Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

ναι γραφουν πολλα για τα χαπια δοκιμασε τοπικη ντουτα η φινα αν θες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

st697 είπε:
Ακη τι sides είδες, γιατί και εγώ έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό 1/4 proscar?
Πάντως αυτό που λες για τις δόσεις είναι πολύ σωστό.
Δεν μπορείς να παίζεις με τις ορμόνες. Μια συνάδελφος στη δουλειά μου ασχολείται χρόνια με ορμονολόγους λόγω θυροειδούς και μου έλεγε ότι η αύξηση ή μείωση της δοσολογίας , είναι μεγάλη υπόθεση και θέλει πολλή προσοχή και εξετάσεις μέχρι να έρθουν σε ισορροπία.
Είδα μπόλικα στην αρχή. Μετά με τον καιρό, όταν άλλαζα δόση τα ξανα'βλεπα για 2-3 ημέρες.
Πήρα βάρος (αυτό μόνιμο, αλλά παίζει και να μην οφείλεται εκεί).
Πρωινή στύση, αδυναμία συγκέντρωσης, δυσκολία να θυμηθώ κάτι που μόλις μου είχαν πει, μερικές φορές με πίεζε το κεφάλι, μερικές φορές μιλούσα σαν πρεζάκι, αρρώσταινα συχνά, ενόχληση στους όρχεις. Αυτά τα ολίγα.

st697 είπε:
Kαι αν σταματήσουμε την φιναστερίδη , τότε τι?
Κάτι σε τοπικό, ίσως.

st697 είπε:
Στο baldingblog ο Δρ Rassmann την θεωρεί το πιο ασφαλές σχετικά και δοκιμασμένο φάρμακο για την τριχόπτωση.
Αντίθετα είναι πολύ επιφυλακτικός για την χρήση spiro και dutasteride.
Λένε σε ξένα forums ότι έχει "κονέ" με την merck και γι'αυτό το λέει αυτό. Δεν ξέρω αν έχει ή όχι (και για μένα λένε άλλωστε ;) ), αλλά απλώς το αναφέρω.

lalakos είπε:
Χμμμ ίσως να έχει υποθεί κάπου αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά λίγο βιαστικά που το κοίταξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Επειδή αναφερόμαστε σε αλλαγή της δοσολογίας με την φίνα και τις παρενέργειες που μπορεί να έχει στην διατάραξη της ισορροπίας των ορμονών, είναι αναπόφευκτο όταν κόβεις με το μάτι το proscar σε 5 κομμάτια να πετυχένεις το 1mg ακριβώς σε όλα τα κομματάκι. Εδώ ακριβώς θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε περίπτωση που λιώνω κάθε φορά το 1 χαπάκι proscar σε 50ml αλκοόλη για παράδειγμα οπότε μετά με δοσομετρητή παίρνω κάθε μέρα 10ml από αυτό το διάλυμα στη ουσία πετυχένεις την τέλεια δόση. Άσε που έτσι μπορείς να πέσεις κάτω από το 1mg / ημέρα, γενικά να ρυθμίσεις με πολύ μεγάλη ακρίβεια την φινα που λαμβάνεις και ίσως να δεις τα θαυματουργά της αποτελέσματα και με μικρότερες δώσεις, πράγμα που το λέμε βέβαια. Στο δια ταύτα τώρα. Η ερώτησή μου είναι: υπάρχει πρόβλημα να λιώνω proscar μέσα σε αλκοόλη και φυσικά το διάλυμα αυτό να μένει για 5 ημέρες?
Καλή η σκέψη σου. Αλλά γιατί να βάζεις λίγο προσκαρ (5mg) και πολλά ml χρήσης και όχι παραπάνω προσκαρ και λιγότερα ml χρήσης;

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καπου εχει βαλει και ο tropheus ενα διαγραμμα σχετικο με αυτο που λες

