Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος (εμένα παίρνω παράδειγμα),
το ερωτικό εξισορροπείται με την εμπιστοσύνη και την ανάγκη υποστήριξης

δλδ,
βλέπω ότι η γυναίκα μου πια προσφέρει συντροφικότητα-πράγμα που με κάνει να νιώθω ασφάλεια

εννοείται ότι κανένας 'μας δεν μοιάζει και τίποτα δεν είναι απόλυτο

απλά δεν μένεις με έναν άνθρωπο μόνο για το σεξ - αυτό ξεθωριάζει και μπορεί να γίνει τυπική διαδικασία αν στηρίξεις την σχέση σου αποκλειστικά σε αυτό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

NGL είπε:
μιλαω για περιπτωση που σε δενουν πολλα περισσοτερα πραγματα.
κοιτα ολοι μας κακα τα ψεμματα θελουμε να επιβεβαιωνομαστε ειτε στους φιλους μας ,ειτε στις παρεες μας και να εχουμε διπλα μας καποια κοπελα που θα την θαυμαζουν ολοι και αυτο θ αντανακλαται σ εμας..
ερχεται ομως η ωρα που εχεις πολυ μεγαλυτερες και ουσιαστικοτερες αναγκες απο εναν ανθρωπο που μοιραζεσαι τον περισσοτερο χρονο στην ζωη σου.
βλεπεις πανεμορφες γυναικες που ειναι πραγματικα ζωα και ανυποφορες..που δεν ξερουν καν να ...πηδι@υνται...
θα προτιμουσες λοιπον καποιες τετοιες ή καποια που εχει ολα τα υπολοιπα απλα ετυχε να εχει ενα προβλημα τριχοπτωσης?
προσεξε μιλαω για μια σοβαρη σχεση κι οχι για ξεπετες?

Αει γεια σου!!! Αμα με το γκομενακι τα χεις βρει σε πολλα επιπεδα ειναι το μωρο σου δε ξενερωνεις με πραγματα που δε φταιει εκεινη που της συνεβησαν ισα ισα που εκει φαινεται η δυναμη της σχεσης...ξενερωνεις αμα φας κανα κερατο, αμα αρχισει και σε γραφει, αμα αλλαξει ο χαρακτηρας της και γινει ξαφνικα στριγγλα.

Αυτα που μπορεις να μοιραστεις και να ζησεις με τη καταλληλη γυναικα δε μπορεις να τα μοιραστεις με κανενα φιλο σου...αλλη επικοινωνια αλλη κατασταση τελειως.Αμα δε τα ζησεις δε τα καταλαβαινεις και δε ξερεις ποσο σημαντικα ειναι και οτι θα κανεις τα παντα να τα προστατεψεις.

και αν εχεις βρει το γκομενακι που σου τη δινει... ειναι πολυ πιο ψηλα απο το καθε κ*ριολιδι με το βλεμα το αμα σε βαλω κατω θα δεις. Οσο μεγαλωνεις καταλαβαινεις και αμα στα 25 σου εχεις το σεβασμο αμα εχεις διπλα σου κανα γκομενακι σε στυλ Βατιδου ή Τζουλια στα 35 που θα στε ολοι με τις γυναικες σας θα γελανε ολοι οι φιλοι σου μαζι σου μα διαλεξες κανα τετοιο επειδη το μονο που σου κανει ειναι καλα γ*μισια.

