ch7.panos
Well-Known Member
Χαχαχαχ ρε σε κουζίνα του την κάνουν ;
Από τις πιο κομπογιαννίτικες μεταμοσχεύσεις που έχω δει on camera.
Χαχαχαχ ρε σε κουζίνα του την κάνουν ;
Από τις πιο κομπογιαννίτικες μεταμοσχεύσεις που έχω δει on camera.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αυτός είχε μαλλιά μέχρι τα 5 μαξ. Norwood 2 στα 8, βαρύ.Wayne Rooney ετών 8
Το μαλλι μια χαρα, απο μπαλα ομως λιγα πραγματα
Δεν ξερω αν φτανει η δοτρια για να κλεισει ολη αυτη τη περιοχηΟκ.
Τότε έχει κάνει ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά αν έχει δότρια με μία δεύτερη θα το απογείωνε.
Είμαι Ολυμπιακός Jim, έχω να δω μπάλα από την ομάδα που είχε Γκιγιερμε - Τσιμίκα - Ομάρ - Σα και Σεμέδο.Το μαλλι μια χαρα, απο μπαλα ομως λιγα πραγματα
Όπως τα λες……..Είμαι Ολυμπιακός Jim, έχω να δω μπάλα από την ομάδα που είχε Γκιγιερμε - Τσιμίκα - Ομάρ - Σα και Σεμέδο.
Σαργκάνης, Αναστόπουλος, Περσίας, Μητρόπουλος, Ορφανός, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Κουσουλάκης, Μίχος... 1985 και ακόμα το θυμάμαι. Μετά ήρθε ο κανονισμός Μπόσμαν το 1995 και μου τελείωσε το ποδόσφαιρο...Είμαι Ολυμπιακός Jim, έχω να δω μπάλα από την ομάδα που είχε Γκιγιερμε - Τσιμίκα - Ομάρ - Σα και Σεμέδο.
Άλλες εποχές Λάζαρε, αγνές ποδοσφαιρικές, τότε που το συναίσθημα για το άθλημα και το πάθος για το έμβλημα στη φανέλα υπερτερούσαν των μηδενικών στις προτάσεις που λάμβαναν οι ποδοσφαιριστές και της αρρώστιας του χουλιγκανισμού ( κατά κανόνα, όχι πάντα ) . Τυχεροί όσοι το ζήσατε. Οι μόνοι old - school παίκτες που μας έδωσαν μία γεύση εμάς των νεότερων για το τι συνέβαινε παλιά ο Τοτι της Ρόμα και ο Βαρντι της Λεστερ.Σαργκάνης, Αναστόπουλος, Περσίας, Μητρόπουλος, Ορφανός, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Κουσουλάκης, Μίχος... 1985 και ακόμα το θυμάμαι. Μετά ήρθε ο κανονισμός Μπόσμαν το 1995 και μου τελείωσε το ποδόσφαιρο...
Ως παιδί του δημοτικού, αρχές 10ετίας του 80, θυμάμαι να τσακωνόμαστε στις αλάνες για το ποιος θα ήταν ο Αναστόπουλος, ποιός ο Βαμβακούλας και πάει λέγοντας...Σαργκάνης, Αναστόπουλος, Περσίας, Μητρόπουλος, Ορφανός, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Κουσουλάκης, Μίχος... 1985 και ακόμα το θυμάμαι. Μετά ήρθε ο κανονισμός Μπόσμαν το 1995 και μου τελείωσε το ποδόσφαιρο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι μπόμπυ αυτό βλέπω!Ίσως βέβαια να φταίει και η τρίχα του και η έκταση του προβλήματος που είχε!Αλλά είδα κάτι πλάνα χωρίς τόππικ όπως λες και είναι πολύ φτωχό!Όπου καιν να την έκανε…..μακρυά…. Χωρίς τοπικ είναι χάλια……
Πολύ γνωστή η hairline..... την έχω δει κάπου κάπου την ξέρω
Γιατί το λες? εφοσον δεν έχει καδένα και τσαπόνυχα είναι αστέριΚοιταχτηκε δλδ στον καθρεφτη και ειπε το μαλλι ειναι το προβλημα μου.
Χαχαχα εισαι τσακαλι της στεπαςΓιατί το λες? εφοσον δεν έχει καδένα και τσαπόνυχα είναι αστέρι