Διασημοι/Celebrities

Dynamics

Active Member
Ο ρακιτς δεν θα έλεγα ότι εχει θέμα στην χαιρ αλλα εχει τρελό άνοιγμα στους κροτάφους
Αλήθεια ο λέβ περούκα φοράει ;τι μαλλί ειναι αυτο π εχει ο πουστης;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

naruto

Well-Known Member
Μην τρελαθουμε κιολας.Ο Ρακιτιτς ειναι καθαρο Ν3.Ο Μπειλ Ν3 δεν ειναι με τιποτα.Ν2 ειναι συν οτι εχει υποχωρηση στα temple points.Συν το κραουν,το οποιο ειναι πανω κατω στα ιδια με την πρωτη του χροννια στη Ρεαλ.Παρακολουθω συστηματικα Ρεαλ,κ το 2014 αν ψαξετε βιντεο θα δειτε οτι ειχε αρκετο θεμα στο κραουν ηδη.2 χροννια τωρα ειναι πανω-κατω στα ιδια.Μακαρι να μην χασει αλλα ο ανθρωπος γιατι δεν ξερεις πως μπορει να επηρρεαστει ο αλλοσ απο κατι τετοιο.Το οτι εχει λεφτα δεν σημαινει οτι ειναι κ απαραιτητα ευτιχησμενος.Μην ξεχναμε τον Τζουντ Λο που φημες τον ειχαν να κλαιει κ να οδυρετε για την τριχοπτωση του.Αλλα και να χασει αλλα ο συγκεκριμενος εχει τοσο πυκνο μαλλι κ χοντρη τριχα που με 2-3 μεταμοσχευσεις μπορει να την βγαλει καθαρη
Στην Αγγλια υπαρχει ειδικο στοιχημα που πονταρεις ποιος ανθρωπος του ποδοσφαιρου ειναι ο επομενος που θα κανει μεταμοσχευση...τρελοι Αγγλοι:p

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι καλα ενταξει μεγαλη στεναχωρια ο τζουντ λο ρε νατουρο τι ειναι αυτα που ακουω εδω εμεις σχεδον λυσαμε το προβλημα μας που ειμαστε μπατιριδες και δε το λυνει ο τζουντ λο αν θελει...??αμα ειναι και αυτοι κλαψομουνιδες ενταξει..
Σιγουρα το να εχει λεφτα δε γινεται και καποιος να ειναι ευτυχεις αλλα ειπαμε λυσεις υπαρχουν πλεον.

FreeThinker

Well-Known Member
Μην τρελαθουμε κιολας.Ο Ρακιτιτς ειναι καθαρο Ν3.Ο Μπειλ Ν3 δεν ειναι με τιποτα.Ν2 ειναι συν οτι εχει υποχωρηση στα temple points.Συν το κραουν,το οποιο ειναι πανω κατω στα ιδια με την πρωτη του χροννια στη Ρεαλ.Παρακολουθω συστηματικα Ρεαλ,κ το 2014 αν ψαξετε βιντεο θα δειτε οτι ειχε αρκετο θεμα στο κραουν ηδη.2 χροννια τωρα ειναι πανω-κατω στα ιδια.Μακαρι να μην χασει αλλα ο ανθρωπος γιατι δεν ξερεις πως μπορει να επηρρεαστει ο αλλοσ απο κατι τετοιο.Το οτι εχει λεφτα δεν σημαινει οτι ειναι κ απαραιτητα ευτιχησμενος.Μην ξεχναμε τον Τζουντ Λο που φημες τον ειχαν να κλαιει κ να οδυρετε για την τριχοπτωση του.Αλλα και να χασει αλλα ο συγκεκριμενος εχει τοσο πυκνο μαλλι κ χοντρη τριχα που με 2-3 μεταμοσχευσεις μπορει να την βγαλει καθαρη
Στην Αγγλια υπαρχει ειδικο στοιχημα που πονταρεις ποιος ανθρωπος του ποδοσφαιρου ειναι ο επομενος που θα κανει μεταμοσχευση...τρελοι Αγγλοι:p

norwood 2 με θεματακι στο crown ΔΕΝ υπαρχει. οταν υπαρχει θεμα πισω μιλαμε παντα για ν3

mikegad

Well-Known Member
Φίλε mikegad η περιπτωσή σου μοιάζει λίγο με αυτήν του juan fran νομίζω;(μιας και ποδοσφαιρόφιλος)
Τελικά εμείς δεν βλέπουμε euro , επίδειξη καραφλοκέφαλων βλέπουμε
Μπα εμένα μου χει μείνει μόνο ενα κακοτσούλουφο...αυτός ψιλοκρατάει ακόμα

Serifis

Active Member
Μάγκες, ναι ο bale σε πολλή μεγάλη επιφάνεια στο crown έχει μεγάλο θέμα και είναι σοκ για πολλούς και είμαι σίγουρος πως ίσως χρησιμοποιεί μερικές φορές και concealer, αλλά για την hairline (εκτός αν κάνει και κανένα τρικ και εκεί) δεν έχει θέμα, δηλάδή μην τρελαθούμε. Όταν πιάνεις τα μαλλιά κοτσίδα ανοίγει λίγο το κούτελο. Και μην συγκρίνετε φωτογραφίες του με πιο παλιές που ήταν πιτσιρικάς, δεν είναι όλοι Gerrard.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
rooney-england.jpg

και ο rooney δεν εχει ανοιξει και αλλο μετα την μμ. Δεν νομιζω να παιρνει φινα.

naruto

Well-Known Member
Ο Ρουνει φοαει τοπικ ρε παιδες?Αλλες φορες τον βλεπω πιο πυκνο αλλες πιο αραιο.Αλλες πιο ανοιχτοχρωμα αλλες πιο σκουροχρωμα.Ας πει καποιος πιο εμπειρος απο τοπικ...

geok

Member
Διάβασα λίγο το θέμα, Εντάξει πολύ αστείες οι περισσότερες τοποθετήσεις.
Δεν ξέρω εάν φοράει toppik ο rooney αλλά είναι δύσκολο λόγο του ότι με τόσο ιδρώτα αλλά & με κεφαλιές που νομίζω κάνει θα υπήρχε αλλιωση.
Συν την βροχή & πανηγυρισμους
ΆΡΑ δύσκολο όσο & λάκ να βάζει για να κάτσει το toppik

tasos33

Well-Known Member
geok δεν ξερω αν εισαι χρηστης, επειδη εγω ειμαι 6 χρονια τωρα θα σε πω το εξης, αν εχεις αρκετο μαλλι και εφαρμοζοντας καποιες τεχνικες στο μονο μεροσ που θα σε προδωσει το τοππικ ειναι η βουτια στη θαλασσα

geok

Member
Δυστυχώς ήμουν πολλα Χρόνια χρήστης, σαν εξαρτημένος κανονικά.
Τώρα έκανα μμ & έχω ηρεμήσει λίγο με την μαυρίλα.
Κοίταξε εγώ επειδή κάνω αθλητισμό γενικά & σε άθλημα που υπήρχε επαφή είχα αλλιωση.
Σε βροχή άστα, δεν το συζητώ.
Λες & ειχα αρρώστια.
Γιαυτό είναι δύσκολο να φοράει.
Εγώ είχα λιγότερα μαλλιά, παίζει ρόλο σίγουρα

geok

Member
Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα γράψει για τον κοντε.
Αυτό κοίταζα & εγώ.
Είμαστε καμένοι.
Έχει κάνει μμ έχει γραφτεί, toppik με τόσο νερό που έφαγε στο 1 ημίχρονο ? Δύσκολο.

Μπλουζα