Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

xk είπε:
μια απορια γενικου περιεχομενου...το συζηταγα μ ενα φιλο και ακρη δε βρηκαμε...

Πως γινεται οταν βγαινω με τον φιλο μου τοσα χρονια να πηγαινουμε για καφε τα 2 μπακουρια και στην καφετερια να μην εχουμε ανταποκριση απο γυναικεια βλεματα...ελαχιστα πραγματα...
ενω οταν βγαινω εγω μονο με την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/υποψηφια γκομενα να γαμιουνται ολες να με κοιτανε...και το ιδιο να συμβαινει και στον φιλο μου.

νομιζω εμεις οι αντρες δεν το κανουμε,αν μας αρεσει καποια τη χαζευουμε ειτε ειναι μονη ειτε με αλλη κοπελα ειτε με αντρα...
Είναι και ο ανταγωνισμός που ανέφερε ο Blindfold, αλλά οι γυναίκες δουλεύουν με την λογική ότι αν είσαι με τον φίλο σου είσαι με τον φίλο σου (καλό; ), ενώ αν είσαι με γκόμενα, σε έχει επιλέξει κάποια, άρα είσαι ΟΚ. Δηλαδή ανεβαίνει η αξία σου σαν άντρας, σημαίνει ότι έχεις γκόμενες στην ζωή σου (ακόμα και αν είναι η ξαδέρφη σου, δεν το ξέρουν), δεν είσαι δηλαδή μπακούρι.
Γι'αυτό αν δοκιμάσεις να πας σε ένα club-bar με 1-2 γυναίκες (και θέλουν να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις κάποια), θα έχεις καλύτερη επιτυχία, από τι με έναν άλλο φίλο σου.

dk

New Member

xk είπε:
μια απορια γενικου περιεχομενου...το συζηταγα μ ενα φιλο και ακρη δε βρηκαμε...

Πως γινεται οταν βγαινω με τον φιλο μου τοσα χρονια να πηγαινουμε για καφε τα 2 μπακουρια και στην καφετερια να μην εχουμε ανταποκριση απο γυναικεια βλεματα...ελαχιστα πραγματα...
ενω οταν βγαινω εγω μονο με την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/υποψηφια γκομενα να γαμιουνται ολες να με κοιτανε...και το ιδιο να συμβαινει και στον φιλο μου.

νομιζω εμεις οι αντρες δεν το κανουμε,αν μας αρεσει καποια τη χαζευουμε ειτε ειναι μονη ειτε με αλλη κοπελα ειτε με αντρα...
1. Το γνωστο περι γκομενας/βερας που δειχνει στην αλλη οτι "Αυτον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια γκομενα τον αντεχει, αρα κατι καλο εχει" ειναι μυθος οσον αφορα το παιχνιδι και απολυτη αληθεια οταν το πραγμα σοβαρευει. Καμια γκομενα δεν θα γυρισει να κοιταξει καποιον με αυτη τη λογικη, πολλες γκομενες ομως θα το λαβουν ως κριτηριο εφοσον σε γνωρισουν και σκεφτονται τι νιωθουν για σενα.

2. Αυτο που λες, νομιζω οτι εχει σχεση με το ποσο διαθεσιμος δειχνεις. Ειδικα σε καφετερια ή απλη βολτα (και οχι σε ενα μπαρ που ολοι ψαχνονται αρα θεωρειται λογικο να γινει κινηση) οπου θα ειναι δυσκολο να γινει κατι, αμα ειστε 2 αντρες και σας κοιτανε ειναι σαν να σας προσκαλουν, συμπεριφορα που δεν "συνηθιζεται" σε κατι τοσο απλο(οχι ακριβως δεν συνηθιζεται, αλλα καταλαβαινεις, σε παιρνουν χαμπαρι ολοι) ενω αμα εισαι με γυναικα νιωθουν την ασφαλεια "κοιταω, τσεκαρω, αλλα δεν νομιζω να με παρεξηγησει ή να το τραβηξει"

ΥΓ. Το ιδιο παρατηρει και ο φιλος σου οταν βγαινετε μαζι?Ουτε αυτον κοιτανε οταν ειστε οι 2 σας?

xk

Active Member

dk είπε:
ΥΓ. Το ιδιο παρατηρει και ο φιλος σου οταν βγαινετε μαζι?Ουτε αυτον κοιτανε οταν ειστε οι 2 σας?

