Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

msc

New Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

mindtrapper είπε:
[quote author=msc link=topic=298.msg34676#msg34676 date=1275751607]
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω

Αν μπορει καποιος που ξερει να απαντησει ευχαριστω

Δεν μπορώ να σου πω για τη φίνα, γιατί δεν παίρνω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ούτε στα 15 δεν είχα αυτό που περιγράφεις. Εντάξει όταν δεις αυτά που λες λογικό είναι να κάνεις σκέψεις και να θέλεις σεξ, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα στύση ποτέ έτσι χύμα στο δρόμο όταν έβλεπα ωραία πλάσματα. Δε θα ήταν και βολικό κιόλας.

Εγώ λέω χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς. Αυτά τα πράγματα είναι σαν χιονοστιβάδα, ξεκινάνε από μια σκέψη και γιγαντώνονται στο κεφάλι μας. Βρες μια κοπελίτσα να κάνεις test drive και αν δεις ότι δε δουλεύουν όλα ρολόι ρίξε και άλλο λίγο τη δόση ή σταμάτα την τελείως και πήγαινε τοπικά.
[/quote]

Ευχαριστω για τη συμβουλη σου τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να αποβαλλω το αγχος που εχω αλλα δεν ειναι και ευκολο με ολα αυτα που εχω διαβασει

Και κατι ακομα πεσμενη λιμπιντος ειναι οταν δεν θες να κανεις σεξ η οταν δεν το σκεφτεσαι ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Και κατι ακομα πεσμενη λιμπιντος ειναι οταν δεν θες να κανεις σεξ η οταν δεν το σκεφτεσαι ???
[/quote]
οταν δεν θες να κανεις σεξ :sleep:

ANAR

Well-Known Member

kapamarou είπε:
[/quote]

Οταν δεν κάνει κουκου το πουλακι :D

msc

New Member

ANAR είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=298.msg34705#msg34705 date=1275767300]

[/quote]

Οταν δεν κάνει κουκου το πουλακι :D
[/quote]

κουκου κουκου :D :D :D

-stamatis-

New Member

Παιδια καταρχην συγχαρητηρια για τις συμβουλες που δίνετε. Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Ετοιμαζομαι να κανω μεταμοσχευση αλλα απο οτι εχω καταλαβει θα πρεπει μετα να ακολουθησω τη λυση της φιναστεριδης. Μίλησα λοιπον με το παθολογο ο οποιος μου ειπε αν σκεφτομαι να αποκτησω παιδι αμεσα να μην το παρω οπως επισης οτι δημιουργει πολλες φορες προβλημα στο συκωτι οπως και στο σεξουαλικο . Θα καλεσω και ουρολογο για το προστατη καθως και ορμονολογο για τις ορμονες. Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης μπορει να μου απαντησουν τα μελη που κανουν χρονια χρηση ποια ειναι η αποψη τους για το θεμα. Τελικά μπορουμε να παιρνουμε μεχρι 1 mg φιναστεριδης (ισως αυτο να εξαρταται και απο το καθε οργανισμο) και αν ναι μετα απο το διαστημα που το χρησιμοποιουν εχουμε καποια προβληματα?
Ευχαριστω προκαταβολικα...

romario

Member

σταματη που θα την κανεις την μεταμοσχευση ελλαδα?? και με ποια μεθοδο?? πιστευω πως καλως σου τα πε ο παθολογος αλλα με 1mg fina δυσκολο να χεις προβλημα στο σικωτη εκτος κ αν εχεις προδιαθεση κ μενα αυτο μου ειχε πει..εξαλλου σκεψου πως φαρμακα οπως αντιβιωτικα καρδιολογικα αλκοολ επηρεαζουν το συκωτι..οσο για τα περι πεσμενης λιμπιντο ειναι ενα θεμα που στον καθενα δρα διαφορετικα πιστευω..εγω ειχα στην αρχη της ληψης θεμα με τις πρωινες στυσεις αλλα τωρα ειμαι οκ...dont worry my friend!!!

dhmos

New Member

Παιδια, καταρχην καλημερα σε ολους.
Ειμαι νεο μελος αλλα απο εξαμηνο περιπου παρακολουθω το φορουμ στο οποιο μου αρεσει η αντικειμενικη αντιμετωπηση της τριχοπτωσης.
Τωρα,
Οσον αφορα την φιναστεριδη, θα ηθελα να ρωτησω τους ειδημωνες του σαιτ, γιατι υπερτερει σε σχεση με την ντουταστεριδη. Μιλαω παντα οσων αφορα τις παρενεργειες και για ληψη απο το στομα ως φαρμακευτικη αγωγη και οχι σαν τοπικο διαλυμα.

PS Και κατι ασχετο με το σιγκεκριμενο θεμα, αλλ μιας και δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο ηθελα να ακουσω γνωμες για το RU 56187 και RU 58841 που ειναι αντιανδρογονα. Λενε τα ξενα "στοματα" οτι ειναι οτι αποτελεσματικοτερο υπαρχει μεχρι στιγμης στην αγορα.

sovagg

New Member

[quote author=dhmos link=topic=298.msg36320#msg36320 date=1277999206
PS Και κατι ασχετο με το σιγκεκριμενο θεμα, αλλ μιας και δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο ηθελα να ακουσω γνωμες για το RU 56187 και RU 58841 που ειναι αντιανδρογονα. Λενε τα ξενα "στοματα" οτι ειναι οτι αποτελεσματικοτερο υπαρχει μεχρι στιγμης στην αγορα.
[/quote]

Φιλε εχεις κανα λινκ με φωτο-αποτελεσματα απο χρηση των συγκεκριμενων αντιανδρογονων??

