Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Hairboost

Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Eιναι η ποιο δυνατη και η χειροτερη θεραπεια ταυτοχρονα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos76

Member

Panos1982 είπε:
[quote author=mojo link=topic=298.msg51268#msg51268 date=1302863664]
[quote author=Panos1982 link=topic=298.msg51265#msg51265 date=1302861450]
[quote author=Toppikistis link=topic=298.msg51198#msg51198 date=1302798744]

· διαφορική αύξηση ντοπαμίνης/πτώση σεροτονίνης σε μέρη του εγκεφάλου

·

αυτη η μεταβολη ειναι η βασικοτερη.....απ την αλλαγη ντοπαμινης και σεροτονινης.....απ αυτες ξεκινανε οι παρενεργειες που εχουν να κανουν με λιμπιντο....στυση....με παρασυμπαθετικο νευρικο συστημα και με κοπωση του οργανισμου γενικα.....
[/quote]

Τεκμηριώνεται κάπως αυτό? Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι διαταραχές στύσης - λίμπιντο (στην πλειοψηφία τουλάχιστον) συμβαίνουν από την αρχή της χρήσης. Στη συνέχεια είτε υπάρχει βελτίωση είτε αναγκαστική διακοπή. Δικαιολογείται δηλαδή από την πρώτη εβδομάδα χρήσης τέτοια βιοχημική μεταβολή?
[/quote]

βασικα οι ουσιες ντοπαμινη και σεροτονινη εχουν να κανουν αμεσα με το τριπτυχο εγκεφαλος- νευρικο συστημα-γεννητικα οργανα.....
και απο τις μεταβολες αυτων των ορμονων προκαλουνται ποικιλες παρενεργειες......
η υπερβολικη εξπερματωση σε βαθος χρονου....επιφερει αλλαγες σε αυτες τις ορμονες...σεροτινινη κ ντοπαμινη.....κι αυτο δεινει μετα παρενεργειες.....δειτε ενα αποσμασμα που λεει τι παρενεργειες δημιουργουνται οταν αλλαζουν αυτες οι ορμονες.....

Frequent ejaculation stimulate acetylcholine/parasympathetic nervous functions. Excessive stimulation can result in over production of sex hormones and neurotransmitters such as acetylcholine, dopamine and serotonin.

Abundant and unusually large amount of these hormones and neurotransmitters can cause the brain and adrenal glands to perform excessive dopamine-norepinephrine-epinephrine conversion and turn the brain and body functions to be extremely sympathetic. In other words, there is a big change of body chemistry when one excessively ejaculates.

Over ejaculation, like other behaviors, when addicted it can lead to both psychological and physiological imbalances.

The side effects of such changes to the body include:

* Fatigue. Feeling tired all the time
* Lower back pain
* Thinning hair / Hair Loss
* Soft / Weak Erection
* Premature Ejaculation
* Eye floaters or fuzzy vision
* Groin / Testicular Pain
* Pain or cramp in the pelvic cavity or/and tail bone

Oλα αυτα εχουν να κανουν με την μεταβολη της σεροτονινης κ της ντοπαμινης στον σωμα μας......οι οποια μεταβολη μπορει να προκληθει απο διαφορους παραγοντες....οπως απ την χρηση φινας.....
γι αυτο και πολλοι χρηστες φινας (κι εγω μεσα σε αυτους)....βλεπουν πολλες παρενεργειες οπως αυτες απο πανω.....
[/quote]

Πάνο όλα αυτά που λες τα έχω βιώσει κατα διαστήματα και τα βιώνω...μήπως όμως δεν είναι μόνο από τη χρήση φίνας ή από τα πολλά χυσίματα αλλά και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες? Δηλαδή ψυχολογία,κούραση δουλειάς,αγχος οικονομικό,γάμος,κρίνια γυναίκας..κ.α :)
Δίοτι ποτέ δεν έχω πάρει φίνα(μόνο βιταμίνες και ρεγκέιν) αλλά αυτά τα βίωνα ακόμη και σε περιόδους που δεν έπερνα τίποτα! :(

menwn

New Member

Παιδιά χαιρετισμούς απο το Vancouver.

