Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

σαν μαρκα καλη,14 ευρο 50 καψουλες των 500mg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pansce

New Member

Παίδες καλησπέρα..Είχα γράψει πριν αρκετούς μήνες πάλι.Ίσως ο magic,o ngl,o Σπύρος με θυμούνται γιατί με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ όλοι.Μόλις συμπλήρωσα έναν χρόνο με big3..Tα αποτελέσματα εντυπωσιακά..απίστευτα,καλύτερα απο ΄
οτι κι εγώ ο ίδιος περίμενα.Πριν αρχίσω ήμουν norwood3 και τώρα λιγότερο απο 2!!Όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω το proscar μετά από ένα χρόνο και παρόλα τα αποτελέσματα που μου έδωσε..να πω ότι έπαιρνα καθημερινά 1/4 προσκάρ αυτό το διάστημα.Το παράδοξο είναι οτι τα sides εμφανίστηκαν τον τελευταίο μήνα και όχι στην αρχή.Δηλαδή στον ενδεκατο μήνα!!Και όταν λέω sides εννοώ προφανως σε σχέση με το σεξουαλικό.Στύσεις κτλ..Επειδή για κανένα λόγο δεν ρισκάρω σεξουαλικά προβλήματα μόνιμα και μη αναστρέψιμα σταματώ εδώ!!Με πόνο καρδιάς είναι αλήθεια αλλά δεν έχω επιλογή.Νερωμένο σπέρμα,μείωση στύσεων κτλ τα θεωρώ απείρως σημαντικότερα απο τα μαλλιά.Γιατί μάγκες χωρίς σεξ άστα να πάνε..Και φτάνω στο δια ταύτα.Τι κάνω τώρα?Για να κρατήσω έστω σε ένα ποσοστό 60%τα αποτελέσματα του προσκάρ όπως είχε πει και ο Παναγιώτης κάτι τέτοιο είναι εφικτό με καλά τοπικά blockers..Τι θα προτέινατε εσείς με την εμπειρία σας?Παναγιώτη που είσαι ο χημικός της παρέας τι θα μου πρότεινες?Έχεις καμιά καλη λοσιόν να προτείνεις?Έχεις φτιάξει κάτι καλό?Καταλαβαίνετε οτί είναι κρίμα να χάσω ότι με κόπο απέκτησα 1 χρόνο τώρα.Και κάτι τελευταίο.Είναι καλό να κόψω μαχαίρι το προσκάρ η να το ρίξω πρώτα στο 1/8 για κάποιο δίαστημα να παέι πιο ομαλά?Και αν συνεχιστούν οι παρενέργειες?Απευθύνομαι σε όλους τους γνωστούς αγνώστους και ειδικά στα γνώστα φιλαράκια που βοηθούν κατα κόρον!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..

δοκιμασε το μερα παρα μερα αφου θες να μεινεις σε σταδιο συντηρησης και γυρνα το στο 1/5 οχι στο 1/4...ακολουθησε το για να δεις λογικα δε θα εχεις προβλημα με τα sides...απο τη φινα για να σταθεροποιηθεις τι σταδια περασες?εντονο shed κλπ[ κλπ?Επισης τι ηλικια εχεις?

