Διασημοι/Celebrities

somari

Active Member
Όντως αδικείται το πρόσωπό του με αυτό το μαλλί. Και είναι και η "σπάνια" μπροστά ΑΑ που κατ'εμε είναι πιο άσχημη από το κλασικό νοργουντιασμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Soralteno είπε:
William Hurt, ωραίος άνδρας και εξαιρετικός ηθοποιός.
Όποιος είναι πραγματικά ωραίος παραμένει έτσι και μετά την επέλαση της ΑΑ,
αλλα με το χέρι στην καρδιά, τα γονίδια τον αδίκησαν κατάφωρα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις λες γιατί ρε πούστη...
δεν ισχυει οτι οποιος ειναι ωραιος παραμενεις και μετα την α/α καποιοι χανουν πολυ απο την εμφανιση τους..

σε καμια περιπτωση δεν έγκειται στην κατηγορια ωραιοι σε κανεναν τυπο ανδρος ομως.. ειτε φλωροι ,ειτε σκληροι ανδρες,αρρενωποι,baby face πουθενα απλα οχι ασχημος ανδρας ωραιος με τιποτα ομως.

Serifis

Active Member
Παιδιά, για δείτε και τον Ralph Fiennes, έναν πολύ γνωστό και πολύ καλό ηθοποιό. Ο συγκεκριμένος μέχρι τα 30 είχε αξιοζήλευτο norwood, αλλά τον πήρε η κατηφόρα απότομα στο hairline. Από τους πολύ λίγους όπου η γοητεία του προσπερνάει το θέμα ράφλα...

somari

Active Member
Όντως. Το θέμα είναι πως είναι τόσο μικρή η διαφορά (και σε σημείο που είχε και λίγο χνούδι) που δεν ξέρεις αν είναι από ΜΜ ή propecia

http://3.bp.blogspot.com/-FfS9Iukj9Jw/UMGerJ_qZMI/AAAAAAAAQdg/byhieBmac5Y/s1600/mouzourakis_panos_1%5B1%5D.jpg

Serifis

Active Member
Ισχύει, πάντως εάν έκανε μμ πιστεύω πως το έκανε επίτηδες έτσι για να μην κάνει και πολύ μπαμ.

3746741

Member
αλλος ηθοποιος που τον ειδα που τον εχει παρει η μπαλα με αα ειναι ο ρενος χαραλαμπιδης....πως ηταν πριν καποια χρονια...πως ειναι τωρα...?

baldy

Member
Serifis είπε:
Πήρε η μπάλα και τον Θανάση Καλημέρη, όταν λέμε πως η μάχη είναι άνηση...

τον παραπηρε!

αν εννοεις τον χαραλαμπιδη

Serifis είπε:
Παιδιά, για δείτε και τον Ralph Fiennes, έναν πολύ γνωστό και πολύ καλό ηθοποιό. Ο συγκεκριμένος μέχρι τα 30 είχε αξιοζήλευτο norwood, αλλά τον πήρε η κατηφόρα απότομα στο hairline. Από τους πολύ λίγους όπου η γοητεία του προσπερνάει το θέμα ράφλα...
απλα με πιανει τρομος,αποδειξη πως η ραφλα οχι μονο σε ριχνει αλλα σε μηδενιζει σε κανει τιποτα λεμε,απο ενα ωραιο αντρα σε ενα τι να πω.Εγω δεν θα αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου ετσι,σε ψυχιατρειο ή νεκροταφείο θα μουνα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
http://1.bp.blogspot.com/-0yRPk1ZQkdA/TvL6gmwiy3I/AAAAAAAAEpc/L82Klw_iAYg/s1600/RF+Schindler%2527s+List.jpg
Πάρε εδώ μαλλί που είχε ο τύπος.

horhitto4

Member
baldy είπε:
Serifis είπε:
Πήρε η μπάλα και τον Θανάση Καλημέρη, όταν λέμε πως η μάχη είναι άνηση...

τον παραπηρε!

