xk είπε:
τίποτα πακέτο φάγαμε και οι δυο,ο φίλος μου γιατί έτσι κι αλλιώς έμενε σε άλλη πόλη μακρυά και έψαχνε κάτι γρήγορο για λίγες μέρες και αυτές δεν ήταν ''ξεπεταχτούλες''...εγώ ξενέρωσα και δε προσπάθησα καν....άσε ρε φίλε όταν είχα μαλλί είχα βαρεθεί ν ακούω κομπλιμέντα και σχεδόν όλες οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες...τώρα θέλει προσπάθεια και ξενερώνω εύκολα...ειδικά όταν η άλλη πετάει το μπετό της απ την αρχή της κουβέντας...δε νευρίασα μ αυτή μιας κα ιείχε δίκιο και μ αρέσει να λεει κάποιος/κάποια την αλήθεια αλλά άλλο να ''κακο''σχολιάζει κάποιος φίλος φτην καράφλα(εκει δε με νοιαζει ειλικρινά) άλλο γκόμενα που δε πολυγνωρίζεστε κιόλας
και για την ιστορία με αυτό τον φίλο κάνουμε 10 χρόνια παρέα και πάντα είχα τον πρώτο λόγο σ αυτά τα θέματα ακόμα κι όταν ήμουν nw3v..τώρα κάνει μεγάλο μπαμ πια η καράφλα και το γυναικείο μάτι πέφτει πρώτα σ αυτόν...μου κανε βουντού ο π...στης να καραφλιάσω να χει ελευθερο πεδίο :chinscratch 7SFGSFA
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες...
Η τριχοφυία μετράει πολύ στον άντρα στα μαλλιά αλλά και στα γένια και στα φρύδια/βλεφαρα ακόμα. Είχα διαβάσει μια έρευνα που οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να προτιμούν άντρες με τριχοφυία σε αυτά τα σημεία... Κάπου είχα διαβάσει επίσης ότι το μαλλι στον άνδρα είναι ότι το στήθος στη γυναίκα. Και οι γυναίκες με μικρό στήθος πάνε για επέμβαση, έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση...
Προσωπικά αν και δεν είμαι εντελώς άδειος στο μαλλί (ακόμα) υστερώ στα σημεία που έγραψα και παρόλα αυτά είμαι γεμάτος τρίχες σε σημεία που φαίνονται αντιαισθητικές πχ στην πλάτη στις μασχάλες και στα χέρια (καταραμένα γονίδια
) οι γυναίκες κάθε άλλο παρά κολλακεύονται. Επίσης όντως το πυκνό μαλλί σε πολλές περιπτώσεις κρύβει χρόνια...
Εννοείται όμως ότι όλα αυτά δεν είναι νόμος κυρίως ισχύουν σε ηλικίες που οι γυναίκες έχουν πρώτη προτεραίοτητα την εμφάνιση δλδ μέχρι 25...
Οποτε φίλε μου δεν υπαρχει λόγος να απελπίζεσαι.Εγώ πιστεύω ότι εστιάζουμε σε σημεία τις εμφάνισης κάποιες φορές που οι γυναίκες πιθανόν να μην δίνουν καθόλου σημασία και να εστιάζουν αλλού...