Γκούρας ή Αναστασάκης?

DjF

Member
Μακριά απο Αναστασακη, εχει καταστρέψει πολλά κεφάλια, για influencer καλός είναι. Γκουρας και αυτός για κλάματα και στους δύο αμα κάνεις επέμβαση θες toppik για να κυκλοφορείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Θα σας ανεβάσω και δικές μου και του παιδιού από Καλογιάννη αργότερα είμαι έξω τώρα κάντε υπομονή λίγο.... Αλλά να ξέρετε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική δεν μπορεί να έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα. Εγώ με Γεωργίου είμαι ικανοποιημένος μέχρι εκεί το καλό που έχει είναι ότι ότι σου λέει ότι έβαλε αυτά έβαλε δεν λέει νούμερα έτσι, σε αντίθεση με Καλογιάννη που λέει σε όλους 3000 αν και όπως σας είπα τελικά έκανε δουλίτσα καλή. Τώρα Γκουρας κάτω του μετρίου πολύ παλιακο στιλ και καλή πύκνωση για αναστασακη ούτε απ έξω δεν περνάω

Μπορεις να κανεις παρουσιαση της μεταμοσχευσης σου σε αυτην εδω την ενοτητα https://www.hairlossgr.com/forum/forums/mhrc.62/

aeratos28

Just aeratos
Μπράβο Φαίδων...μπράβο Φαίδων ...
Ετοιμάζομαι για μεταμόσχευση μαλλιών και εχω καταλήξει ανάμεσα στους 2 αυτούς.
Παλιά άκουγα πως ο Γκούρας είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λένε ότι ο Αναστασάκης τον έχει ξεπεράσει κατά πολύ.

Θα ήθελα γνώμες από ανθρώπους που έχουν χειρουργηθεί από τον έναν ή τον άλλο.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί

Faidon112

New Member
Μακριά απο Αναστασακη, εχει καταστρέψει πολλά κεφάλια, για influencer καλός είναι. Γκουρας και αυτός για κλάματα και στους δύο αμα κάνεις επέμβαση θες toppik για να κυκλοφορείς.
Ρε φίλε, τα αποτελέσματα που ανεβάζει καλά μου φαίνονται. Σίγουρα όχι κατεστραμμένα.

DjF

Member
Ρε φίλε, τα αποτελέσματα που ανεβάζει καλά μου φαίνονται. Σίγουρα όχι κατεστραμμένα.
Τα έχεις δει τα ανεξάρτητα του εδώ μέσα; ο less is more που αποκαλεί μπακαλογατους τους πέλατες του, εχει αφήσει γαμογελα του Τζόκερ να φάνε και οι κότες. Πήγαινε να σου πάρει 7000 χιλιάρικα, να σου κάνει καμία υποδοχή και αν το κάνει και αυτό γιατί τα πρωινά ή θα είναι γυμναστήριο ή θα τσαταρει εδώ μέσα ή θα είναι στον κάτω όροφο να παρακολουθεί πως πάνε οι πωλήσεις του revivogen. Καλη τύχη και ελπίζω να πέσεις σε μέρα που δεν έχει δυο χειρουργεία ταυτόχρονα γιατί τότε είναι που δεν θα φυτρώσει ούτε το 20%.

aeratos28

Just aeratos
Άμα δεν ήσουν καραγκιόζης μπορεί και να σου έδινα και καμιά απάντηση..αλλά επειδή είσαι παρτακιας και θέλεις να λύσεις απλά το θέμα που σε απασχολεί ,χωρίς να κάτσεις καν να ασχοληθείς και να διαβάσεις τπτ στο φόρουμ ,σε γράφω στο λουτσο μου και λέω ότι γουστάρω. Αν δεν σου αρέσει μην τα βλέπεις αυτά που γράφω και μην απαντάς..
Τι μπράβο ρε φίλε? Αν έχεις να δώσεις καμία συμβουλή δώσε. Δεν ήρθα εδώ για καβλαντα. Το πρόβλημα μου θέλω να λύσω. Όχι να ακούω μαλακισμένες ειρωνείες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DjF

Member
Χαχαχα και πλάτη και μπράτσα αλλά Σβαρτσενεγκερ, για youtuber πιστεύω είναι καλύτερος απο την ορεινή μέλισσα και ας βγάζει περισσότερα ο Χαρης με το βίντεο με τις μέλισσες, άλλωστε μόνο το βίντεο μετράει.