Panos1982

Well-Known Member

pansce είπε:
Παίδες καλησπέρα..Είχα γράψει πριν αρκετούς μήνες πάλι.Ίσως ο magic,o ngl,o Σπύρος με θυμούνται γιατί με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ όλοι.Μόλις συμπλήρωσα έναν χρόνο με big3..Tα αποτελέσματα εντυπωσιακά..απίστευτα,καλύτερα απο ΄
οτι κι εγώ ο ίδιος περίμενα.Πριν αρχίσω ήμουν norwood3 και τώρα λιγότερο απο 2!!Όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω το proscar μετά από ένα χρόνο και παρόλα τα αποτελέσματα που μου έδωσε..να πω ότι έπαιρνα καθημερινά 1/4 προσκάρ αυτό το διάστημα.Το παράδοξο είναι οτι τα sides εμφανίστηκαν τον τελευταίο μήνα και όχι στην αρχή.Δηλαδή στον ενδεκατο μήνα!!Και όταν λέω sides εννοώ προφανως σε σχέση με το σεξουαλικό.Στύσεις κτλ..Επειδή για κανένα λόγο δεν ρισκάρω σεξουαλικά προβλήματα μόνιμα και μη αναστρέψιμα σταματώ εδώ!!Με πόνο καρδιάς είναι αλήθεια αλλά δεν έχω επιλογή.Νερωμένο σπέρμα,μείωση στύσεων κτλ τα θεωρώ απείρως σημαντικότερα απο τα μαλλιά.Γιατί μάγκες χωρίς σεξ άστα να πάνε..Και φτάνω στο δια ταύτα.Τι κάνω τώρα?Για να κρατήσω έστω σε ένα ποσοστό 60%τα αποτελέσματα του προσκάρ όπως είχε πει και ο Παναγιώτης κάτι τέτοιο είναι εφικτό με καλά τοπικά blockers..Τι θα προτέινατε εσείς με την εμπειρία σας?Παναγιώτη που είσαι ο χημικός της παρέας τι θα μου πρότεινες?Έχεις καμιά καλη λοσιόν να προτείνεις?Έχεις φτιάξει κάτι καλό?Καταλαβαίνετε οτί είναι κρίμα να χάσω ότι με κόπο απέκτησα 1 χρόνο τώρα.Και κάτι τελευταίο.Είναι καλό να κόψω μαχαίρι το προσκάρ η να το ρίξω πρώτα στο 1/8 για κάποιο δίαστημα να παέι πιο ομαλά?Και αν συνεχιστούν οι παρενέργειες?Απευθύνομαι σε όλους τους γνωστούς αγνώστους και ειδικά στα γνώστα φιλαράκια που βοηθούν κατα κόρον!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..

παρενεργειες στον 11ο ε??? αυτα ειναι τα δυσκολα......γιατι δε κανεις μια εξετασεις να δεις τι γινετε??? παντος το καλο στην ολη υποθεση....ειναι οτι εσυ μιλας για το μπροστινο μερος του κεφαλιου....και οτι επανεκφυση εχεις δει εκει...δεν ειναι απ την φινα...ειναι απ την μινοξ....οποτε και να σταματησεις την φινα....δεν επηρεαζεται αμεσα αυτο το αποτελεσμα.....!!! δηλαδη οσο η μινοξ θα δρα καλα επανω σου...αυτα τα μαλλια δε θα τα χασεις......!!! Τωρα ισως να χασεις απο κει και πισω λογο της φινας..... :(

pansce

New Member

Ναι παρενέργειες στον ενδέκατο!!Άστα να πάνε.Ναι για το μπροστινό μέροσ μιλάω.Μιλάμε για καταπληκτικό αποτέλεσμα.Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτί είναι απο την μινόξ??Μακάρι να ισχύει βέβαια αυτό που λες γιατί το μπροστινό με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς.Πίσω δεν έχω πρόβλημα εξάλλου.Πάντως είναι πιθανόν να ισχύει αυτο που λες γιατί και την μινόξ ενα χρόνο τώρα την άρχισα οπότε δεν ΄ξερω τι απο όλα έκανε δουλειά!!Ίσως όλα μαζί.Πάντως παιδιά μόνο big three τίποτα άλλο.Αν ήξερα αυτήν την θεραπεία όταν μου άρχισε η τριχόπτωση τώρα θα είχα όλα τα μαλλιά γιατί ήδη τα αποτελεσματα είναι εντυπωσιακά.Είμαι 28 για να απαντήσω και στον προηγούμενο φίλο και γενικα η τριχόπτωση μου ήταν πάντα αργή όχι επιθετική αν σκεφθείτε ότι άρχισε στα 22.Στην αρχή της φίνας είχα κλασσικά έντονο shedding αλλά πέρασε σχετικά γρήγορα και μετά άρχισαν τα αποτελέσματα.Ειδικά μπροστά που ήταν το μεγάλο μου θέμα.Μακάρι να μην τα χάσω φίλε συνονόματε και να είναι απο την μινόξ αλλα ΄τοτε μήπως τζάμπα έβαζα την φίνα μέσα μου έναν χρόνο τώρα?Τι να κάνω είμαι σε δίλημμα.1/5 μου φαίνεται πάλι πολύ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε sides.Σκέφτομαι το 1/8 μέρα παρά μέρα αφού είμαι σε φάση συντήρησης και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να διατηρήσω τα υπάρχοντα τίποτα άλλο.Αν μείνω έτσι θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!!Αλλα γιατί είπες οτί αυτα είναι τα δύσκολα?Γιατι με τρομάζεις??

