Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:cool, ο ψευδάργυρος δεν μειώνει τις άσπρες τρίχες, αντιθέτως τις επιταχύνει.
Απλά αν κάποιος θελήσει να πάρει χαλκό, καλό είναι να πάρει και ψευδάργυρο επειδή είναι ανταγωνιστής του χαλκού ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Επίσης ανταγωνιστής είναι και η βιταμίνη C.
Γενικά ο χαλκός ειδικά σε αρχικά στάδια μπορεί στο 90 % των περιπτώσεων να αντιστρέψει το άσπρισμα μέσα σε 3 μήνες.
http://www.vibrantnation.com/fashion-beauty/hair-care/is-copper-the-key-to-reversing-grey-hair-color/
Αγορασα 4 μπουκαλακια,ενδιαφέρον φαίνεταιGOMI είπε:αν κάποιος παίρνει συμπλήρωμα ψευδαργύρου, μπορεί να δοκιμάσει 2mg copper gluconate την ημέρα. Μέσα σε 2 μήνες μου έχουν μειωθεί τουλάχιστον στο 50% οι άσπρες τρίχες στο πλάι και πιστεύω μέσα στο 3 μηνο να έχουν εξαφανιστεί όλες.
Παίρνω αυτό
http://www.iherb.com/Twinlab-Copper-Caps-100-Capsules/2337
αν δείτε στα review, αρκετοί χρήστες αναφέρουν επίσης επαναφορά φυσικού χρώματος στα μαλλιά...
GOMI είπε:kapa, το ένα μπουκαλάκι έχει 100 κάψουλες...με μια την ημέρα σε βγάζει άνετα 3μηνο...γιατί 4?
cool11 είπε:Θα προτιμουσα λυσεις με τοπικη εφαρμογη/λοσιον κλπ, κι οχι με καταποση...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Ουσιαστικά το θέμα είναι να καταφέρνεις κάτι με φυσικό τρόπο και όχι με χημικά κλπ
Αν το άσπρισμα των τριχών οφείλεται σε έλλειψη χαλκού (που έτσι φαίνεται στο 90%) δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει να αναζητήσω τη λύση σε άλλους τρόπους.
Όπως προανέφερα οι άσπρες μου τρίχες στο πλάι έχουν μειωθεί σχεδόν στο μισό. Το αν συνεχίσει έτσι ή επανέλθουν είναι άλλο θέμα και θα ενημερώσω επίσης εδώ.
panos1982 είπε:weznem...χαιρομαι που καποιος εχει τοσες πολλες γνωσεις στο θεμα....γιατι αυτο με κανει να νιωθω οτι θα αποφυγω ολο το δρομο του πειραματοζωου μεχρι να βρω την σωστη λυση για το θεμα...γιατι εχεις ηδη τις γνωσεις εσυ και θα μας βοηθησεις να βρουμε ευκολα τι μας ταιριαζει....
Θα βαλω φωτογραφιες να δεις ακριβως πως ειναι το μαλλι μου....ποσες ασπρες εχω κ τι χρωμα ειναι τα φυσικα μου...και θα θελα να μου πεις τι ειναι καλυτερο να κανω...θελω κατι φυσικο και προς το παρων εχω βρει το loreal excell 5 for men απο εξωτερικο...δεν το εχω παραλαβει ακομα...αλλα μπορεις με ενα γρηγορο search να δεις τι ειναι...και να μου πεις αν ειναι καλο...η αν υπαρχει αντιστοιχο προιον στην Ελλαδα κ το γνωριζεις θα ηθελα να μου το πεις γιατι προτιμω να το περνω απο δω....αυτα προς το παρων....κι εχουμε αρκετα ακομα να πουμε...τωρα που σε βρηκαμε
panos1982 είπε:ok wez,
σου στελνω μια φωτο με τα μαλλια μου απεριποιητα χωρις προιοντα styling για να δεις πως ειναι το φυσικο τους χρωμα....[οταν βαζω προιοντα δειχνουν πιο σκουρα κ οι ασπρες φαινονται πολυ λιγοτερο...το γιατι δε το ξερω ]
Το χρωμα δε ξερω πως θα φανει αλλα δεν ειναι μαυρο...ειναι καστανο...και οχι τοσο σκουρο...σχετικα μετριο καστανο...μερικες φορες στο φως καποιες τριχες μου τεινουν να "ξανθιζουν ελαφρα" οταν το μαλλι ειναι στεγνο...αν βραχει ομως σκουραινει......ελπιζω να σε βοηθανε αυτα που λεω...
Κι οπως βλεπεις το προβλημα το χω μονο σε κροταφους οποτε θα θελα κατι που να επηρεαζει τις ασπρες κυριως....και οχι ολο το κεφαλι...γιατι προς το παρων τουλαχιστον το υπολοιπο κεφαλι ειναι μια χαρα...
εσυ τι μου προτινεις να κανω οπως τα βλεπεις τα μαλλια??
πληροφοριες εδω http://www.feelunique.com/p/LOreal-Men-Expert-Excell-5-Brush-in-Hair-Colour?curr=AUD&aff=caau&utm_source=MyshoppingAU&utm_medium=CSE&utm_campaign=Mens&curr=AUDgiannis1991 είπε:ποσο εχει ρε πανο αθτη η βαφη???και για ποσο κραταει??
ανα ποσο διαστημα θελει να επαναλαμβανεις???
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=xYp8D0ekpA8 αλλο ενα βιντεο εφαρμογης.. εγω που ειδα και τα βιντεεο με προσοχη βλεπω ενα απλικατερ(αυτο το μουκαλι με την μυτη που βαζεις μεσα την βαφη)panos1982 είπε:οκ wez, εισαι πολυ κατατοπιστικος θα ελεγα....
ωστοσο κι εγω συμφωνα με αυτο που λεει η εταιρια "Men tend to think their hair is darker than it really is. Follow this advice to find the right shade for you:
If you only have a few grey hairs, choose a shade one tone lighter than your natural colour. If you have a lot of grey hair, pick a shade two shades lighter than your natural colour."
οποτε κι εγω διαλεξα το natural light brown οπως λες κι εσυ...αν τωρα το βρω ανοιχτοτερο απ οτι ειναι τα μαλλια μου....θα κανω μιξη των δυο χρωματων του καφε κ του καφε ανοιχτου οπως ειπες...δεν ηξερα αν μπορω να το κανω....πολυ χρησιμη συμβουλη αυτη...
Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο....στο σετακι αυτο οπως θα ειδες υπαρχουν 2 μπουκαλακια...το ενα με το χρωμα και το αλλο με το developer... εγω που εχω μονο λιγο στα πλαγια ασπρες τριχες...μπορω να ριξω ας πουμε το 1/3 του περιεχομενου απο το μπουκαλι με το χρωμα κ το 1/3 απο το developer και να τα κανω μιξη?? και τα υπολοιπο να τα κρατησω για την επομενη φορα?? η χαλανε αν τα ανοιξεις τα μπουκαλακια κ παρουν αερα?? το ρωταω απο θεμα οικονομιας....γιατι στην ουσια αν χρησιμοποιησω ολο το μπουκαλι το περισσοτερο θα παει χαμενο....οποτε θα με βολευε αν δεν χαλαει.....γνωριζεις κατι πανω σε αυτο??