ναι μια απ τα ιδια...

πιστευω ειναι πιο πολυ αυτο που λεει ο Ακης παντως....παιρνεις αξια.Και γινεται παντα οταν ειμαι με ωραιο θυληκο,εχω βγει και με καποιες οχι τοσο εμφανισιμες και δε παιζει τετοιο πραγμα.

αλλο παραδειγμα σκαω μυτη σε καινουργιο σουπερμαρκετ μονος μου,εχω παει 2 φορες...οι ταμιες νορμαλ τη δουλεια τους..τυπικα

σκαω τριτη φορα με την αδερφη μου που δε μοιαζουμε γι αδερφια...μας βλεπουνε...μπαινω μεσα εγω καθεται κ περιμενει εξω η sister.

κανω τις βολτες μεσα κ καθε φορα που περναω απ τα ταμεια βλεπω την κοπελια να με κοιταει..αλλο παλι και τουτο λεω
παω στο ταμειο περιμενω ερχετε η σειρα μου και σκαει μυτη η αλλη η ταμιας απ το διπλα κ μου λεει κατι παπαριες ''εχουμε προσφορα σε κατι προιοντα'' κ τετοια...στο ξεκαρφωτο τελειως και σε μενα μονο οχι στους αλλους 3-4 που ηταν εκει..και μετα μου πιανει κουβεντα κ η ταμιας δε θυμαμαι κατι ασχετα μου λεγε για ομαδες κ χαμογελαγε καπως ναζιαρικα...

τεσπα κι αλλα πολλα τετοια που δεν τα παρατηρουσα ποτε...
δε ξερω πολυ εκνευριστικο παντως.Εισαι μπακουρι ωραιος κ ελευθερος βγαινεις με τον φιλο σου ψαχνεις να βρεις κ δε βρισκεις.....εννοω δεν εχεις πολλες επιλογες/ευκαιριες εκτος κι αν χωνεσαι συνεχεια οποτε κατι θα κατσει.
Μετα τα φτιαχνεις με μια ομορφουλα και τοτε σε κυνηγανε αυτες
Και μετα λενε γιατι κερατωνει ο κοσμος... :bon: αφου πανε οι μαλακισμενες και κωλοτριβονται σ αυτους που εχουν σχεση,τα μπακουρια τα τρωει η μαρμαγκα,τρεχουν πανικοβλητοι σα τους ταλαιπωρους. :D εδω ο ξαδερφος μου(εμφανισιμος) απελπιστικε,μπακουρι καιρο...με παιρνει τηλεφωνο βρηκε γκομενα...και για να τα καταφερει εστησε ολοκληρο σχεδιο με μπολικο θρασος.Γιατι οποτε πηγαινε χαλαρα να διεκδικησει μια του την επαιρνε καποιος αλλος... :D Και τι μου λεει?''ξαδερφε ενα καταλαβα...αμα εισαι μπακουρι ειναι σα να κανεις αγωνα δρομου...ξαδερφε χωσου,ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ'' :D

tatini

New Member

xk είπε:
[quote author=dk link=topic=257.msg47358#msg47358 date=1297192706]

ναι μια απ τα ιδια...

πιστευω ειναι πιο πολυ αυτο που λεει ο Ακης παντως....παιρνεις αξια.Και γινεται παντα οταν ειμαι με ωραιο θυληκο,εχω βγει και με καποιες οχι τοσο εμφανισιμες και δε παιζει τετοιο πραγμα.

αλλο παραδειγμα σκαω μυτη σε καινουργιο σουπερμαρκετ μονος μου,εχω παει 2 φορες...οι ταμιες νορμαλ τη δουλεια τους..τυπικα

σκαω τριτη φορα με την αδερφη μου που δε μοιαζουμε γι αδερφια...μας βλεπουνε...μπαινω μεσα εγω καθεται κ περιμενει εξω η sister.

