Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

οχι δεν δικαιολογητει απο 0.2mg να δεις shedding οταν δεν εχεις αλλαζει τιποτα βασικο

πιθανον οι τριχες που σου πεφτουν ηταν να πεσουν γιατι τελειωσε ο κυκλος τους

ειναι και ανοιξη μην ξεχνας και κυριως τετεια εποχη εχουμε ολοι καποιες αυξομειωσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

highway_star

New Member

γεια σας,ειμαι καινουριος εδω εχω μελετησει πολλα άρθρα του site τις τελευταιες μερες,και αναμεσα στις αλλες αποριες μου ειναι και η εξης: γιατι οποιος θελει να παρει φιναστεριδη η μονη επιλογη του ειναι να παρει το proscar και να το κοβει σε κομματια;απο παλιοτερα που ειχα κανει θεραπεια με φιναστεριδη θυμαμαι οτι αν πας σε καποιο φαρμακειο μπορουν να σου φτιαξουν χαπια φιναστεριδης του 1mg οπως ενδυκνειται για καθημερινη χρηση,αλλα δεν το εχω δει να αναφερεται πουθενα εδω.θεωρειται καλυτερο το να κοβεις το proscar απο το να σας το φτιαξει ο φαρμακοποιος και να γλιτωσετε την ταλαιπωρια;συγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει η ερωτηση μου αλλα με τοσα θεματα εδω μεσα χανεσαι καπου καπου :p

dim74

Member

αν βρεις φαρμακειο να στο κανει αυτο δεν ειπε κανεις οχι!
απλα να μην σε γδαρει!το προσκαρ κοστιζει 16 ευρω(αν το γραψεις 4) και αν στο βγαλει ο φαρμακοποιος σε 5 δοσεις το καθε χαπι περνας 70 μερες(με ενα κουτι προσκαρ)!αλλα οχι σαν κατι αλλες περιπτωσεις που πληρωναν 50 ευρω τα 30 χαπακια!

elinikas73

New Member

dim74 είπε:
αν βρεις φαρμακειο να στο κανει αυτο δεν ειπε κανεις οχι!
απλα να μην σε γδαρει!το προσκαρ κοστιζει 16 ευρω(αν το γραψεις 4) και αν στο βγαλει ο φαρμακοποιος σε 5 δοσεις το καθε χαπι περνας 70 μερες(με ενα κουτι προσκαρ)!αλλα οχι σαν κατι αλλες περιπτωσεις που πληρωναν 50 ευρω τα 30 χαπακια!

Σωστός!! Εμένα ο φαρμακοποιός ντρεπόταν να μου πάρει χρήματα για θεραπεία ενός μήνα...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
σπυρο ειμαι στον 10ο μηνα φιναστεριδης και δεν εχω δει κατι αξιολογο...μεχρι τον ιουλιο περυσι(που τοτε αρχισε να υπαρχει το σαιτ...) εβαζα για χρονια μονο regaine...μετα ενω εχω βαλει αρκετα προιοντα+προσκαρ δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα στα μαλλια μου!να συνεχισω το προσκαρ?
διάβασες τι έγραψαν τα παιδιά

εγώ πάλι δεν μπορώ να πω τίποτα εναντίον της φινα,λόγω των αποτελεσμάτων που είχα :-\

από τοπικά,μόνο η ντουτα φαίνεται να δίνει γρήγορα αποτελέσματα και σε δύσκολες περιοχές (κροτάφους)

τα Αμερικανάκια συνδυάζουν τοπικά ντουτα(double A),crinagen/revivogen & proxiphen N ( http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,631.0.html ) - είναι και αυτό μια εναλλακτική ;)

highway_star

New Member

thanks για τις αμεσες απαντησεις.απλα προσωπικα μου ακουγεται πιο ψυχθοφορο να προσπαθεις να κοβεις ενα χαπι σε 5 κομματια και να προσπαθεις να ειναι και ιδιο μεγεθος μεταξυ τους.αλλα αν οντως κοστιζει ακριβα η φινα που θα σου φτιαξει ο φαρμακοποιος,τοτε και εγω μαλλον σε αυτη τη λυση θα καταφυγω :p κατι αλλο,ποια η γνωμη σας για θεραπεία με φινα 1mg,double A kai regain?υπαρχει προβλημα με την ταυτοχρονη παρουσια φινα(χαπι) και ντουτα(τοπικα)?ειμαι norwood2 με 3-4 χρονια τριχοπτωση και νομιζω πως το προβλημα εχει επιδεινωθει τωρα τελευταια ::)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σε κλιμακα 2 αφου κανεις και χρηση regaine ειναι περιττο να βαζεις και double AA και χαπι φιναστεριδη
ενα απο τα δυο ειναι αρκτετο

highway_star

New Member

λογικο αυτο που λες αλλα επειδη υπαρχει μεγαλη διαφορα στα μαλλια μου οπως ειναι τωρα (κροταφοι,αραιωση στο πανω μερος κλπ) και οπως ηταν πριν 3 χρονια σκεφτομουν να κανω κατι δραστικο.και εφοσον η ντουτα θεωρειται καλυτερη απο τη φινα,αλλα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για μακροχρονιες παρενεργειες σκεφτηκα οτι το doubleA θα ηταν μια καλη δοκιμη.απ'οσα εχω διαβασει εδω μεσα τουλαχιστον δεν πιστευω να ειναι και μεγαλο ρισκο,απο την αποψη οτι περισσοτερο καλο θα κανει παρα κακο...η λες να ξεκινησω με φινα και μινοξ και αναλογως πως παω να ριξω και doubleA στην πορεια?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η επιλογη ειναι δικη σου

