Kostas97
Well-Known Member
Ελα ντε...Πιο πιθανο μου κανει για λεπτη καστανοξανθη τριχα.Στη 1η φωτο παει στο καλό αλλά στη 2η δεν ειναι ξεκαθαρη αραιωση;
Ελα ντε...Πιο πιθανο μου κανει για λεπτη καστανοξανθη τριχα.Στη 1η φωτο παει στο καλό αλλά στη 2η δεν ειναι ξεκαθαρη αραιωση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε συ James εσύ έχεις πιο πολύ μαλλί από αυτόν!!!!Μπα κανενας δρακος.
Προβολή συνημμένου 40567
Ρε συ James εσύ έχεις πιο πολύ μαλλί από αυτόν!!!!
Δε σε παρεξήγησα μπρο. Ίσως το ότι γράφω αρκετά στο φόρουμ να μπερδεύει με το ότι σκέφτομαι τα μαλλιά συνέχεια ενώ η αλήθεια είναι πως γενικά σαν κοινότητα σας πάω και γι αυτό θέλω να διαβάζω/ανταλλάζω απόψεις. Να σαι καλά.Δυστυχώς αυτό δείχνεις όμως με τα λόγια σου και δεν πρέπει .για καλό το λέω..αν δεν το θελεις πετα το
Για το 3, όσο μεγαλώνεις θα σκουρίνει λογικά και θα είναι υπέρ σου.Bobby ο μαν δε χρειάζεται μαλλί. Με διαφορά από τους πιο ωραίους άντρες που έχω δει. Ακόμα και στα γυρίσματα για την ταινία του Αλ Καπονε που είχε γίνει φαλακρός και είχε πάρει κιλά χάνοντας μυς και βάζοντας λίπος ήταν μια χαρά που είναι ΔΥΣΚΟΛΟ υπό αυτές τις συνθήκες. Όσο για εμενα έχω μαλλί(και για τα δεδομένα του φόρουμ ίσως και πολύ για μαμα) αλλά έχω 3 μεγάλα γαμωτο :
1)Λεπτή τρίχα (ίσως φταίει το thinning)
2) Ισια τρίχα
3)Καστανοξανθη τρίχα.
Αν είχα χοντρή τρίχα και μελαχρινη θα φαινόμουν 2 λεβελ πάνω.
Ναι ίδωμεν μπρο. Αυτό το κενό στο κεφάλι του hardy σου φαίνεται αραίωμα η λες να τα έχει πιο κοντοκουρεμενα εκει; Βεβαια δε ξέρω γιατί να το κάνει αυτό αλλα οκ.Για το 3, όσο μεγαλώνεις θα σκουρίνει λογικά και θα είναι υπέρ σου.
Για το 1, αν η λέπτυνση έχει προκληθεί λόγω thinning (που προφανώς αυτό είναι) η φίνα θα σε βοηθήσει πολύ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λεπτή τρίχα, αλλά ίσως και diffuse thinning ή ακόμη και τάση προς DUPA - η ποιότητα της τρίχας του στη hairline φαίνεται καλύτερη σε σχέση με πιο πίσω.Ναι ίδωμεν μπρο. Αυτό το κενό στο κεφάλι του hardy σου φαίνεται αραίωμα η λες να τα έχει πιο κοντοκουρεμενα εκει; Βεβαια δε ξέρω γιατί να το κάνει αυτό αλλα οκ.
Ίδια τρίχα (λίγο πιο σκούρα) έχω και εγώ…. Πάντα φαινόμουν ότι είχα λίγα μαλλια…Bobby ο μαν δε χρειάζεται μαλλί. Με διαφορά από τους πιο ωραίους άντρες που έχω δει. Ακόμα και στα γυρίσματα για την ταινία του Αλ Καπονε που είχε γίνει φαλακρός και είχε πάρει κιλά χάνοντας μυς και βάζοντας λίπος ήταν μια χαρά που είναι ΔΥΣΚΟΛΟ υπό αυτές τις συνθήκες. Όσο για εμενα έχω μαλλί(και για τα δεδομένα του φόρουμ ίσως και πολύ για μαμα) αλλά έχω 3 μεγάλα γαμωτο :
1)Λεπτή τρίχα (ίσως φταίει το thinning)
2) Ισια τρίχα
3)Καστανοξανθη τρίχα.
Αν είχα χοντρή τρίχα και μελαχρινη θα φαινόμουν 2 λεβελ πάνω.
Ευελπιστούμε οτι αυτό θα αλλάξει μελλοντικάΊδια τρίχα (λίγο πιο σκούρα) έχω και εγώ…. Πάντα φαινόμουν ότι είχα λίγα μαλλια…