Διασημοι/Celebrities

greekitalian

New Member
τελικα δεν πρεπει αν εχουμε παραπονο εμεις οι κοινοι θνητοι
αν ο rooney που πληρωσε 30,000 λιρες εχει μετα απο 18 μηνες αυτη την εικονα τοτε τι να πουμε εμεις?

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2216532/So-time-30-000-weave-Wayne-Footballer-appears-going-just-18-months-transplant.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
ο ρουνει εχει μπρουταλ προσωπο και παρουσιαστικο οποτε μπορουσε να ''φορεσει'' λιγη καταφλιτσα κακως ασχοληθηκε με μεταμοσχευσεις.Αμα ηθελε να πηγαινε κρυφα να καλυψει μια μικρη περιοχη τι πηγε να βαλει μαλλι 16χρονου και να το κανει και βουκινο κιολας.

xk

Active Member
2 παρατηρησεις:

-μπιφτεκι ο chris brown?δε πρεπει να ναι ο φωτισμος γιατι σε αλλες φωτο με φωτα σε εξοδους του ειναι τιγκα δε φαινεται τιποτα αρα παιζει να χει θεμα και να βαζει τοπικ
-δεν υπαρχει αυτος ο πωπος(τον παρηγορει για την καραφλα μαλλον)

Typhoon

Member
Ίσως και να μην επιτρέπεται αυτό που κάνω τώρα (σε τέτοια περίπτωση απλώς πείτε μου να το αφαιρέσω) απλώς ήθελα να δείξω πως η κλινική που έκανε την επέμβαση ο Ρούνεϊ διαφημίζει πλέον ανοιχτά το αποτέλεσμά του. Σε αντίθεση με τις διάφορες φώτο που έχουμε δεί και την πιθανότητα χρήσης προϊόντων concealer. Πάντως δεν σας κρύβω ότι έχω μεγάλη επιθυμία να τους στείλω ένα mail σχετικά με τις φώτο του Ρούνεϊ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αν το κάνω θα σας κρατήσω ενήμερους. Γιατί όπως και να το κάνουμε κάποιος από τους 2 δεν λέει όλη την αλήθεια.

http://www.hshairclinic.co.uk/patients-gallery/wayne-rooney-hair/

LOK

Member
Να και το βίντεο του Πετρίδη... Βασικά δεν μου αρέσει να βλέπω γιατρό μεταμόσχευσης που να έχει ανοιχτούς κροτάφους-καράφλα..., νοιώθω κοροιδία..

http://www.youtube.com/watch?v=8nIwCLB0_eo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

καλα απορω για ενα τοσο μικρο προβλημα του εκανε στριπ?...φανταζομαι τι γιατρος ειναι...

Φίλε, νομιζω οτο υπερβάλλεις λίγο. Το παλικάρι (λέμε τώρα) μπορεί να είχε σχετικά μικρό προβλημα μπροστα αλλά στο κρόουν ήταν αρκετά άδειος. Εκτος κ αν είπαν κάπου αριθμο γκαφτς, οποτε πάω πάσο.

Captain1966

New Member
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέτε. Από ένα βιντεάκι και λίγα λόγια στο youtube δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνουμε εμείς γιατί του έκανε στριπ. Έχουμε δει τι ποιότητα τρίχας είχε πχ ο Πετρίδης; Δεν μπορούμε να κρίνουμε το γιατρό από τη δισδιάστατη εικόνα ενός ερασιτεχνικού βίντεο, χωρίς ούτε καν κοντινά πλάνα. Πάντως έχει και πιο αναλυτικά τη διαδικασία στη σελίδα του που βρήκα: http://πλαστικοσχειρουργοσ.gr/dispatch.php?section=video&action=&keywords=&page=3 σε τρια βίντεο, συνεχόμενα.

gianniskritikos

New Member
[attachment=4198][attachment=4199]Διαφορα 10χρονων ειχε υποχοριση ξεκαθαρη στους κροταφους και πλεον εχει πιο πικνο αλλα και πιο καλλους κροταφους απο ποτε ....

Αν εξερεσουμε την ελια που λιγο μετραει ο τυπος ηταν με διαφορα ασχημος σε σχεση με τωρα τι κανει το ριμαδι το μαλλι

Συνημμένα

• enrique_iglesias02.jpg
    enrique_iglesias02.jpg
    195.7 KB · Προβολές: 507
  • EnriqueIglesiasWallpaper0503.jpg
    EnriqueIglesiasWallpaper0503.jpg
    694.9 KB · Προβολές: 505
gianniskritikos είπε:
Διαφορα 10χρονων ειχε υποχοριση ξεκαθαρη στους κροταφους και πλεον εχει πιο πικνο αλλα και πιο καλλους κροταφους απο ποτε ....

