Παναγιωτης
Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
ναι γραφουν πολλα για τα χαπια δοκιμασε τοπικη ντουτα η φινα αν θες
ναι γραφουν πολλα για τα χαπια δοκιμασε τοπικη ντουτα η φινα αν θες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είδα μπόλικα στην αρχή. Μετά με τον καιρό, όταν άλλαζα δόση τα ξανα'βλεπα για 2-3 ημέρες.st697 είπε:Ακη τι sides είδες, γιατί και εγώ έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό 1/4 proscar?
Πάντως αυτό που λες για τις δόσεις είναι πολύ σωστό.
Δεν μπορείς να παίζεις με τις ορμόνες. Μια συνάδελφος στη δουλειά μου ασχολείται χρόνια με ορμονολόγους λόγω θυροειδούς και μου έλεγε ότι η αύξηση ή μείωση της δοσολογίας , είναι μεγάλη υπόθεση και θέλει πολλή προσοχή και εξετάσεις μέχρι να έρθουν σε ισορροπία.
Κάτι σε τοπικό, ίσως.st697 είπε:Kαι αν σταματήσουμε την φιναστερίδη , τότε τι?
Λένε σε ξένα forums ότι έχει "κονέ" με την merck και γι'αυτό το λέει αυτό. Δεν ξέρω αν έχει ή όχι (και για μένα λένε άλλωστε ), αλλά απλώς το αναφέρω.st697 είπε:Στο baldingblog ο Δρ Rassmann την θεωρεί το πιο ασφαλές σχετικά και δοκιμασμένο φάρμακο για την τριχόπτωση.
Αντίθετα είναι πολύ επιφυλακτικός για την χρήση spiro και dutasteride.
Καλή η σκέψη σου. Αλλά γιατί να βάζεις λίγο προσκαρ (5mg) και πολλά ml χρήσης και όχι παραπάνω προσκαρ και λιγότερα ml χρήσης;lalakos είπε:Χμμμ ίσως να έχει υποθεί κάπου αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά λίγο βιαστικά που το κοίταξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Επειδή αναφερόμαστε σε αλλαγή της δοσολογίας με την φίνα και τις παρενέργειες που μπορεί να έχει στην διατάραξη της ισορροπίας των ορμονών, είναι αναπόφευκτο όταν κόβεις με το μάτι το proscar σε 5 κομμάτια να πετυχένεις το 1mg ακριβώς σε όλα τα κομματάκι. Εδώ ακριβώς θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε περίπτωση που λιώνω κάθε φορά το 1 χαπάκι proscar σε 50ml αλκοόλη για παράδειγμα οπότε μετά με δοσομετρητή παίρνω κάθε μέρα 10ml από αυτό το διάλυμα στη ουσία πετυχένεις την τέλεια δόση. Άσε που έτσι μπορείς να πέσεις κάτω από το 1mg / ημέρα, γενικά να ρυθμίσεις με πολύ μεγάλη ακρίβεια την φινα που λαμβάνεις και ίσως να δεις τα θαυματουργά της αποτελέσματα και με μικρότερες δώσεις, πράγμα που το λέμε βέβαια. Στο δια ταύτα τώρα. Η ερώτησή μου είναι: υπάρχει πρόβλημα να λιώνω proscar μέσα σε αλκοόλη και φυσικά το διάλυμα αυτό να μένει για 5 ημέρες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.