Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι

orestis

Member
aporias είπε:
Ορέστη χρειάζεται να πάρεις λίγο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σου ή την απόχρωση που έχεις?
πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να το βάζεις πριν το κούρεμα ή μετά?

Εγω πηρα υποτιθετε την αποχρωση των μαλλιων μου. Λεω υποτιθετε , γιατι δεν το διαλεξα εγω. Ρωτησα μια πωλητρια , και μου λεει αυτη την αποχρωση θα παρεις.
Εγω κανω το εξης. Το βαζω λιγο πριν παω για κουρεμα. Οποτε και λιγο παραπανω να το αφησεις και να βγει πιο εντονο το χρωμα, με το κουρεμα θα φυγει το πολυ.
Εννοητε οτι αν καποιες τριχες δεν εχουν παρει χρωμα μεχρι τη ριζα, θα φαινονται λιγο γκριζες, αλλα για μενα αυτο το κανει πιο φυσικο.
Απο εκει και περα μετα απο λιγες μερες που αρχιζουν και μακρενουν, και αρχιζουν να εμφανιζονται περισσοτερο γκριζες, φτιαχνω μια πολυ μικρη ποσοστητα, και περναω μονο τα γκριζα.
Θα σου προτεινα να το δοκιμασεις πριν το κουρεμα, γιατι ετσι αν δεν σου αρεσει κατι ή αν το αφησεις πολυ και βγει εντονο το χρωμα, τα κοβεις και εισαι οκ.
Παντως κανοντας δοκιμη , θα βρεις τον τροπο και το χρονο που χρειαζονται τα δικα σου μαλλια. Εγω το αφηνω μονο 4-5 λεπτα. Στην ουσια ξεκιναω απο εκει που υπαρχουν περισσοτερες γκριζες και μεχρι να τα περασω ολα εχουν περασει και τα 5 λεπτα και λουζομαι.
Εγω εχω σκουρο καστανο μαλλι. Η αποχρωση που μου βγαινει, δεν ειναι σκουρα. Θα ελεγα πως περισσοτερο κανει καστανες τις γκριζες.

redknap είπε:
Γεια σας,
Αγόρασα το men perfect της schwarzkopf. Το εφάρμοσα στο κεφάλι κι ολα καλα. Στις οδηγίες ομως λεει οτι απαξ και χρησιμοποιηθεί μια φορά πρεπει να πεταχτεί το υπόλοιπο μίγμα. Επειδή χρησιμοποιησα ελάχιστο και ειναι αμαρτια να παει υπερ πίστεως και πατρίδως ,γνωρίζετε:
1) η προειδοποίηση της εταιρίας οτι "χαλάει" ισχύει ή απλα το λένε για περισσότερες πωλήσεις;
2) αν ισχύει πως μπορώ να διατηρήσω το μίγμα ,ας πουμε πχ για 15 ακόμα μερες;
ευχαριστω

Οταν δεν θελουμε να χρησιμοποιησουμε ολο το υλικο για μια φορα κανουμε το εξης.
Προμηθευομαστε ενα πινελο για βαψιμο μαλλιων απο τα hondos, περνουμε και ενα μικρο πλαστικο μπολακι, και ριχνουμε εκει μεσα μονο την ποσοτητα που χρειαζομαστε για να φτιαξουμε το μιγμα. Αντι για το απλικατερ , χρησιμοποιουμε το πινελο για να απλωσουμε τη βαφη στα μαλλια.
Με αυτο τον τροπο δεν αναμιγνύουμε ολο το υλικο, αλλα το υπαλοιπο μενει το καθενα στο μπουκαλακι του και ετσι δεν χαλαει, και μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε οσες φορες θελουμε, φτιαχνοντας μικρες ποσοτητες ξεχωριστα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tardin

New Member
σχετικά με το men perfect μια ερώτηση
πρέπει να γίνει εφαρμογή σε όλα τα μαλλιά? προσωπικά θέλω να το εφαρμόσω μόνο στα πλαινά και στην κορυφή (είμαι σε αρχικό στάδιο λευκών) -εχω γενικά μαύρα σκούρα μαλλιά και φοβάμαι οτι αν το εφαρμόσωσω σε ολα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ έντονο στα υπάρχοντα μαύρα ...
όποιος το χρησιμοποιεί ας δώσει μια γνώμη ευχαριστώ

