις. Ετσι κανεις πολλα περασματα με μια συσκευασια. Σε αυτη την περιπτωση χρειαζετε και ενα πινελακι για να τα περνας.

cool11

Well-Known Member
Ειναι φυσικο το χρωμα? Καλυπτει μονο τα γκριζα ή εχει εμφανη επίδραση σε όλα τα μαλλια;
Ποια εταιρια το βγαζει? Και σε τι τιμη το εχουν;

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Εγω παντως συνεχιζω να περνω δυο την ημερα και δεν εχω κανενα προβλημα. Τωρα αν θα εχω καποιο αποτελεσμα θα δειξει στο μελλον.
Βρε kapa , γιατι τις πεταξες? :hithead:

Πως τα πας ωρεστη?
Βλέπεις καμία βελτίωση?

orestis

Member
Αργησα λιγο να μπω , οποτε απαντω και στους δυο , εστω και καθηστερημενα.

Με το anti gray hair δεν νομιζω οτι ειδα καποια βελτιωση. Επερνα δυο καψουλες την ημερα, και καταναλωσα 2 μπουκαλια. Δεν ξερω αν χρειαζετε περισσοτερα για να δεις αποτελεσμα , παντως παρενεργειες δεν ειχα.

Τωρα για το colorman, ειναι Ιταλικο και το βγαζει η Faipa Cosmetics.
Εχει 10 ευρω.
Αν δεν το αφησεις πολυ ωρα, δεν κανει καμια μεγαλη αλλαγη στο χρωμα των μαλλιων.
Μαλιστα τις ασπρες τριχες δεν τις βαφει εντελως. Θα ελεγα οτι περισσοτερο τις σκουρενει. Ετσι φαινεται πιο φυσικο το αποτελεσμα μιας και που και που αφηνει και κανενα γκριζο.
Αν βαλεις μονο στα γκριζα και οχι σε ολα τα μαλλια, σιγουρα δεν θα φαινεται οτι ειναι βαμενα.
Εγω εβαλα σε ολα και νομιζω οτι τις μαυρες τριχες τις κανει πιο εντονες, αλλα χωρις να φαινονται σαν βαμενες. Μεχρι στιγμης παντως κανενας απ οσους με βλεπουν δεν εχουν κανει καποιο σχολιο. Ειδικα οι δικοι μου , σιγουρα θα το παρατηρουσαν και θα ελεγαν κατι.
Νομιζω οτι το βασικο ειναι ποσο θα το αφησεις στα μαλλια. Εγω δεν το αφηνω πανω απο 4-5 λεπτα.
Στην πορεια με τα λουσιματα , σιγα σιγα φευγει, αλλα και παλι γινετε σταδιακα αυτο δεν υπαρχει ασχημο αποτελεσμα.
http://www.studiodesigncenter.gr/index.php?module=products&product_cat1_id=32&product_cat2_id=129

aporias

New Member
Ορέστη χρειάζεται να πάρεις λίγο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σου ή την απόχρωση που έχεις?
πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να το βάζεις πριν το κούρεμα ή μετά?

TheodosisK

New Member
Γεια σας,
Αγόρασα το men perfect της schwarzkopf. Το εφάρμοσα στο κεφάλι κι ολα καλα. Στις οδηγίες ομως λεει οτι απαξ και χρησιμοποιηθεί μια φορά πρεπει να πεταχτεί το υπόλοιπο μίγμα. Επειδή χρησιμοποιησα ελάχιστο και ειναι αμαρτια να παει υπερ πίστεως και πατρίδως ,γνωρίζετε:
1) η προειδοποίηση της εταιρίας οτι "χαλάει" ισχύει ή απλα το λένε για περισσότερες πωλήσεις;
2) αν ισχύει πως μπορώ να διατηρήσω το μίγμα ,ας πουμε πχ για 15 ακόμα μερες;
ευχαριστω

Panos1982

Well-Known Member
αυτο χρησιμοποιω κι εγω....απλα οταν ανακατεψεις τα δυο μπουκαλακια μη τα βαλεις ολοκληρα,
βαλε μισο απ το ενα μπουκαλακι και μισο απ το αλλο και ανακατεψε....
η εταιρια λεει οτι χαλαει οταν ερθουν τα 2 συστατικα σε επαφη μαζι....οταν τα εχεις ξεχωριστα δε παθαινει τπτ....οποτε να βαζεις τη μιση δοση απο καθε μπουκαλακι να σου κραταει 2 φορες..εγω αυτο κανω.

aporias

New Member
redknap είπε:
Γεια σας,
Αγόρασα το men perfect της schwarzkopf. Το εφάρμοσα στο κεφάλι κι ολα καλα. Στις οδηγίες ομως λεει οτι απαξ και χρησιμοποιηθεί μια φορά πρεπει να πεταχτεί το υπόλοιπο μίγμα. Επειδή χρησιμοποιησα ελάχιστο και ειναι αμαρτια να παει υπερ πίστεως και πατρίδως ,γνωρίζετε:
1) η προειδοποίηση της εταιρίας οτι "χαλάει" ισχύει ή απλα το λένε για περισσότερες πωλήσεις;
2) αν ισχύει πως μπορώ να διατηρήσω το μίγμα ,ας πουμε πχ για 15 ακόμα μερες;
ευχαριστω

redkanp η απόχρωση που χρησιμοποίησες ήταν όπως η δική σου ή έβαλες 1-2 τόνους πιο ανοιχτό?
Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν καλύπτει όλα τα γκρι - άσπρα ή αφήνει κάποια ώστε να φαίνεται πιο "φυσικό" το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

Μπλουζα