Άκης

Administrator

Αν κόψεις την φινα, θα χάσεις τα μαλλιά που έβγαλες. Επιβεβαιωμένο.
Η μινοξ ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει τα μαλλιά. Άλλωστε, άλλα μαλλιά διατηρεί η φίνα και άλλα η μινοξ, αν σταματήσεις κάτι από τα δύο θα δεις διαφορά άμεσα.
Κάνε το εξής που έκανα και εγώ. Κόψε την φινα για λίγο καιρό, πχ 3 εβδομάδες. Όχι πολύ παραπάνω. Μετά ξεκίνα την ξανά με δόση υπερβολικά χαμηλή να δεις πως πας. Η χαμηλή δόση δεν θα σου δώσει περισσότερο μαλλί, αλλά θα σου το κρατήσει.

danceworld_2001

Well-Known Member

Μια σημείωση στον φιλο μιας και είχαμε ακολουθήσει ίδια αγωγή. Ξεκίνησα 2005 με φίνα 1/4 για 3 χρόνια και μετά 1/3 για 1 και κατι. Παράλληλα τον πρώτο χρόνο μινόξ χ 2, μετά 1 φορά την μέρα μινόξ και οχι κάθε μέρα, 3-4 φορές την βδομάδα. Απο nw 3+ πήγα 2-, με το proscar το κράτησα το αποτέλεσμα χωρίς φθορές.

Σεπτέμβριο 2008 σταμάτησα απότομα φίνα και είχα τρελές παρενέργειες (συμπτώματα οξείας προστατίτιδας) διότι η φίνα μικραίνει τον προστάτη, κόβοντας την μεγάλωσε στο φυσιολογικό και σε ολη την φάση αυτή πέρασα για 1 χρόνο μαρτύρια. Φταίνε και οι μεγάλες δόσεις που κακώς έπαιρνα (1/3). Οπότε προσοχή... το απότομο κόψιμο ίσως έχει παρενέργειες.

Τέλος, 1 χρόνο χωρίς φίνα μόνο μινόξ και γύρισα σε nw3, τα κεκτημένα δεν διατηρούνται. Απο αρχες Μαρτίου 2010 είμαι σε big 3 και είδα πάλι μεγάλη πρόοδο. Μην κόψεις φίνα, παίξε πχ 1/6 η και 1/8, πάρε και ενα τοπικό πχ revivogen και full μινόξ γιατί θα κλάψεις απώλειες.

Το 2005 η επανέκφυση ήταν τεράστια και γρήγορη. Τώρα αργή και δύσκολη, τα κεκτημένα με κόπο αποκτήθηκαν, όσο περνάνε τα χρόνια δεν έρχονται πάλι εύκολα. Ίσως δεν έρθουν καν.

pansce είπε:
Ναι παρενέργειες στον ενδέκατο!!Άστα να πάνε.Ναι για το μπροστινό μέροσ μιλάω.Μιλάμε για καταπληκτικό αποτέλεσμα.Πώς είσαι τόσο σίγουρος οτί είναι απο την μινόξ??Μακάρι να ισχύει βέβαια αυτό που λες γιατί το μπροστινό με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς.Πίσω δεν έχω πρόβλημα εξάλλου.Πάντως είναι πιθανόν να ισχύει αυτο που λες γιατί και την μινόξ ενα χρόνο τώρα την άρχισα οπότε δεν ΄ξερω τι απο όλα έκανε δουλειά!!Ίσως όλα μαζί.Πάντως παιδιά μόνο big three τίποτα άλλο.Αν ήξερα αυτήν την θεραπεία όταν μου άρχισε η τριχόπτωση τώρα θα είχα όλα τα μαλλιά γιατί ήδη τα αποτελεσματα είναι εντυπωσιακά.Είμαι 28 για να απαντήσω και στον προηγούμενο φίλο και γενικα η τριχόπτωση μου ήταν πάντα αργή όχι επιθετική αν σκεφθείτε ότι άρχισε στα 22.Στην αρχή της φίνας είχα κλασσικά έντονο shedding αλλά πέρασε σχετικά γρήγορα και μετά άρχισαν τα αποτελέσματα.Ειδικά μπροστά που ήταν το μεγάλο μου θέμα.Μακάρι να μην τα χάσω φίλε συνονόματε και να είναι απο την μινόξ αλλα ΄τοτε μήπως τζάμπα έβαζα την φίνα μέσα μου έναν χρόνο τώρα?Τι να κάνω είμαι σε δίλημμα.1/5 μου φαίνεται πάλι πολύ δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε sides.Σκέφτομαι το 1/8 μέρα παρά μέρα αφού είμαι σε φάση συντήρησης και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να διατηρήσω τα υπάρχοντα τίποτα άλλο.Αν μείνω έτσι θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!!Αλλα γιατί είπες οτί αυτα είναι τα δύσκολα?Γιατι με τρομάζεις??

