Γκούρας ή Αναστασάκης?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραιος που ανεβασε φωτο, το αποτελεσμα σου ειναι κλασσικο Γεωργιου με τα καλα του και τα κακα του, τι εννοω.

Καλη πυκνοτητα στην χερλαιν αλλα δυστυχως με αρκετα πολυτριχα και χωρις irregularities δηλαδη το ενα τριχοθυλακιο διπλα στο αλλο.
Παραλληλα πισω απο την χερλαιν η πυκνοτητα ειναι χαμηλοτερη του αποδεκτου, ελπιζω με την δευτερη επεμβαση η πυκνοτητα να ειναι αυτη που πρεπει, περιμενουμε να μας ενημερωσεις και οπως σου ειπα και πριν μπορεις να κανεις και παρουσιαση της δευτερης σου μμ μιας και εισαι μολις στο 3 μηνο.

Οσον αφορα το αποτελεσμα της Καλογιαννη οι φωτο δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας και προσωπικα δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο σαν αποτελεσμα.
Συμφωνώ, παρόλο που οι φώτο δεν είναι καλές είναι εμφανές to seethru στο αποτέλεσμα της Καλογιάννη. Μέτριο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Ρε φίλε, τα αποτελέσματα που ανεβάζει καλά μου φαίνονται. Σίγουρα όχι κατεστραμμένα.
οι επισημες παρουσιάσεις δεν ειναι ασφαλές κριτήριο όπου παρουσιάζονται επιλεγμένα περιστατικά όπου και συνήθως ο φωτισμός τους ειναι χαμηλός και μη επαρκής, οπότε και ενα αποτέλεσμα εκει θα φαινεται πιο καλό από οτι θα φαινοταν με καλο φωτισμό. Μπορει επίσης μια επίσημη παρουσίαση μιας κλινικής να ειναι αποτέλεσμα 2 επεμβάσεων και να σου λεει οτι ειναι μια ας πούμε. Αυτό δεν μπορεις να το ξέρεις. Οπότε πρέπει να εισαι επιφυλακτικός με τις επίσημες παρουσιάσεις των κλινικών.
Στα πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά του φαίνονται αρκετές αδυναμίες-αστοχίες τις οποίες δεν θα δεις στις επίσημες παρουσιάσεις. Σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει και γενικά δεν θα πήγαινα σε καμια από τις 2 επιλογές του τίτλου σου και οποιος παρακολουθεί το φορουμ και έχει δει τα γεγονότα που έχουν συμβεί εδώ μέσα θα τους απεύφευγε και τους 2.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Λοιπόν σας στέλνω φώτο από Γεωργίου Κύπρο.
Έχω κάνει 2ο επεμβάσεις η 1η μπροστά μόνο με 2900 τρ. κ η 2η ενίσχυση μπροστά ,μεσαία και πίσω με 2200 τρ. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος αλλά μέχρι εκεί (2 δεύτερη ειναι πρόσφατη 3 μήνες άρα δεν έχω να σας δείξω κατι ακόμα). Φίλος μου που έκανε και αυτός 2ο στον Γεωργίου αλλά είχε καλύτερη δοτρια με σύνολο 6500 είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά θα σας στείλω και 2ο φώτο από τον άλλο φίλο μου που πήγε Καλογιάννη.
Έκανε ο Γεωργίου τέτοια hairline?
Ο γνωστός Γεωργίου η κάποιος συνονόματος του?

G.k.s

New Member
Καλά φαινεται να πήγες στην επέμβαση σου στον Dr Γεωργίου και άλλαξε η μπροστινή σου όψη. αν και θέλουμε και μια πανοραμική από πάνω και καμια πλαινη δότρια. Βλέπω ησουν μεγάλο θέμα καθώς ησουν NW5. Άνοιξε ενα νημα εδώ να βάλεις τις φωτογραφίες :

Επίσης από τον φιλο σου που έκανε και αυτος επέμβαση στον Dr Γεωργίου έχεις φωτογραφίες που λες ότι πήγε πολυ καλά;

Ποσο σας χρέωσε το graft?
Να του πω να μου στείλει αν θέλει. Χρέωσε 1.5 €
Έκανε ο Γεωργίου τέτοια hairline?
Ο γνωστός Γεωργίου η κάποιος συνονόματος του?
Γιατί?