αν εννοεις τον χαραλαμπιδη

Serifis είπε:
απλα με πιανει τρομος,αποδειξη πως η ραφλα οχι μονο σε ριχνει αλλα σε μηδενιζει σε κανει τιποτα λεμε,απο ενα ωραιο αντρα σε ενα τι να πω.Εγω δεν θα αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου ετσι,σε ψυχιατρειο ή νεκροταφείο θα μουνα

αναποφευκτο ειναι αν εχεις αα καποτε θα γινεις ραφλας...αποδεξου το γιατι δε πας ετσι πουθενα.....

baldy

Member
οχι δεν ειναι,δεν ξερεις που θα παει,δεν ξερεις μεχρι που αν ειναι να αναφερθω στον προηγουμενο.Ασεμε να ελπιζω οτι δεν θα καταληξω σε αυτα τα χαλια.Πραγματικα απαισιο,απορω η φυση επιτρεπει τετοια πραγματα!

πριν http://i2.listal.com/image/2803134/600full-ralph-fiennes.jpg

μετα http://declancashin.com/wp-content/uploads/2012/01/ralph-fiennes-jan-2012.jpg

horhitto4

Member
baldy είπε:
οχι δεν ειναι,δεν ξερεις που θα παει,δεν ξερεις μεχρι που αν ειναι να αναφερθω στον προηγουμενο.Ασεμε να ελπιζω οτι δεν θα καταληξω σε αυτα τα χαλια.Πραγματικα απαισιο,απορω η φυση επιτρεπει τετοια πραγματα!

πριν http://i2.listal.com/image/2803134/600full-ralph-fiennes.jpg

μετα http://declancashin.com/wp-content/uploads/2012/01/ralph-fiennes-jan-2012.jpg

οπως επιτρεπει καποιον να γεννηθει 1.60 με στραβια μυτη φακιδες πιγουνα χωρις φρυδια και ματια κουμποτρυπες ετσι γεννιουνται καποιοι με προδιαθεση τη καραφλα....η πρωτη περιγραφη που εκανα ειναι τρισχειροτερη απο ενα καραφλα απλα επειδη εσυ εχεις ψυχωση με τη καραφλα θα προτιμουσες το πρωτο....αυτο δε σημαινει φυσικα οτι εχεις δικιο γιατι οπως προειπα εχεις ψυχωση κατι που δε σε αφηνει να δεις τη πραγματικοτητα

3746741

Member
νταξει ρε παιδια....παντως ο συγκεκριμενος με μια καλη μεταμοσχευση θα γινοταν τουμπανο......μαλοον δεν το κανει γιατι δεν τον ενδιαφερει.....

baldy

Member
δεν θα προτιμουσα το πρωτο??? αλλα η καραφλα μπορει ενα ομορφο παλικαρι να το διαλυσει,ο αλλος γενηθηκε ετσι και ειναι για το πουτσο μπραβο του το ξερει απο την πρωτη μερα που κοιταει την μαπα του στο καθρεφτη,τον καραφλα ειναι σαν να τον ξεγελαει η φυση,σου λεει κοιτα εισαι ωραιος ή οκ,ξαφνικα αρχιζει η αραιωση,λες τι γινεται,μια ζωη δεν ξερει που θα καταληξει,η αλλαγη επανω του δεν ειναι απλως μια φυσιολογικη εξελιξη γηρατος αλλα μια τραγικη αλλαγη της εμφανισης του και ζει συνεχως με τον φοβο ποσο πιο χαλια θα γινει,τουλαχιστον ο αλλος που περιεγραψες ξερει που βαδιζει απο την μερα που πατησε το ποδι του.Εχω ψυχωση με την φαλακρα? εννοειται αφου ειναι απαισια!Αμα εσενα δεν σου προκαλει σοκ το προηγουμενο ενος αλλου που δεν εχει εγκαταλειψει τον εαυτο του,του προκαλει.