ακομη και με φιναστεριδη να ξεκινησεις φιλε μην ξεκινησεις με 1mg αλλα ξεκινησα κοντα στα 0.4 και ανεβαζε σταδικα καθε εβδομαδα και φτασε στο ανωτερο 1mg

highway_star

New Member

το πραγμα οσο παει και περιπλεκεται :p αν εννοεις για να δω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου στην φινα,σε μια θεραπεια που ειχα κανει παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα παντως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι φιλε μονο για αυτο η προσαρμογη βοηθαει και στα τυχον sides

highway_star

New Member

εσυ τι θεραπεια κανεις τωρα?και με τι ειδες καλυτερα αποτελεσματα?

highway_star

New Member

μαλιστα.thanks για τις απαντησεις θα το ψαξω λιγο ακομα και θα επανελθω ;)

sherman

New Member

Παιδες να κανω κ εγω μια ερωτηση σχετικα με το φαρμακο…

Διαβαζω για τις παρενεργειες του Proscar κ εχω τρομαξει η αληθεια ειναι. Παω σε δερματολογο εδω κ ενα χρονο κ παιρνω καποια λοσιον για την τριχοπτωση, η οποια τριχοπωτση δεν ειναι εντονη και ιδιαιτερα ορατη(ακομα)στην περιπτωση μου, αλλα υπαρχει.

Ο γιατρος μου λοιπον , αφου σε λιγες ημερες παω φανταρος(με οτι συνεπαγεται αυτο σχετικα με την τριχοπτωση) μου συνεστησε να παιρνω για τρεις μηνες μισο χαπακι καθημερινα. Μιλαω για Proscar των 5mg.
Δεν ειναι λιγο υπερβολικη η δοσολογια?
Να το κανω???

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε φιλε το αν θα το κανεις η οχι ειναι επιλογη δικη σου

εγω δεν συμφωνω με μισο χαπι την μερα αλλα αμα το λεει ο γιατρος σου εμενα δεν μου πεφτει λογος

και επισης 3 μηνες χρησης δεν θα σου κανουν σχεδον τιποτα μολις σταματησεις το χαπι ακομα και μαλλια να βγαλεις θα τα χασεις μεσα μολις το σταματησεις

οσο για τις παρενεργεις του Proscar και της ασπιρινης να διαβασεις ο ιδιος πανικος θα σε πιασει

βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλλο θα μου πεις

αλλα αν εμφανιζοταν σε ολα τα φαρμακα οι παρενεργεις που γραφουν τοτε οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν θα δοκιμαζαν ποτε να παρουν ουτε αντιβιωση για γριπη

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sherman είπε:
Παιδες να κανω κ εγω μια ερωτηση σχετικα με το φαρμακο…

Διαβαζω για τις παρενεργειες του Proscar κ εχω τρομαξει η αληθεια ειναι. Παω σε δερματολογο εδω κ ενα χρονο κ παιρνω καποια λοσιον για την τριχοπτωση, η οποια τριχοπωτση δεν ειναι εντονη και ιδιαιτερα ορατη(ακομα)στην περιπτωση μου, αλλα υπαρχει.

Ο γιατρος μου λοιπον , αφου σε λιγες ημερες παω φανταρος(με οτι συνεπαγεται αυτο σχετικα με την τριχοπτωση) μου συνεστησε να παιρνω για τρεις μηνες μισο χαπακι καθημερινα. Μιλαω για Proscar των 5mg.
Δεν ειναι λιγο υπερβολικη η δοσολογια?
Να το κανω???
τα'πε ο υπερτεράστιος Παναγιώτης ;) :)

στο κάτω-κάτω,
πάρε 1/4 proscar ;)

Pierre

Member

Καλησπέρα παιδιά!
Διαβάσα διάφορα άρθρα σχετικά με την φιναστερίδη, αλλά και όλες τις συζητήσεις στο forum σχετικά με αυτή.
Δεδομένου ότι το η φιναστερίδη λειτουργεί ως καταστολέας του καρκίνου του προστάτη, αλλά και για την πρόληψη αυτού, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής(και διαίτερα τα παιδιά που το λαμβάνουν):

1. Υπάρχει κάποια επίδραση του φαρμάκου στον προστάτη των αντρών που το λαμβάνουν για την τριχόπτωση?
2. Οι άντρες που το λαμβάνουν μακροχρόνια για την τριχόπτωση, απαιτείται να κάνουν υπέρηχο για τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπλουζα