Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλα παίζουν αλλά πόσο πιο γνωστός ο Γκούρας;;; Έγινε μεγάλη φίρμαΗ περίπτωση να τους την κάνει δωρεάν (ή σε τιμή ευκαιρίας) για διαφήμιση δεν παίζει;
Θα είμαι εγώ διάσημος, θα βγάζω καλά λεφτά η δουλειά μου θα εξαρτάται αμεσα από την εξωτερική μου εμφάνιση και θα πάω να κάνω τσάμπα μεταμόσχευση με αντάλλαγμα διαφήμιση;Η περίπτωση να τους την κάνει δωρεάν (ή σε τιμή ευκαιρίας) για διαφήμιση δεν παίζει;
Εμένα πάντως φίλος μου είχε κάνει σε αυτόν το 2001-2002.Όλα παίζουν αλλά πόσο πιο γνωστός ο Γκούρας;;; Έγινε μεγάλη φίρμα
Δεν πιστεύω να έμεινε ευχαριστημένος έτσι;Εμένα πάντως φίλος μου είχε κάνει σε αυτόν το 2001-2002.
Κοίτα, δεν τον ήξερα τότε, τον γνωρίζω εδώ και 2 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει ότι είχε κάνει ΜΜ, αυτός μου το είπε όταν του είπα και εγώ ότι το σκέφτομαι. Τούμπανο δεν τον λες (σαν το avatar μου.... ) , αλλά για την ηλικία του (47) και με διάχυτη αραίωση (χωρίς φάρμακα, καλυπτικά κλπ) κρατιέται πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογία της εποχής. Για μένα (που λέει και ο Λουτσέσκου...), με αυτά τα δεδομένα είναι ΟΚ. Σήμερα, σίγουρα θα περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά κακό δε το λες. Σίγουρα δεν κάνει μπαμ ότι έχει κάνει κάτι και αυτό μετράει.... Εγώ σίγουρα πάντως δεν θα πήγαινα στον Γκούρα (αν και έχει το όνομα του χωριού του πατέρα μου....).Δεν πιστεύω να έμεινε ευχαριστημένος έτσι;
Ορεινή Κορινθία?Εγώ σίγουρα πάντως δεν θα πήγαινα στον Γκούρα (αν και έχει το όνομα του χωριού του πατέρα μου....
Ναι από την ένδοξη Γκούρα Κορινθίας! Ο παππούς μου γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.Ορεινή Κορινθία?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι θεραπείες ακριβώς;Christian Eriksen - Εχει συζητηθεί αρκετά σε προηγούμενες σελίδες για θεραπείες που πιθανόν έκανε και σταμάτησε και την πολυ καλη κατασταση που ηταν οσο ηταν στην Τοτεναμ.
Ειναι σταθερή η κατάσταση του. Ευτυχως!!
Κατσε να βεβαιωθουμε οτι ειναι ενταξει, γιατι ειναι λιγο περιεργο να πουμε τωρα για τις θεραπειες.Τι θεραπείες ακριβώς;
Ναι αλλά έπαθε ανακοπή,πως το ένα συνδέεται με το άλλο;Κατσε να βεβαιωθουμε οτι ειναι ενταξει, γιατι ειναι λιγο περιεργο να πουμε τωρα για τις θεραπειες.
Γενικα ειχε γεμισει ξαφνικα μπροστα μαλλι.
Απλά δε συνδέονται.Ναι αλλά έπαθε ανακοπή,πως το ένα συνδέεται με το άλλο;
Απλά δε συνδέονται.
Ο φίλος δεν έκανε αναφορά για να συσχετίσει το ένα με το άλλο. Απλα βλέποντας τον ποδοσφαιριστή που χε συζητηθεί παλια οπως και άλλοι πόσοι διάσημοι, ποσταρε εδω το σημερινό νέο ως είδηση απλα.
Τι θεραπείες ακριβώς;