Διασημοι/Celebrities

Dimos_

New Member
Θα έπρεπε να μην είχε εξαφανίσει κροτάφους,δεν την καταλαβαίνω την λογική αυτή ,αφού η φύση σε θέλει με κροτάφους γιατί να πας να τους μπαζωσεις τελείως ;Ακόμη και με temporal peaks πάλι θα χάνει σε φυσικοτητα γιατί παίζει και αυτό που ανέφερε ο loverboy , είναι τόσο ευθεία που το χαλάει όλο .Ακομη και απο Τουρκία καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε πάρει , για κλείσιμο η κλινική αυτή
Τέτοιες hairline γίνονται προς Κύπρο μεριά χωρίς να ξέρω που την έχει κάνει.
Εγώ πάλι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πως γίνεται να πηγαίνεις για ΜΜ και να αφήνεις τον εκάστοτε γιατρό να σου σχεδιάσει ότι θέλει αυτός χωρίς εσύ να εκφέρεις καμία άποψη.
Καθε κεφάλι ειναι διαφορετικό και ο σχεδιασμός πρέπει να γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον ασθενή λαμβάνοντας υπόψιν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kollaps

Active Member
Το ύψος της hairline που του έκαναν δεν φαίνεται τόσο ψηλά πάντως, αν δείτε οι ρυτίδες του μετώπου του μόνο λίγο πιο κάτω είναι. Η εκτέλεση σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

bobby

Well-Known Member
Ο σχεδιασμός είναι λάθος (δεν έπρεπε να την κάνει τόσο ευθεία αφού δεν έφτιαξε τα temporals) αλλά και η πυκνότητα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Επίσης νομίζω δεν επενέβησαν στις πίσω ζώνες και φαίνεται η διαφορά όταν δεν βάζει τοπικ (που το ξεσκίζει….). Αφού δεν εφτιαξαν τα temporal έπρεπε να την κάνουν πιο τριγωνική για να φαίνεται πιο φυσική. Εμένα πάλι κολωνακι μου θυμίζει η κατάσταση…..

JimKan1

Well-Known Member
Ο σχεδιασμός είναι λάθος (δεν έπρεπε να την κάνει τόσο ευθεία αφού δεν έφτιαξε τα temporals) αλλά και η πυκνότητα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Επίσης νομίζω δεν επενέβησαν στις πίσω ζώνες και φαίνεται η διαφορά όταν δεν βάζει τοπικ (που το ξεσκίζει….). Αφού δεν εφτιαξαν τα temporal έπρεπε να την κάνουν πιο τριγωνική για να φαίνεται πιο φυσική. Εμένα πάλι κολωνακι μου θυμίζει η κατάσταση…..
Κολωνακι θα ηταν τριγωνο ορθη γωνια με μοιρογνωμονιο

Μπλουζα