Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
Χαιρομαι, καθως το θεμα προσεγγιζεται στον πυρηνα του, με σοβαροτητα, επιπεδο και ενσυναισθηση. Και μπραβο στα αγορια, που γνωρισαν, πηραν και εδωσαν αγαπη- ειμαι βεβαιη πως την αξιζουν! Ενα τετοιο ειναι και το δικο μου αγορι. Με ρωτας Magic810, για τη θεραπεια μου. Fungοral και διαφορα συμπληρωματα (βιταμινες κλπ.). Η DHT καθως και η (πρωτογενης ολικη και ελευθερη) τεστοστερονη μου ειναι στα κατωτατα ορια, σιδηρος, φερριτινη ψηλα. Υπαρχουν ορμονικες ιδιαιτεροτητες που θα αντιμετωπιστουν, αλλα δεν ειναι το αιτιο του προβληματος. Επιπλεον, δε θα εχω οφελος απο φιναστεριδη ή ντουντα (τουλαχιστον ετσι μου ειπε η γιατρος μου στην πολη που ζω). Βασικα με ενδιαφερει μεταμοσχευση ή -αν πραγματι εχει αποτελεσματα- θεραπεια με βλαστοκυτταρα. Επιστρεφοντας στο θεμα, Χριστινα, να σου πω (και να σε ευχαριστω για το μηνυμα σου), πως σε εμενα υπαρχει εντονη αραιωση σε δυο σημεια, οχι πληρης απουσια μαλλιων, αλλα αρκετη ωστε να κομπλαρω τρομερα και να χρησιμοποιω ενα προσθετο, κατι μεταξυ ποστιζ-τρεσας-μικρης περουκας, μιας και η εργασια μου ειναι μπροστα σε (δικο μου) ακροατηριο. Αυτο με ανακουφιζει, μαλιστα ξεχνω πως φοραω προσθετο και λειτουργω φυσιολογικα. Παρα το προβλημα μου (που δεν ειναι εμφανες σε ολους, αλλωστε πολλες γυναικες φορουν πλεον extensions), θεωρουμε ελκυστικη γυναικα, ψηλη, αρκετα καλο σωμα,με μακρια μαλλια και εντονα χαρακτηριστικα. Ελκυστικη ειπαμε, οχι θεα, ουτε ειμαι 20αρα, τα΄χω τα χρονακια μου. Ο επι επταετιας συντροφος μου, που ειναι πολυ ομορφος αντρας,νεοτερος μου και με..πυκνο μαλλι, με γνωριζει,με αποδεχεται και με αγαπα με ή χωρις την καλυψη του προβληματος. Και ερωτικα (μιας και αναφερθηκε), υπαρχει -παρα τα επτα χρονια..- σταθερη ελξη και χημεια. Εχω επισης αρκετα φλερτ,ασχετα με το εαν δεν ανταποκρινομαι και ασχετα αν μεσα μου παντα τρεμω,μην αποκαλυφθει αυτη μου η ατελεια. Ομως παντα ειχα δυσκολια με τα διλημματα αποδοχης. Το υγιες ειναι να αποδεχεσαι αυτο που εισαι, εγω ομως ηθελα να ονειρευομαι και ετσι δε συμβιβαστηκα ποτε με οτι με πονουσε...ακομη κι αν αυτο ηταν επικτητο και..ματαιοδοξο..
Ετσι, δεν μπορω να αγαπησω την τωρινη κατασταση, απλα..συγκατοικουμε, ενω ελπιζω και προσπαθω να την αλλαξω. Καταλαβαινω ομως πολυ καλα τι λες (εχω επισκεφθει και ψυχολογο). Και γενικως με τις απαντησεις που δωσατε (με μικρες εξαιρεσεις), ενιωσα τρομερη ταυτιση με ολους σας.. Βλεπετε λοιπον, ποσο υπεροχα πλασματα "κρυβονται" πισω απο μια πρωτη, επιφανειακη ματια?? Και για να ανταποδωσω, να αναφερω, πως ο προηγουμενος ανθρωπος που ερωτευθηκα σφοδρα (τοτε που δεν ειχα προβλημα), ηταν ενας αντρας χωρις ..μαλλια, αλλα με απιστευτο πνευμα! Ειμαστε ακομοι φιλοι, ειναι ζωγραφος-εικαστικος, διασημος πλεον στην Ελλαδα και το εξωτερικο...