pansce

New Member

Μάλιστα..Σας ευχαριστώ πολύ όλους..Άρα τείνω προς αυτο που λέει και ο Άκης.Κόψιμο 3 εβδομάδες και μετά θα πάς σε 1/8 3 μέρες την εβδομάδα.Συντήρηση θέλω τίποτα άλλο.Άκη με τόσο χαμηλές ποσότητες λες να μην έχω καθόλου sides??Γιατί αν ε΄χω την κόβω και ασ χάσω τα μαλλιά.Να μην πάω σε κάτι τοπικό λες?

mindtrapper

Member

Έχω μια απορία.

Είμαι, ας πούμε, Norwood IV με σταθεροποιημένη τριχόπτωση τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι 25 χρονών. Μέχρι τώρα δεν έπαιρνα τίποτα (πέρα από μερικούς μήνες Regain πριν 4-5 χρόνια).

Έχει νόημα να αρχίσω μόνο μινοξιδίλη 2/ημέρα και κέτο 2/εβδομάδα χωρίς DHT blocker; Με το σκεπτικό ότι θεωρώ (λανθασμένα ή όχι δεν ξέρω, αλλά ας υποθέσουμε ότι έχω δίκιο) ότι το χειρότερο πέρασε και πάω πιο πολύ για regrowth και όχι να σώσω αυτά που έχω (ή δεν έχω :D). Ή μήπως η δράση της φίνας με τη μείωση DHT στο κρανίο θα βοηθήσει τη μινόξ να δώσει καλύτερα regrowth;

Ρωτάω επειδή όπως ξέρουμε: τα μαλλιά της φίνας τα κρατάς με φίνα και τα μαλλιά της μινόξ με μινόξ. Αλλά παίζει να μην δώσει τα μέγιστα η μινόξ χωρίς φίνα;

Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρω φίνα πάω σε 0.2mg που διάβασα ότι έχει ένα 80% του αποτελέσματος του 1mg, και αν την ανεχτώ καλά μετά πάω σε 0.5mg, πιο πάνω χλωμό. (http://www.physics.upenn.edu/facultyinfo/frankel/papers/propeciafda2/)

Ευχαριστώ.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μόνο συνδυαστικά μινοξ+φινα μπορείς να πάρεις μέγιστα-διαφορετικά για τον καθένα-αποτελέσματα

μονο-θεραπεία δεν πρόκειται να σου δώσει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα 8)

mindtrapper

Member

Σπύρος είπε:
μόνο συνδυαστικά μινοξ+φινα μπορείς να πάρεις μέγιστα-διαφορετικά για τον καθένα-αποτελέσματα

μονο-θεραπεία δεν πρόκειται να σου δώσει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα 8)

Με ποιο σκεπτικό; Ότι τα μαλλιά που θα δώσει η μινόξ θα πέσουν αν δεν πάρεις φίνα; Επειδή εγώ νόμιζα ότι η φίνα είναι για σταθεροποίηση της τριχόπτωσης, να σώσεις δηλαδή ότι έμεινε. Εκτός αν δίνει και καλό regrowth.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κοίτα,
στον 2ο χρόνο φινα (αν όλα τα τριχοθυλάκια σε καλή κατάσταση) παίζει regrowth

gelisva

New Member

υποψιαζομαι οτι ο φαρμακοποιος ειναι λιγο λαμογιο, το προσκαρ το κοβει μονος του και το βαζει σε μπουκαλακια των 60 ημερων. παιζει να μην βαζει προσκαρ..???ανοιξα ενα δισκιο χτες και εχει κατι μπλε μπιλακια πολυ μικρα το χει δει κανεις???