Panos1982

Well-Known Member
tardin είπε:
σχετικά με το men perfect μια ερώτηση
πρέπει να γίνει εφαρμογή σε όλα τα μαλλιά? προσωπικά θέλω να το εφαρμόσω μόνο στα πλαινά και στην κορυφή (είμαι σε αρχικό στάδιο λευκών) -εχω γενικά μαύρα σκούρα μαλλιά και φοβάμαι οτι αν το εφαρμόσωσω σε ολα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ έντονο στα υπάρχοντα μαύρα ...
όποιος το χρησιμοποιεί ας δώσει μια γνώμη ευχαριστώ

κι εγω το menperfect χρησιμοποιω,
κι εγω στο πλαι εχω τα ασπρα...και μονο αυτα βαφω οχι ολο το κεφαλι και δεν υπαρχει καμμια απολυτος διαφορα...αρκει βεβαια να πετυχεις το χρωμα που σου ταιριαζει....εμενα το χρωμα αυτο ειναι το 70..εινια ακριβως το φυσικο μου...το καλοκαιρι το ειχα αλλαξει το ειχα παει 80 γιατι ο ηλιος το 70ρι το "εκοβε" ευκολα...αλλα και το 80 αν και ελαφρα πιο σκουρο μου εκανε αρκετα καλα στο δεσιμο με τα φυσικα μου οχι ομως σαν το 70!!
γι αυτο παιζει ρολο να βρεις πιο σου κανει ακριβως και θα εισαι οκ...

tardin

New Member
σχετικά με το YO.COLORING fast έχει κανείς άποψη -εντυπώσεις???
η απουσία χημικών είναι σημαντική αλλά αποτελέσματα??
www.yocofast.gr
δοκίμασα το Menprfect αλλά δεν είδα καμιά διαφορά ... ίσως βιάστηκα να το ξεβγάλω ίσως δεν το εφάρμοσα σωστά ίσως φταίνε και τα μαλιά μου

Vicmeg

New Member
tardin είπε:
σχετικά με το YO.COLORING fast έχει κανείς άποψη -εντυπώσεις???
η απουσία χημικών είναι σημαντική αλλά αποτελέσματα??
www.yocofast.gr
δοκίμασα το Menprfect αλλά δεν είδα καμιά διαφορά ... ίσως βιάστηκα να το ξεβγάλω ίσως δεν το εφάρμοσα σωστά ίσως φταίνε και τα μαλιά μου

Το εχω δοκιμασει το yocofast. Δεν κανει τιποτα απολυτως.

cool11

Well-Known Member
panosdouk είπε:
Το Schwarzkopf Men Perfect είναι είναι πολύ καλό. Χρειάζονται μόνο 5' λεπτά για να σκουρήνει τις άσπρες τρίχες. Δεν είναι χημική βαφή και επίσης δεν περιέχει ούτε αμμωνία. Μπορείς να το βρεις και στα σουπερμάρκετ.

Ξερει κανεις, αν το διαθετουν τα μεγαλα(οχι τα μικρα) σουπερ μαρκετ carrefour?

tardin

New Member
cool11 είπε:
panosdouk είπε:
Το Schwarzkopf Men Perfect είναι είναι πολύ καλό. Χρειάζονται μόνο 5' λεπτά για να σκουρήνει τις άσπρες τρίχες. Δεν είναι χημική βαφή και επίσης δεν περιέχει ούτε αμμωνία. Μπορείς να το βρεις και στα σουπερμάρκετ.

Ξερει κανεις, αν το διαθετουν τα μεγαλα(οχι τα μικρα) σουπερ μαρκετ carrefour?