Όχι, τον κύριο Hansson από εδώ μέσα τον έμαθα... απλά ζώ εδώ για λίγο καιρό ακόμα, ελπίζω, και μετά θα επιστρέψω Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστικα όταν έμαθα πως είναι δημοφιλής προορισμός το Vancouver!!

Το θέμα μου είναι το εξής. Έχω αρχίσει και παρατηρώ αραίωση στο Crown γύρω από την κορυφή. Πήγα λοιπόν κι εγώ, ως καλός καναδός στο γιατρό (εδώ επισκέπτεσε τον general practitioner - σαν παθολόγο ένα πράγμα- γι αυτά τα θέματα) και τον ρώτησα: "τι κάνουμε"; Χωρίς να κουνήσει ούτε βλέφαρο μου είπε πέρνεις proscar και το κόβεις στα τέσσερα. Ένα την ημέρα. (παρεπιπτώντος για τρείς μήνες χάπια πληρώνεις μόνο $35 - δηλαδή $140 περίπου το χρόνο, α ναι και τα καλύπτει η ασφάλεια αν τα πάρεις ανά τρίμηνο (μην ρωτάτε τώρα για λεπτομέριες γιατί το τρίμηνο...)).

Εγώ ως έλλην, είχα κάνει την έρευνά μου (ειδικά από εδώ μέσα) και επέμεινα πάρα πολύ για τις παρενέργειες. Ειδικά τις σεξουαλικές. Ο γιατρός, πάλι χωρίς να κούνησει βλέφαρο, μου είπε πως δεν έχει συναντήσει κανένα ασθενή του (κι απ' ότι κατάλαβα από τον τρόπο που το έθεσε έχει αρκετούς) που να είχε το παραμικρό πρόβλημα. Και να μην φοβάμαι. Worst case scenario το κόβω και γίνομαι γκουσγκούνης.

Τα ίδια μου είπε κι απο τηλεφώνου μια δερματολόγος, πάλι καναδή. Μιλάνε με πολύ μεγάλη σιγουριά πως δεν παίζει παρενέργεια. Έτσι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω γιατί μπιφτέκι στα 27 μου πέφτει κάπως βαρύ (στο στομάχι) ρε γαμώτο.

Το ερώτημα μου είναι το εξής. Από τη δική σας εμπειρία είναι πιθανό να την πατήσω άσχημα με αυτό το πράγμα; Κι αν την πατήσω άσχημα η κατάσταση είναι αναστρέψιμή; (οι γιατροί εδώ λένε όχι και ναι αντίστοιχα) αλλά ρε παιδεία αν και δεν είναι αμερική πάντα παίζει να τα παίρνουν χοντρά από τις φαρμακευτικές. Γι αυτό, αν και ξέρω πως δεν είναι μόνιμη λύση, ούτε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να ακούσω γνώμες κι εμπειρίες. Πιστέψτε με έχω διαβάσει τα πάντα μεσα στο forum και οι απόψει διήσταντε αλλά θα ήθελα να δω κάτι πιο συγκεκριμένο.

Επίσης σκέφτομαι να αφήσω τα χάπια προς το παρόν στην άκρη και να πιάσω το rogain. Είναι κάτι που μόνο του μπορεί να βοηθήσει να μείνει η κατάσταση ως έχει για μερικά χρόνια ακόμα;

Στην τελική καλύτερα ξυριστική μηχανή παρά ανικανότητα.

Αυτά τα ολίγα κι ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Άκης

Administrator

Μιλούσε πρόσφατα με έναν, ο οποίος παίρνει μερικά χρόνια φινα (είναι 25) και όταν τον ρώτησα για τα συμπτώματα και αν βλέπει κάτι μου είπε ότι δεν βλέπει ούτε μειωμένη πρωινή στύση, ούτε προβλήματα στην στύση κλπ...
Μάλιστα δεν τα γνώριζε καν. Απλά παρατήρησε κάποια διαφορά στον χρόνο του σεξ.

