giannis1991
Well-Known Member
πανο ποιο χρωμα πηρες???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis1991 είπε:πανο ποιο χρωμα πηρες???
μακρια απο χενα...θα μπλεξεις..orestis είπε:Γνωρίζει κάποιος το παρακάτω προϊόν?
http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=1
Υποτίθεται οτι ειναι φυσική χέννα, και μάλιστα σε πολλές αποχρώσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι γκρίζες τρίχες.
orestis είπε:Με ποια λογική θα μπλέξω?
Η χενα θεωρήτε το ποιο φυσικό προϊον για τα μαλλιά. Πέρα απο το οτι τα βάφει χωρίς να περιέχει χημικές ουσίες, απ οτι διαβασα, δυναμώνει και την τρίχα και την προστατεύει.
Το μόνο που θεωρήτε βασικό ειναι να προσέξει καποιος ωστε να παρει χένα που να μην περιεχει αμμωνία και αλλα χημικά που βαζουν κάποιες εταιρίες.
Ψαχνοντας στο διαδυκτιο βρηκα οτι η συγκεκριμένη και 2-3 ακομα μαρκες, δεν περιεχουν καθόλου χημικά, γι αυτό και τις πουλάνε τα μαγαζία με βότανα και φυσικά πρϊοντα.
Εσυ γιατι λες οτι θα μπλέξω. Δωσε περισσοτερες πληροφορίες παρακαλώ.
αν παρεις χενα παρε ενα τονο πιο ανοιχτο απο το φυσικο σου διοτι σκουραινει τα μαλλια.orestis είπε:βασικα εχω πολύ κοντα μαλλια και τα κοβω παρα πολυ συχνα. Οποτε θεμα στο να θελω να τη βγαλω και να μην βγαινει δεν υπαρχει. Με ενα κουρεμα θα φευγει.
Δεν εχω ασπρα μαλλιά, αλλα τωρα εχει αρχισει να γινετε το γκριζαρισμα αρκετα εντονο ειδικα στους κροτάφους.
Ριζα αν δεν απατώμαι κανουν ολες οι βαφες, οποτε το ιδιο πραγμα ειναι , δεν νομιζω οτι η χενα κανει κατι διαφορετικο οσον αφορα στη ριζα.
Αυτό που θελω ειναι να καλυψω τα γκρίζα με οσο το δυνατο φυσικο χρωμα, και οι βαφές απ οτι λενε οι περισσοτεροι, αυτο δεν το κανουν. Φαινεται οτι τα μαλλια ειναι βαμενα και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Εχω πολυ σκουρα καστανα μαλλια και πολυ πυκνα με σκληρη τριχα και αυτο που θελω ειναι απλα να μην φαινονται τα γκριζα , οχι να βαψω απαραιτητα ολα τα μαλλια, και να φαινομαι σαν κομοδινο.
Αν εχει και καποιος αλλος εμπειρια ας πει, γιατι δεν θελω να εχω κανενα περιεργο αποτελεσμα.
orestis είπε:Απλα θελω να αποφυγω τις χημικές βαφες, γιατι ούτως η άλλως δεν εχω ασπρισει, γκριζα εχω, και πιο πολυ στους κροτάφους. Θα με βολευε ενα προϊον που να καλύπτει μονο τα γκριζα , οπως υπηρχε καποιο που διαβασα εδω μεσα , αλλα τωρα δεν κυκλοφορεί.
Οποτε απο το να παω σε βαφη, θελω να καταφύγω σε κατι πιο φυσικό.
Οσο για τον τόνο, τα δικά μου ειναι πολυ σκουρα καστανα. Αν παω στο καστανό μηπως μου τα ανοιξει πολυ?
Εν τω μεταξύ έριξα μια ματια Πατρα, και δεν βλεπω να υπαρχει αυτή η χένα. Οποτε θα πρεπει να την παραγγείλω.
Panos1982 είπε:εγω ειμαι στισ 3 βδομαδες απο τοτε που εβαψα τα μαλλια και εχω να πω μερικα πραγματα....
1ον...
ως τις 2 εβδομαδες το χρωμα τις βαφης ειχε παραμεινει κανονικα στον τονο του ο οποιος εδενε απολυτα με τα φυσικα μου κ το αποτελεσμα πολυ ωραιο κ φυσικο....αλλα τωρα που ημουν στην 3η βδομαδα ειδα οτι η βαφει ειχε ξεκινησει τα πρωτα σταδια του να αποχρωματιζεται...δλδ οι βαμμενες τριχες μερικες ειχαν αρχισει να δειχνουν πιο ανοιχτες....δλδ απο καστανο ανοιχτο που ειχα παρει χρωμα ειχαν αρχισει μερικες να δειχνουν προς το σκουρο ξανθο θα το πω...αυτο πιστευω οτι γινεται γιατι σιγα σιγα με τον καιρο το χρωμα αρχιζει να ξεθωριαζει και επειδη η τριχα απο μεσα ειναι λευκη,καθως αποχρωματιζετε το καστανο ανοιχτο...αρχιζει να ανοιγει κ δειχνει προς το ξανθο σκουρο ας το πουμε....αν τα κραταγα αλλη μια βδομαδα θα γινοταν ξανθο ανοιχτο και στις 2 βδομαδες θα γινοταν παλι περιπου ασπρο.....καπως ετσι μου φαινεται δουλευει το συστημα απ οτι καταλαβα....μπορει να με βοηθησει και ο wez αν γνωριζει κατι παραπανω!!
