Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
edyuser1 είπε:ναι ενω οι μαλλιαδες οι ασχημοι εχουν ξεσκιστει να πηδανε.παρτε το χαμπαρι και αν εχεις μαλλια μεχρι τα φρυδια και η μαπα ειναι ασχημη θα εισαι ενας ασχημος με μαλλια παει και τελειωσε δεν θα πει η γκομενα <<δεν πειραζει που ειναι ασχημος φτανει που εχει πλουσια κομη>>μην τρελαθουμε τωρα και μας πεσουν και τα πλαινα μαλλια
τωρα λες κατι διαφορετικο ομως!Δεν ειναι μονο τα μαλλια ομορφια δεν ειπα αυτο.... Ειπα εγω οτι ολλοι οσοι εχουν μαλλια ειναι ωραιοι? οχι.Απλως λεω οτι η ραφλα ειναι απαισια και αλλαζει τον ανθρωπο!Και ναι δεν μπορεις να εισαι ο ιδιος ανθρωπος,η εικονα σου εχει αλλαξει και αναλογως την εκταση της φαλακρας ισως δραματικα.Εσυ μπορει να εισαι 30 και η εικονα σου λογω φαλακρας να ειναι τεραστια απο τα 20 ενω στον μεσο αντρα οχι.Σου αρεσει αυτο? πιστευεις το στυλ γυναικων που σε βρισκαν γοητευτικο στα 20 θα σε βρισκουν το ιδιο? οχι το γκρουπ που μπορεις να στοχευσεις εχει περιοριστει δραματικα ενω στον μεσο 30αρη οχι τουλαχιστον οχι λογω εμφανισης.Κανενας δεν γουσταρει την καραφλα και υπαρχει λογος για αυτο και ο λογος ειναι ενας οτι απλα δεν ειναι και ποτε δεν ηταν και ποτε δεν θα ειναι ωραια και αλλαζει πολυ την εμφανιση.Ειναι το χειροτερο που μπορει να εμφανιστει στον αντρα απο αποψη εμφανισης ολλα τα αλλα πολεμουνται.Αν εχεις μεγαλη μυτη αυτο δεν αλλαζει απο παιδι ετσι εισαι.Το βασικο στοιχειο γηρατος στην εμφανιση=καραφλα θα μου πεις η καραφλα εμφανιζεται και σε νεους,ναι σε ατυχους νεους!!!!!!!!Ενας Norwood 2 βαρβατο στα 20 τι να περιμενει? δες τον σε 5 χρονια ποσο εχει αλλαξει απο τον μεσο αντρα.Οι γκομενες δεν γουσταρουν την ραφλα σου και προφανως κανενας αντρας δεν την θελει.edyuser1 είπε:ναι ενω οι μαλλιαδες οι ασχημοι εχουν ξεσκιστει να πηδανε.παρτε το χαμπαρι και αν εχεις μαλλια μεχρι τα φρυδια και η μαπα ειναι ασχημη θα εισαι ενας ασχημος με μαλλια παει και τελειωσε δεν θα πει η γκομενα <<δεν πειραζει που ειναι ασχημος φτανει που εχει πλουσια κομη>>μην τρελαθουμε τωρα και μας πεσουν και τα πλαινα μαλλια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
edyuser1 είπε:ναι ενω οι μαλλιαδες οι ασχημοι εχουν ξεσκιστει να πηδανε.παρτε το χαμπαρι και αν εχεις μαλλια μεχρι τα φρυδια και η μαπα ειναι ασχημη θα εισαι ενας ασχημος με μαλλια παει και τελειωσε δεν θα πει η γκομενα <<δεν πειραζει που ειναι ασχημος φτανει που εχει πλουσια κομη>>μην τρελαθουμε τωρα και μας πεσουν και τα πλαινα μαλλια
baldy είπε:πηγαινω weznm και.. τιποτα.Βλεπω οτι ειναι αδικος κοπος απλως δεν μπορω να βλεπω την εμφανιση μου να γαμιεται και ενα απο τα πραγματα που φροντιζα πιο πολυ στην εμφανιση μου να ξερω οτι αρχιζει και φευγει.Το να σου λεει ο αλλος κοιτα δεν ειναι μονο το μαλλι η εμφανιση ειναι και το πως ντυνεσαι και μπλα μπλα μπλα τα θεωρω ανοητα.Απλως πρεπει να μην σε νοιαζει η εμφανιση σου γιατι αν θελω να κοιτω την εμφανιση μου οπως και να το κανω δεν μπορω να επιβαλλω στον εαυτο μου μια αλλη αισθητικη το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω ειναι αυτο.Αν ειναι εγω απο τα 23 μου να ζω ετσι αστο.Προς το παρον καλα ειμαι αλλα επειδη ξερω οτι θα ερθει το αναποφευκτο μεχρι τα 35 και μετα να την κανουμε.Αν γινει επιθετικη εχετε για βρισουλες πιο νωρις