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η φιναστεριδη εχει εγριση του fda η ντουτα οχι ( περι εγρισης αφορα για χρηση της στην τριχοπτωση )
η ντουτα για αλλα πραγματα εχει εγκριση

η φιναστεριδη μπλοκαρει τον εναν τυπου μονο ενζυμου
η ντουταστεριδη μπλοκαρει τους 2 τυπους ενζυμου

τα αντιανδρογονα που λες δεν τα εχουμε δοκιμασει
ισως ειναι κατι καλο αλλα μεχρι να το δοκιμασω δεν μπορω να πω περισσοτερα

επισης το συγκεκριμενο αντιανδρογονο ειναι πανακριβο
και δεν νομιζω να υπαρχει στα φαρμακεια

οποτε ψηφιζω καλυτερα φλουταμιδη που την ξερω και μου βοηθαει
την προμηθευομαι ευκολα
ειναι και πολυ φτηνη και ειναι μια χαρα

VAMPIRIA

Member

υπαρχει περιπτωση η φινα να εχει αρνητικα αποτελεσματα σε καποιον? εχει ακουσει καποιος κατι γι'αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
υπαρχει περιπτωση η φινα να εχει αρνητικα αποτελεσματα σε καποιον? εχει ακουσει καποιος κατι γι'αυτο?
ελπίζω να μην ρωτάς για sides...

κατά τα άλλα->90% ευνοούνται και ~10% δεν βλέπουν διαφορά

VAMPIRIA

Member

Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

tropheus

Well-Known Member

VAMPIRIA είπε:

VAMPIRIA είπε:
... περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν οφείλονται στη finasteride. Προφανώς έχεις πολύ επιθετική αλωπεκία...
Tα περιθώρια επιλογών σου δεν είναι πολλά. Eξαντλούνται στην Dutasteride...
Αν δεν είχες παρενέργειες από το proscar πιθανώς θα πρέπει να προχωρήσεις στη λήψη Dutasteride ...

ANAR

Well-Known Member

VAMPIRIA είπε:
Εγω μετα 15μηνες φινα οχι μονο δεν ειδα τιποτα ειμαι πολυ χειροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι να κανω.
αρχισα με revivogen+regain για 14 μηνες και δεν ειδα αποτελεσμα, στους 6 μηνες revivogen αρχισα και 1/5 φινα, περασαν 15 μηνες απο την χρηση proscar και αποτελεσμα -, εχω χασει το 1/4 περιπου των μαλλιων μου μεσα σε 1.5 χρονο. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ισως η μόνη λύση στην περιπτωση σου ειναι η μεταμοσχευση :-[

kapa

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
δεν ξερω τι να κανω.
το εψαξες αν εχεις τελικα ανδογενετικου τυπου αλωπεκια? :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
δεν ξερω τι να κανω.

κρίμα... :(

Hopefull

New Member

φιλαρακι βαζεις ακομα revivogen ταυτοχρονα με proscar και μινοξιδιλη?Αν ναι δοκιμασε να κανεις το εξης απλο...κοψε αυτη τη μπουρδα για μενα το revivogen και βαζε μια φορα το βραδυ μονοξιδιλη και propecia 1mg το πρωι.

Δεν λες πολλες λεπτομεριες για το πως συνδυαζεις τη θεραπεια σου και μπορει να κανεις κατι λαθος. Εισαι πολυ σπανια περιπτωση και μπορει να εισαι πραγματικα πολυ ατυχος αλλα πριν καταδικασεις τη θεραπεια σου καντην οσο πιο απλη γινεται γιατι τα πολλα μαζι πολυ συχνα δεν φερνουν καλα αποτελεσματα

Γεια σας μαγκες ειμαι καινουριος στο φορουμ και μπορω να πω πως οι συζητησεις που γινονται με εχουν βοηθησει πολυ στο να βγαλω συμπερασματα για την κατασταση μου και να σκεφτω το πως θα αντιδρασω απο εδω και μετα... σκεφτομαι να αρχισω τη χρηση φινα αλλα εχω μια απορια..
για ποιο λογο οταν κοβεις τη φινα τα μαλλια που υποθετικα λεμε εχεις βγαλει ξαναπεφτουν ;;
Ισχυει κατι τετοιο σε οσους εμφανιζουν αλωπεκεια η σε ολους ;
Μου φαινεται ματαιο να αρχισω κατι που μολις το κοψω ολα τα θετικα αποτελεσματα του θα εξαφανιστουν....

Άκης

Administrator

Original_Gangsta είπε:
για ποιο λογο οταν κοβεις τη φινα τα μαλλια που υποθετικα λεμε εχεις βγαλει ξαναπεφτουν ;;
Ισχυει κατι τετοιο σε οσους εμφανιζουν αλωπεκεια η σε ολους ;
Ισχύει σε όσους έχουν αλωπεκία.
Αυτό συμβαίνει γιατί επανέρχονται τα επίπεδα της DHT (που δημιουργεί την αλωπεκία) στα κανονικά επίπεδα. Με την φινα περιορίζεις τα επίπεδα της και απλώς καθυστερείς την τριχόπτωση, δεν την σταματάς.

Μπλουζα