ANAR

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος (εμένα παίρνω παράδειγμα),
το ερωτικό εξισορροπείται με την εμπιστοσύνη και την ανάγκη υποστήριξης

δλδ,
βλέπω ότι η γυναίκα μου πια προσφέρει συντροφικότητα-πράγμα που με κάνει να νιώθω ασφάλεια

εννοείται ότι κανένας 'μας δεν μοιάζει και τίποτα δεν είναι απόλυτο

απλά δεν μένεις με έναν άνθρωπο μόνο για το σεξ - αυτό ξεθωριάζει και μπορεί να γίνει τυπική διαδικασία αν στηρίξεις την σχέση σου αποκλειστικά σε αυτό

Σπυρο εγραψες ρε φιλε μπραβο :bravo: :bravo: :bravo:

M.M

New Member

Χαιρομαι, καθως το θεμα προσεγγιζεται στον πυρηνα του, με σοβαροτητα, επιπεδο και ενσυναισθηση. Και μπραβο στα αγορια, που γνωρισαν, πηραν και εδωσαν αγαπη- ειμαι βεβαιη πως την αξιζουν! Ενα τετοιο ειναι και το δικο μου αγορι. Με ρωτας Magic810, για τη θεραπεια μου. Fungοral και διαφορα συμπληρωματα (βιταμινες κλπ.). Η DHT καθως και η (πρωτογενης ολικη και ελευθερη) τεστοστερονη μου ειναι στα κατωτατα ορια, σιδηρος, φερριτινη ψηλα. Υπαρχουν ορμονικες ιδιαιτεροτητες που θα αντιμετωπιστουν, αλλα δεν ειναι το αιτιο του προβληματος. Επιπλεον, δε θα εχω οφελος απο φιναστεριδη ή ντουντα (τουλαχιστον ετσι μου ειπε η γιατρος μου στην πολη που ζω). Βασικα με ενδιαφερει μεταμοσχευση ή -αν πραγματι εχει αποτελεσματα- θεραπεια με βλαστοκυτταρα. Επιστρεφοντας στο θεμα, Χριστινα, να σου πω (και να σε ευχαριστω για το μηνυμα σου), πως σε εμενα υπαρχει εντονη αραιωση σε δυο σημεια, οχι πληρης απουσια μαλλιων, αλλα αρκετη ωστε να κομπλαρω τρομερα και να χρησιμοποιω ενα προσθετο, κατι μεταξυ ποστιζ-τρεσας-μικρης περουκας, μιας και η εργασια μου ειναι μπροστα σε (δικο μου) ακροατηριο. Αυτο με ανακουφιζει, μαλιστα ξεχνω πως φοραω προσθετο και λειτουργω φυσιολογικα. Παρα το προβλημα μου (που δεν ειναι εμφανες σε ολους, αλλωστε πολλες γυναικες φορουν πλεον extensions), θεωρουμε ελκυστικη γυναικα, ψηλη, αρκετα καλο σωμα,με μακρια μαλλια και εντονα χαρακτηριστικα. Ελκυστικη ειπαμε, οχι θεα, ουτε ειμαι 20αρα, τα΄χω τα χρονακια μου. Ο επι επταετιας συντροφος μου, που ειναι πολυ ομορφος αντρας,νεοτερος μου και με..πυκνο μαλλι, με γνωριζει,με αποδεχεται και με αγαπα με ή χωρις την καλυψη του προβληματος. Και ερωτικα (μιας και αναφερθηκε), υπαρχει -παρα τα επτα χρονια..- σταθερη ελξη και χημεια. Εχω επισης αρκετα φλερτ,ασχετα με το εαν δεν ανταποκρινομαι και ασχετα αν μεσα μου παντα τρεμω,μην αποκαλυφθει αυτη μου η ατελεια. Ομως παντα ειχα δυσκολια με τα διλημματα αποδοχης. Το υγιες ειναι να αποδεχεσαι αυτο που εισαι, εγω ομως ηθελα να ονειρευομαι και ετσι δε συμβιβαστηκα ποτε με οτι με πονουσε...ακομη κι αν αυτο ηταν επικτητο και..ματαιοδοξο..
Ετσι, δεν μπορω να αγαπησω την τωρινη κατασταση, απλα..συγκατοικουμε, ενω ελπιζω και προσπαθω να την αλλαξω. Καταλαβαινω ομως πολυ καλα τι λες (εχω επισκεφθει και ψυχολογο). Και γενικως με τις απαντησεις που δωσατε (με μικρες εξαιρεσεις), ενιωσα τρομερη ταυτιση με ολους σας.. Βλεπετε λοιπον, ποσο υπεροχα πλασματα "κρυβονται" πισω απο μια πρωτη, επιφανειακη ματια?? Και για να ανταποδωσω, να αναφερω, πως ο προηγουμενος ανθρωπος που ερωτευθηκα σφοδρα (τοτε που δεν ειχα προβλημα), ηταν ενας αντρας χωρις ..μαλλια, αλλα με απιστευτο πνευμα! Ειμαστε ακομοι φιλοι, ειναι ζωγραφος-εικαστικος, διασημος πλεον στην Ελλαδα και το εξωτερικο...

