Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην τρελαθουμε κιολας.Ο Ρακιτιτς ειναι καθαρο Ν3.Ο Μπειλ Ν3 δεν ειναι με τιποτα.Ν2 ειναι συν οτι εχει υποχωρηση στα temple points.Συν το κραουν,το οποιο ειναι πανω κατω στα ιδια με την πρωτη του χροννια στη Ρεαλ.Παρακολουθω συστηματικα Ρεαλ,κ το 2014 αν ψαξετε βιντεο θα δειτε οτι ειχε αρκετο θεμα στο κραουν ηδη.2 χροννια τωρα ειναι πανω-κατω στα ιδια.Μακαρι να μην χασει αλλα ο ανθρωπος γιατι δεν ξερεις πως μπορει να επηρρεαστει ο αλλοσ απο κατι τετοιο.Το οτι εχει λεφτα δεν σημαινει οτι ειναι κ απαραιτητα ευτιχησμενος.Μην ξεχναμε τον Τζουντ Λο που φημες τον ειχαν να κλαιει κ να οδυρετε για την τριχοπτωση του.Αλλα και να χασει αλλα ο συγκεκριμενος εχει τοσο πυκνο μαλλι κ χοντρη τριχα που με 2-3 μεταμοσχευσεις μπορει να την βγαλει καθαρη
Στην Αγγλια υπαρχει ειδικο στοιχημα που πονταρεις ποιος ανθρωπος του ποδοσφαιρου ειναι ο επομενος που θα κανει μεταμοσχευση...τρελοι Αγγλοι
Ας επαιρνα τα λεφτα του και ας μου πεφταν μεχρι και τα φρυδια
Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία συμφωνώ...αλλά φέρνουν όλα τα υπόλοιπα που φέρνουν την ευτυχίατα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια. δυστυχισμενος θα σουν παλι!
Φίλε mikegad η περιπτωσή σου μοιάζει λίγο με αυτήν του juan fran νομίζω;(μιας και ποδοσφαιρόφιλος)Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία συμφωνώ...αλλά φέρνουν όλα τα υπόλοιπα που φέρνουν την ευτυχία
Τελικά εμείς δεν βλέπουμε euro , επίδειξη καραφλοκέφαλων βλέπουμεΦίλε mikegad η περιπτωσή σου μοιάζει λίγο με αυτήν του juan fran νομίζω;(μιας και ποδοσφαιρόφιλος)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.