Διασημοι/Celebrities

xk

Active Member
κι αλλος τυχερος στην ατυχια του μιας και δειχνει μια χαρα

luciano_figueroa_130213a.jpg

luciano-figueroa-fue-presentado-al-fin-y-ya-entrena-con-cruz-azul.jpg

n_boca_juniors_figueroa-1843647.jpg

13509_ori_luciano_figueroa.jpg

luciano-figueroa.jpg

figueroa.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=9XcaZX5f5to

και το ποσο λαθος ειναι αν εχεις μεγαλη αραιωση ν αφηνεις καραφλομαλλι

https://www.youtube.com/watch?v=nzP5k4dSzVQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Oντως ο φιγκεροα δειχνει πολυ καλος και ετσι.
Να πω την μαυρη αληθεια μου,ηταν χειροτερος με την μαλουρα:p

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
οι πιο πολλοι εδω μεσα κανετε το ιδιο λαθος!Δεν ειναι θεμα,να βρεις γυναικα η να αρεσεις στις γυναικες το θεμα τριχοπτωσης.Ειναι θεμα καθαρο προσωπικο και πως θελει ο καθενας να βλεπει τον εαυτο του.Υπαρχουν ανθρωποι 40-50 χρονων με 2-3 παιδια που θελουν να βελτιωσουν την εικονα τους κανοντας μεταμοσχευση.Κακα τα ψεματα,η καλη μεταμοσχευση σου ανεβαζει το ηθικο και εχεις αλλον αερα.

horhitto4

Member
μικε παντως απο οτι ειδα και ερειξα μια ματια στις τιμες εξω οι ιδιες παραμενουν...και να πω την αληθεια στη κυπρο που εχει κριση και αυτη οχι οπως εδω αλλα εχει περιμενα να πεσουν λιγο...που σημαινει οτι μεχρι στιγμης δεν εχουν θεμα οι κλινικες

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε horhitto 4 εδω εχουν πεσει οι τιμες ειδικα αν κανεις παζαρια θα καταφερεις καλυτερη τιμη.Εγω παντως ψιλοετοιμαζομαι,εχω κανει ηδη καποια τηλεφωνα και θα ανεβω κ Αθηνα μεσα στον επομενο μηνα να συζητησω απο κοντα.Εχω ακουσει για πολυ καλυτερες τιμες σχετικα με τα προηγουμενα χρονια.Σιγουρα ομως μετραει και το αποτελεσμα που θα εχεις.Κυπρο δυστυχως δεν σκεφτομαι ουτε τηλ να κανω γιατι βλεπω οτι οι τιμες τους ειναι απαγορευτικες ακομα.

horhitto4

Member
σωστα ομως οπως ειπες και εσυ το θεμα ειναι να πετυχεις ενα αναλογο αποτελεσμα με την αντιστοιχη βολικη ας πουμε τιμη δλδ να μη σου βγει ο κουκος αηδονι και απο οτι εχουμε δει εως τωρα στη κυπρο πληρωνεις μεν αλλα βλεπεις αποτελεσμα δε...για τις αλλες εχουμε απλα καποια σημαδια βελτιωσης απο που εισαι αν επιτρεπεται??

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
[attachment=4432]
Νίκος Μπογιόπουλος μετά την πρόσφατη μεταμόσχευση.
Αν ήταν να μαντέψω θα έλεγα ότι την έκανε Ελλάδα, αλλα δεν γνωρίζω.
Θαυμάστε φυσικότατο αποτέλεσμα και κάλυψη, τέτοια βλέπω και ελπίζω να πέσει και άλλο το κόστος για την επέμβαση, χρειαζόμαστε κι άλλο γέλιο στη ζωή μας.

Συνημμένα

• nikosb.jpg
    nikosb.jpg
    210.4 KB · Προβολές: 686

horhitto4

Member
Soralteno είπε:
Νίκος Μπογιόπουλος μετά την πρόσφατη μεταμόσχευση.
Αν ήταν να μαντέψω θα έλεγα ότι την έκανε Ελλάδα, αλλα δεν γνωρίζω.
Θαυμάστε φυσικότατο αποτέλεσμα και κάλυψη, τέτοια βλέπω και ελπίζω να πέσει και άλλο το κόστος για την επέμβαση, χρειαζόμαστε κι άλλο γέλιο στη ζωή μας.

απο τα ποιο τραγικα που εχω δει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
αν εξισωσουμε την ατελεια της καραφλας με την ατελεια της μυτης τοτε εχουμε ελπιδες...γυμναστηριο μαγκες και βουρ στις παραλιες μηπως μας ''τσακωσει'' κανας φακος... :D

http://www.kamikaze.gr/2013/03/top-model-23.html

weznem

Well-Known Member
xk είπε:
αν εξισωσουμε την ατελεια της καραφλας με την ατελεια της μυτης τοτε εχουμε ελπιδες...γυμναστηριο μαγκες και βουρ στις παραλιες μηπως μας ''τσακωσει'' κανας φακος... :D

http://www.kamikaze.gr/2013/03/top-model-23.html
δεν ειναι το ιδιο δυστυχως.. ο συγκεκριμενος αν εξαιρεσεις αυτια μυτη εχει το πακετακι του ωραιου ανδρα οι ατελειες του πρωτον ευκολα φτιαχνονται δευτερον δεν ειναι τοσο κραυγαλεες οσο η φαλακρα που σου χαλαει τα παντα.. διοτι 9/10 ανδρες δεν εχουν το κεφαλι του μπεκαμ.. με τελειες αναλογιες

weznem

Well-Known Member
ο σταθαμ ειναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα φιλε,δυστυχως.. οι περισσοτεροι ανθρωποι χανουν με την καραφλα δεν κερδιζουν στην εμφανιση τους.. anyway ας βρουμε το φαρμακο για την ραφλα και μετα τα ξυριζουμε..ετσι απο μαζοχιά να ούμε.. :)

3746741

Member
weznem είπε:
ο σταθαμ ειναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα φιλε,δυστυχως.. οι περισσοτεροι ανθρωποι χανουν με την καραφλα δεν κερδιζουν στην εμφανιση τους.. anyway ας βρουμε το φαρμακο για την ραφλα και μετα τα ξυριζουμε..ετσι απο μαζοχιά να ούμε.. :)

+100000000

κ αν τα ξυρισουμε μετα σφυρα μου!!!

baldy

Member
δεν ειναι λιγο γελοιο που καθομαστε και κοιταζουμε τις φαλακρες των celebrity.Μεχρι και την καραφλα του Λεννιν αναλυσαμε.Επομενος Σωκρατης,μπορει να μην ξερουμε το εργο του αλλα ειμαστε expert να αναλυσουμε το νοργουντ του!

Μπλουζα