G.k.s

New Member
Λοιπόν σας στέλνω φώτο από Γεωργίου Κύπρο.
Έχω κάνει 2ο επεμβάσεις η 1η μπροστά μόνο με 2900 τρ. κ η 2η ενίσχυση μπροστά ,μεσαία και πίσω με 2200 τρ. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος αλλά μέχρι εκεί (2 δεύτερη ειναι πρόσφατη 3 μήνες άρα δεν έχω να σας δείξω κατι ακόμα). Φίλος μου που έκανε και αυτός 2ο στον Γεωργίου αλλά είχε καλύτερη δοτρια με σύνολο 6500 είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά θα σας στείλω και 2ο φώτο από τον άλλο φίλο μου που πήγε Καλογιάννη.

Συνημμένα

• 20241207_133110.jpg
    20241207_133110.jpg
    640.6 KB · Προβολές: 167
  • Screenshot_20241207_200200_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200200_Gallery.jpg
    778.2 KB · Προβολές: 146
  • Screenshot_20241207_200312_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200312_Gallery.jpg
    716.1 KB · Προβολές: 137
  • Screenshot_20241207_200440_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200440_Gallery.jpg
    300.1 KB · Προβολές: 131
  • Screenshot_20241207_200605_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200605_Gallery.jpg
    246 KB · Προβολές: 126
  • Screenshot_20241207_200625_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200625_Gallery.jpg
    934.9 KB · Προβολές: 130
  • Screenshot_20241207_200258_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200258_Gallery.jpg
    496.3 KB · Προβολές: 155

G.k.s

New Member
Στέλνω και 2ο ενός φίλου από Καλογιάννη δεν έχω άλλες ακούω γνώμες...

Συνημμένα

• Screenshot_20241207_200247_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_200247_Gallery.jpg
    353.2 KB · Προβολές: 151
  • Screenshot_20241207_202046_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_202046_Gallery.jpg
    784.1 KB · Προβολές: 149
  • Screenshot_20241207_202112_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_202112_Gallery.jpg
    269.7 KB · Προβολές: 164

Faidon112

New Member
Άμα δεν ήσουν καραγκιόζης μπορεί και να σου έδινα και καμιά απάντηση..αλλά επειδή είσαι παρτακιας και θέλεις να λύσεις απλά το θέμα που σε απασχολεί ,χωρίς να κάτσεις καν να ασχοληθείς και να διαβάσεις τπτ στο φόρουμ ,σε γράφω στο λουτσο μου και λέω ότι γουστάρω. Αν δεν σου αρέσει μην τα βλέπεις αυτά που γράφω και μην απαντά

Άμα δεν ήσουν καραγκιόζης μπορεί και να σου έδινα και καμιά απάντηση..αλλά επειδή είσαι παρτακιας και θέλεις να λύσεις απλά το θέμα που σε απασχολεί ,χωρίς να κάτσεις καν να ασχοληθείς και να διαβάσεις τπτ στο φόρουμ ,σε γράφω στο λουτσο μου και λέω ότι γουστάρω. Αν δεν σου αρέσει μην τα βλέπεις αυτά που γράφ

