Θελω να αναφερω εδω την αποψη μου, γιατι δεν εχω αρκετο υλικο προς το παρον ωστε να ανοιξω ενα νημα με αυτο το θεμα. Και αυτο που μου λειπει κυριως ειναι οι χρηστες.
Με αφορμη συζητησεις που εχω κανει με διάφορους, εχω να καταθεσω το εξης:
Ειμαστε σε ενα φορουμ οπου οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, ξερουν πολυ καλα ποσο σκληρη ειναι η αλωπεκια. Δε θα το αναλυσω αλλο εδω, το θεωρω αυτονοητο.
Αν εμεις, που γνωριζουμε καλυτερα απ'τους υπολοιπους, δεν αλλαξουμε σταση απεναντι στο θεμα "Περούκα" διαιωνιζουμε οι ιδιοι την ιδεα της απεχθειας, για κατι που γνωριζουμε πολυ καλα οτι για καποιους αποτελει τη μονη ή εστω την πιο προτιμητέα λυση.
Δε λεω να αποθεωσουμε την περουκα (αυτο μπορει να το κανω μονη μου αν βρω πατηματα
), ουτε να την προτεινουμε ως γ@μ@τη επιλογη (ολα μονη μου θα τα κανω πια
)
λεω ομως οτι αν μπει εδω μεσα καποιος με δυσεπιλυτο προβλημα και διαβασει την αρχικη δικη μου δηλωση για την επιλογη της περουκας "απ'το κακο στο χειροτερο" και τις υπολοιπες που κατα καιρους παραθετουμε, θα απογοητευτει ακομα περισσοτερο καθως αυτο που ενισχυουμε ειναι μια "υποτιμητικη" θεση σε ενα συστημα, που, αν μη τι αλλο, εξυπηρετει καποιες περιπτωσεις.
Δεν πρεπει να αρχισουμε ολοι εμεις που εχουμε ζησει ειτε σε μικροτερο ειτε σε μεγαλυτερο βαθμο τον ψυχολογικο αντικτυπο να μην την κατακρινουμε ως επιλογη?
Αν υπηρχαν χρηστες και υλικο παρουσιασης, θα μπορουσαμε να κανουμε ο,τι και για τις μμ, δλδ να κρινουμε τη φυσικοτητα κτλ. Μεχρι να γινει αυτο ομως μηπως πρεπει να αναλογιστουμε οτι ως παθοντες εχουμε χρεος να αποδεχτουμε και την περουκα ως μια εστω εσχατη ή μόνη επιλογη και να μην την κατακρινουμε εξ'αρχης?
Λεω εν ολιγοις, οτι μηπως πρωτοι εμεις, οφειλουμε να σταματησουμε τους χαρακτηρισμους και να ενταξουμε την περουκα στην ακολουθια
Αγωγη
ΜΜ
Ξυρισμα/Περουκα
Θελω την αποψη σας για να δω αν καπου κανω λαθος