G.k.s

New Member
Καλά φαινεται να πήγες στην επέμβαση σου στον Dr Γεωργίου και άλλαξε η μπροστινή σου όψη. αν και θέλουμε και μια πανοραμική από πάνω και καμια πλαινη δότρια. Βλέπω ησουν μεγάλο θέμα καθώς ησουν NW5. Άνοιξε ενα νημα εδώ να βάλεις τις φωτογραφίες :

Επίσης από τον φιλο σου που έκανε και αυτος επέμβαση στον Dr Γεωργίου έχεις φωτογραφίες που λες ότι πήγε πολυ καλά;

Ποσο σας χρέωσε το graft?
Θα ετοιμάσω και ένα άλλο να σας στείλω κάποια στιγμή

Kostas97

Well-Known Member
Ενας άλλος έλεγε ο ασθενής να ζητήσει ειδικοτητα πλαστικού χειρουργού ήδερματολογου-χειρουργου. Είναι οι μόνοι που χουν σπουδάσει το δέρμα εις βάθος κια νομιμοποιουνται να κάνουν αυτές τι επεμβάσεις...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianisvele

New Member
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις Αγγελο κεραμίδα

Αλλά και στα ηγετικά στελέχη στο φόρουμ να ανοίξουν ονομαστικό νήμα για τις παρουσιάσεις ... Είδα ένα περιστατικό του Κεραμίδα που νομίζω δεν έχω ξαναδεί γενικά στο φόρουμ απίστευτο ...κρίμα που δεν έχουμε μεγάλη καταγραφή από αυτον τον γιατρό

Giorgos30

Member
Καλογιαννη έκανε γνωστός μου , σε Norwood 6 έκανε μια μέρα επέμβασης γτ έτσι την βολεύει με αρκετά τριχοθυλακια αλλά αποτέλεσμα Ronaldo το φαινόμενο. είχε σκάσει μύτη έτσι σε ένα μουντιάλ ! Εξωτερικό έχεις επιλογές αρκετεσ Και καλές . από Ελλάδα εγώ προσωπικά έκανα στον dr Chris Τσάκαλο και το αποτέλεσμα είναι τοπ! Κατά την γνώμη μου ο συγκεκριμένος παίζει σε international level !
Αναστασάκης έχει πολλά ανεβασμένα αλλα καλά αλλα όχι τόσο. Και τιμές στον θεό , αλλά καλά κάνει ο άνθρωπος από την μια αυτή η επέμβαση σου αλλάζει την ζωή και Αθήνα δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό , κάτι hairmills ανώνυμες τύπου Seneca dhi medi jene που δεν εχεισ Ιδέα ποιος γιατρός θα σε κάνει και ακόμα και να σου πούνε ο γιατρός θα πάρει 5-10% των χρημάτων που θα δώσεις και ο πραγματικός owner δεν είναι καν γιατροσ Και ούτε εκεί για να ασχοληθεί μαζί σου . και κάτι γερασμένοι παλιοί γιατροί που ανάθεμα αν ακουμπάνε ασθενή ή αν έχουν και το κίνητρο να προσπαθήσουν για τον οποιοδήποτε φαλακρό άσχετο τύπο που έκατσε να τους προσεγγίσει .

alex7

Well-Known Member
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις Αγγελο κεραμίδα

Αλλά και στα ηγετικά στελέχη στο φόρουμ να ανοίξουν ονομαστικό νήμα για τις παρουσιάσεις ... Είδα ένα περιστατικό του Κεραμίδα που νομίζω δεν έχω ξαναδεί γενικά στο φόρουμ απίστευτο ...κρίμα που δεν έχουμε μεγάλη καταγραφή από αυτον τον γιατρό
Από ένα περιστατικό κρίνεις ένα γιατρό ; Πως ξέρεις ότι θα έχεις την ίδια τύχη με αυτόν ; Μετά ποιος σου είπε ότι το φόρουμ ότι δεν έχουμε παρουσιάσεις από κλινικές ; Έχουμε κυρίως όμως ανεξάρτητα .Στον Κεραμίδα έχει τρία αν δεν κάνω λάθος