Panos1982

Well-Known Member

αν ειναι να παντρευτεις κ να πας σοβαρα......δε θα παρεις γυναικα για σεξ...θα παρεις γυναικα για σπιτι.....
επειδη ομως αυτο αργει πολυ ακομα..... σαν νεα παιδακια που ειμαστε πρεπει να χαρουμε τα νιατα μας κ να το γλεντησουμε.......τωρα που ειναι εδω ο τροχος......γιατι μετα θα γυρισει και θα ειναι αργα......

Μ.Μ χαίρομαι που απάντησες και μιλάς για τον εαυτό σου!

Μια παρένθεση κανένας δε αναφέρθηκε σε λύπηση και αν αντιληφθώ ότι κάποιος με λυπάται ΕΓΩ είμαι η πρώτη που θα πω BYE BYE και να μας γράφει!!!!!!!!!! Η κάθε γυναίκα όπως ο κάθε άνθρωπος έχει την αξιοπρέπεια του.

ΜΜ έτσι είναι, αυτό είναι το πρότυπο της γυναίκας σήμερα αλλά αν ένας άντρας ( που είναι πολλοί ) είναι τόσο σαρκικοί και τους ελκύει γυναίκες στιλ Τζούλιας , τότε τους νοιάζει μόνο η βιτρίνα και θα βρούνε γυναίκες που επίσης τους νοιάζει μόνο η βιτρίνα ( κι εκεί μετά πάνε όλα τα υπόλοιπα δηλ.μια τέτοια γυναίκα την νοιάζουν τα money, τι αμάξι έχει κτλ ). Γι’αυτό συνήθως λέω ότι έχουμε ότι μας αξίζει.

ΜΜ. Μια γυναίκα κατά την άποψή μου που αγαπάει τον εαυτό της θα φροντίζει να μη πάρει πολλά κιλά ή αν τα πάρει θα προσπαθήσει να τα χάσει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι το μυστικό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως είσαι, τα πρότυπα αυτά για μένα είναι τελείως ψεύτικα! Πλασματικά! Φυσικά και υπάρχουν γύρω μας πολύ όμορφες κοπέλες εμφανισιακά όπως και (αν και πιο σπάνιο αυτό) πολύ όμορφοι άντρες (εμφανισιακά πάλι). Αλλά πιστεύω ότι είναι λίγοι. Δεν είμαστε στην κοινωνία των Barbie και των Jon Jon. Aλλά όταν προσέχεις και φροντίζεις τον εαυτό σου τότε ο κάθε άνθρωπος είναι ελκυστικός για κάποιον άλλον. Η έλξη δεν είναι για μένα οι τέλειες αναλογίες και είναι και πολύ σπάνιο κάποιος να είναι τέλειος.. και τέλος πάντων οι άνθρωποι που το μόνο που ζητάνε είναι αυτό εμένα δε με ενδιαφέρουν.

