Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:[quote author=mojo link=topic=298.msg51268#msg51268 date=1302863664]
[quote author=Panos1982 link=topic=298.msg51265#msg51265 date=1302861450]
[quote author=Toppikistis link=topic=298.msg51198#msg51198 date=1302798744]
· διαφορική αύξηση ντοπαμίνης/πτώση σεροτονίνης σε μέρη του εγκεφάλου
·
Να την πατήσεις άσχημα, δεν νομίζω. Από την δική μου εμπειρία, όλα τα sides έφυγαν μετά από λίγο καιρό.menwn είπε:Το ερώτημα μου είναι το εξής. Από τη δική σας εμπειρία είναι πιθανό να την πατήσω άσχημα με αυτό το πράγμα; Κι αν την πατήσω άσχημα η κατάσταση είναι αναστρέψιμή; (οι γιατροί εδώ λένε όχι και ναι αντίστοιχα) αλλά ρε παιδεία αν και δεν είναι αμερική πάντα παίζει να τα παίρνουν χοντρά από τις φαρμακευτικές.
Επίσης σκέφτομαι να αφήσω τα χάπια προς το παρόν στην άκρη και να πιάσω το rogain. Είναι κάτι που μόνο του μπορεί να βοηθήσει να μείνει η κατάσταση ως έχει για μερικά χρόνια ακόμα;
otherdude είπε:αυτο με το Revivogen το λενε ολοι γιατι νομιζαν ολοι οταν το πηραν οτι θα γεμισουν μαλλια... :monster:
το revivogen μπλοκαρει πιο πολυ την DHT Aπ οτι η λαλακια η φιναστεριδη.....
kos1987 είπε:Αν και εγω δεν προκειται να βαλω στο αιμα μου τη φινα, θα ηθελα να διορθωσω κατι.ΝΑΙ το revivigen ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ τη δραση του ενζυμου που μετατρεπει τη τεστοστερονη σε dht in vitro ομως περιοριζει ΜΟΝΟ τη δραση του 5α ενζυμου που βρισκεται στο τριχωτο της κεφαλης, αλλα ταυτοχρονα δημιουργειται dht κυριως στον προστατη, εγκεφαλο και αλλου.ΕΝΑ μερος αυτης μεσω του αιματος φτανει τελικα στα τριχοθυλακια...
Fenimore είπε:Ναι, αλλά σκέψου ότι και τα blockers που αναστέλουν την dht στο σώμα και όχι τοπικά, αναστέλουν μόνο ένα ποσοστό της. Δεν εξαλείφουν όλη την dht δηλαδή. Οπότε και στη μία περίπτωση και στην άλλη, η dht θα υπάρχει στο αίμα.
kos1987 είπε:.Εξαλου η dht ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας.Οποτε τι μενει? βαζεις μια ομπρελα μεταξυ τριχοθ. και ορμονων....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οκ , μετέφερα κι όλας τα τελευταία μηνύματά μας εδώ.kos1987 είπε:Σεβομενος την επιθυμια του otherdude μεταφερω εδω την απαντηση μου στον skeptikisti σχετικα με την υπαρξη φυσιολογικα της dht (Fenimore μπορεις να διαγραψεις το μηνυμα μου εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3248.msg59060/topicseen.html#new γιατι δεν ξερω πως γινεται?)
skeptikistis είπε:Τωρα το ειδα αυτο.
Εκτος απο το Αλτσχαιμερ ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες, αλλιως να μας πουνε αυτες οι ερευνες γιατι δεν εχουν τα ιδια προβληματα οι pseudo hermaphrodites with total lack of DHT from birth.
skeptikistis είπε:Εννοειται οτι οι τριχοθυλακες εινια το προβλημα. Το θεμα ειναι αν σου λεγανε να σου κανουν μεταλαξη θα το εμπιστευοσουνα πιο πολυ απο μια φινα? Εγω οχι θα φοβομουνα τον καρκινο :
Βαριεμαι να ψαξω αλλα θυμαμαι ειχες πει κατι κ ειχα πει θα του πω κ μετα βαρεθηκα. ;D
skeptikistis είπε:Προφανως και εχεις λαθος. Γενικα το να διαβαζεις λιγο wiki και διασπαρτα δε θα σε ωφελησει πολυ, φιλικα στο λεω. :-\