κανω τις βολτες μεσα κ καθε φορα που περναω απ τα ταμεια βλεπω την κοπελια να με κοιταει..αλλο παλι και τουτο λεω
παω στο ταμειο περιμενω ερχετε η σειρα μου και σκαει μυτη η αλλη η ταμιας απ το διπλα κ μου λεει κατι παπαριες ''εχουμε προσφορα σε κατι προιοντα'' κ τετοια...στο ξεκαρφωτο τελειως και σε μενα μονο οχι στους αλλους 3-4 που ηταν εκει..και μετα μου πιανει κουβεντα κ η ταμιας δε θυμαμαι κατι ασχετα μου λεγε για ομαδες κ χαμογελαγε καπως ναζιαρικα...

τεσπα κι αλλα πολλα τετοια που δεν τα παρατηρουσα ποτε...
δε ξερω πολυ εκνευριστικο παντως.Εισαι μπακουρι ωραιος κ ελευθερος βγαινεις με τον φιλο σου ψαχνεις να βρεις κ δε βρισκεις.....εννοω δεν εχεις πολλες επιλογες/ευκαιριες εκτος κι αν χωνεσαι συνεχεια οποτε κατι θα κατσει.
Μετα τα φτιαχνεις με μια ομορφουλα και τοτε σε κυνηγανε αυτες
Και μετα λενε γιατι κερατωνει ο κοσμος... :bon: αφου πανε οι μακακισμενες και κωλοτριβονται σ αυτους που εχουν σχεση,τα μπακουρια τα τρωει η μαρμαγκα,τρεχουν πανικοβλητοι σα τους ταλαιπωρους. :D εδω ο ξαδερφος μου(εμφανισιμος) απελπιστικε,μπακουρι καιρο...με παιρνει τηλεφωνο βρηκε γκομενα...και για να τα καταφερει εστησε ολοκληρο σχεδιο με μπολικο θρασος.Γιατι οποτε πηγαινε χαλαρα να διεκδικησει μια του την επαιρνε καποιος αλλος... :D Και τι μου λεει?''ξαδερφε ενα καταλαβα...αμα εισαι μπακουρι ειναι σα να κανεις αγωνα δρομου...ξαδερφε χωσου,ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ'' :D
[/quote]
???

Hairboost

Member

να ειστε ανταγωνιστες οταν θελετε να κερδισετε γυναικες παιδες!

Είχα διαβάσει πριν καιρό εδώ μία κοπέλα είχε πει ότι, το θέμα δεν είναι το πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι αλλά το να έχεις στυλ. Όντως μετά από αρκετό καιρό το έχω διαπιστώσει κι εγώ. Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός που έχει περισσότερες τρίχες αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

GeorgeToumpa είπε:
Είχα διαβάσει πριν καιρό εδώ μία κοπέλα είχε πει ότι, το θέμα δεν είναι το πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι αλλά το να έχεις στυλ. Όντως μετά από αρκετό καιρό το έχω διαπιστώσει κι εγώ. Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός που έχει περισσότερες τρίχες αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.

+1

Hairboost

Member

GeorgeToumpa είπε:
Ισχυει

Toppikistis

New Member

Ετσι ειναι ρε παίδες... χίλιες φορές NW6 παρά σαν κάτι αμάμητους μαλλιάδες!
Βέβαια, παίζει ρόλο το στυλ και η προσωπικότητα. Η γοητεία που πηγάζει από μέσα μας είναι η πιο αποτελεσματική και η πιο έντονη.
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι, δεν έχω κατακτήσεις απλώς και μόνο από την πρώτη ματιά όμως έτσι κ αρχίσω την κουβέντα με την τύπισσα οι πιθανότητες να προχωρήσει αυξάνονται δραματικά.

Άλλωστε κάποιος σοφός άνθρωπος είχε πει "Για να μαμήσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της μαμήσεις το μυαλό" ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Άλλωστε κάποιος σοφός άνθρωπος είχε πει "Για να μαμήσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της μαμήσεις το μυαλό" ;)
αυτος ο σοφος δεν μου λεει κατι,δες τι ειπε ενας σοφος εδω μεσα και κοντεψε να μου βγει το φαγητο απο τα αυτια μολις το διαβασα
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2770.45.html

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Δίκιο σε όλα.