Για μεταμόσχευση έχεις ρωτήσει; Και που σκέφτεσαι να κάνεις, Ελλάδα; Αν σε βοηθάει η τρέσα ή κατι παρόμοιο τότε είμαι υπερ. Δε μπόρεσα ποτέ να βάλω κάτι τέτοιο γιατί δε μου αρέσουν γενικά..το βλέπω όπως τους χρωματιστούς φακούς επαφής..νιώθω ότι δεν είμαι εγώ και να επιστρέφω στο σπίτι να το βγάζω και να έχω μια πολύ διαφορετική εικόνα αυτό με ρίχνει ψυχολογικά! Όχι ότι δε προσπαθώ να τα φτιάχνω με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται τόσο πολύ αλλά αυτά τα πρόσθετα στο λαιμό μου κάθονται! Και full μαλλί να είχα εξτενσιον δε θα φόραγα…

Πάντως να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν ήμουνα στη θέση σου θα το πάλευα με τοπικές λοσιόν…μόνο το fungoral και τα συμπληρώματα δε νομίζω ότι σε βοηθούν.

magic810

New Member

Μ.Μ γιατι δεν ρωτας τον γιατρο σου για τοπικη χρηση μινοξιδιλης με προγεστερονη και οιστραδιολη.....?
Μου κανει εντυπωση που δεν στα εχει αναφερει....

spartangr01

New Member

εγω προσωπικα θα καταθεσω μια καπως διαφορετικη αποψη
Υποθετω πως το γεγονος οτι ειχα απο μικρη ηλικια ειχα τριχοπτωση και το οτι εχω κανει ηδη δυο μεταμοσχευσεεις (ηλικια σχεδον 30) με εκανε να ελκυομαι φοβερα απο γυναικες με πλουσια υγιη μαλλια.
δεν μπορω να το εξηγηγσω απλως μπορω να το καταγραψω,
ολες οι κοπελες με τις οποιες συσχετιστηκα ειχαν καταπληκτικα μαλλια
και γενικα ειναι ενα στοιχειο της γυναικειας εμφανισης το οποιο εμενα προσωπικα με "τραβαει"και με ελκυει παρα πολυ
δεν ξερω αν οφειλεται στο προβλημα τριχοπτωσης που ειχα απο μικρος η ουτως η αλλως θα ημουν ετσι σαν ανθρωπος και σαν αντρας.
απλως ειναι κατι που διαπιστωνω στον εαυτο μου
και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα γοητευομουν απο μια κοπελα με προβλημα παρομοιο με το δικο μου.
ειναι κανεις αλλος ο οποιος να το βλεπει αυτο στον εαυτο του?
θα με ενδιαφερε αρκετα να μαθω?
(οχι οτι ενοχλουμαι η νιωθω αβολα για τα γουστα μου και κριτηρια στα γυναικεια χαρακτηριστικα, ο καθενας εχει τα δικα του και πολυ καλα κανει. απλως απο περιεργεια θα με ενδιεφερε να μαθω)

δυστυχως στις μερες μας η εμφαμνιση στη γυναικα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο
κατα τη γνωμη μου πολυ μεγαλυτερο απο αυτην του αντρα.
Παρολα αυτα ομως η ανθρωπινη και ποσο μαλλον η γυναικεια γοητεια εχει πολλες εκφανσεις
ανθρωπος που να μην αρεσει σε καποιον αλλον απλα ΔΕΝ υπαρχει

Σεβαστές και κατανοητές όλες οι απόψεις και τα γούστα. Αλλά θέλω να ξαναπώ ότι μια γυναίκα δεν είναι μόνο ένα μαλλί! Προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου να διαβάζω ή να ακούω κάτι τέτοιο από κάποιον..αλλά αν τα διάβαζα αυτά πριν 2 χρόνια θα με κάνατε να νιώθω ακόμη πιο άσχημα…

Όταν μια γυναίκα δεν έχει το υπέροχο και το λαμπερό μαλλί δε σημαίνει ότι δεν την φλερτάρουν ή ότι δε τη θέλουν, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο.

Το τι θεωρεί ο καθένας ελκυστικό είναι και υποκειμενικό αυτό μη το ξεχνάμε..

