Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

σωστη εν μερει η λογικη σου ΑΛΛΑ:δε μου λενε κατι τα παραδειγματα....για εμανα το διλλημα δεν ειναι αν θα ειμαι ο στειθαμ ή ο τσαλικης......το θεμα ειναι αν θα ειμαι εγω ο γιαννης με μαλλια ή οχι...και προτιμω το πρωτο....και αν ερχοταν ενα τζινι αυτο θα διαλεγα.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

σωστα γιαννη.....ολοι αυτο θα διαλεγαν.....
Απλα οταν ξυριζεις το κεφαλι προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ενταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα....ειναι κι αλλοι που το κανουν αυτο....κτλ κτλ....για να νιωθεις κι εσυ καλυτερα.....
και να μη παρεις φορα και πηδηξεις απο κανα μπαλκονι....γιατι μεσα σου ξερεις οτι θα προτιμουσες 100000 φορες να ειχες μαλλια κ να ταεκανες οτι ηθελες....παρα ετσι......

Hopefull

New Member

giannis13 είπε:
σωστη εν μερει η λογικη σου ΑΛΛΑ:δε μου λενε κατι τα παραδειγματα....για εμανα το διλλημα δεν ειναι αν θα ειμαι ο στειθαμ ή ο τσαλικης......το θεμα ειναι αν θα ειμαι εγω ο γιαννης με μαλλια ή οχι...και προτιμω το πρωτο....και αν ερχοταν ενα τζινι αυτο θα διαλεγα.....

ναι ρε γιαννη το ξερω, και εγω και ολοι αυτο θα διαλεγαμε... αν νομιζεις οτι το τζινι ειναι η μεταμοσχευση και τα χαπια που θα σε κανουν το γιαννη το παλιο με μαλλια τοτε προχωρα.

Αν δεν το νομιζεις τοτε κοιτα τα παραδειγματα και αν σου πουν κατι οσον αφορα το πως αντιμετωπιζεις τη νεα πραγματικοτητα εχει καλως.

giannis1991

Well-Known Member

αυτο που προτιμω ειναι να το παλεψω οσο καλυτερα μπορω και με τις καλυτερες μεθοδους και να ελπιζω σε κατι καλυτερο στο μελλον......

Georgex6

Well-Known Member

φιλε hopefull ανοιγεις μεγαλο θεμα δε συμφωνω με ολα οσα λες παντως σε σεβομαι γιατι εχεις περασει ολα τα σταδια και εχεις εμπειρια.
τωρα εχουμε μπει σε ενα τρυπακι ολοι εδω μεσα και ετσι θα πορευτουμε γιατι αμα γυρισουμε στα παλια κλαφτα τι να σου λεω τωρα αποξενωση στεναχωρια κλπ κλπ
οσον αφορα τωρα τις νεες θεραπειες που ειναι και το σημαντικο διαβαζω για ενα προβλημα που εχει προκυψει με την histogen με μια γ@μμενη πατεντα και με μια δικη που θα γινει απο την scinmedica
τη να πω αμα χαλασει και αυτη η δουλεια για τα κωλολεφτα ε τοτε να πανε ολοι furious3

Hopefull

New Member

giannis13 είπε:
αυτο που προτιμω ειναι να το παλεψω οσο καλυτερα μπορω και με τις καλυτερες μεθοδους και να ελπιζω σε κατι καλυτερο στο μελλον......

Δεχτο και εγω αυτο εκανα στη τελικη τοσα χρονια δε συμβιβαστηκα και αντιμετωπιζα τη τριχοπτωση σαν αλλα παιδια που το θεωρουν καμια αναπηρια...το παλευα με τις καλυτερες μεθοδους που υπαρχουν εως σημερα. Regaine και ας μου κανε τη μουρη σαν καρπουζι...ειχα μαλλια. Propecia και ας μου ριχνε τη σεξουαλικη διαθεση...ειχα μαλλια. Διαφορες θεραπειες υποσχομενες και ας εχανα λεφτα. Μονο μεταμοσχευση δεν εκανα...και αν κρινω απο την επιλογη μου να σταματησω το propecia καλα εκανα και δεν την εκανα παλιοτερα.

Και μετα απο τοσα χρονια βρηκα αυτο που θεωρω τη καλυτερη λυση για μενα και την υγεια μου ξεπερνωντας τις ψυχολογιες που με εκαναν να νιωθω ασχημα. Τωρα μονο αν μου ελεγαν οτι υπαρχει κατι που δε βγαζει καμια παρενεργεια και θα εχω φυσικα μαλλια και full θα ασχολιομουνα και θα μπαινα στη διαδικασια.