Άμα δεν ήσουν καραγκιόζης μπορεί και να σου έδινα και καμιά απάντηση..αλλά επειδή είσαι παρτακιας και θέλεις να λύσεις απλά το θέμα που σε απασχολεί ,χωρίς να κάτσεις καν να ασχοληθείς και να διαβάσεις τπτ στο φόρουμ ,σε γράφω στο λουτσο μου και λέω ότι γουστάρω. Αν δεν σου αρέσει μην τα βλέπεις αυτά που γράφω και μην απαντάς..
Μπορεί να είμαι καραγκιόζης αλλά στη μάνα σου αρέσω. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις . It's ok

aeratos28

Just aeratos
Τράβα ρε καράφλα που αρέσεις στη μάνα μου ..χιμπατζή με αλωπεκία που ανακατεύεις μανάδες κιόλας..βρωμιάρη..δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο στυλακι με εσένα ,του ....τανας γιού δλδ,γτ δεν είμαι τέτοιο σκουπιδι σαν εσένα..άιντε παλιοσκυλο ,μάγκα του πληκτρολογίου μην ξανά αναφέρεις μανάδες ρε καραγκιοζακο
Μπορεί να είμαι καραγκιόζης αλλά στη μάνα σου αρέσω. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις . It's ok

Corona

Active Member
Έχω κάνει 2ο επεμβάσεις η 1η μπροστά μόνο με 2900 τρ. κ η 2η ενίσχυση μπροστά ,μεσαία και πίσω με 2200 τρ. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος αλλά μέχρι εκεί (2 δεύτερη ειναι πρόσφατη 3 μήνες άρα δεν έχω να σας δείξω κατι ακόμα). Φίλος μου που έκανε και αυτός 2ο στον Γεωργίου αλλά είχε καλύτερη δοτρια με σύνολο 6500 είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά θα σας στείλω και 2ο φώτο από τον άλλο φίλο μου που πήγε Καλογιάννη.
Καλά φαινεται να πήγες στην επέμβαση σου στον Dr Γεωργίου και άλλαξε η μπροστινή σου όψη. αν και θέλουμε και μια πανοραμική από πάνω και καμια πλαινη δότρια. Βλέπω ησουν μεγάλο θέμα καθώς ησουν NW5. Άνοιξε ενα νημα εδώ να βάλεις τις φωτογραφίες :

Επίσης από τον φιλο σου που έκανε και αυτος επέμβαση στον Dr Γεωργίου έχεις φωτογραφίες που λες ότι πήγε πολυ καλά;

Ποσο σας χρέωσε το graft?

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member

Ωραιος που ανεβασε φωτο, το αποτελεσμα σου ειναι κλασσικο Γεωργιου με τα καλα του και τα κακα του, τι εννοω.

Καλη πυκνοτητα στην χερλαιν αλλα δυστυχως με αρκετα πολυτριχα και χωρις irregularities δηλαδη το ενα τριχοθυλακιο διπλα στο αλλο.
Παραλληλα πισω απο την χερλαιν η πυκνοτητα ειναι χαμηλοτερη του αποδεκτου, ελπιζω με την δευτερη επεμβαση η πυκνοτητα να ειναι αυτη που πρεπει, περιμενουμε να μας ενημερωσεις και οπως σου ειπα και πριν μπορεις να κανεις και παρουσιαση της δευτερης σου μμ μιας και εισαι μολις στο 3 μηνο.

Οσον αφορα το αποτελεσμα της Καλογιαννη οι φωτο δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας και προσωπικα δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο σαν αποτελεσμα.

Legend

Active Member
Το αποτέλεσμα σου ειναι καλό δεδομένης και της έκτασης του προβλήματος σου . Μπροστά η πυκνότητα ειναι καλή με την πρώτη επέμβαση και θα πυκνώσει και πιο πίσω με την δευτερη που έκανες τώρα.
Η πρώτη φαινεται να πήγε καλά αναμένουμε και την εξέλιξη της δευτερης.

2900 και 2200 δεν ειναι πολλά για το πρόβλημα που πιθανόν να έχεις. Νομίζω ισως να χρειαστείς και μια τριτη για πύκνωση πίσω. Ο Γεωργίου γενικά κάνει καλή διαχείριση δότριας με manual punch και πιστεύω θα καταφέρει να σου βγάλει και αλλα αμα χρειάζεσαι.

image (1).jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Του φιλου σου το αποτελεσμα δε φαινεται και πολυ καλο αλλα ισως ξεγελαν οι φωτογραφιες - δεν ξερουμε λεπτομερειες.
Σε αυτο το ειδος τριχας συνηθως τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα.

Μπλουζα