σε carrefour δεν το έχω δει σε βασιλόπουλο το εχω δει

cool11

Well-Known Member
Οπως φαινεται, ανακεφαλαιωντας τα posts απο τις τελευταιες δημοσιευσεις του παροντος θεματος, αναμεσα στα διαφορα προϊοντα που κυκλοφορουν, στην παρουσα χρονικη περιοδο τουλαχιστον, οι περισσοτεροι φαινεται να προτιμουν και να επιλεγουν το Schwarzkopf Men Perfect.

cool11

Well-Known Member
To Schwarzkopf Men Perfect λεει οτι διαρκει για 28 λουσιματα.
Δηλαδη, αν εγω λουζομαι καθε 2η μερα, θα διαρκεσει για 2 μηνες;
(η φθορά της δρασης του πάει κυρίως με τα λουσιματα, και οχι με τις ημέρες)

cool11

Well-Known Member
Εχω καστανο μαλλι, ουτε ανοιχτο, αλλα ουτε και 'μαυρο' καφε, κατι ενδιαμεσο.
Ειχα διλλημα τι να αγορασω, το πιο 'ανοιχτο καφε' , ή το 'μαυρο καφε', γιατι το μαλλι μου, εχει ας πουμε ενα ενδιαμεσο χρωμα, προς το σκουρο μεν, αλλα οχι και ΄μαυρο καφε'.
Τελικα αγορασα το 'ανοιχτο καφε', ελπιζω να εκανα τη σωστη επιλογη.

cool11

Well-Known Member
Μου κανει εντυπωση που το Schwarzkopf Men Perfect δεν το πουλανε στο ebay uk ή στο amazon uk.

Ελπιζα σε μαζικες αγορες , αν κατεληγα σε αυτο.

Αν και δεν βλεπω συμμετοχη στο παρον θεμα τελευταια, και εχω διαφορες αποριες που ποσταρω εδω αν ξερει καποιος να πει και για τα παραπανω, συνεχιζω το ψαξιμο και τις αποριες!

Θελω γνωμες και γι αυτο εδω
http://www.schauma.schwarzkopf.com/schauma/en/en/home/for-men/men-products-navi/hair-activator/schauma-hair-activator-shampoo.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Για τις παραπανω 3 δημοσιευσεις μου, δεν ξερει κανεις τιποτε;
Ή απλά τα μέλη του φορουμ που ενδιαφερονται για το παρον θεμα, δεν συνδεονται στο φορουμ αυτο τον καιρο;

cool11

Well-Known Member
Το men perfect μπορω να το βαλω μονο στους κροταφους οπου εχω λιγες γκριζες τριχες, ή πρεπει αναγκαστικα να παει σε ολα τα μαλλια/ολο το κεφαλι, ακομη κι αν δεν υπαρχει προβλημα γκριζων ακομη εκει;
Αν το κανω τοπικα δηλαδη, στις επιμαχες περιοχες, θα εχω φυσικο αποτελεσμα;

Panos1982

Well-Known Member
αν εχεις πετυχει το σωστο χρωμα τοτε δε χρειαζεται να βαλεις σε ολο το κεφαλι..βαλε μονο κροταφους...κι εγω μονο κροταφους βαζω...

Παιδιά πρόσφατα είδα σε σούπερ μάρκετ κάτι hair stick για κάλυση γκρι τριχών. Ήταν σχετικά φθηνό 2,5 ευρώ οπότε και πήρα ένα να δοκιμάσω. Είναι σαν κραγιόν σκεφτείτε και το βάζεις στα μαλλιά και καλύπτει εξαιρετικά τις άσπρες τρίχες και φεύγει με το λούσιμο. Βγαίνει σε 6-7 αποχρώσεις αν δεν κάνω λάθος από ανοιχτό ξανθό μέχρι μαύρο (κατράμι).
Το χρησιμοποίησα μια μέρα πειραματιζόμενος για να δω αν κάνει δουλειά σε κάλυψη περιοχών αραίωσης και είδα ότι αν πετύχεις το σωστό χρώμα (συνήθως ένα τόνο ελαφρύ από το φυσικό σου) κάνει δουλειά, δλδ κάνει κάποιες περιοχές να φαίνονται πιο γεμάτες οπτικά. Στο κρεβάτι βέβαια μετά είχε γίνει το μαξιλάρι κ0λος οπότε δεν ξέρω αν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.