Στο τέλος τέλος όμως, σε κάποιο 'ασφαλή' τζουτζούκο θα πάνε, εκτός κι αν είναι γριές ή χοντρές.

Η δουλειά βγαίνει ως τα 25 και αν δε στραβωθείς μέχρι τότε να σπιτωθείς και να πατήσεις reset στη ζωή σου με κουτσούβελα και βλακείες, εισέρχεσαι πανηγυρικά στο twilight zone. Ή πιπίνια, ή γριές και οι χοντρές μπαλαντέρ.

Δεν ξεφεύγεις με τίποτα και μεις αγχωνόμαστε για το μαλλί. Καλοί είμαστε και του λόγου μας γαμώτο 8)
:grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley

:grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley

JackSheppard

New Member

Το συμπερασμα που βγαζω απο οτι εχω βιωσει ως τωρα, ειναι οτι οι γυναικες δεν κοιτανε στον αντρα λεπτομερειες οπως το μαλλι, το 6 πακ κτλ, οπως εμεις κοιταμε τα βυζια τον κωλο τα ματια (σειρα οχι τυχαια :p ;D) το αδυνατο σημειο τους ειναι οι εμπειριες, οι υποσχεσεις, τα ωραια λογια και να μπορεις να στηριζεις με τη συμπεριφορα σου αυτο που της πλασαρεις ακομα κι αν ειναι μουφες. Το κακο ειναι, οτι αν εχεις εσυ κομπλεξ με τις ατελειες σου (στην περιπτωση μας το μαλλι που μας λειπει) δεν νιωθεις καλα με τον εαυτο σου και δεν μπορεις να λειτουργησεις οπως πρεπει στο φλερτ και δεν βγαζεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια. Εχω φιλους με λιγοτερο μαλλι, λιγοτερο εμφανισιμους που ομως ριχνουν ανετα πολλες και ωραιες γυναικες και μπορουν να ξεκινησουν ευκολα ενα φλερτ η μια κουβεντα με μια αγνωστη. Η εμφανιση τους δεν τους νοιαζει τοσο πολυ και νιωθουν τελεια οπως ειναι.

Γνωμες;

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού

Λόγω κοινωνικού κύκλου, εδω και πολλά χρόνια οι περισσότερες φιλίες και γνωριμίες μου είναι με επαγγελματίες μοντέλα (άνδρες και γυναίκες). Μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι η πλειοψηφία των γυναικών δεν καθεται να ασχοληθεί αν ο τυπος που τις φλερταρει εχει μαλλια, abs, τατουαζ, γυμνασμενο πισινο ή οτιδηποτε θεωρειται must για εκπληκτικη εμφανιση.

Ειναι όπως στην υπόλοιπη κοινωνία τα πράγματα, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν απο εναν ανδρα μεγάλη οικονομικη ανεση και να μην ειναι τελείως μαλακας. Ολα τα αλλα ειναι προαιρετικα και να εχουμε να συζηταμε.

Να διευκρινήσω εδω οτι αυτη την συμπεριφορά δεν την θεωρω καθόλου κατακριτέα, έτσι έρχονται οι περισσότερες γυναίκες "καλωδιωμένες" απο τον Κατασκευαστη - ετσι είναι η φύση τους.

Κατα συνέπεια το θέμα της αραίωσης απασχολεί αυτούς που το έχουνε διοτι δεν αρέσουν στον εαυτό τους, οχι γιατι δεν αρέσουν στις γυναίκες.

To θεμα τωρα του alpha male δεν εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση (εκτος και αν εισαι στο λυκειο). Επειδη εχω φιλους και ανδρες μοντελα, πολλοι εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση (ενω αλλοι στο χωρο ειναι απλα αρχιμαλ****)

Ολα αυτα ειναι διασταυρωμένα πολλες φορες και σε πολλες καταστασεις, και διευκρινιζω οτι δεν μιλω για ολες τις γυναικες και τους ανδρες αλλα για την πλειοψηφια.

Μπλουζα