Ωστόσο παίρνει φινα από φαρμακείο και είναι στανταρ η ποσότητα (αμφιβάλλω αν είναι της μερκ, πρέπει να είναι generic).

Πιθανών η στανταρ δόση να είναι κλειδί (ή και η ηλικία/άτομο).

menwn είπε:
Το ερώτημα μου είναι το εξής. Από τη δική σας εμπειρία είναι πιθανό να την πατήσω άσχημα με αυτό το πράγμα; Κι αν την πατήσω άσχημα η κατάσταση είναι αναστρέψιμή; (οι γιατροί εδώ λένε όχι και ναι αντίστοιχα) αλλά ρε παιδεία αν και δεν είναι αμερική πάντα παίζει να τα παίρνουν χοντρά από τις φαρμακευτικές.

Επίσης σκέφτομαι να αφήσω τα χάπια προς το παρόν στην άκρη και να πιάσω το rogain. Είναι κάτι που μόνο του μπορεί να βοηθήσει να μείνει η κατάσταση ως έχει για μερικά χρόνια ακόμα;
Να την πατήσεις άσχημα, δεν νομίζω. Από την δική μου εμπειρία, όλα τα sides έφυγαν μετά από λίγο καιρό.

Το rogain δεν θα σου δώσει και πάρα πολλά, αλλά μαζί με την φιναστερίδη δίνει τρομερό αποτέλεσμα.

menwn

New Member

Ευχαριστώ Ακη για την απάντηση! Ακόμα ένα ερώτημα. Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να κάνω συντήρηση των μαλλιών που έχω γιατί δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Γι αυτό ρώτησα για το rogaine. Θα μπορούσα με rogaine και ένα καλό σαμπουάν όπως το Nizoren να διατηρήσω τα μαλλιά μου ως έχουν; Τουλάχιστον για κάποια χρόνια;

Θα είμαι υπερ ευχαριστημένος και μόνο με αυτό.

Μου έκανε τρελή εντύπωση η άνεση που ο γιατρός μου έγραψε φινα για ένα χρόνο και είμαι σίγουρος πως τα sides είναι πιο πολύ στο μυαλό μας αλλά επειδή με ξέρω θα μου φύγει η αγωνία για το μαλλί και θα μου έρθει αγωνία για τα sides (και έτσι θα σκάσουν κι αυτά σίγουρα :knup: ). Οπότε αν ένας συνδιασμός rogaine και Nizoren είναι καλός τουλάχιστον για διατήρηση θα πάω να τα πάρω.

Γνώμες;

vinnie1978

New Member

φιλε καλησπερα και απο μενα. αν και δεν ειμαι τοσο εμπειρος οπως τα υπολοιπα παιδια εδω μεσα σε αυτο το πολυ καλο φορουμ αλλα απο 15 χρονων επειδη ειχα τριχοπτωση και το πολεμησα οπως μπορουσα και τωρα ειμαι 33 , θα ελεγα οτι το rogaine ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο προιον και με ενα εξισου καλο σαμπουαν θα το πολεμησεις πολυ δυνατα αν η τριχοπτωση σου προχωραει σιγα σιγα και δεν ειναι διαχυτη και επιθετικη. εγω ολα αυτα τα χρονια οσο χρησιμοποιουσα regain με ενα καλο σαμπουαν οπως το fungoral ημουν απολυτα ευχαριστημενος. μονο μια περιοδο 2 χρονων αφησα το regain και χρησιμοποιησα σκευασματα αλλων εταιριων και η κατασταση μου επιδεινωθηκε ραγδαια. εδω και 10 μηνες που χρησιμοποιω και παλι το rogaine foam που ειναι και πολυ πρακτικο γιατι δεν λαδωνει μαζι με fungoral και διατηρησα αυτα που εχω αλλα και μπορω να πω με απολυτη βεβαιοτητα οτι δυναμωσαν. καλη τυχη και καλα αποτελεσματα....

kos1987

New Member

otherdude είπε:
αυτο με το Revivogen το λενε ολοι γιατι νομιζαν ολοι οταν το πηραν οτι θα γεμισουν μαλλια... :monster:

το revivogen μπλοκαρει πιο πολυ την DHT Aπ οτι η λαλακια η φιναστεριδη.....