Και επειδη η τριχοπτωση ειναι gradual και οτι και να παιρνεις απο τις υπαρχον θεραπειες καποια στιγμη ερχεται αυτο που πολεμας να αποφυγεις χρονια, καλο θα ειναι να αρχισουν ολοι να ανοιγουν το μυαλο τους και να ξεφευγουν απο κλισε και κομπλεξικες αντιμετωπισεις προς το προβλημα. Δε ξερω αν καποιοι με βλεπουν σαν εχθρο επειδη μιλαω για ενα σεναριο που πιστεουν οτι θα αποφυγουν ή πρεπει να αποφυγουν παση θυσια...σιγουρα δεν ειμαι.

Ξερω οτι κανενας δε θελει να χασει τα μαλλια του, ουτε εγω το θελα ποτε αλλα δεν ειναι κακο να ακουγεται και καμια αλλη αποψη, εγω αυτα που λετε τωρα τα ενιωθα πριν χρονια, καποιοι μπορει να θελουν να πιστεουν οτι αυτο δε ξεπερνιεται αν δεν δωσεις καμια 40000 χιλιαδες δολλαρια σε μεταμοσχευσεις ή αν δεν παιρνεις χαπια για ολη σου τη ζωη και μπορει να θελουν να σε βγαλουν και αυτοκτονικο lol...εγω απλα λεω οτι η διαδικασια της τριχοπτωσης εχει καποιες ψυχολογικες προεκτασεις που σε κανουν να υπερμεγενθυνεις το προβλημα στο μυαλο σου και καποια στιγμη αυτο περναει.

Οταν θα περασει μπορει να δειτε αλλιως αυτα που σημερα βλεπετε σαν απαραιτητα ή λογικα για να εχετε μαλλια μετα να σας φανουν αχρειαστα ή ασυμφορα σε σχεση με το τι παιρνουν και το τι δινουν. Και τα λεω αυτα κυριως για τα παιδια που σκεφτονται πιο δραστικες λυσεις να σιγουρευτουν οτι δε θα παγιδευτουν σε τιποτα καταστασεις μη αναστρεψιμες με τα υπαρχον δεδομενα.

lalakos

Member

Ρε παιδιά τους τελευταίους 4 μήνες στο φόρουμ μιλάμε όλα για αν και αν και αν και αν θες να είσαι ο τάδε ή ο τάδε ή τι θα διάλεγες κτλ κτλ... Μυσάφι πια. Και το θέμα είναι ότι αυτή του είδους η συζήτηση έχει επεκταθεί σε όλα τα θέματα. Ανοίξτε λίγο ένα θέμα μόνο για αυτό στην τελική.
Μπαίνω να δω αν υπάρχει τίποτα καινούργιο στο forum και σε όλα τα θέμα το ίδιο σκηνικό.

hopefull, το έργο σου στο forum είναι πολύ σπουδαίο, αλλά η επιμονή σου ότι η καλύτερη λύση είναι στο ξυράφι, δεν σου κρύβω ότι έχει αρχίσει λίγο να με ενοχλεί. Αισθάνομαι πλέον πως προσπαθείς να μας πείσεις, παρά να μας συμβουλέψεις. Τέσπα, hopefull δεν θέλω παρεξηγήσεις εεεεεε ;) , ok?

Συμφορουμίτες, θερμή παράκληση: Σταματήστε να γράφετε παντού το τι θα διάλεγες ή αν ένα τζίνι σου κάνει ευχές ή ή ή ή........ Ξεκινήστε ένα θέμα μόνο για αυτό, όχι παντού....

geofish

New Member

lalakos είπε:
Συμφορουμίτες, θερμή παράκληση: Σταματήστε να γράφετε παντού το τι θα διάλεγες ή αν ένα τζίνι σου κάνει ευχές ή ή ή ή........ Ξεκινήστε ένα θέμα μόνο για αυτό, όχι παντού....