Αυτά τα γράφω για την κάθε γυναίκα που μπορεί να διαβάζει αυτό το θέμα και όχι για τα προσωπικά σας γούστα τα οποία είναι απόλυτα σεβαστά.. για να μην παρεξηγηθώ..

spartangr01

New Member

Για να μην παρεξηγηθω και εγω δεν υπονοησα οτι το μονο σε μια γυναικα ειναι το μαλλι
η οτι το μοναδικο μου κριτηριο ειναι τα μαλλια
σαφως και οχι
απλως επειδη βρισκομαστε σε ενα φορουμ με θεμα τα μαλλια
απλως επικεντρωσα στα μαλλια τα οποια απλως ειναι ενα στοχειο της εξωτερικης εμφανισης ενος ανθρωπου.
Κανενας νομιζω δεν εχει μοναδικο κριτηριο την εξωτερικη εμφανιση και ποσο μαλλον ενα μερος αυτης οπως ειναι τα μαλλια.
υπαρχουν και αλλα πολλα πραγματα που εχουν σημασια

Απλως επειδη οι συζητησεις μας περιστρεφονται γυρω απο τα μαλλια
ειπα την αποψη μου για αυτο και μονο το θεμα :) :) :)

Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει όλους εδώ είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο φάρμακο που θα βοηθήσει τον καθένα/καθεμία. Αλλά εγώ δε θα έγραφα ποτέ το εξής: Δε θα κοίταζα ποτέ έναν άντρα ερωτικά που είναι καραφλός ή θα τον παρατούσα αν άρχιζε να καραφλιάζει ή να κάνει κοιλιά! Ειδικά αν σε ένα σιτε οι άντρες ήταν οι μειοψηφία και ήταν κάτι σπάνιο για αυτούς! Δεν θα το έκανα όχι από υποκρισία αλλά επειδή θα σκεφτόμουνα ότι μπορεί να μη νιώσουν καλά..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spartangr01

New Member

Φιλη Χριστινα αν απο τα γραφομενα μου ενιωσες ασχημα με συγχωρεις :)
ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση.
απλως εγραψα μια πραγματικοτητα του εαυτου μου
αλλα ισως και να εχεις δικιο και να μην ελαβα υποψιν την παραμετρο που αναφερεις.
Ηθελα ομως να γραψω τη δικια μου σκοπια επι του θεματος.
καμμια φορα ομως ο απροσωπος χαρακτηρας του ιντερνετ μας κανει να ξεχναμε διαφορα πραγματα.
Τελος παντων ελπιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Ας επικεντρωθουμε ομως στο θεμα του thread. :)

Δεν ένιωσα άσχημα καθόλου και το έγραψα εξάλλου! Αλλά νομίζω ότι ήταν άστοχο να ρωτήσει εδώ η ΜΜ για το πώς βλέπετε εσείς μια γυναίκα με αυτό το πρόβλημα, γιατί κατά την άποψή μου κάποιοι είστε υπερβολικοί με το θέμα των μαλλιών σας και είναι αναμενόμενο για μένα να μη θέλετε μια γυναίκα χωρίς μαλλιά, γιατί εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε το γεγονός ότι χάνετε τα μαλλιά σας, πως είναι δυνατόν να θέλατε δίπλα σας μια γυναίκα χωρίς μαλλί κουρούπα; Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση λοιπόν αλλά λίγη ευγένεια δε βλάπτει γενικώς ….

spartangr01

New Member

Διαβασα τιτλος thread : Γυναικες, σχεση και τριχοπτωση!!!!
και εγραψα κατι εντος θεματος, καθολου αστοχο η προσβλητικο!
ισα ισα προσεξα αρκετα την διατυπωση μου και διευκρινισα κιολας τι ακριβως εννοω!!
Καλο ειναι να αφηνουμε καθε μελος να εκφραζει δυσαρεσκεια η ευρασκεια μονο του!!!
(αν υφισταται τετοια)

:)

