Διασημοι/Celebrities

John83

Member
MANKAR είπε:
θα τρελαθουμαι ρε παιδια ??ο ρουβας δεν εχει καν α/α τιποτα ειναι μια χαρα αν ειναι αυτος nw3 τοτε εμεις τι ειμαστε nw100?να ελεγες για κανενα αλλον π.χ. αρναουτογλου η' κανενα καπουτζιδη θα ελεγα οκ και με το παραπανω!!

Χαχα!!! +1000 Mankar

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
εγω πηστευω ενα θεμα το εχει και ο κυριος στη φωτο !!!ρε θα τρελαθουμε ασχολουμαστε με ανθρωπους χωρις μαλλια και θα ασχολουμαστε και με αυτους που εχουν??εξαντληθηκανε οι καραφλοι??

MANKAR είπε:
εγω πηστευω ενα θεμα το εχει και ο κυριος στη φωτο !!!ρε θα τρελαθουμε ασχολουμαστε με ανθρωπους χωρις μαλλια και θα ασχολουμαστε και με αυτους που εχουν??εξαντληθηκανε οι καραφλοι??

Mankar σιγουρα ενα θεμα τοχει και ο Ρουβας που ξερεις πως δεν βαζει τοππικ στην τηλεοραση? Αλλο ενα τελειο hairline τοχει και ο Μπραντ Πιτ που ναι 10 χρονια μεγαλυτερος απο τον Ρουβα καιχει nw0 και φενεται πως δεν βαζει τιποτα.

somari

Active Member
Morgan Freemam. Αν και τώρα λόγω του ότι είναι κοντα 90 (?) έχει ένα φυσιολογικό diffuse thinning που θα χε και γυναίκα, είναι κατα τ'άλλα NWμείον2

Γυρω στα 70 ειναι Φρημαν και οντως πολυ καλο μαλλι για την ηλικια του αλλα το 90% των μαυρων εχουν βουρτσα μαλλι που δεν πεφτει ποτε. Και ο Χαρρισον Φορντ πολυ καλο μαλλι που ειναι 70

MANKAR

Active Member
ο φορντ ειχε καποιο θεμα με κροταφους και παιζει να βαζει τωρα στα μαλλια του διαφορα τοπικ!!!

Kαλα για 70+ τελειο φενεται αν και δεν νομιζω να βαζει τιποτα γιατι μπροστα φενεται μια μικρη αραιωση αμα εβαζε τοπικ δεν θα φαινοταν τιποτα, απο τους ελαχιστους 70αρηδες που κρατιεται τοσο καλα!

3746741

Member
παιδια καπου ειπωθηκε οτι o johny depp εχει κανει μεταμοσχευση???

καταλαβα καλα???

κ μιας κ αφορα τους διασημους,ειπα να ρωτησω εδω!!

3746741

Member
stavrosgreece είπε:
3746741 είπε:
παιδια καπου ειπωθηκε οτι o johny depp εχει κανει μεταμοσχευση???

καταλαβα καλα???

κ μιας κ αφορα τους διασημους,ειπα να ρωτησω εδω!!

http://www.baldingblog.com/2008/08/01/johnny-depps-hairline/

επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι κ πολυ καλα,αν καταλαβα καλα το αρθρο λεει πως δεν εχει κανει μεταμοσχευση??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Τσιπρας 18 ετων τοτε και τωρα. Ειχε απο τα 18 του μεσα κροταφους και το μαλλι του εμεινε ολοιδιο και τωρα πρεπει ναναι 40+ πως το καταφερε αυτο!!!

3746741

Member
stavrosgreece είπε:
Τσιπρας 18 ετων τοτε και τωρα. Ειχε απο τα 18 του μεσα κροταφους και το μαλλι του εμεινε ολοιδιο και τωρα πρεπει ναναι 40+ πως το καταφερε αυτο!!!

απλα εγω πιστευω πως ειναι το σχημα της hairline του αυτο!!!

κ οτι δεν εχει σχεση με τριχοπτωση...

3746741 είπε:
stavrosgreece είπε:

απλα εγω πιστευω πως ειναι το σχημα της hairline του αυτο!!!

κ οτι δεν εχει σχεση με τριχοπτωση...

Mακαρη ναναι ετσι γιατι και εγω πουμαι 18 ιδιο σχημα hairline εχω και πυκνοτητα.

MANKAR

Active Member
λοιπον εβλεπα το ματσ της εθνικης και παρατηρησα μια αλλαγη στην εμφανηση του γκεκα , κατι εκανε στα μαλλια του !!!το παρατηρησε κανεις???

στην πρωτη πως ητανε και στις αλλες δυο πως εγινε!!

MANKAR

Active Member
κοιταξτε τι λεει μια καινουρια ερευνα:
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/ereyna-apokaluptei-an-thes-na-areseis-stis-gynaikes-apoxaireta-ta-mallia-soy.1954167.html

Adriano

Well-Known Member
MANKAR είπε:
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/ereyna-apokaluptei-an-thes-na-areseis-stis-gynaikes-apoxaireta-ta-mallia-soy.1954167.html

Αυτό από το οποίο γοητεύονται οι γυναίκες στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ανδρών είναι τα φράγκα. Και μόνο.
Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

thulakasaggelos

New Member
Adriano είπε:
MANKAR είπε:

Αυτό από το οποίο γοητεύονται οι γυναίκες στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ανδρών είναι τα φράγκα. Και μόνο.
Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ο Στειθαμ πιστευω οτι υποστηριζει τελεια το σχεδον ξυρισμενο look...και ο Γουιλις την παλευει...Ο βιν ντιζελ και με μαλλια και χωρις δεν ειναι ωραιος αντρας...οπως και οι αλλοι της λιστας...αποψη μου

Μπλουζα