Χαχαχα, να υποθέσω ότι ο κυρίως υπεύθυνος είμαι εγώ αφού εγώ ξεκίνησα πρώτος με τέτοιου είδους θέματα. Φίλε lalakos, σεβαστή η άποψη σου και ίσως να σε ενοχλούν ή να σε κουράζουν αυτά όπως και σε άλλα μέλη. Αλλά κατά την γνώμη μου όλα αυτά τα θέματα με τις υποθέσεις και τα αν, πέρα από το χιουμοριστικό χαρακτήρα βγάζουν και μια αλήθεια. Ότι η πλειοψηφία των μελών προτιμά να έχει τα μαλλιά του, από το να έχει λεφτά, γυναίκες διασημότητα και φήμη.
Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησα αυτά τα πόστ.
Να σημειώσω τέλος ότι δεν παρεξηγήθηκα

Hopefull

New Member

lalakos είπε:
hopefull, το έργο σου στο forum είναι πολύ σπουδαίο, αλλά η επιμονή σου ότι η καλύτερη λύση είναι στο ξυράφι, δεν σου κρύβω ότι έχει αρχίσει λίγο να με ενοχλεί. Αισθάνομαι πλέον πως προσπαθείς να μας πείσεις, παρά να μας συμβουλέψεις. Τέσπα, hopefull δεν θέλω παρεξηγήσεις εεεεεε ;) , ok?

Λαλακο ολοι λεμε πραγματα που μπορουν να ενοχλουν καποιους

Εγω θυμαμαι διαβαζα κατι posts σου που ελεγες σε καποιον "αυξησε τη δοση του propecia και αν δεις sides καντα γαργαρα" ή ενα αλλο που ειπες σε μενα "οτι ειναι χαζο καποιος να παιρνει propecia και να μη περιμενει οτι θα εχει καποια sides"...απο μεσα μου λεω τι λεει ο ανθρωπος οτι ειναι φυσιλογικο να χεις sides απο το propecia και συμβουλευει κιολας να τα κανουν γαργαρα!!! Αλλα δεν ειπα με ενοχλεις γιατι πιστευω οτι εχεις σκοπο να πεισεις τον κοσμο οτι και να χει sides πρεπει να παιρνει propecia...ειπες τις αποψεις σου λεω και γω τις δικες μου ουτε θελω να τα ξυρισεις ουτε εσυ προφανως θελεις να παιρνω propecia ακομα και αν εχω sides... ο καθενας κανει οτι θελει.

Αλλα μη πας να με βαλεις εμενα απο μια μερια και ολους απο την αλλη. Βαλε εμενα και εσενα αν νιωθεις ενοχλησεις με αυτα που λεω .

Panos1982

Well-Known Member

χοουπ......εν μερη μονος σου πιστευω πας στο απεναντι μερος απο ολους εμας κ οχι μονο απ τον λαλακο γιατι ειναι ενα σαιτ εδω που λεει για την τριχοπτωση και τους τροπους καταπολεμησης της.....και εσυ εισαι ο μονος που εχω δει κι εγω που υποστηριζεις οτι ειναι καλυτερο το να ξυρισουμε το κεφαλι.....οταν ξυριζεις κεφαλι αυτοματα σημαινει οτι σταματας θεραπειες κτλ κτλ.....αφου πλεον δεν εχεις μαλλι.....επειδη ομως εδω περα ολοι κανουμε ο καθενας την θεραπεια του......οπως καταλαβαινεις.....δεν ειναι μονο ο λαλακος που διαφωνει με την αποψη σου....ειμαστε σχεδον ολοι......
Βεβαια εγω σεβομαι την αποψη σου δε την κατακρινω.....ουτε κι ο λαλακος την κατακρινει απ οτι καταλαβαινω....απλα δε συμφωνουμε μαζι σου......και εγω προσωπικα δε θα αφησω την τριχοπτωση στο ελεος της.....ειμαι ηδη σε πολυ καλο δρομο......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
χοουπ......εν μερη μονος σου πιστευω πας στο απεναντι μερος απο ολους εμας κ οχι μονο απ τον λαλακο γιατι ειναι ενα σαιτ εδω που λεει για την τριχοπτωση και τους τροπους καταπολεμησης της.....και εσυ εισαι ο μονος που εχω δει κι εγω που υποστηριζεις οτι ειναι καλυτερο το να ξυρισουμε το κεφαλι.....οταν ξυριζεις κεφαλι αυτοματα σημαινει οτι σταματας θεραπειες κτλ κτλ.....αφου πλεον δεν εχεις μαλλι.....επειδη ομως εδω περα ολοι κανουμε ο καθενας την θεραπεια του......οπως καταλαβαινεις.....δεν ειναι μονο ο λαλακος που διαφωνει με την αποψη σου....ειμαστε σχεδον ολοι......
Βεβαια εγω σεβομαι την αποψη σου δε την κατακρινω.....ουτε κι ο λαλακος την κατακρινει απ οτι καταλαβαινω....απλα δε συμφωνουμε μαζι σου......και εγω προσωπικα δε θα αφησω την τριχοπτωση στο ελεος της.....ειμαι ηδη σε πολυ καλο δρομο......

