Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ισχυει οτι οποιος ειναι ωραιος παραμενεις και μετα την α/α καποιοι χανουν πολυ απο την εμφανιση τους..Soralteno είπε:William Hurt, ωραίος άνδρας και εξαιρετικός ηθοποιός.
Όποιος είναι πραγματικά ωραίος παραμένει έτσι και μετά την επέλαση της ΑΑ,
αλλα με το χέρι στην καρδιά, τα γονίδια τον αδίκησαν κατάφωρα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις λες γιατί ρε πούστη...
hairlosscursed είπε:Γελοια ειναι η ολη κατασταση με το θεμα τριχοπτωση
Serifis είπε:Πήρε η μπάλα και τον Θανάση Καλημέρη, όταν λέμε πως η μάχη είναι άνηση...
απλα με πιανει τρομος,αποδειξη πως η ραφλα οχι μονο σε ριχνει αλλα σε μηδενιζει σε κανει τιποτα λεμε,απο ενα ωραιο αντρα σε ενα τι να πω.Εγω δεν θα αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου ετσι,σε ψυχιατρειο ή νεκροταφείο θα μουναSerifis είπε:Παιδιά, για δείτε και τον Ralph Fiennes, έναν πολύ γνωστό και πολύ καλό ηθοποιό. Ο συγκεκριμένος μέχρι τα 30 είχε αξιοζήλευτο norwood, αλλά τον πήρε η κατηφόρα απότομα στο hairline. Από τους πολύ λίγους όπου η γοητεία του προσπερνάει το θέμα ράφλα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:Serifis είπε:Πήρε η μπάλα και τον Θανάση Καλημέρη, όταν λέμε πως η μάχη είναι άνηση...
τον παραπηρε!
αν εννοεις τον χαραλαμπιδη
απλα με πιανει τρομος,αποδειξη πως η ραφλα οχι μονο σε ριχνει αλλα σε μηδενιζει σε κανει τιποτα λεμε,απο ενα ωραιο αντρα σε ενα τι να πω.Εγω δεν θα αντεχα να βλεπω τον εαυτο μου ετσι,σε ψυχιατρειο ή νεκροταφείο θα μουναSerifis είπε:Παιδιά, για δείτε και τον Ralph Fiennes, έναν πολύ γνωστό και πολύ καλό ηθοποιό. Ο συγκεκριμένος μέχρι τα 30 είχε αξιοζήλευτο norwood, αλλά τον πήρε η κατηφόρα απότομα στο hairline. Από τους πολύ λίγους όπου η γοητεία του προσπερνάει το θέμα ράφλα...
baldy είπε:οχι δεν ειναι,δεν ξερεις που θα παει,δεν ξερεις μεχρι που αν ειναι να αναφερθω στον προηγουμενο.Ασεμε να ελπιζω οτι δεν θα καταληξω σε αυτα τα χαλια.Πραγματικα απαισιο,απορω η φυση επιτρεπει τετοια πραγματα!
πριν http://i2.listal.com/image/2803134/600full-ralph-fiennes.jpg
μετα http://declancashin.com/wp-content/uploads/2012/01/ralph-fiennes-jan-2012.jpg
baldy είπε:δεν θα προτιμουσα το πρωτο??? αλλα η καραφλα μπορει ενα ομορφο παλικαρι να το διαλυσει,ο αλλος γενηθηκε ετσι και ειναι για το πουτσο μπραβο του το ξερει απο την πρωτη μερα που κοιταει την μαπα του στο καθρεφτη,τον καραφλα ειναι σαν να τον ξεγελαει η φυση,σου λεει κοιτα εισαι ωραιος ή οκ,ξαφνικα αρχιζει η αραιωση,λες τι γινεται,μια ζωη δεν ξερει που θα καταληξει,η αλλαγη επανω του δεν ειναι απλως μια φυσιολογικη εξελιξη γηρατος αλλα μια τραγικη αλλαγη της εμφανισης του και ζει συνεχως με τον φοβο ποσο πιο χαλια θα γινει,τουλαχιστον ο αλλος που περιεγραψες ξερει που βαδιζει απο την μερα που πατησε το ποδι του.Εχω ψυχωση με την φαλακρα? εννοειται αφου ειναι απαισια!Αμα εσενα δεν σου προκαλει σοκ το προηγουμενο ενος αλλου που δεν εχει εγκαταλειψει τον εαυτο του,του προκαλει.