Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
Σκεπτικιστή, βγες απ' το τρυπάκι. Καταλαβαίνω τον πειρασμό του να μπεις σε αντίλογο με άτομα που κράζουν τη φίνα επειδή δεν τους έκατσε ή επειδή τη θεωρούν επικίνδυνη (αν και ορισμένοι παριστάνουν τους τολμηρούς ανακαλύπτωντας "φάρμακα" που οι παρενέργειες της φίνας είναι... βηχαλάκι μπροστά τους), αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να αναλώνεσαι άδικα. Το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του, ακόμη και το site στους όρους εγγραφής αναφέρει ρητά ότι οι απόψεις που ακούγονται εδώ μέσα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρική γνωμάτευση.
Btw, επειδή είπες ότι δε βλέπεις αποτελέσματα, δε νομίζεις ότι το 1/8 (0,5 mg) είναι ανεπαρκής ποσότητα;
skeptikistis είπε:ΧχχχΧ επειδη φανταζομαι με βαζεις στους πολλους που "αβανταρουν" το χαπι, θα ηθελα να μου πεις τι θα προτεινες σε καποιον που προφανως τον ενοχλει η τριχοπτωση για να ειναι σε αυτο το σαιτ... Περιμενω σοβαρες προτασεις. Αν ειναι μη σε νοιαζουν τα μαλλια γιατι τις γυναικες τις νοιαζει το 2 κιλα @@, φανταζομαι δεν θα επρεπε να εισε ενεργο μελος πλεον. Η εστω τοσο ενεργο...
Επειδη εχω καταλαβει οτι εχω θεωρηθει απο μερικους συνομοσιολογους οτι "αβανταρω το χαπι" σε πμ μεχρι και οτι δουλευω για τη ΜΕΡΚ μου ειπανε, και ψαχνουν εχθρους, να πω οτι κοβω το προσκαρ στα 8 γιατι ειναι το ιδιο πραγμα, οτι παιρνω εδω και 6 μηνες με 0 (ΜΗΔΕΝ) αποτελεσμα, μονο να μαδαω, και απο σαιντς τους πρωτους μηνες πρωινες στυσεις γιοκ. Παρολαυτα, και εγω, οπως και αλλοι (ΠΧ ΑΚΗΣ ο αντμιν) λεμε οτι τα μακροχρονια αποτελεσματα που οι περισσοτεροι θα δουν με τη φινα, δεν θα τα δουν αλλιως.
Επισης οτι ολα αυτα τα μετραω καθε μερα ποσο σκληρο ειναι το κ.... και ποσο ακριβως χρονο κανει κτλ, ειναι ψυχολογικα. Δειτε ο κακασι απο το πολυ διαβασμα hairlossgr εχει παρενεργειες φινας χωρις να παιρνει
Ακουω αντιλογο σε αυτο.
Σκεπτικιστή, βγες απ' το τρυπάκι. Καταλαβαίνω τον πειρασμό του να μπεις σε αντίλογο με άτομα που κράζουν τη φίνα επειδή δεν τους έκατσε ή επειδή τη θεωρούν επικίνδυνη (αν και ορισμένοι παριστάνουν τους τολμηρούς ανακαλύπτωντας "φάρμακα" που οι παρενέργειες της φίνας είναι... βηχαλάκι μπροστά τους), αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να αναλώνεσαι άδικα. Το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του, ακόμη και το site στους όρους εγγραφής αναφέρει ρητά ότι οι απόψεις που ακούγονται εδώ μέσα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρική γνωμάτευση.
Btw, επειδή είπες ότι δε βλέπεις αποτελέσματα, δε νομίζεις ότι το 1/8 (0,5 mg) είναι ανεπαρκής ποσότητα;