καπως ετσι ειναι....παντως εγω προκειμενου να κρατησω τα μαλλια θα ''ριψοκινδυνευα'' και λιγο......

Hopefull

New Member

Panos1982 είπε:

Εσυ εχεις κανεις μεταμοσχευση Πανο... δεν εχω την αποψη οτι πρεπει να ξυρισεις το κεφαλι ουτε και να αφησεις τη τριχοπτωση στο ελεος της. Στη περιπτωση σου δε διαφωνουμε καθολου και εννοειται οτι πρεπει να παιρνεις θεραπειες και να μη τις κοψεις.

Αποψεις λεμε και εννοειται οτι δεν ειναι ιδιες για ολους...δε θα πω σε ενα παιδι που γεμισε μαλλι και δεν ειχε ποτε side απο propecia ξυρισε τα!!!Ουτε θα πω σε καποιον με ουλη ξυρισε τα και αστα υπολοιπα στο ελεος τους.

Σε κανεναν δε λεω ξυρισε τα ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν...μυαλουδακια ολοι εχουμε διαβαζουμε, ψαχνουμε, κρινουμε και αποφασιζουμε. Εγω δινω λιγο απο το διαβαζουμε μετα ο καθενας κανει το ψαχνει, κρινει, αποφασιζει μονος του. Ολα τα αλλα ειναι φαντασματακια του μυαλου

xk

Active Member

παιδες είτε ενοχλει είτε όχι το ξυρισμα είναι αντικειμενο συζητησης σε ενα φορουμ τριχοπτωσης.Και πρεπει να ειναι κατα τη γνωμη μου εκτος κι αν όλοι εδω μεσα είναι νοργουντ 1,2 και δεν το χω καταλάβει.

ANAR

Well-Known Member

geofish είπε:
Χαχαχαχα, άρε hopefull,
Δεν έχουν όμως όλοι τα ίδια πιστεύω. Εγώ που είμαι της παλιάς σχολής μεγάλωσα με τις εξής αντιλήψεις για την ξούρα. Για μένα πάντα η ξούρα με παρέπεμτε στις εξής κατηγορίες ανθρώπων
-Φυλακισμένοι
-Τρόφιμοι σε ψυχιατρικές κλινικές
-Σκιχετς (νεοναζί)
-Αυτοί που είχαν τριχοφάγο
-Πορνοστάρ (γκουζκουνης)
-Δικτάτορες (πατακός)

:worshipper :worshipper :worshipper

aleksandros

New Member

Αν η κλιμακα ειναι μικρη δεν υπαρχει λογος να συζηταει καποιος για το αν θα τα ξυρισει η οχι τα μαλλια.
Στο χερι του ειναι να παει και να εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα.
Σε λιγα χρονια σιγουρα θα βγει κατι καλυτερο πανω στο θεμα θεραπεια και μεταμοσχευση γιαυτο καντε 4-5 χρονια υπομονη αν μπορειτε.
Και να πω κατι ακομα μην ρωτατε τις γυναικες αν τους αραισει η ξουρα η οχι, να κανετε αυτο που επιθυμητε για να ειστε καλα με τον εαυτο σας ολα τα αλλα ερχονται δευτερα.
Μην δινετε μεγαλη σημασια σε αυτα που λενε :)
Αν νιωθετε ανετα με ξουρα κεφαλι καντε το, αν παλι δεν σας αρεσει βουρ για μεταμοσχευση.
Αν ρωτουσατε μια γυναικα : να παω να πνιγω και σας ελεγε ναι θα πηγαινεταται?

Hopefull

New Member

xk είπε:
παιδες είτε ενοχλει είτε όχι το ξυρισμα είναι αντικειμενο συζητησης σε ενα φορουμ τριχοπτωσης.Και πρεπει να ειναι κατα τη γνωμη μου εκτος κι αν όλοι εδω μεσα είναι νοργουντ 1,2 και δεν το χω καταλάβει.

