ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34
Active Member
Νίκος Β. Ως γνοστών Foul toppik ,κανει βουτια και δεν φεύγει τίποτα!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν παιζει να εισαι φουλ τοπικ να κάνεις βουτιά και να μη φύγει, ίσως βάζουν dermatech που κρατάει στο νερό.Νίκος Β. Ως γνοστών Foul toppik ,κανει βουτια και δεν φεύγει τίποτα!!
http://www.iefimerida.gr/news/34584...3-nonoi-aslanidoy-vertis-anamesa-toys-eikonesΑς αφήσουμε τα "ως γνωστόν" και τις διαδόσεις.
Με αυτό το βίντεο μόλις απέδειξες πως δεν φοράει τοπίκ.
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος και για τον Β. & για τον Ρ. Υπαρχει κ μεγαλη μεριδα ανθρωπων που εχουν μια χαρα μαλλι
Φυσικα και υπάρχει μεγάλη μερίδα που εχουν μια χαρα μαλλι και αυτοι μια χαρα μαλλί έχουν δεν λεω το αντίθετο!Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος και για τον Β. & για τον Ρ. Υπαρχει κ μεγαλη μεριδα ανθρωπων που εχουν μια χαρα μαλλι
Ισως φίλε μου να είναι αυτο που λες!Δεν παιζει να εισαι φουλ τοπικ να κάνεις βουτιά και να μη φύγει, ίσως βάζουν dermatech που κρατάει στο νερό.
http://www.iefimerida.gr/news/34584...3-nonoi-aslanidoy-vertis-anamesa-toys-eikones
Στο 0.37-0.38 του βίντεο εχει καμία σχέση η πυκνότητα στο crown και στον μπιφτέκι με το βίντεο που κανει βουτιά στη Μύκονο;
Στη φωτο απο τα μπουζουκια με τον προβολεα φαινεται οτι εχει θεματακι, ομως ειναι δυνατον να εκανε προγραμμα χωρις τοπικ?Επίσης Βερτης
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακρια απ αυτον τον διαολο που λεγεται τοππικ!!@ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34 Μηπως εισαι λιγο υπερμαχος του τοππικ,μιας και ο στασακηςΑνα εχει αρκετο στην αποθηκη?
Μηπως το χουμε ...ησει λιγο εδω μεσα με την υπόγεια διαφήμιση?
Λεω εγω τωρα...
Το toppik δε το εχει ο Αναστασακης πλεον εξυπνε!@ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34 Μηπως εισαι λιγο υπερμαχος του τοππικ,μιας και ο στασακηςΑνα εχει αρκετο στην αποθηκη?
Λεω εγω τωρα...
Έχω μιλήσει inbox με τον Δημήτρη, δεν ισχύει αυτό που λες, το έχουμε παρακάνει με την καχυποψία, φτάνει...@ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34 Μηπως εισαι λιγο υπερμαχος του τοππικ,μιας και ο στασακηςΑνα εχει αρκετο στην αποθηκη?
Λεω εγω τωρα...