σωστα καταλαβες πανο!!
3ον
wez η βαφη που δενει τελεια με τα μαλλια μου ειναι η 60 (καστανο μεσσαιο) και σημερα που θα τα βαψω παλι λεω να βαλω την 70 (πιο σκουρο) για τον λογο οτι (με το μυαλο μου σκεφτηκα) οτι καθως αποχρωματιζετε η βαφη κ μεσα ειναι λευκη η τριχα θα ειναι καλυτερα να παρω ενα χρωμα πιο σκουρο ετσι ωστε καθως περνανε οι μερες και μετα αποι κανα 20ημερο που η βαφη αρχιζει να ανοιγει να το κανω αυτο πιο διακριτικο δλδ να ανοιξει λιγοτερο....θα δουλεψει κατι τετοιο?? στο μυαλο μου νομιζω πως ναι...αλαλ στην πραξη ισως πεσω εξω
anyway το σηκωνω ευκολα ενα χρωμα πιο σκουρο οποτε θα το δοκιμασω κι αυτο το τιπ....
ναι πανο καλα υπεθεσες και εδω οσο ποιο σκουρα η βαφη τοσο ποιο αργος ο αποχρωματισμος της τριχας..λογικα θα δουλεψει οπως ανελυσες..κρατα μας ενημερους..
χαιρομαι που βρηκες ξανα λυση στο προβλημα σου,μπραβο..
ψευδαργυρο- χαλκο που λενε οτι μειωνει τις ασπρες εχεις σκεφτει να παρεις?μηπως δεις καλα αποτελεσματα??
Panos1982 είπε:
orestis είπε:Απλα θελω να αποφυγω τις χημικές βαφες, γιατι ούτως η άλλως δεν εχω ασπρισει, γκριζα εχω, και πιο πολυ στους κροτάφους. Θα με βολευε ενα προϊον που να καλύπτει μονο τα γκριζα , οπως υπηρχε καποιο που διαβασα εδω μεσα , αλλα τωρα δεν κυκλοφορεί.
Οποτε απο το να παω σε βαφη, θελω να καταφύγω σε κατι πιο φυσικό.
Οσο για τον τόνο, τα δικά μου ειναι πολυ σκουρα καστανα. Αν παω στο καστανό μηπως μου τα ανοιξει πολυ?
Εν τω μεταξύ έριξα μια ματια Πατρα, και δεν βλεπω να υπαρχει αυτή η χένα. Οποτε θα πρεπει να την παραγγείλω.
παρε το καστανο σκουρο και βλεπουμε στην συνεχεια..
αυτο που βαζει ο πανος ειναι παρομοιο με εκεινο το προϊον που σταματησε..ημιμονιμη βαφη 5λεπτη διχως αμμωνια,που βαφει μονο τα γκρίζα φιλε..
και εγω πατρα μενω!!και εσυ απο εδω εισαι?
στειλε μου pm αν θελεις να ανταλλαξουμε κινητα να βγουμε για κανα καφεδακι να γνωριστουμε..στην ιδια πολη μενουμε!! :blush:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:Τελικα το menperfect, είναι απλα ενα καλο χρωμοσαμπουαν για αντρες;
orestis είπε:Ναι wez απο εδω ειμαι, αν και εμενα χρονια αθηνα και σχετικα προσφατα γυρισα και δεν μου αρεσει καθολου. Κατι που φανηκε αμεσως στα μαλλια μου, γιατι μεσα σε ενα μηνα αρχισα να γκριζάρω και να εχω τριχοπτωση.
Θα κανονισουμε αν ειναι και για κανενα καφεδακι.
orestis είπε:Θύμα της κρίσης κι εγω, και δυστυχώς έπρεπε να αλλάξω ολη τη ζωη μου. Τι να κάνουμε θα το παλέψουμε.
Τα γκριζα να δω πως θα τα παλέψω
Panos1982 είπε:wez ειδα κι εγω για τον ψευδαργυρο που ρωτησες σε προηγουμενο μηνυμα....
αλλα δε θελω να ξανασχοληθω με τετοια πραγματα....δε θα ξαναπειραξω την ισορροπια του οργανισμου μου ποτε ξανα....
το εκανα μια φορα με την φιναστεριδη....ειδα τι γινεται...φτανει...δε θελω να παι3ω παλι με αυτα....γιατι ειναι τοσο πολυπλοκα κ τοσο αλληλοσυνδετοι οι μηχανισμοι αυτοι στο σωμα που ενα στοιχειο πειραζεις...αλλα 10 μεταβαλονται....
θελω να απεχω απ αυτα ειτε ειναι επικινδυνα ειτε ακινδυνα....και γενικα θελω να μην εξαρτωμαι απο κανενα φαρμακο...
θελω να ειμαι ελευθερος...και ανεξαρτητος
και υγιης και δυνατος απως εχει ορισει η φυση να ειμαι στην ηλικια μου!!!