Αν εξερεσουμε την ελια που λιγο μετραει ο τυπος ηταν με διαφορα ασχημος σε σχεση με τωρα τι κανει το ριμαδι το μαλλι

αν αδειασουν οι κροταφοι,χαλαει εντελως η ομορφια του προσωπου :s φενεται μεγαλο το κουτελο,και αμα βγαζεις φωτο μπροστα δεν ειναι ωραια..

weznem

Well-Known Member
Captain1966 είπε:
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέτε. Από ένα βιντεάκι και λίγα λόγια στο youtube δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνουμε εμείς γιατί του έκανε στριπ. Έχουμε δει τι ποιότητα τρίχας είχε πχ ο Πετρίδης; Δεν μπορούμε να κρίνουμε το γιατρό από τη δισδιάστατη εικόνα ενός ερασιτεχνικού βίντεο, χωρίς ούτε καν κοντινά πλάνα. Πάντως έχει και πιο αναλυτικά τη διαδικασία στη σελίδα του που βρήκα: http://πλαστικοσχειρουργοσ.gr/dispatch.php?section=video&action=&keywords=&page=3 σε τρια βίντεο, συνεχόμενα.

χαχαααχχαααααα,ουδεν σχολιο,εχουμε εμπειρια πλεον...παιδες

giannaras13 είπε:
gianniskritikos είπε:
Διαφορα 10χρονων ειχε υποχοριση ξεκαθαρη στους κροταφους και πλεον εχει πιο πικνο αλλα και πιο καλλους κροταφους απο ποτε ....

αν αδειασουν οι κροταφοι,χαλαει εντελως η ομορφια του προσωπου :s φενεται μεγαλο το κουτελο,και αμα βγαζεις φωτο μπροστα δεν ειναι ωραια..

εχεις δικιο,τα μαλλια ειναι πολυ σημαντικα στην εμφανιση,και οχι μον τα μαλλια ακομα και τι τυπο μαλλι εχεις,τα οστα πως ειναι δομημενα στο κεφαλι,μορφολογια του κρανιου γενικα,γι αυτο και ειναι πολυ δυσκολο να πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι σε καποιον,αλλα ακομα και αν του πηγαινει να σαι σιγουρος οτι με μαλλια θα ταν καλυτερος..αν αφηνε εναν ειδικο να του τα στιλαρει καταλληλα..τοτε θα κανε παπαδες...ως προς το τελευταιο ειμαι πολυ τυχερος... :blush:

Captain1966

New Member
weznem είπε:
Captain1966 είπε:

Εεεεμμμ γι' αυτό λένε ότι οι Ελλάδα έχει 11.000.000 γιατρούς, 11.000.000 δικηγόρους, 11.000.000 μηχανικούς, 11.000.000 συνταγματολόγους, 11.000.000 σεισμολόγους, 11.000.000 οικονομολόγους, 11.000.000 πρωθυπουργούς, κλπ, κλπ, κλπ επειδή έχουμε γίνει όλοι ειδικοί σε όλα. Ξέρουμε τα πάντα, χωρίς να ξέρουμε τίποτα και χωρίς να ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα.

weznem

Well-Known Member
Captain1966 είπε:
weznem είπε:
Captain1966 είπε:

Εεεεμμμ γι' αυτό λένε ότι οι Ελλάδα έχει 11.000.000 γιατρούς, 11.000.000 δικηγόρους, 11.000.000 μηχανικούς, 11.000.000 συνταγματολόγους, 11.000.000 σεισμολόγους, 11.000.000 οικονομολόγους, 11.000.000 πρωθυπουργούς, κλπ, κλπ, κλπ επειδή έχουμε γίνει όλοι ειδικοί σε όλα. Ξέρουμε τα πάντα, χωρίς να ξέρουμε τίποτα και χωρίς να ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα.
αδερφε,αστο καλυτερα δεν πιανει σε εμας αυτο..μην παιδευσε αδικα για εσενα το λεω καταλαβαινουμε τα συμφεροντα...αλλα τι να κανουμε...μυριζει απο μακρια...τι κανεις στο φορουμ..

Μπλουζα