λλά νομίζω ότι ήταν άστοχο να ρωτήσει εδώ η ΜΜ για το πώς βλέπετε εσείς μια γυναίκα με αυτό το πρόβλημα, γιατί κατά την άποψή μου κάποιοι είστε υπερβολικοί με το θέμα των μαλλιών σας και είναι αναμενόμενο για μένα να μη θέλετε μια γυναίκα χωρίς μαλλιά, γιατί εσείς οι ίδιοι δε μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε το γεγονός ότι χάνετε τα μαλλιά σας, πως είναι δυνατόν να θέλατε δίπλα σας μια γυναίκα χωρίς μαλλί κουρούπα;
το αντιθετο πρεπει να συμβαινει... εμεις που εχουμε το προβλημα θα πρεπει να σας καταλαβενουμε.. αν δεν σας καταλαβενουμε εμεις φαντασου οι αλλοι

Νομίζω τα μπερδεύεις λίγο spartangr01!

Το thread δεν είναι για το αν θα κάνατε σχέση με κάποια χωρίς πλούσιο μαλλί!

Και όταν γράφω για ευγένεια εννοώ ότι κάποιοι δεν εκφράζεστε όμορφα! Δεν απαντώ για το δικό σου post! Και το πιο εύκολο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο τι δε μου αρέσει στους άντρες και ποια εξωτερικά χαρακτηριστικά θεωρώ ότι ασχημαίνουν έναν άντρα και όχι με τόσο ευγενικό τρόπο.

Δημήτρη άλλο το να προσπαθήσεις να κατανοήσεις ..εδώ μιλάνε για το αν θα έκαναν σχέση. Αν ένας άντρας έχει πρόβλημα τριχόπτωσης και είναι η ζωή του και η ψυχολογία του οκ είναι όλα εντάξει! Αν όμως έχει μεγάλυτερο ψυχολογικό απο μια γυναίκα με το ίδιο πρόβλημα τότε πιστεύω είναι αδύνατον να δει ερωτικά κάποια με λίγα μαλλιά.

spartangr01

New Member

Εχω την εντυπωση οτι το θεμα προσπαθει να ανιχνευσει τη σημασια της παραμετρου τριχοπτωση στην εξισωση αντρες-γυναικες-σχεσεις μεταξυ τους!
και πανω σ αυτο ακριβως εγραψα, πως νομιζω οτι με εχει επηρεασει εμενα η τριχοπτωση
κανοντας με να υπερτονιζω την εμφανισιακη αξια των μαλλιων σε μια γυναικα ( η οποια ομως ειναι σημαντικη ετσι και αλλιως.Και στους αντρες αλλα κατα τη γνωμη μου περισσοτερο στις γυναικες).
Και συμφωνω μαζι σου σ αυτο που γραφεις
πιθανον να ειναι ετσι!

Και κατι ακομα
οταν καποιος μπαινει σ ενα φορουμ και θετει ενα ερωτημα, φανταζομαι περιμενει ειλικρινεις απαντησεις και αποψεις
αλλιως θα εγραφε "ποια η αποψη σας για το ταδε θεμα, αλλα αμα δεν μ αρεσει η με στεναχωρει μην την πειτε"!!!!!
εγραψα κατι πανω σε ενα πολυ συγκεκριμενο αξονα: τριχοπτωση-αντρες-γυναικες
ουτε απαριθμησα τι γυναικεια χαρακτηριστικα δεν μ αρεσουν ουτε τπτ αλλο παρομοιο.
Για να το κλεισω λοιπον
Βρισκω πολυ ενδιαφερουσα την αποψη σου
ισχυει κατι παρομοιο μ εσενα?
(το ερωτημα που εθεσα στο προηγουμενο ποστ μου ειχε unisεx χαρακτηρα) :) :)

dk

New Member

Καλησπέρα.
Αν και νέος στο φορουμ(παλιος ομως στην τριχοπτωση :D) δεν εχω ποσταρει, αν και εχω ερθει σε επικοινωνια με καποια παιδια με πμ

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το θεμα.
Καταρχην να πω οτι αν κατι μου αρεσει σε αυτο το φορουμ-μακαρι να μην ειχα λογο να μπω αλλα δεν...-ειναι οτι μιλαμε ολοι ειλικρινα. Πολυ καλο αυτο. Εχουμε ολοι ενα συγκεκριμενο προβλημα και νιωθω ανετα να μιλησω επιτελους χωρις μισολογα γιατι εχουν πεσει οι μασκες του καθωσπρεπισμου.