JimKan1

Well-Known Member
Καλογιαννη έκανε γνωστός μου , σε Norwood 6 έκανε μια μέρα επέμβασης γτ έτσι την βολεύει με αρκετά τριχοθυλακια αλλά αποτέλεσμα Ronaldo το φαινόμενο. είχε σκάσει μύτη έτσι σε ένα μουντιάλ ! Εξωτερικό έχεις επιλογές αρκετεσ Και καλές . από Ελλάδα εγώ προσωπικά έκανα στον dr Chris Τσάκαλο και το αποτέλεσμα είναι τοπ! Κατά την γνώμη μου ο συγκεκριμένος παίζει σε international level !
Αναστασάκης έχει πολλά ανεβασμένα αλλα καλά αλλα όχι τόσο. Και τιμές στον θεό , αλλά καλά κάνει ο άνθρωπος από την μια αυτή η επέμβαση σου αλλάζει την ζωή και Αθήνα δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό , κάτι hairmills ανώνυμες τύπου Seneca dhi medi jene που δεν εχεισ Ιδέα ποιος γιατρός θα σε κάνει και ακόμα και να σου πούνε ο γιατρός θα πάρει 5-10% των χρημάτων που θα δώσεις και ο πραγματικός owner δεν είναι καν γιατροσ Και ούτε εκεί για να ασχοληθεί μαζί σου . και κάτι γερασμένοι παλιοί γιατροί που ανάθεμα αν ακουμπάνε ασθενή ή αν έχουν και το κίνητρο να προσπαθήσουν για τον οποιοδήποτε φαλακρό άσχετο τύπο που έκατσε να τους προσεγγίσει .
Φιλε αφου ειναι τοπ το αποτελεσμα σου στον Τσακαλο γιατι δεν μας το δειχνεις;

JimKan1

Well-Known Member
Από ένα περιστατικό κρίνεις ένα γιατρό ; Πως ξέρεις ότι θα έχεις την ίδια τύχη με αυτόν ;

Ελα ντε, δεν υπαρχει πιο λαθος τροπος σκεψης στις μεταμοσχευσεις, θες τουλαχιστον 10-15 ανεξαρτητα σε μια περιοδο 3-5 χρονων για να κρινεις κατα την αποψη μου και πανω απ ολα με παρομοια χαρακτηριστικα με τα δικα σου, ομοια τριχα, ομοια ηλικια, ομοια αραιωση κτλπ.

Giorgos30

Member
Φιλε αφου ειναι τοπ το αποτελεσμα σου στον Τσακαλο γιατι δεν μας το δειχνεις;
Εχεις δίκιο πρέπει να κάνω παρουσίαση απλά επειδή κάθε φορά λέω να την κάνω αναλυτική , όλο το αναβάλω , τώρα στην άδεια Χριστουγεννων

elk34

New Member
Καλησπέρα, τελικά για τον Γκούρα έχουμε κάποια άποψη για την ποιότητα των δουλειών του την τελευταία 2ετία; Από ότι έχω καταλάβει έκανε λάθη παλαιότερα και έχει αποκτήσει μια κακή φήμη αλλά αν δεν κάνω λάθος σχεδόν όλοι στην Ελλάδα (παρακολουθώ το φόρουμ 10 χρόνια περίπου και πρόσφατα έγινα μέλος επειδή ψάχνομαι για μμ) τα χρόνια αυτά κάναν περισσότερες κακές δουλειές σε σχέση με σήμερα και έτρεχαν όσοι μπορούσαν Κύπρο και Ισπανία.

Σίγουρα δεν έχει αποτελέσματα στο σάιτ αλλά αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα κάτι για την ποιότητα της δουλειάς του πέραν του ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το online marketing.

Έχουμε κάτι συγκεκριμένο την τελευταία 2ετία έως 4ετία ας πούμε κακή διαχείρηση δότριας, μικρή φύτρωση, λάθος στρατηγική, κακή τοποθέτηση;

Ρωτάω γιατί ακούω κόσμο να αναφέρει/προτείνει Γκούρα στόμα με στόμα και λόγω φόρουμ μου φαίνεται αστείο αλλά δεν ξέρω αν έχουμε κάτι χειροπιαστώ πρόσφατο πέραν του ότι έκανε λάθη προ δεκαετίας.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πηγαίνετε στο Γκούρα να κάνετε και ελάτε πείτε και εμάς τι θέλετε να βρείτε τόσο γι'αυτόν . Τόσες επιλογές άλλες κολλάτε με κα-γκουρες

elk34

New Member
Καλά δύσκολα θα πήγαινα γιατί όπου υπάρχει τόσος καπνός θα υπάρχει και φωτιά απλά μήπως άκουγα κάτι πιο συγκεκριμένο ρώταγα μιας και είδα το συγκεκριμένο θέμα (έφτιαξα λογαριασμό μήπως ανοίξω δικό μου για γνώμες για δική μου μμ κυρίως). Π.χ. αναλαμβάνει περιπτώσεις μεγάλων εξελισσόμενων NW χωρίς να τους δίνει αγωγή μετά; Ή π.χ. έκανε μόνο strip και δεν έχει μεγάλη εμπειρία με FUE;

Μπλουζα