Το συγκεκριμμένο της schwarzkopf που λέτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν concealer για αραιές περιοχές εκτός από κάλυψη γκρι τριχών ή θα δείχνει χάλια; Επίσης λερώνει μετά μαξιάρια και παλώματα αν κοιμηθείς με αυτό;

cool11

Well-Known Member
Σημερα εκανα την πρωτη εφαρμογη Schwarzkopf Men Perfect.
Ψιλοψαχνομουνα ειναι αληθεια, καθως δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια.
Δεν ειναι οτι το λες ακριβο, αλλα επειδη μικρη περιοχη ηθελα να καλυψω κι οχι ολο το κεφαλι, ειπα να μην χρησιμοποιησω καν τις μισες ποσοτητες.
Χρησιμοποιησα περιπου 10ml απο το ενα και 10ml απο το αλλο. Και στο τελος εμεινε δειγμα και το πεταξα κιολας. (κριμα δεν ειναι?)
Ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Εβαλα μονο κροταφους.
Βεβαια, βλεπω ακομη καποιες γκριζες τριχες, αλλα ριχνω το φταιξιμο στον εαυτο μου, καθως πιστευω ειναι θεμα δικης μου εφαρμογης.
Οπου πηγε καλα το χρωμα, τα μαλλια ειναι αψογα. Φυσικο χρωμα, σαν των μαλλιων μου, γκριζα σχεδον εφυγαν!
Και να σας πω, δεν με πειραξει που εμειναν κατι λιγα γκριζα, ωστε αν κανει με ειχε παρατηρησει, μην πει οτι μονομιας εφυγαν ολα! Απο την επομενη φορα, ειμαι σιγουρος δεν θα μεινει γκριζα τριχα! Θα το κανω καλυτερα!

--------

Ερωτησεις:

- To Schwarzkopf Men Perfect λεει οτι διαρκει για 28 λουσιματα. Δηλαδη, αν εγω λουζομαι καθε 2η μερα, θα διαρκεσει για 2 μηνες;

- Προσπαθησα να βγαλω λιγο χρωμα που επεσε στα χερια μου (παροτι φορουσα γαντια, καποια στιγμη εγινε απροσεξια), και δεν βγαινει ευκολα, ουτε με 'βενζινη'(οικιακη), ουτε οινοπνευμα. Καμια ιδεα;
(η φθορά της δρασης του πάει κυρίως με τα λουσιματα, και οχι με τις ημέρες)

- Οσοι δεν χρησιμοποιησατε ολη την ποσοτητα, πως το 'εφαρμοσατε' στα μαλλια; Με το 'στομιο με τις τρυπες', με ειδικο πινελο βαφης μαλλιως, ή με κατι αλλο;

μολις πηρα το Men Perfect και περιμενω να βεβαιωθω ποιες κινησεις θα κανω διαβαζοντας τα μηνυματα σας εδω, ωστε να μην αποτυχω και βγει ρεζιλο-αποτελεσμα.
ερωτηση που εθεσε και παραπανω ο φιλος:
πως ξεβαφουμε το δερμα? σιγουρα οσο και να προσεξουμε καποιες κηλιδες ενδεχομενως θα μεινουν κατα την εφαρμογη του προιοντος.

Panos1982

Well-Known Member
να το βαζεται απαλα με πινελο καλυτερα και οχι με το μπουκαλακι....αν θελετε με το μπουκαλακι παλι απαλα να μην πεταγονται πιτσιλιες....κυριως στα αυτια η στους ωμους...σιγα σιγα θα εξειδικευτειτε με τον καιρο....να φορατε γαντια και να το εφαρμοζεται δυο φορες και οχι μια..."πιανει " καλυτερα...
με το που τελειωνεται την εφαρμογη να περνετε μωροματνηλο και να τριβεται τις περιοχες που εχει πεσει χρωμα η πιτσιλιες..αυτια χερια κτλπ...οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα γιατι οταν ειναι νωπο βγαινει ευκολα...αυτα...

cool11

Well-Known Member
Πρεπει να παρω ενα πινελο για τη βαφη, ειδικα για τα μαλλια. Επειδη δεν εχω ιδεα...
Ποιο να παρω, για χρηση με το Men perfect?
Μοντελο, μεγεθος, τιμη, απο που;

cool11

Well-Known Member
Και πες μας σε παρακαλω Panos1982 πως ακριβως θα κανουμε το βαψιμο των μαλλιων με πινελο, ωστε να βγει καλο αποτελεσμα και ομοιομορφο.

Μπλουζα