kapa

Μέλος του προσωπικού

gelisva είπε:
υποψιαζομαι οτι ο φαρμακοποιος ειναι λιγο λαμογιο, το προσκαρ το κοβει μονος του και το βαζει σε μπουκαλακια των 60 ημερων. παιζει να μην βαζει προσκαρ..???ανοιξα ενα δισκιο χτες και εχει κατι μπλε μπιλακια πολυ μικρα το χει δει κανεις???
προσκαρ ειναι,το χαπι ειναι επικαλυμενο μπλε,το θεμα ειναι γιατι δεν το κοβεις μονος σου,υπαρχουν εργαλεια που κοβουν τα χαποια με ακριβεια και εισαι και σιγουρος για το τι χρησιμοποιεις.εκτος και αν στο κοβει τζαμπα ;)

ANAR

Well-Known Member

gelisva είπε:

Παρε ενα κουτι και κοφτα μονο σου γιατι να στα κοβει ο φαρμακοποιός και να εχεις την αμφιβολία εαν σου βαζει προσκαρ.

gelisva

New Member

24e τα παιρνω για 60 μερες τι να πω τοσο γκιωνης θα ειναι ο φαρμακιος και τι να βαζει μεσα κανα ντεπον..παντως κατι μπλε μπιλακια εχει..πολυ μικρα

msc

New Member

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω

Αν μπορει καποιος που ξερει να απαντησει ευχαριστω

NoMoreLoss

New Member

msc είπε:
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα επειδη ειμαι αρκετα μπερδεμενος και αγχωμενος σχετικα με τη φινα.Παιρνω εδω και εναμιση μηνα 1/8 προσκαρ και εχω δει καποιες παρενεργειες οπως μειωμενη ποσοτητα σπερματος και πιο χαλαρα πραγματα το πρωι.Ωστοσο αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν βλεπω καμια γκομενα η κανα μπουτακι η κωλαρακι δεν μου κανει την ιδια αισθηση οπως παλια δλδ πριν 2 μηνες που εβλεπα κατι και γινοουνα τουρμπο .Μηπως φταιει η φινα η το πολυ αγχος που εχω μηπως δεν μπορεσω να λειτουργησω την καταλληλη στιγμη.Ειμαι 22 χρονων μπορει να εγινα λιγο κουραστικος αλλα δεν ηξερα που αλλου να τα πω

αν έχεις μειωμένη επιθυμία για σεξ και δεν αντέχεις τις παρενέργειες της φίνας τότε υπάρχει μόνο ένας δρόμος, την σταματάς. εγώ προσωπικά την έχω κόψει 2 φορές και δύσκολα θα ξαναρχίσω αυτό το φάρμακο. αλλά μην σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να κάνεις σεξ γιατί τότε όντος δεν θα μπορείς να κάνεις, είναι και ψυχολογικό το θέμα...λές ας πούμε..ωχ παίρνω φίνα άρα δεν μου κάνει κούκου άρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα..με συνέπεια να ρίχνεις ο ίδιος τον εαυτό σου ενώ στην πραγματικότητα είσαι μια χαρά.

mindtrapper

Member

msc είπε:

Δεν μπορώ να σου πω για τη φίνα, γιατί δεν παίρνω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ούτε στα 15 δεν είχα αυτό που περιγράφεις. Εντάξει όταν δεις αυτά που λες λογικό είναι να κάνεις σκέψεις και να θέλεις σεξ, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα στύση ποτέ έτσι χύμα στο δρόμο όταν έβλεπα ωραία πλάσματα. Δε θα ήταν και βολικό κιόλας.

Εγώ λέω χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς. Αυτά τα πράγματα είναι σαν χιονοστιβάδα, ξεκινάνε από μια σκέψη και γιγαντώνονται στο κεφάλι μας. Βρες μια κοπελίτσα να κάνεις test drive και αν δεις ότι δε δουλεύουν όλα ρολόι ρίξε και άλλο λίγο τη δόση ή σταμάτα την τελείως και πήγαινε τοπικά.

Μπλουζα