Ακριβως! Αλλα εγω δε λεω ξυριστε τα ειναι η μονη λυση, απλα λεω κραταμε ανοιχτο μυαλο γιατι η ξουρα ειναι και μια "πισινη" στη τελικη που μπορεις να τη κανεις καποια στιγμη αμα ξενερωσεις απο θεραπειες ή εχεις παρενεργειες που δε τη αντεχεις ή περασεις το point of no return που τα μαλλια σου δεν ειναι πλεον αρκετα για να καλυψουν τη κατασταση.

Αυτη η πισινη μετραει και στη τελικη τη κανουν και ολοι και τη βλεπεις συνεχεια στο δρομο. Πριν λοιπον παει καποιος στη φαση της μεταμοσχευσης ας σκεφτει πολυ σοβαρα ποσο την εχει αναγκη, ποσο μπορει να την υποστηριξει σε διαρκεια χρονου και αν τη πισινη αυτη θελει να τη χασει...γιατι μπορει να ειναι και το easy way out καποια στιγμη, που η τωρινη ψυχολογια δεν τη αφηνει να φανει.

M.M

New Member

Καλησπερα. Διαβαζω εσας τα αγορια, να υποφερετε απο το προβλημα της αλωπεκιας, παροτι η εικονα ενος ανδρα χωρις μαλλια ειναι συνηθισμενη και αποδεκτη. Γραφετε λοιπον, για το πως νιωθετε στις σχεσεις σας με τις γυναικες. Μπορειτε να ανοιξετε λοιπον ενα τοπικ, οπου να γραψετε πως νιωθετε εσεις ή οι φιλοι σας για τις γυναικες που εχουν το αντιστοιχο προβλημα?? Θα ειναι ισως δυσκολο θεμα για εμας, αλλα ισως βοηθηθουμε να ξεμπλοκαρουμε και να διεκδηκησουμε την αγαπη ενος ανδρα.. (και δεν αναφερομαι σε εμενα, που βρισκομαι σε μακροχρονη σχεση, αν και φοβαμαι τι θα γινει, αν αυτη καποτε τελειωσει..).
Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

giannis1991

Well-Known Member

hopefull είπε:
[quote author=xk link=topic=257.msg29135#msg29135 date=1268622437]

Ακριβως! Αλλα εγω δε λεω ξυριστε τα ειναι η μονη λυση, απλα λεω κραταμε ανοιχτο μυαλο γιατι η ξουρα ειναι και μια "πισινη" στη τελικη που μπορεις να τη κανεις καποια στιγμη αμα ξενερωσεις απο θεραπειες ή εχεις παρενεργειες που δε τη αντεχεις ή περασεις το point of no return που τα μαλλια σου δεν ειναι πλεον αρκετα για να καλυψουν τη κατασταση.

Αυτη η πισινη μετραει και στη τελικη τη κανουν και ολοι και τη βλεπεις συνεχεια στο δρομο. Πριν λοιπον παει καποιος στη φαση της μεταμοσχευσης ας σκεφτει πολυ σοβαρα ποσο την εχει αναγκη, ποσο μπορει να την υποστηριξει σε διαρκεια χρονου και αν τη πισινη αυτη θελει να τη χασει...γιατι μπορει να ειναι και το easy way out καποια στιγμη, που η τωρινη ψυχολογια δεν τη αφηνει να φανει.
[/quote]

α μπραβο...νομιζω καταληξαμε ωραια....

aleksandros

New Member

M.M είπε:
Καλησπερα. Διαβαζω εσας τα αγορια, να υποφερετε απο το προβλημα της αλωπεκιας, παροτι η εικονα ενος ανδρα χωρις μαλλια ειναι συνηθισμενη και αποδεκτη. Γραφετε λοιπον, για το πως νιωθετε στις σχεσεις σας με τις γυναικες. Μπορειτε να ανοιξετε λοιπον ενα τοπικ, οπου να γραψετε πως νιωθετε εσεις ή οι φιλοι σας για τις γυναικες που εχουν το αντιστοιχο προβλημα?? Θα ειναι ισως δυσκολο θεμα για εμας, αλλα ισως βοηθηθουμε να ξεμπλοκαρουμε και να διεκδηκησουμε την αγαπη ενος ανδρα.. (και δεν αναφερομαι σε εμενα, που βρισκομαι σε μακροχρονη σχεση, αν και φοβαμαι τι θα γινει, αν αυτη καποτε τελειωσει..).
Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

Aυτο μας απασχολη για αυτο θα λεμε και θα ξαναλεμε!
Εαν θελετε εσεις να κανετε ενα νεο τοπικ καντε το δεν σας κραταει κανεις.

Μπλουζα