Αν και εγω δεν προκειται να βαλω στο αιμα μου τη φινα, θα ηθελα να διορθωσω κατι.ΝΑΙ το revivigen ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ τη δραση του ενζυμου που μετατρεπει τη τεστοστερονη σε dht in vitro ομως περιοριζει ΜΟΝΟ τη δραση του 5α ενζυμου που βρισκεται στο τριχωτο της κεφαλης, αλλα ταυτοχρονα δημιουργειται dht κυριως στον προστατη, εγκεφαλο και αλλου.ΕΝΑ μερος αυτης μεσω του αιματος φτανει τελικα στα τριχοθυλακια...Γι'αυτο λεω το ιδανικο ειναι να μπλοκαρεις τη dht να συνδεθει στους υποδοχεις των τριχοθυλακιων.Τη δουλεια αυτη την κανει η αδυνατη κατ' εμε σπιρολακτονη και το ru58841.Το τελευταιο δοκιμαζεται 2 χρονια απο χρηστες φορουμ του εξωτερικου και ισχυριζονται οτι τους κραταει τα μαλλια ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τη ντουτα που λαμβανεται peros.ΝΑ σημειωσουμε οτι πλεον επειδη υπαρχει ανταγωνισμος στα εργαστηρια που το παραγουν εχουν πεσει οι τιμες τα 10 γραμ. απο 450+δολλαρια μαζι με τα μεταφορικα, στα 300 δολ. με μεταφορικα και αν παρεις 20γραμ το χρεωνου 400δολ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Αν και εγω δεν προκειται να βαλω στο αιμα μου τη φινα, θα ηθελα να διορθωσω κατι.ΝΑΙ το revivigen ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ τη δραση του ενζυμου που μετατρεπει τη τεστοστερονη σε dht in vitro ομως περιοριζει ΜΟΝΟ τη δραση του 5α ενζυμου που βρισκεται στο τριχωτο της κεφαλης, αλλα ταυτοχρονα δημιουργειται dht κυριως στον προστατη, εγκεφαλο και αλλου.ΕΝΑ μερος αυτης μεσω του αιματος φτανει τελικα στα τριχοθυλακια...

Ναι, αλλά σκέψου ότι και τα blockers που αναστέλουν την dht στο σώμα και όχι τοπικά, αναστέλουν μόνο ένα ποσοστό της. Δεν εξαλείφουν όλη την dht δηλαδή. Οπότε και στη μία περίπτωση και στην άλλη, η dht θα υπάρχει στο αίμα.

kos1987

New Member

Fenimore είπε:
Ναι, αλλά σκέψου ότι και τα blockers που αναστέλουν την dht στο σώμα και όχι τοπικά, αναστέλουν μόνο ένα ποσοστό της. Δεν εξαλείφουν όλη την dht δηλαδή. Οπότε και στη μία περίπτωση και στην άλλη, η dht θα υπάρχει στο αίμα.

Σωστα, συμφωνα με τη merck 1mg fina προκαλει περιπου 70% μειωση της dht στο αιμα και 60+% στο τριχωτο.Τωρα αντιστοιχες ερευνες για το ρεβιβο δεν εχουν γινει...Αλλα μην ξεχνας οτι και το 40% της dht σε συνδυασμο με +50% της τεστοστερονης στο τριχωτο που προκαλει συνεχιζει να καταστρεφει τα τριχοθυλακια, που γινονται ολο και πιο ευαιασθητα στα ανδρογονα με την παροδο του χρονου βαλεις δε βαλεις dht blocker.Εξαλου η dht ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας.Οποτε τι μενει? βαζεις μια ομπρελα μεταξυ τριχοθ. και ορμονων....

kos1987 είπε:
.Εξαλου η dht ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας.Οποτε τι μενει? βαζεις μια ομπρελα μεταξυ τριχοθ. και ορμονων....

Τωρα εγω αν ζητησω κατι γραπτο που να το υποστηριζει αυτο θα ειμαι @@@ιδι ε? 8)

kos1987

New Member

Σεβομενος την επιθυμια του otherdude μεταφερω εδω την απαντηση μου στον skeptikisti σχετικα με την υπαρξη φυσιολογικα της dht (Fenimore μπορεις να διαγραψεις το μηνυμα μου εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3248.msg59060/topicseen.html#new γιατι δεν ξερω πως γινεται?)
Τα παντα ολα επανω μας εχουν λογο υπαρξης ...
Απο αυτο το αρθρο για τα ποντικια http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/832639
κραταμε το: The characteristics of DHT brain and pituitary cell nuclear binding are compared with the respective characteristics of neural cytosol and ventral prostate nuclear androgen binding components

Ακομη,
Effects of testosterone metabolites on copulation, medial preoptic dopamine, and NOS-immunoreactivity in castrated male rats
Susan K. Putnam1, Satoru Sato, Jon V. Riolo and Elaine M. HullCorresponding Author Contact Information, E-mail The Corresponding Author
Department of Psychology, State University of New York at Buffalo, Buffalo, NY 14260-4110, USA

The medial preoptic area (MPOA) is an important integrative site for male sexual behavior. Dopamine (DA) is released in the MPOA of male rats shortly before and during copulation. In a previous study, we identified 17β-estradiol (E2) as the metabolite of testosterone (T) that maintains MPOA basal extracellular DA levels. However, the presence of dihydrotestosterone (DHT), an androgenic metabolite of T, is required for the female-induced increase in MPOA DA observed during copulation. Recently, we reported that assays of MPOA tissue DA content showed that castrates actually had more stored DA than did gonadally intact males. Therefore, the reduction in extracellular levels in castrates was not due to decreased availability of DA; most likely it was due to decreased release. Furthermore, T upregulates neuronal nitric oxide synthase (nNOS) in the MPOA. NO has been implicated in the regulation of DA release in the MPOA. It is not known, however, which metabolite(s) of T regulate(s) tissue stores of DA and/or nNOS in the MPOA of male rats.

The present experiments were designed to test the following: (1) whether E2, DHT, or the combination of the two influences MPOA DA tissue levels, an indication of stored DA, in male rat castrates; and (2) whether E2, DHT, or the combination of the two influences NOS-ir in the MPOA of castrated male rats.

Επισης, The latest research in mice raises a disturbing question about the
safety of FDA approved 5AR inhibitors like finasteride
(Proscar/Propecia) and especially dutasteride (Avodart) when it comes to
managing long-term risk for neurodegenerative diseases like Alzheimer's.
This is because these drugs not only reduce levels of DHT but also wound
allopregnanolone production in the process.
πηγη: http://www.bio.net/bionet/mm/neur-sci/2004-August/058929.html

Βασικα το προβλημα ειναι οτι η ελλειψη dht λογω μπλοκαρισματος της δρασης 5ar προκαλει αλυσιδωτες αντιδρασεις και σου γ@μ@ει ολο το ενδοκρινικο, ειδικα αμα παιρνεις ντουτα.

Αυτα μπορεσα τωρα προχειρα να βρω.
Εαν δεν σε καλυψα και βρω τπτα αλλο θα το προσθεσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Σεβομενος την επιθυμια του otherdude μεταφερω εδω την απαντηση μου στον skeptikisti σχετικα με την υπαρξη φυσιολογικα της dht (Fenimore μπορεις να διαγραψεις το μηνυμα μου εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3248.msg59060/topicseen.html#new γιατι δεν ξερω πως γινεται?)
Οκ , μετέφερα κι όλας τα τελευταία μηνύματά μας εδώ.

Τωρα το ειδα αυτο.
Εκτος απο το Αλτσχαιμερ ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες, αλλιως να μας πουνε αυτες οι ερευνες γιατι δεν εχουν τα ιδια προβληματα οι pseudo hermaphrodites with total lack of DHT from birth.

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Τωρα το ειδα αυτο.
Εκτος απο το Αλτσχαιμερ ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες, αλλιως να μας πουνε αυτες οι ερευνες γιατι δεν εχουν τα ιδια προβληματα οι pseudo hermaphrodites with total lack of DHT from birth.

αν δεν κανω λαθος οι pseudohermaphrodites εχουν ελλειψη 5ar2 και οχι 5ar1(Διορθωστε με αν κανω λαθος) και μαλιστα μια ερυνα λεει
the virilization at puberty of pseudohermaphrodites lacking type 2 5AR correlates
with increasing type 1 5AR expression in skin (Thigpen
et al., 1993). This suggests that DHT can have paracrine
effects and that effective control of DHT actions requires the
inhibition of both the type 1 and 2 5ARs.

Προφανως και εχεις λαθος. Γενικα το να διαβαζεις λιγο wiki και διασπαρτα δε θα σε ωφελησει πολυ, φιλικα στο λεω. :-\

Οι ψευδο ειναι η "αποδειξη" οσων λενε οτι η φινα εινια ακυνδινη γιατι εχουν 0 τυπου 2 ενω η φινα αφηνει και 40% ελευθερη.... Γενικα κανεις δεν ειναι σιγουρος αν παιζει ρολο οτι εμεις ομως τη κοβουμε πιο μετα πχ κτλ κτλ. Αλλα οτι εχεις αδικο σε πολλα αυτα που λες δε μπορω να μη το πω :)

kos1987

New Member

Γι'αυτο ειμαστε στο φορουμ,να γινομαστε σοφοτεροι ;D Αληθεια σε ποια αλλα εχω αδικο για να ξερω τι μου γινεται...
Το θεμα ειναι οτι τα βιβλια μου και οι γνωσεις αφορουν ολα τα ζωα εκτος απο τον ανθρωπο :D
Τωρα αυτη η αποδειξη που λενε ποσο μπορει να ισχυει για καποιον που εχει γεννηθει με ελλειψη λογω dna του ενζυμου, οταν ολο το ενδοκρινικο εχει προσαρμοστει, μαλλον διαμορφωθει στην ελλειψη του 5ar σε σχεση με εναν normal οπου εχει κατασκευαστει με βαση την υπαρξη του και στη συνεχεια το αφαιρεις.
τεσπα δεν φταιει η dht αλλα τα μαμημενα τριχοθυλακια που ειναι ευαισθητα...

Εννοειται οτι οι τριχοθυλακες εινια το προβλημα. Το θεμα ειναι αν σου λεγανε να σου κανουν μεταλαξη θα το εμπιστευοσουνα πιο πολυ απο μια φινα? Εγω οχι θα φοβομουνα τον καρκινο ::)

Βαριεμαι να ψαξω αλλα θυμαμαι ειχες πει κατι κ ειχα πει θα του πω κ μετα βαρεθηκα. ;D

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Εννοειται οτι οι τριχοθυλακες εινια το προβλημα. Το θεμα ειναι αν σου λεγανε να σου κανουν μεταλαξη θα το εμπιστευοσουνα πιο πολυ απο μια φινα? Εγω οχι θα φοβομουνα τον καρκινο ::)

Βαριεμαι να ψαξω αλλα θυμαμαι ειχες πει κατι κ ειχα πει θα του πω κ μετα βαρεθηκα. ;D

Στο πρωτο που λες η απαντηση ειναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ! Τωρα οσο αφορα το δευτερο δεν εχω ιδεα :chinscratch

absurd

New Member

skeptikistis είπε:
Προφανως και εχεις λαθος. Γενικα το να διαβαζεις λιγο wiki και διασπαρτα δε θα σε ωφελησει πολυ, φιλικα στο λεω. :-\

Προφανως και δεν εχει λαθος. Οι pseudohermaphrodites εχουν ελλειψη 5ar2 και οχι 5ar1.

Απλά, για να είμαστε ακριβείς!

Μπλουζα