horhitto4

Member
baldy είπε:
δεν θα προτιμουσα το πρωτο??? αλλα η καραφλα μπορει ενα ομορφο παλικαρι να το διαλυσει,ο αλλος γενηθηκε ετσι και ειναι για το πουτσο μπραβο του το ξερει απο την πρωτη μερα που κοιταει την μαπα του στο καθρεφτη,τον καραφλα ειναι σαν να τον ξεγελαει η φυση,σου λεει κοιτα εισαι ωραιος ή οκ,ξαφνικα αρχιζει η αραιωση,λες τι γινεται,μια ζωη δεν ξερει που θα καταληξει,η αλλαγη επανω του δεν ειναι απλως μια φυσιολογικη εξελιξη γηρατος αλλα μια τραγικη αλλαγη της εμφανισης του και ζει συνεχως με τον φοβο ποσο πιο χαλια θα γινει,τουλαχιστον ο αλλος που περιεγραψες ξερει που βαδιζει απο την μερα που πατησε το ποδι του.Εχω ψυχωση με την φαλακρα? εννοειται αφου ειναι απαισια!Αμα εσενα δεν σου προκαλει σοκ το προηγουμενο ενος αλλου που δεν εχει εγκαταλειψει τον εαυτο του,του προκαλει.

ειναι τοσο συνηθες φαινομενο φιλε μου που αυτοι που το προσεχουν περισσοτερο ειναι αυτοι που το παθαινουν...φυσικα σε χαλαει αλλα οχι στο βαθμο που λες...εισαι παρα πολυ υπερβολικος αλλα ενταξει γνωμη σου και σεβαστη....

baldy

Member
φυσικα κανεναν δεν το νοιαζει η δικη σου εμφανιση εκτος απο σενα.Και για να ανφερθω στο προηγουμενο απλουστατα εμφανισιακα ειναι τελιωμενος και οχι μονο αυτο εχει να αντιμετωπισει τους αλλους που τον ξερα πριν μερικα χρονια.Πιθανως ενας ραφλας σαν και αυτον θα τους αποφευγει εκτος και αν εχει γινει εντελως ανασθητος

gianniskritikos2

Active Member
συμφωνο με baldy οταν ενας τυπος εχει συνηθησει να ειναι ωραιος να περναει και να εχει περασει σε κοπελες να τον κοιτανε οι αλλοι και να λενε οραιο παλικαρι... ολοι οι γνωστοι του να εχει ανεση αερα να μην κολονει διοτι εχει αυτοεκτιμηση να την πεφτει ανετα σε γκομενες η παρεα του να τον εχει σαν μαγκα οταν αυτος καραφλιασει και δεν του παει καθολου θα τον κοιτανε και θα λενε που πηγε αυτος ο ταδε... πως εγινε ετσι ποπο ο ιδιος θα κλιστει μεσα του ο ανθρωπος αυτος αλαξε ζωη δεν ειναι η δικη του ο αλλος που γενιθηκε ετσι εχει μαθει να ζει με αυτο και απο μικρος το μελλον του το ονειρευετε ετσι... ο αλλος ομως σκεφτετε μεσα του που εχει ακομα μαλλια ειμαι ωραιος θα κανω και ετσι το σωμα μου θα φτιαξω ετσι το στυλ των μιαλλιων μου και θα γαμαω! και οπως εχει αυτα τα ονειρα λεει οπ τι παιζει εδω το μαλλι μου πεφτει οχ τι θα κανω οι σκεψεις μου για το μελλον ειναι λαθος πως θα συμβηβαστω? εμενα μου λενε οι δικοι μου οταν ειμαι μαζι τους κοιτα σε κοιταγε αυτη η κοπελιτσα... λεω οκ.... μου λενε αφου εισαι ωραιος και λεω απο μεσα μου @@ να δω πως θα ειμαι σε 5-6 χρονακια αμα καραφλιαζω γαμω! ενας γιατρος μεταμοσχεφσης ειχε πει το εξης το να χανεις μαλλια σε ηλικια 20-30 ειναι οτι χειροτερο μεγαλονοντας πας να σχηματισεις το στυλ σου την εικονα σου στα 20 ακομα μεγαλωνεις βγαζεις γενια μεγαλωνει το σωμα σου προσαρρμοζεσαι και εκει που ολλα πανε μια χαρα ξαφνικα η εμφανισει σου ξεθοριαζει επιδει χανεις μαλλια η εικονα σου ασχιμενει το μελλον σου ειναι αμφιβολο για την εμφανιση σου και η ψηχολογια σου σκατα... αλλο το να γενιεσε και να ζεις ειδη με αυτο και αλλο να σου αλαζει η ζωη ξαφνικα

Μπλουζα