Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι και ο ανταγωνισμός που ανέφερε ο Blindfold, αλλά οι γυναίκες δουλεύουν με την λογική ότι αν είσαι με τον φίλο σου είσαι με τον φίλο σου (καλό; ), ενώ αν είσαι με γκόμενα, σε έχει επιλέξει κάποια, άρα είσαι ΟΚ. Δηλαδή ανεβαίνει η αξία σου σαν άντρας, σημαίνει ότι έχεις γκόμενες στην ζωή σου (ακόμα και αν είναι η ξαδέρφη σου, δεν το ξέρουν), δεν είσαι δηλαδή μπακούρι.xk είπε:μια απορια γενικου περιεχομενου...το συζηταγα μ ενα φιλο και ακρη δε βρηκαμε...
Πως γινεται οταν βγαινω με τον φιλο μου τοσα χρονια να πηγαινουμε για καφε τα 2 μπακουρια και στην καφετερια να μην εχουμε ανταποκριση απο γυναικεια βλεματα...ελαχιστα πραγματα...
ενω οταν βγαινω εγω μονο με την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/υποψηφια γκομενα να γαμιουνται ολες να με κοιτανε...και το ιδιο να συμβαινει και στον φιλο μου.
νομιζω εμεις οι αντρες δεν το κανουμε,αν μας αρεσει καποια τη χαζευουμε ειτε ειναι μονη ειτε με αλλη κοπελα ειτε με αντρα...
1. Το γνωστο περι γκομενας/βερας που δειχνει στην αλλη οτι "Αυτον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια γκομενα τον αντεχει, αρα κατι καλο εχει" ειναι μυθος οσον αφορα το παιχνιδι και απολυτη αληθεια οταν το πραγμα σοβαρευει. Καμια γκομενα δεν θα γυρισει να κοιταξει καποιον με αυτη τη λογικη, πολλες γκομενες ομως θα το λαβουν ως κριτηριο εφοσον σε γνωρισουν και σκεφτονται τι νιωθουν για σενα.xk είπε:μια απορια γενικου περιεχομενου...το συζηταγα μ ενα φιλο και ακρη δε βρηκαμε...
Πως γινεται οταν βγαινω με τον φιλο μου τοσα χρονια να πηγαινουμε για καφε τα 2 μπακουρια και στην καφετερια να μην εχουμε ανταποκριση απο γυναικεια βλεματα...ελαχιστα πραγματα...
ενω οταν βγαινω εγω μονο με την αδερφη/ξαδερφη/φιλη/υποψηφια γκομενα να γαμιουνται ολες να με κοιτανε...και το ιδιο να συμβαινει και στον φιλο μου.
νομιζω εμεις οι αντρες δεν το κανουμε,αν μας αρεσει καποια τη χαζευουμε ειτε ειναι μονη ειτε με αλλη κοπελα ειτε με αντρα...
dk είπε:ΥΓ. Το ιδιο παρατηρει και ο φιλος σου οταν βγαινετε μαζι?Ουτε αυτον κοιτανε οταν ειστε οι 2 σας?
xk είπε:[quote author=dk link=topic=257.msg47358#msg47358 date=1297192706]
ΥΓ. Το ιδιο παρατηρει και ο φιλος σου οταν βγαινετε μαζι?Ουτε αυτον κοιτανε οταν ειστε οι 2 σας?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GeorgeToumpa είπε:Είχα διαβάσει πριν καιρό εδώ μία κοπέλα είχε πει ότι, το θέμα δεν είναι το πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι αλλά το να έχεις στυλ. Όντως μετά από αρκετό καιρό το έχω διαπιστώσει κι εγώ. Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός που έχει περισσότερες τρίχες αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.
ΙσχυειGeorgeToumpa είπε:Είχα διαβάσει πριν καιρό εδώ μία κοπέλα είχε πει ότι, το θέμα δεν είναι το πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι αλλά το να έχεις στυλ. Όντως μετά από αρκετό καιρό το έχω διαπιστώσει κι εγώ. Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτός που έχει περισσότερες τρίχες αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.
αυτος ο σοφος δεν μου λεει κατι,δες τι ειπε ενας σοφος εδω μεσα και κοντεψε να μου βγει το φαγητο απο τα αυτια μολις το διαβασαΆλλωστε κάποιος σοφός άνθρωπος είχε πει "Για να μαμήσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της μαμήσεις το μυαλό"
εναι κορυφη,βγαζω το καπελο :worshipper :worshipper :worshipperNikoς είπε:Τα σεβη μου
:grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smileyApofasismenosPsyxakias είπε:Δίκιο σε όλα.
Στο τέλος τέλος όμως, σε κάποιο 'ασφαλή' τζουτζούκο θα πάνε, εκτός κι αν είναι γριές ή χοντρές.
Η δουλειά βγαίνει ως τα 25 και αν δε στραβωθείς μέχρι τότε να σπιτωθείς και να πατήσεις reset στη ζωή σου με κουτσούβελα και βλακείες, εισέρχεσαι πανηγυρικά στο twilight zone. Ή πιπίνια, ή γριές και οι χοντρές μπαλαντέρ.
Δεν ξεφεύγεις με τίποτα και μεις αγχωνόμαστε για το μαλλί. Καλοί είμαστε και του λόγου μας γαμώτο 8)