Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για κογια τι φάση;σε τι στάδιο βρίσκεται;Μερικές παρατηρήσεις. Η τρίχα του κονίλο είναι ξεκάθαρα ευνοική για κάλυψη αφού είναι σχέτικα σγουρή.
Ο κονίλο την έκανε εντελώς τσάμπα και τουλάχιστον -το πρώτο διάστημα- έδειξε ένα μέτριο προς καλό απότελεσμα σε αντίθεση με κόγια που έφαγε 10 γκολ πριν ξεκινήσει το ματς.
Μερικές παρατηρήσεις. Η τρίχα του κονίλο είναι ξεκάθαρα ευνοική για κάλυψη αφού είναι σχέτικα σγουρή.
Ο κονίλο την έκανε εντελώς τσάμπα και τουλάχιστον -το πρώτο διάστημα- έδειξε ένα μέτριο προς καλό απότελεσμα σε αντίθεση με κόγια που έφαγε 10 γκολ πριν ξεκινήσει το ματς.
31Πόσο χρονών είναι ο Κονίλο;
Τρελή αλλαγή . 20 χρόνια νεότερος φαίνεται .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως ήθελε λίγη παραπάνω προσοχή η hairlineΗ hairline ως σχήμα φαίνεται τεχνητή, αλλά οι λοιπές λεπτομέρειες φυσικότητας (transition zone κλπ) φαίνονται καλές. Πολύ καλό αποτέλεσμα, από γιούλης έγινε μαλλιάς! Του έκοψε 15 χρόνια σε ηλικία σε σχέση με το πως ήταν πριν…….
Εγω συμφωνω.Οποίος έχει ως πρωταρχικό παράγοντα το κόστος, συνήθως την τρώει…….την φόλα.
Ναι σίγουρα ΟΛΟΙ με αυτόν τον καημό κοιμόμαστε και ξυπνάμε!Το πόσο χρεώνει η κλινική σας!Έχουμε και άλλα προβλήματα γιατρέ!Εγω συμφωνω.
Αλλά ΟΛΟΙ εδω στο φορουμ που θυμαμαι ο καημος τους ηταν ποσο χρεωνω
και ΜΟΝΟ.
και ενω ειχαν εκατονταδες αποτελεσματα με ΒΙΝΤΕΟ απο εμενα, ουτε ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ απο συναδελφο/κλινική στην Ελλάδα,
αλλα με 1 ευρω/τριχοθυλακιο, ο καθε ιατρός αυτοματως γινεται VALUE FOR MONEY.
Τυχαιο?
οντως πολυ καλη hairlineΠαιδιά εμένα το hairline του μου φαίνεται άψογο!Αλλά αυτά είναι γούστα!