εν ολιγης πιστευω πως κανει δουλεια για περισσοτερα πανε εκει που σου ειπε ο σπυρος

baybars

New Member

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ 1/5 PROSCAR (1mg ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ) ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.ΠΡΩΙΝΗ ΣΤΥΣΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ LIBIDO ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΣΤΥΣΕΙΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΟΥΤΕ ΝΕΡΩΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 98%ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

good luck

αποτελεσμα απο 6μηνο και πανω φιλε

αν θες μπορεις να προσθεσεις και κατι τοπικο για την dht μαζι με την φιναστεριδη

Leone

Active Member

Ρε παιδια αποφασισα να βαλω και double A στη θεραπεια μου.Η τοπικη χρηση ντουτας προκαλει shedding kai sides?Παντως με τη χρηση φινα εδω και ενα μηνα και κατι,δεν εχω δει καποιο side.

Leone

Active Member

Η μηπως αντι για double A να εβαζα καψουλες avodart στο regaine?Aν επιλεξω το double A μπορω να το βαζω μια ωρα μετα τη μινοξυδιλη οπως κανω τωρα με την σκετη αλοη?Τ ι να προτιμησω ρε παιδες?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

με το double A δεν έχεις λαδίλα (το βάζεις και την κάνεις έξω/δουλειά)- κατά άλλα,το ίδιο είναι :-\

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member

Σπυρο εχει παρενεργειες?Μπορω να το βαζω καπακι μια ωρα μετα το regaine?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τα έχω ξαναγράψει-είχα βαρύ κεφάλι για 30' την 1η εβδομάδα και τίποτα άλλο (στύσεις και σπέρμα λες και δεν έπαιρνα!)

το ανάποδο παίζει-πρώτα double A και στο καπάκι (5' διαφορά) μινοξ. ;)

VAMPIRIA

Member

Μετα απο 1 μηνα proscar δεν ειδα καμια παρενεργεια, καποιες λεπτες τριχες επεσαν αλλα δεν ξερω αν εγινε απο το proscar(?)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οτι επεσε ηταν για να πεσει

και αν πεσει κατα την χρηση φιναστεριδης το πιο πιθανον ειναι να ξαναβγει τριχα πιο δυνατη πιο χοντρη

dim74

Member

σπυρο ειμαι στον 10ο μηνα φιναστεριδης και δεν εχω δει κατι αξιολογο...μεχρι τον ιουλιο περυσι(που τοτε αρχισε να υπαρχει το σαιτ...) εβαζα για χρονια μονο regaine...μετα ενω εχω βαλει αρκετα προιοντα+προσκαρ δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα στα μαλλια μου!να συνεχισω το προσκαρ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω θα σου ελεγα να το σταματησεις θα επρεπε καποια διαφορα να δεις εστω και μικρη

vayero

Member

Κρίμα μετά από τόσο καιρό, πάντως πάλεψε το με τοπικά

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οντως ρε γμτ πολυ κριμα ειναι
καλυτερα να δοκιμασεις κατι αλλο

lalakos

Member

Δεν μου λέτε παιδιά. Τις τελευταίες 10 μέρες λόγο κακής κοπής του προσκάρ τελικά βρέθηκα να παίρνω 1/4 κάθε μέρα και όχι 1/5. Το θέμα είναι πως σήμερα (βασικά απο χθές) παρατηρώ σχετικά έντονο shedding. Έχει τύχει ποτέ σε κανέναν να αυξήσει τη δόση του προσκαρ (είτε ηθελημένα είτε αθέλητα) και να παρατηρήσει λίγο έντονο shedding;

Βασικά παίζει να είναι και νορμάλ το shedding λόγω εποχής αυτό το διάστημα.

Πάντως πάντα υπάρχουν μέρες που γενικά παρατηρείς λίγο αυξημένο shedding χωρίς αλλαγές στην σύνθεση ή στην ποσότητα της θεραπείας που κάποιος ακολουθεί. Διορθώστε με αν είμαι λάθος.

Μπλουζα