Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τι να πω; μακάρι ειλικρινά να κάνω εγώ λάθος...και μακάρι να έχουμε το ίδιο επίπεδο αραιωσης για να μου πει και πως το κάνει....θα περιμένω να μου στείλει φωτοΕπιβεβαιώνω περίτρανα...! Ο @tasos33 είναι καθηγητής στο τόπικ...! Δεν φαίνεται τίποτα, εγώ όταν μου είπε βάζω λέω οκ το κάνει για να καλύπτει ατέλειες... τελικά είναι σαν να έχει κάνει μπόμπα μμ... Ρέμος χωρίς ταμπού πια κυκλοφορεί Γλυφάδα που τον βλέπω χωρίς τόπικ χωρίς τίποτα και ανεβάζει και φώτο... και γκριζαρισμένος φουλ... το πήρε απόφαση πλέον και καταλαβαίνει ότι μεγαλώνει... πολύ σωστός γιατί το έκανε τόσο σταδιακά που πέρα από μας που ασχολούμαστε πιστεύω δεν το πήρε ποτέ κανείς χαμπάρι... Ρε παίδες τι λάμπες πάνω από το κεφάλι λέτε? Χαίρω πολύ, εγώ όταν λέω ότι με λάμπα φαίνομαι διάχυτος με κράζετε αν και του @tasos33 ούτε με λάμπα δεν το καταλαβαίνεις.
αφού παντρευται τώρα κλαιιν μαινΤην ανεβασε και ινστα πλεον ετσι εμφανιζεται δεν πολυασχολειται
Ιδανικά για εφαρμογή τόπικ θα έλεγα...!αφού παντρευται τώρα κλαιιν μαιν
με μια πρώτη ματια φαίνεται η αραίωση αλλα και τα εναπομειναντα μαλλιά φαίνονται πολυ γερα για να ειναι τα μαμά μαλλια
αυτόν τον έχω παρατηρήσει και εγώ μια φορά στην τηλεοραση....ειχε ελάχιστο μαλλί μπροστά και όλο το τοπικ καθόταν στο κεφάλι.....οσο για τον Ρουβά και να βάζει δεν φαίνεται, οποτε καλά κάνειΕδω πως το βλέπεται;
Εδω πως το βλέπεται;
Τον Κωνσταντίνο Χ.ο αρσενιο
Δάσκαλοςο αρσενιου τραγικος, το προβλημα στην μεγαλη αραιωση ειναι οτι καθεται πολυ στο δερμα και οχι στην τριχα,
αυτο λοιπον πρεπει να αντιστραφει και πως γινεται αυτο?
Πριν την εφαρμογη τοπικ θελει κερι η κρεμα διαμορφωση σε ματ αποχρωση και με τα χτενισμα ωστε το τοπικ πεφτωντας να καθεται στην τριχα και οτι περισσευει στο δερμα αλλιως γινεται το αντιστροφο. Μετα την εφαρμογη ψεκαζω με κερι σπρει οχι λακ
και δενει
Πολύ καλός .Τον Κωνσταντίνο Χ.
Με βρεγμενο μαλλι πως το. Βλέπεται;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολυ καλος συμφωνω!Πολύ καλός .
Τον Κωνσταντίνο Χ.
1) κερι η κρέμα...διαμορφωσηο αρσενιου τραγικος, το προβλημα στην μεγαλη αραιωση ειναι οτι καθεται πολυ στο δερμα και οχι στην τριχα,
αυτο λοιπον πρεπει να αντιστραφει και πως γινεται αυτο?
Πριν την εφαρμογη τοπικ θελει κερι η κρεμα διαμορφωση σε ματ αποχρωση και με τα χτενισμα ωστε το τοπικ πεφτωντας να καθεται στην τριχα και οτι περισσευει στο δερμα αλλιως γινεται το αντιστροφο. Μετα την εφαρμογη ψεκαζω με κερι σπρει οχι λακ
και δενει
λίγο περίεργο....με μια πρώτη ματια στο πλάι πάνω από το αυτί φαίνεται πολυ λεπτή η τρίχα ενώ πίσω από το αυτί φαίνεται πολυ πιο πυκνο το μαλλί...Τον Κωνσταντίνο Χ.
1) κερι η κρέμα...διαμορφωση
2)τοπικ
3)χτενισμα
4)κερι σπρει
όταν βάζεις όμως κερί (δεν εχω βαλει ποτε) πρώτα δεν κολλάνε τα μαλλιά με αποτέλεσμα ο πρόβλημα να γίνεται πιο έντονο; γιατί κερί σπρει κει όχι λακ;
αν μπορείς πες ποιες μάρκες χρησιμοποιείς
αν σου ειναι ευκολο στείλε μου και μια φωτο σου χωρίς τοπικ με τα μαλλιά όρθια...αν έχουμε ίδιο επίπεδο αραιωσης τότε να το δοκιμασω
Του Κωνσταντίνου Χ.
Την θεωρω απο τις καλύτερες μμ
Σαν αποτέλεσμα τα χτενίζει όπως γουστάρει και τα βρέχει οποτε γουσταρει
1) κερι η κρέμα...διαμορφωση
2)τοπικ
3)χτενισμα
4)κερι σπρει
όταν βάζεις όμως κερί (δεν εχω βαλει ποτε) πρώτα δεν κολλάνε τα μαλλιά με αποτέλεσμα ο πρόβλημα να γίνεται πιο έντονο; γιατί κερί σπρει κει όχι λακ;
αν μπορείς πες ποιες μάρκες χρησιμοποιείς
αν σου ειναι ευκολο στείλε μου και μια φωτο σου χωρίς τοπικ με τα μαλλιά όρθια...αν έχουμε ίδιο επίπεδο αραιωσης τότε να το δοκιμασω