Αφενως να πω οτι ιδιεταιρο προβλημα δεν εχω με γυναικες. Παντρεμενος εδω και λιγο καιρο και παντα ειχα καλες σχεσεις με το αλλο φυλο(αν και η αληθεια ειναι οτι με την γυναικα μου ειμαστε πολυ καιρο μαζι). Προσπαθω ομως να καταλαβω καποια πραγματα και θα ηθελα τη γνωμη των γυναικων.

Ναι, οκ, κανεις δεν προτιμαει ενα καραφλα Ή ΕΣΤΩ εναν με αραιωση απο ενα ωραιο παιδι με μαλλια. Χελλοοοου. Οπως καμια δεν προτιμαει ενα χοντρο απο ενα γυμνασμενο. Αλλα δεν θελω να μιλησω για ελξη αλλα για απλη επικοινωνια. Ο λογος ειναι απλος και προσωπικος. Εχω μεγαλο κολλημα να μιλησω με κοπελες που δεν ξερω και φταινε τα μαλλια.
Εξηγουμαι...η παρεα μου ειναι ολοι παιδια πολυ χαβαλεδες, πολυ κοινωνικα, εμφανισιμοι και αρκετοι απο αυτους με με γαλη ανεση να προσεγγισουν μια γυναικα. Νιωθω ασχημα λοιπον που δεν μπορω να μιλησω με μια κοπελα που δεν ξερω. Προσοχη, μιλαω ειλικρινα. ΔΕΝ ψαχνω ουτε για ξεπετες ουτε για one night stand ουτε τιποτα, αγαπω τη γυναικα μου και δεν θελω "να βγαλω μαλλια για να εχω γκομενες"
Απλα ειναι τραγικο οτι δεν εχω το θαρρος να πω ενα καλησπερα ακομα και σε κοπελα που μολις γνωριστηκαν οι παρεες μας. Το θεμα ειναι οτι ειμαι αρκετα γυμνασμενος, σχετικα ψηλος και δεν εχω το μαυρο μου το χαλι-ακομα και τωρα που ειμαι nw4 προς 5 στα 31 μου. Θεωρω λοιπον οτι αν ειχα μαλλια σιγουρα θα ειχα αλλη ανεση με τις γυναικες και σιγουρα δεν θα ειχα κομπλεξ τουλαχιστον να μιλησω ρε παιδι μου, να πουμε δυο απλες κουβεντες, τιποτα παραπανω. Ξερω οτι μια γυναικα το προσεχει και αυτο αλλα η απορια μου παραμενει...οι κοπελες σε αυτη την ηλικια ειναι στυγνες Killer? Δλδ "δεν εχεις μαλλια=μην μου μιλας" ή πιστευετε οτι παραεχω κομπλεξ και πως μια κουβεντα θα μπορουσα να την κανω? Για μενα ειναι σημαντικο γιατι μου ριχνει την ψυχολογια ακομα και σε βραδιες που περναω καλα.

Προσωπικα ξερω πως αν επιανα κουβεντα με μια κοπελα που δεν μου αρεσε γιατι πχ ηταν λιγο στρουμπουλη, σιγουρα θα εκανα σαφες το οτι δεν ενδιαφερομαι αλλα δεν θα ειχα προβλημα να πω μια κουβεντα παραπανω. Το ξερω γιατι το εχω κανει. Δεν μπορω ομως να ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες...

giannis1991

Well-Known Member

φιλε εννοειται....οταν χανεις τα μαλλια σου τοτε αυτοματα χανεις το μεγαλυτερο μερος της ομορφιας σου...κακα τα ψεματα....

Μπλουζα